- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
pestibenji #39421 üzenetére
(#39428) nbukta77!
én már felraktam.
a fordítás installálása után viszont többször FC-zett, így váltogattam a miui romokat.
most az NDT-t használom, ezzel semmi gond nincs.
semmilyen megakadás, sehol FC, SOD, fagyás. -
mycso
veterán
válasz
pestibenji #38796 üzenetére
Ott van a honlap linkje is: http://www.gokhanmoral.com/ ahol leírják mi-mit jelent:
NTT DoCoMo (Japanese) Version
AT&T (SGH-I777) VersionTehát neked a sima kell.
(mondjuk igaz, ezt az xda-n is odaírhatták volna, ha már kirakták)
-
ERPY
őstag
válasz
pestibenji #36247 üzenetére
Letöltöd, pc-n kimásolod belőle, majd a telón beteszed a system / app-ba, restart.
A török romban a ROM verzió még V28. Ezt elfelejtette átírni. Remélem nem kapkodva lett összetéve.
-
M.A.Z.
aktív tag
válasz
pestibenji #35872 üzenetére
.bocsi dupla
-
M.A.Z.
aktív tag
válasz
Nagyon jó az a játék, még pc-n játszottam vele (asszem)!
-
R2D20208
addikt
válasz
Az mi? Jöhet
-
SpyK333
tag
válasz
pestibenji #34737 üzenetére
Azt nem tudom, de tuti hogy az van rajta, és a legnagyobb baj hogy hiába megyek rá a telcsiben a firmware frissítésre azt írja hogy nincs frissebb.
Akkor álljak rá az első hsz-re tegyek fel rá egy eu-szoftvert és azt mondjátok úgy már egyenesben vagyok?
-
F-ECT$
titán
válasz
pestibenji #34458 üzenetére
1650-es vagy 2000-es akksi?
-
Drbonci
aktív tag
válasz
pestibenji #32501 üzenetére
Egy ötletem van csak , keresel egy olyan arénát aminek megvan a fülese és nincs használva , megveszed a fülest ha odaadják , vagy kompletten a telefonnal és utána telefont eladod .
-
fiktív1
tag
válasz
pestibenji #32502 üzenetére
Kösz, Király! Akkor nem törökfüggő a dolog!
Még most sem lett meg a hangzásod? Szomorú vagyok. Én már elégedett vagyok a hangzással Arena után is... Apám... Mennyit szenvedtem amúgy azzal a telefonnal! -Amellett, hogy azért kedveltem. Ez a GS2 nagyon megbízható hozzá képest. -
Drbonci
aktív tag
válasz
pestibenji #32469 üzenetére
Igen van ÉN
, nincs közel se olyan mint az arénával de jobb mint a gyári , nekem ez a fülhalgató vándorol minden telefonra . Az aréna nekem mindent vitt lejátszási minőségben .
-
fiktív1
tag
válasz
pestibenji #32219 üzenetére
Benji!
Nebassz! Én is Arenáról jövök! Ne szerencsétlenkedj! :-)
Rakd fel mondjuk a PlayerPro programot a DSP Pack-al! Aztán állítsd be! Lehet próbálkozni más programokkal is! Meg lehet találni a neked megfelelő hangzást! Én a gyárit is be tudtam állítani egész jóra, de ez a PlayerProval még könnyebb volt! Még a gyári fülessel is egész jó eredményeket értem el! ROM-függő is a dolog! Némelyikben direkt hangsúlyt fektettek a hangzsra, pl Criskelo javított audio. Kísérletezni kell! Összevissza! -
MuKi^
csendes tag
válasz
Hi! Én a iphone 3gről váltottam és hát azóta nem igazán hallgatok telán zenét, amióta megvan ez a tela. Most csak emiatt rootoltam a telefont és megpróbáltam a többiek által már leírt boosterrel beállítani. 1 óra EQ és boost állítgatás után már szól valahogy, de szerintem még mindig közelébe sincs a régi szifonomnak. De legalább mostmár hallgatható és megfelelő hangerőt lehet kihozni belőle egy zajosabb környezetben.
Szóval szerintem Te is próbáld meg rootolni a telát, letölteni az audio boostert vagy a volume+ progit majd játszani a beállításokkal.
Gyári fülesét én egyszer kipróbáltam, aztán ment vissza a dobozba és rátoltam erre is az addig használt sennheiser fülest.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
pestibenji #32226 üzenetére
nemtudom nekem eleg jonak tunik a basszusa, nem lehet h a teloddal van vmi? azt nem kerdezem meg h rendesen bedugtad e a fuledbe?
probald ki powerampot es tedd trance-re vagy rockra az eq-t.
-
Rotate
veterán
válasz
nekem jól szól urbanz agybadugós fülessel... olcsó szar volt pedig
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
mer mi a bajod vele? nekem ugyan sosem tetszett az akg-k hangzasa, de a gyari inear amit kaptam hozza nekem teljesen jo. van basszus es szep tiszta is..
-
WaterWave
veterán
válasz
nekem is AKG-m van, viszont ezt igencsak megcáfolnám...
gyári lejátszónál van egy EQ, + zenei tisztaság... kettő kombojával nekem igencsak kielégíti az igényeimet... bár lehet hogy az én igényeim köszönőviszonyban sincsenek a tieddel, de sztem teljesen szép hangja van...
viszont az AKG-t már igencsak fikáznám, mivel féléves a füles, és hámlik a vezetékkábel gumiborítása... egy huszonezer ft-os fülesnél ez nem megengedett úgyérzem -
lefkosia
őstag
válasz
Próbáld ki ezzel a programmal
-
zseko
veterán
válasz
pestibenji #31349 üzenetére
Azóta már biztos változott az is. Nekem RedBullMobile van, 5500Ft-ért 200perc/200sms-mms/500MB. De most gondolkozom nagyobb netcsomagra váltáson.
-
csabám
addikt
válasz
pestibenji #29816 üzenetére
CPU Sky - al kell megvizsgálni a deep sleepet.
Kint van a K2-11 egyébként:
- Updated wifi driver from GT-N7000 sources
- Updated CWM recovery to 4.0.1.5
- Changed some compiler optimization settingsSzerk.: Látom útközben meglelted
Én gyári romon használom és idáig mindig volt deep sleepem. Egyedül a K2 - 6 - al merült mint a titanic. . .
-
pestibenji
senior tag
válasz
pestibenji #29816 üzenetére
na már kint is van, felraktam, megoldódott a probléma
-
csabám
addikt
válasz
pestibenji #29752 üzenetére
Próbáltad vagy csak a xds - s fórum alapján írod ezt. Nálam speciel jó
-
csabám
addikt
válasz
pestibenji #28948 üzenetére
Mint mindig
-
WaterWave
veterán
válasz
pestibenji #28948 üzenetére
akkor kipróbáljuk
-
Gizmo94
veterán
válasz
pestibenji #27989 üzenetére
Nem tudom mit ébredezik ez, lehet,hogy az email-app szinkronizálgat...
-
F-ECT$
titán
válasz
pestibenji #27977 üzenetére
Majd jöhet a tapasztalat. Pl android os bug van-e.
-
znagy69
őstag
válasz
pestibenji #27558 üzenetére
Most nem használom pl MIUI-t, de az is ilyen méretű volt. Azt hiszem a 2 ROM között van némi összefüggés. De lehet tévedek.
-
joe2119
tag
válasz
pestibenji #27551 üzenetére
Szerintem csak kiegészítés , javítás , update írja is .
-
joe2119
tag
válasz
pestibenji #27524 üzenetére
Itt van pár ROM és minden infót megtalálsz .
-
zseko
veterán
válasz
pestibenji #27387 üzenetére
Pedig nálam is a romcsere után megszűnt az, hogy a baloldalt sötétebb volt a kijelző.
-
Soound
tag
válasz
Akkor indokold meg nekem azt, hogy miért EGYÉRTELMŰEN sárgás szürke háttér mögött Batista 2.1, Abyss 2.1-es kernelel, és miért NEM tapasztalom ugyan ezt a sárgásodást, csont ugyan azzal a rommal de Siyah 1.8-al. ? Nem használom a telefont egy óráig, miért azonnal sárga Abyssal, és miért nem az hasonló körülmények között Siyah-val?
-
knyitogato
őstag
válasz
Én most vettem, és a romfrissítéssel megszűnt a jelenség.
-
znagy69
őstag
válasz
pestibenji #26827 üzenetére
Én már ezzel a kijelentéssel megégettem a kezem. Óvatosan.
-
migabi24
nagyúr
válasz
pestibenji #26758 üzenetére
Framework/res/anim mappába vannak az ablak animációk, ezt kell kicserélned a neked tetszőre
-
imrus72
tag
válasz
pestibenji #26465 üzenetére
instal zip.
-
R2D20208
addikt
válasz
pestibenji #26120 üzenetére
Váltpztatott a kinézetén is. Criscelo stat bar ikonok, uk üzenetek ikon pl. Amugy modemet cserélt (KI3 ?) És Kerenelt (Abyss 1.8.1?)
-
DjBlero
őstag
válasz
pestibenji #26103 üzenetére
lehet de tudtomal 3db sgs2 lett edig itt a forumon tégla
-
R2D20208
addikt
válasz
pestibenji #25958 üzenetére
PÜ
-
Szafi77
tag
válasz
pestibenji #25958 üzenetére
A Sync Now Widget 215 Ft a marketen. Ennek ellopásában kérsz segítséget, egy nyilvános fórumon? Mondjuk ki mennyit ér ...
Ha lopsz, lopj diszkrétebben, és használd a Googlet-t ...
-
pestibenji
senior tag
válasz
pestibenji #25870 üzenetére
-
lefkosia
őstag
válasz
pestibenji #25860 üzenetére
root megvan, nem értem akkor..
-
lefkosia
őstag
válasz
pestibenji #25857 üzenetére
Akkor megnyugodtam
Más: Az természetes az s2-n, hogy az android rendszer 20-25% között fut? SGS1-en ez volt anno a merülős bug hiba.
-
Sógi
addikt
válasz
pestibenji #25771 üzenetére
Sokszor nem értik egymást az emberek, de rá se ránts!
Naponta 3-4 rom?Ez számomra is vicces, mióta kint van KI3, azóta 5 romot tettem fel tesztre, nem hinném, h ez olyan durva lenne 1 hét alatt...
Nem a litening rom, nekem nem hibátlan, nem tetszik az alaptémázása és ahogy azt fent is írtam, még csak jkay+edt+kitchen sincs benne + a status bar ikonokat is növelhette volna, legalább erre a szintre fejlődhetett volna..
Nálam befutó lett leomar+batista+turkbey, de ha már vannak custom romok, akkor azokat ki kell próbálni, és ahhoz, h tudd, h számodra melyik a megfelelő, le is kell tesztelni, elég egyszerű a történet, ha meg van szabadidőm, akkor téged mit zavar, h mivel töltöm?
Pont ezért jó, h vannak akik tesztelnek, sokaknak nincs ideje rá, így legalább tudnak dönteni "látatlanban" is a customök között(#25774) Flashhh: Össze kell hangolni a bln-t a light flow-al? Mindkettőt használom...Ezek szerint abban a módban lesz a megoldás, ugye?
Hogy állítottad be?(#25772) No.01: Nem tudok rosszat mondani az akkuidejére, az alapkernellel jó, de én cseréltem siyah-ra és konkrétan nem derült ki, mert nálam élt: 12 órát a lite
-
pzstm
titán
válasz
pestibenji #25635 üzenetére
kakor jól döntöttem, hogy a KI4-et raktam fel néhány napja....bár őszintén szólva sok javulást nem érzek KG2-höz képest sem
-
törölt tag
válasz
pestibenji #25543 üzenetére
Nekem 56ohm-os fejhallgatóval (Superlux HD668b) elég hangosan és szépen szól. Valami más gond lesz ott.
-
Berguson
tag
válasz
Szia!
24ohm-os sony xb700-al és 24ohm-os sennheiser hd201-el is tesztelve,az eredmény iszonyat szar!
A gyári fülessel is torzít,pedig azzal szerintem nem kellene,mivel nem véletlenül adták ezt hozzá! Megtenné valaki,hogy esetleg egy dance/mélyhangkiemelést beállítana a telefonján egy teszt erejéig,és kipróbálná a gyári fülessel,egy "átlagosabb" dance/club zenével?
Nagyon kíváncsi lennék az eredményre!Köszönöm!
-
Kapanyél
őstag
válasz
Jézus... mi köze az impedanciának ahhoz, hogy jól szól?
-
Sógi
addikt
válasz
pestibenji #25431 üzenetére
De nekem ne lagoljon átlátszó névjegyzéknél, érted?
Azért, mert gyenge a kernel, nem a névjegyzék témáját fogom lecserélni, ha az tetszik, de azért kösz az infót(#25432) WaterWave: Nem lesz ilyen gond, most nagyon tetszik az alap bati témázása is + ráálltam 2-3 fix témára, ami tetszik
-
dancsuri
veterán
válasz
pestibenji #25222 üzenetére
-
imrus72
tag
válasz
pestibenji #25224 üzenetére
Igen van!
-
pestibenji
senior tag
válasz
pestibenji #25222 üzenetére
Jaj még valami, a legújabb batistában van jkay?
-
dancsuri
veterán
válasz
pestibenji #25213 üzenetére
a .tar fájlok Odinhoz (PDA) tartoznak
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
pestibenji #25193 üzenetére
Criskelo, nem rég jött ki a 2.3.5-ös belőle!
-
Sógi
addikt
válasz
pestibenji #25196 üzenetére
XDA-ról tettem fel rá témát, jó rá a blackblue teheme universal + a themes for all tw rom.
Jkay nincs benne egyenlőre, de majd frissül a kitchenje és benne lesz az is és a témák is. -
Sógi
addikt
válasz
pestibenji #25193 üzenetére
Nálam jelenleg top a leomar siyah-val, de darky is egész jó volt...a többit majd a többiek
-
imrus72
tag
válasz
pestibenji #24977 üzenetére
A srác aki csinálta kórházba került egészségügyi gondjai vannak,nem fog már frissülni.
-
vadalma65
tag
válasz
pestibenji #24977 üzenetére
Néhány napot várok még hog az esetleges hibákat javítsák, de legkésőbb a hétvégén lecserélem a leomar ra.
-
vadalma65
tag
válasz
pestibenji #24974 üzenetére
Olvasgatom a külföldi fórumokat, azt rebesgetik hogy a Lite'ning nem biztos hogy tovább frissül (ha jól értelmeztem) sajnos.
-
Spidee
senior tag
válasz
pestibenji #24726 üzenetére
Köszi!
Kipróbálom az ajánlott ROMot az ajánlott Kernerrel. -
törölt tag
válasz
pestibenji #24875 üzenetére
Valami ingyenesre gondoltam. Igaz nem mondtam
-
zelma
aktív tag
válasz
pestibenji #24815 üzenetére
Tudsz olyan app-ot, ahol a vaku világít lámpaként?
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
pestibenji #24815 üzenetére
jó, fogtam ezt a mentést, bár tökre nem érdekel, iphoneon jb-eltem és megszoktam hogy mindig mindent tiszta lappal kezdek, ugyh ez pont nem izgat, de azt mondod sok jó dolgot.. mondasz még párat?
elemlámpa- arra gondoltam hogy pl marketből egy olyan sincs mint valamelyik htc-ben, hogy lehet állítgatni 3 fokozatban a led fényerejét, láttam ilyet a marketben, de ehhez pl root kell.
de eddig nem látom miért jó nekem a root. növelhetem az akkuidőt? ezek a custom romok nem esznek többet? miaz h lefagyasztani? a háttérben futó rendszeralkalmazásokra gondolsz? pl a samsung social hub francnak se kell, de lehet hogy használja valami másik program.. nem? imei tracker, meg egyéb baromságok, de ezek fagyasztásával mennyit nyernék? egyéb ok a rootra? -
WaterWave
veterán
válasz
pestibenji #24774 üzenetére
jajj nincs harag
de akkor mondom így: nem hiszem gyengébb mint más telefonokba... -
WaterWave
veterán
válasz
pestibenji #24770 üzenetére
enyémbe is kurva erős vevőt rakhattak, mert másik házból is vígan elnetezek vele, pedig az több mint 30 méter
-
killerjohn
addikt
válasz
pestibenji #24768 üzenetére
sebaj, akkor csak az enyémbe tettek brutálisat, lehet hogy mert törzsvásárló vagyok
-
Caaabi
senior tag
válasz
pestibenji #24714 üzenetére
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1171523 2.hsz alján
-
smoli
aktív tag
válasz
pestibenji #24562 üzenetére
Hát nem tudom ti hány flashelésen vagytok túl, de én eddig csak alap romot flasheltem odinnal, utána minden tar kiterjesztésű kernelt CWM-ből flasheltem, persze lehet én vagyok a hülye...
-
kecsetihunor
aktív tag
válasz
pestibenji #24535 üzenetére
Criskelo v19-re szeretném feltenni ezt a kernelt: speedmod-kernel-s2-k1-t40.tar Ez a legújabb?
Inkább legyen jobb a fogyasztás, mint a teljesítmény
Ez odinos lesz úgy látom -
csabám
addikt
válasz
pestibenji #24537 üzenetére
Én nem tudom mit szarakodnak ennyit. S1 - nél kánaán volt már az elején. Sajnos csak árnyéka önmagának a konyha. Ebben az is közrejátszik szvsz, hogy az egyik fő alapító eltávozott a csapatból és más vette át a helyét. . .
-
kecsetihunor
aktív tag
válasz
pestibenji #24531 üzenetére
Gondoltam felteszem a 2.3.5-öt, de tetszik nekem ez a sensation rom
Hogy tudom feltenni? KG6 az alap? Tehát ha egy szüz KG6ot felhúzok rá, root, és cwmbol felteszem akkor oké?
Amúgy a kernelezésben segítetek? Mikor kell azt feltenni? utólag is lehet? Mondjuk fent van egy x rom, és y kernelt szeretném utólag
Konkrétan sensationnél hogy van?
-
kecsetihunor
aktív tag
válasz
pestibenji #24525 üzenetére
Nem akarok overclockolni semmiképp sem. BLN-t meg tudom nélkülözni
Szeretném felrakni a 2.3.5-öt. A sima gyári mivel kevesebb, mint a Darky? Azt nem ismerem, miben jobb a Darky
De azt hiszem megvárom az estét, amíg valaki útba igazít
Valaki?
-
HardRic
addikt
válasz
pestibenji #24525 üzenetére
Azt azért hozzátenném, hogy a gyári/cf-gyári kernel is kurvajó ezeknél az új romoknál, nagyon meg vagyok elégedve velük.
-
pzstm
titán
válasz
pestibenji #24223 üzenetére
jöhet...lassan úgyis cserélném KG2-met...bár totálisan meg vagyok vele elégedve
-
smoli
aktív tag
válasz
Ehh, holnap megint romolos nap lesz.
Épp belaktam a criskelo v20 -
DjBlero
őstag
válasz
az jo várjuk
-
kecsetihunor
aktív tag
válasz
pestibenji #24151 üzenetére
-
HaZse
őstag
válasz
pestibenji #24151 üzenetére
Köszönöm. Jelenleg is a speedmod kernel van fennt. Viszont most csináltam egy ODIN-al feltehető KI4-es gyári ROM-ot ROOT-olva. Ha kell, akkor felteszem valahová.
-
F-ECT$
titán
válasz
pestibenji #24130 üzenetére
Ne 100% -ról indítsd a mérést. Az első %-ot kb 3x lassabban veszti el, mint a többit.
-
happy555
aktív tag
válasz
pestibenji #24078 üzenetére
Látom rámartál
Miért nem vettem meg én? -
Varszegig
veterán
válasz
pestibenji #24093 üzenetére
"Jól tudom, hogy először le kell meríteni aztán sokáig tölteni?"
Azzal kb. ki is nyírod, ha teljesen lemeríted. Semmi extra nincs, tölteni kell, amíg fel nem töltődik, aztán meg használni.
-
DonDragonka
őstag
válasz
pestibenji #24014 üzenetére
Van még nekik. Éppen az imént jártam náluk, más ügyben, de rákérdeztem...
8990HUF -
happy555
aktív tag
válasz
pestibenji #24008 üzenetére
Azaz
TESCO Pesterzsébet Hipermarket
-
R2D20208
addikt
válasz
pestibenji #23864 üzenetére
Hát látod, ezt nem tudom. Én vagy komlett ZIP et töltök le, vagy magát a betűkészletet (ami .ttf formátumu) másolom be a system/fonts mappába, vagy egyszerűen, szintén a konyhában már belefőzöm.
-
R2D20208
addikt
válasz
pestibenji #23848 üzenetére
Ha ZIP formátum, egyszerűen CWM ből telepited. Ha nem, akkor root explorerrel pl , bemásolod a system/fonts mappába, majd ki tudod választani alapértelmezettnek.
(#23849) huan20 az avatarom
miatt irtam piros rákot
(#23852) gyuri2008 én megpróbálnék egy új kernelt.
-
F-ECT$
titán
válasz
pestibenji #23615 üzenetére
Én sem értem. Ma 11%-ot evett meg az akksiból, pedig el sem indítottam. Le is fagyasztottam.
-
migabi24
nagyúr
válasz
pestibenji #23470 üzenetére
Az apk magába nem ér semmit
-
ERPY
őstag
válasz
pestibenji #23456 üzenetére
Töltsd le innen (Jkay V10), telepítsd fel és próbáld ki.
-
Sógi
addikt
válasz
pestibenji #23456 üzenetére
Nagyon egyszerű, felteszitek és kipróbáljátok
-
DjBlero
őstag
válasz
pestibenji #23199 üzenetére
milyen kernelt keresel? nimph-supercore?
amugy a forum keresöje hasznos dolog ám
-
válasz
pestibenji #22938 üzenetére
Lenne egy kérdésem, miért nem jó az eredeti amit adtak a telefonhoz, szerintem az is brutál jól szól
-
válasz
Vásárlás előtt azért itt[link]nézzél körül
-
CrawLinG
tag
válasz
helyedbe mindenképp sennheisert vennék , mondjuk 16 ezerért max a szamitó gépemhez nem a telohoz. sztem 8 -9 ezres kategoria ugyanúgy megteszi
-
pestibenji
senior tag
válasz
pestibenji #22934 üzenetére
-
yoleeka
tag
válasz
pestibenji #22697 üzenetére
Raktáron nem találtam én sem
Viszont én a Gigatel.hu oldaláról rendeltem a dolgot, jövő hét hétfőre írták a szállítást. Meglássuk!
-
Prien
addikt
válasz
Én ma rendeltem a Gigateltől, de csak pénteken érkezik, telefonon ezt az infót kaptam. Speedshopban sincs, a weblap szerint.
-
Richard!
addikt
válasz
talán a speed shop
-
happy555
aktív tag
válasz
pestibenji #22394 üzenetére
Majd azt a 7 óra 30 perces kijelzőhasználatot linkeld be!
(sose éred el) -
Sógi
addikt
válasz
Hali! Csak ki fogom próbálni ezt a romot, de rá kell húznom egy másik témát...Nagyon relativ az akkuidő...Mindenki másra használja a telefont.Nekem pl. úgy kell kibírjon 2 napot, h abban benne van kb 4 óra telefonálás, emailok óránkénti csekkolása, nem folyamatos wifivel, kb fél óra-óra böngészés, és emellé jön be, h sokszor telóval töltök le romokat, sokszor megy a backup and restore is és témázgatás
fél óra twitter és fb, amit még tudni kell, h sokat megy a bln is, van h 10-20 percet villog magában az érintőgomb...ez mennyit zabálhat? lehet ez jöl odacsapja az akkut...
Akku: 0,6%/óra első feltöltés után, 17 órából elemezve, nagyjából végig készenlétben lite 6.1-el. ma használva is lesz, este tuti töltés lesz belöle.
-
cundeyy
tag
válasz
Ez mind szép és jó, hogy be van kapcsolva a wifi... De hogy nem neteztél rajta 5 percet sem, az megint biztos..
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest