Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
Aktív témák
-
CyberSoma
tag
válasz
csaszi7000
üzenetére
nekem is jobban tetszik így. A súlya is jobb, bár így is olyan néha, mintha nem lenne a kezemben semmi
, meg a vastagsága is jobb...meghát talán tovább bírja.... -
norbert999
aktív tag
Jut eszembe:[link]
-
xnace
őstag
Na, megjött a 2000-es akksim. Majd akksi kalibrálás, aztán írok véleményt.
-
csaszi7000
csendes tag
Sziasztok.
Na megvettem a gigatelnél a 2000es gyáriakksit, hátlappal. Lehet, hogy én vagyok beteg, de nekem sokkal jobban tetszik a telefon fogása. Nagyon bejön... Köszi az ajánlásokat.
-
Leonardo91
őstag
A 2000 mAh-s gyári akksinál nincs nagyobb ami még belefér a telefonba a gyári illetve a 2000res akksi hátlapjával??
-
turbobusa
senior tag
Most egyszer tanácstalan lettem, ezzel a készülékkel kapcsolatosan. Hisz nem a szervizben szeretném az időt tölteni. Belegondolva, használnám bőven a mobilt, ugyanis mindennap 1-1,5 órát néznék videót rajta, ezenkívül játékra kevésbé, de böngészésre annál inkább használnám. iPhone-hoz képest a kijelző mérete ideálisabb lenne számomra, valamint a rendszer nyitottsága is pozitívummal szolgálna. Csak ez a beégés ne lenne...
Nem akarom az iPhone-t favorizálni, mert akármilyen fura nem vagyok a nagy alma buzeráns, de akkor is ilyesmire nem igen van példa szifon téren. Ugyanitt a megjelenítő felület, azaz 3,5" filmezésre hosszabb távon némi ellenszenvet alakíthat ki. Jó lenne ez a Galaxy S2, de ez a mizéria most igencsak megrengette a lécet nálam. -
zooole
senior tag
válasz
norbert999
üzenetére
Én is remélem, hogy nem lesz gond gari után. Én pl normális fényerőn a kék tesztnél abszolút nem látom.
Szürkén már látszik, elég idegesítő, viszont alacsony fényerőnél brutális.
T-Mobileos, garizásra nem volt még precedens?
-
Joe bácsi
őstag
Valaki használ exchange levelezést?
-
zooole
senior tag
válasz
norbert999
üzenetére
Persze, ezt mondd nekem, aki a főképernyőn is látja. Nem értem, miért nem lehet korrektül megmondani, hogy ez egy krva nagy problémája az AMOLEDnek. Gariban cserélik. És ja, rohadt idegesítő.
-
norbert999
aktív tag
válasz
turbobusa
üzenetére
Beégés mint olyan nincs!
Ha beírod a teszt kódot, akkor látod, ha látni akarod.
De nem hiszem ,hogy 0-24 órában csak és kizárólag a teszt, kék vagy zöld vagy piros színezetét akarod látni.Ez csak az én véleményem, személyes tapasztalatom. Elnézést kérek mindenkitől akit érint!
-
turbobusa
senior tag
Most tervezem a közeljövőben egy ilyen típusú készülék beszerzését. Utóbbi időben egyre több beégésről olvasok. Mitől jön elő tulajdonképpen?
Jelenleg 3Gs-em van, kétéves, de ilyesmivel nem szembesültem még eme brandnél.
Garisan cserélik szó nélkül?
Mennyire gyakori ez a beégett kijelző betegség? (használnám elég sokat a mobilt..) -
Pro!Petya
addikt
Sziasztok!
Van értelme fel rakni a Bravia Engine-t? És ha igen akkor mitől lessz jobb?
-
zooole
senior tag
válasz
HardRic
üzenetére
neked mi volt az SGS2-vel. Mintha olvastam volna valamit.
Egyébként tényleg igaz, hogy van egy számláló ami a számláló nullázásait nézi?
Még nincs JIG, ha lesz megcsinálom. Nagyon remélem, nem fog belekötni a T-Mobile.
Egyébként ilyen garis dolognál T-Mobile nézi, vagy a Samu szerviz? És mit néznek?
-
joy_k
tag
Valakinek van tapasztala az uj facebook appal? Nem tudom miert de nekem oly nagyon melegszik a keszulek hata, alig 5 percet nezelodtem rajta, es olyan volt mindha lenyomtam volna egy need for speed kariert.
-
nbukta77
addikt
válasz
SzlobiG
üzenetére
Én ezt nem is vitatom. KB fél évig használtam egy lg optimus black-et amin még 2.2 futott mert az lg semmi támogatást nem ad.
Leszögezem még egyszer.Én csak annyit írtam hogy egy ilyen volumenű készüléktől joggal várja el az ember,hogy ne legyenek ilyen hibái.És szerintem ezzel ezt a témát én le is zártam.
Más. Amúgy teljesen elégedett vagyok a készülékkel,mint gyorsaságra,mint külsőre.
Amióta kijött ez volt az álmom és most sikerült megvennem.
Hozzá teszem a maga nemében a motorola defy és az optimus black is jó készülék volt.
A Nova kijelző is nagyon szép. -
válasz
nbukta77
üzenetére
De ne csodálkozz mivel nem igaz amit írtál. Nézz körbe a konkurencia készülékeknél főleg az LG-nél és más lesz a véleményed.
Vannak hibák ez nem kérdés mert hibátlan termék nincs, de a samsungnak legjobb a supportja android fronton és nem csak a premium készülékeit támogatják hosszabb ideig, hanem az olcsóbb kategóriát is. -
mycso
veterán
válasz
nbukta77
üzenetére
Hidd el, ez még minimális hibának számít...illetve ha a beégés bekövetkezik, akkor szó nélkül cserélik...DE legalább használható a készülék összes funkciója. Pl nekem volt egymás után 2db lg o2x-em, na ott volt szopófaktor rendesen....pl. telefonként sem lehetett használni.
mod.: ami baj, hogy egyelőre ez a samoled technológia hibája/korlátja --> vagyis hiába cserélik a kijelzőt gariban, pár hónap múlva valószínűleg megint jelentkezni fog...bár remélem kitalálnak rá valamit. Meg ugye ez a beégés azért nagyban függ a használat módjával: sok bekapcsolt képernyő, magasabb fényerővel --> hamarabbi beégés...hát sajnos ez van.
mod2.: abban maximálisan egyet értek egyébként veled, hogy egy 100k feletti cuccnak, azért nem illene ilyen hibákkal küzdenie...(de ez majdnem minden gyártónál így van)
-
zooole
senior tag
Azt olvastam, van egy számláló, ami azt számolja hányszor lett nullázva. Kamu? Nagyon remélem!
-
válasz
the radish
üzenetére
Nemértelek, nállam semmi gond nincs vele, és énis onnan szedtem
amúgy guglizz egy MC3-mat hiddel sokkal jobban megéri
teljesen más színvonal.. -
cundeyy
tag
válasz
the radish
üzenetére
CF3D nem kell ahhoz?
-
the radish
senior tag
Most a Samsung Appsból letöltött Modern Combat 2 HD nem indul el, de ez miatt volt egy hard reset és akkor sem.....
Kezd "bada"-s érzésem lenni.....
-
joe2119
tag
Elkészült az Android 4.0 végleges változata
-
adamho
tag
Olyan még senkinek nem volt, hogy chekrom mellett magától kikapcsolt a telefon? Nekem egyszer, de úgy megijedtem, hogy gyorsan visszatettem a gyári romot.
-
Gergőkee
aktív tag
Majd lesz... Nálunk is 3 van a cégnél, egyszerre vettem mindegyiket (3 hónaposak). Mindnél be van égve a status bar. Piroson nagyon látszik, kéken kicsit, alapban még nem.
A Samoled egy technológiai zsákutca.
Tomash95: azért szerintem a rendeltetésszerű használat melletti képernyőbeégés nem természetes dolog. Azért az nem járja, hogy nem lehet konstans képes programokat (pl speedcam figyelmeztető) használni, mert beég a képernyőbe.
-
válasz
nbukta77
üzenetére
Így leirva valóban soknak tünik.. de átlag user életében nem venné észre.. sőt ott a sárgásodás.. az igazábol nemis hiba..egyesek szerintem túl dramatizálják, mert egyáltalán nem látszik.. lehet vitatkozni meik a jobb, de egy samoled még mindíg jobb mint egy szr. oldalrol megvilágított TFT aminek mellesleg a háttérvilágítása össze vissza foltossá teszi a képet..
ez most olyan hogy mindenben találsz hibát ha keresel.. 
-
nbukta77
addikt
Custom romok közül mit tudtok ajánlani?
Optimus black-en Novat, Motorola Defyn CM7-et használtam. -
Árpád78
csendes tag
100k alá megy majd az ára márciusig?
-
C.Brigante
veterán
az a bajom ezzel a revo hd rommal, h olyan qrva jó, h bajban leszek ha kijön az official ICS!

nbukta77: Mai viszonylatba ennek a telefonnak közel sincs sok baja szvsz! Sőt!
Nézz meg egy lg optimus 2x sajnos volt szerencsém hozzá, na az a telefon ehhez képest egy kimondott ganékupac!konkrétan egy hibát sem tudok mondani!
-
nbukta77
addikt
válasz
tomi6600
üzenetére
Ahogy látom elég sok a gond az sgs2-vel. Kijelző,repedés. Még jó hogy 150 ezer dominóban és most vettem egy hete.
C.Brigante, pzstm
Nem leszóltam a telót. Csak azt irtam,hogy ezekre a hibákra ahogy olvasom sokan panaszkodnak.
Nekem egy 150 ezret készülék ne repedjen el és ne haljon meg a kijelzője. Persze gyártási hiba mindenhol előfordúl.A tömeggyártás átka. -
Sógi
addikt
válasz
vtommy
üzenetére
Sztem az nem hajszálrepedés, hanem ott foltozták össze a müanyagot vagy csak egy kis "reszelék"
Fémkeret? Sztem az müa... 
Dobj róla egy képet, meglessük, kösz(#39747) nbukta77: Aha nagyon gáz telefon, egy nagy hibahalmaz az egész, én már nem is ajánlom senkinek

(#39748) C.Brigante: Én sem bírok leszokni róla, nagyon nagy rom!

-
tomi6600
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy a kp2 romon működik minden alap funkció?
+ a GTA 3?
-
Valameik nap írta valaki, de megerősítem, énis találtam egy hajszál repedést a fém kereten
ismét nemvettem volna észre ezt se, mint pl a kijelző hülyeségeit(sárgulást stb) is, ha nem fórumozok

-
Sógi
addikt
-
F-ECT$
titán
-
Sógi
addikt
A better battery statot nem kéne látnom a futó szolgáltatásoknál?
Ha megnyítom és nyomok ugye egy visszát, akkor kilép belőle...
Tehát attól még fut a háttérben vagy hogy is van ez?
Eddig a system panelt használtam....De most ki szeretném próbálni ezt is...Pls help me
-
mogyesz
aktív tag
válasz
Varszegig
üzenetére
Csütörtök óta semmi újat, azóta nem volt baja, ma hülyült meg. Restart természetesen volt, több is. Kifagyasztás után eltelt kb. 1 óra, 2%-ot esett. Az előzőekhez képest ez elég jó.
F-ECT$: felraktam, egyenlőre semmi gyanús, és a %-os értékek is alacsonyak (Partial Wakelocks 0,7% gsm a legmagasabb érték, kernel wake: vbus_present 7,8%, svnet-dormancy 4,9%, SVNET 3,3%) De hogy ebből mi-micsoda... :-)
-
F-ECT$
titán
válasz
mogyesz
üzenetére
Az android op rendszer akár 70%-ig is elmehet, ha nem használod a telefont.
A siyah kernel elrejti ezt, ott 10% alatt marad az aos, viszont a fogyasztás megvan, csak nem jelzi ki. Ettől egyébként a többi adat is fals lesz, nálam pl ez azt jelentette, hogy az akku adatok szerint 4-5 perc kijelzőhasználat evett meg 1%-ot, pedig ez valójában 7-9 perc.
Én 6.5 órája vettem le a telefont, jelenleg 90%-on állok 11 perc telefonnal, és 17 perc kijelzővel.
Tedd fel a betterbatterystats-ot és nézd meg, hogy mi tartja ébren (wakelocks) a telót.
-
furio
aktív tag
Kis segítségre lenne szükségem. Miért van az, hogy ha 2.3.4-es ROM felett vagyok, CF Rootolok, majd felrakom MIUI-t CWMből, akkor Boot-Loop a végeredmény?
Csak akkor indul el, ha felrakok neki egy Siyah kernelt, abból se mindegy melyiket, vagy pedig egy 2.3.4-es kernelt... 50 féle változatot kipróbáltam, mindenféle wipeal, 2.3.6-os romig, de mindig boot loop ha sima cf-rootos kernellel tolom. Help me out.
-
FrezeR
senior tag
Sziasztok
Milyen védőfóliát ajánlanátok a telefonhoz? Tud valaki segíteni, hogy hol találhatnék megfelelőt jó áron?
-
Joe bácsi
őstag
Valaki használ itt Exchange levelezést? Főnököm telóján az istenért nem bírjuk beállítani. Mindent jól beírunk, de akkor sem jó neki vmi!

Plusz amióta a főnököm frissítette a telót, azóta ha belép a tel.könyvbe nem bír onnan kilépni. A híváslistát és ott benne mindent tud nézni, csak kilépni nem. Csak a restart segít rajta!
Ötlet ezekre?
Valami egyszerű, magyar jegyzet progit tudtok?
-
válasz
mogyesz
üzenetére
S1-nél is volt ilyen bizonyos alkalmazások ragadtak be a feladatkezelő nem mutatta, de az akku használatnál az oprendszer volt elől, sok bosszúságot eredményezett ez.
Ha újra indítod a készüléket akkor megjavul addig ameddig nem indítod el megint azt az alkalmazást ami ezt csinálja. -
-
trobi28
addikt
válasz
SzlobiG
üzenetére
Ez így van ahogy mondod tehát élesebbnek kéne lennie de azzal van a baja a vasnak amig ez az élesítés (fokuszálás) lezajlik,tehát ha távolról valami közelire irányitod akkor addig homályos amig fokuszál és az a baj hogy ez az idő csak növekszik rossz fényviszonyok között

mogyesz: azért az vezet mert nem használtad modjuk a kijelzőt,ha be lett volna kapcsolva sokat akkor az vezetne.

-
mogyesz
aktív tag
válasz
Robertoq
üzenetére
Nekem múlt héten játszotta ezt, pont a gmail progi frissítése után. Uninstall, majd feltettem a régebbit, aztán újra frissítettem, és azóta jó... Kissé értetlenül álltam...
Más:
Az normális, hogy az Android operációs rendszer 50% használattal vezet? 6.0 órája vettem le a töltőről, és 58%on állunk. Használva alig volt...
-
válasz
C.Brigante
üzenetére
Normális pont azért fókuszálgat, hogy ha közeli felvétel van akkor úgy állítja be, de ettől pont hogy nem kéne homályosnak lennie.
-
Robertoq
őstag
Tapasztal-e már valaki olyat, hogy pl GMail nem szinkronizál? 2 hete vettem észre a problémát, pár napja frissítettem (by Kies
, de azért sikerült
), azt követően megjavult, de tegnap reggel újraindítottam és azóta megint csak akkor jönnek le a levelek ha kézzel frissítek, hiába van bepipálva az automata. -
trobi28
addikt
válasz
C.Brigante
üzenetére
Ez normáli ,mondjuk én azt vettem éssre hogy 720-ban ritkábban fokuszálgat meg még annyi hogy kernele válogatja,van amelyiknél finomitottak rajta.
Én most a void.echo+ használom ,ezzel ritkán homályos
-
C.Brigante
veterán
halihó!
tegnap csináltam pár felvételt. 720p használom sztem nem sok értelme van az 1080p nek, nincs annyi különbség a kettő közt minőségre mint amennyivel nagyobb helyet foglal....na de amit észrevettem, h felvétel közben gyakran fókuszálgat és ilyenkor homályos olykor olykor a felvétel. ez normális így vagy lehet ellene tenni?
-
znagy69
őstag
válasz
JUmbozorzje
üzenetére
Kereső? Sógi több képet is felrakott.
-
JUmbozorzje
tag
Sziasztok,
Nem olyan reg valaki belinkelt egy Fem tokot. Akinek van vagy mar latta eloben annak mi a velemenye rola?szep?
egy linket is megkoszonnek

Aktív témák
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, meg a vastagsága is jobb...meghát talán tovább bírja....

Vannak hibák ez nem kérdés mert hibátlan termék nincs, de a samsungnak legjobb a supportja android fronton és nem csak a premium készülékeit támogatják hosszabb ideig, hanem az olcsóbb kategóriát is.

amúgy guglizz egy MC3-mat hiddel sokkal jobban megéri
teljesen más színvonal..
ez most olyan hogy mindenben találsz hibát ha keresel.. 

Ha újra indítod a készüléket akkor megjavul addig ameddig nem indítod el megint azt az alkalmazást ami ezt csinálja.