Aktív témák
-
Pszihonaranc
senior tag
most nem kötöszködés végett írom, de ha egy embernek ilyen telefonja van, feltehető hogy nagy telefonmániás, ami azzal jár, hogy akaratán kívül is a ház minden zegzugából ,minden fiókjából ömlenek ki a régebbinél régebbi kacat, de még használható telefonok
persze vannak kivételek. Amúgy megnyugtatlak: hétvégén is tevékenykedik az ügyfélszolgálat. Nagyon kellemes. Amint fentebb írtam (bár fent elírtam, mindenkitől elnézést kérekugyanis szerdát írtam) csütörtökön dudált a GLStől a csávó, ma (szombaton) (azaz már tegnap
) megint dudált a GLStől a csávó. Csak akkor vitte, ma hozta. Nagy pirospont az ügyfélszolgálatnak. Azt leszámítva hogy balfasz samsung elnyomtatta a telefonszámomat, és nem tudtak elérni egész végig
-
Rotate
veterán
hátrány, hogy nem a samsung javítja ha gond van, hanem a bolt, ami nem a legelőnyösebb, mivel akár csődbe is mehet a bolt, és akkor hova viszed a telefont...
a másik az is amit említettél, hogy nem a te régiód verziójára fog frissíteni, hanem arra a régióra, ahonnan a telefon származik... bár, ha lengyel származású a telefon, talán még jól is jársz, ők már alapból 2.3.5-nél járnak kiessel, és ugyanúgy van magyar nyelv... tudom mert nekem is lengyel, bár nekem azért mert szlovákiát a lengyel samsung látja el
-
Rotate
veterán
A kamerával az LG-nél sem volt gondom, nekem megfelelő volt az is, és ez is tetszik, valamivel jobbak itt a színek, plusz nincs elcseszve az automata fehéregyensúly mint az LG-n
az üzemidő mint mondtam nekem abszolút megfelel, ma a vonaton megnéztem az eheti Terra Novát (42perc) teljes fényerőn, és 10%-ot esett az aksi töltöttsége... LG-nél kb a 20% szokott lenni egy sorozatrész... egyébként itt folyamatosan merül, nem úgy mint LG-n, hogy merül lassan 60-ig, onnantól meg bármit csinálsz zuhan... szépen tartja...
egyébként azok szerintem szürkeimportosak... túl olcsónak tűnnek... én egyébként Szlovákiában élek, ott is vettem és 449€-ba került... hivatalos disztirbúcióból, 2 év Samsung garanciával... töltő, usb kábel, fülhallgató, dugaszok hozzá... ezek vannak a dobozban...
a hdmi itt máshogy működik, kell venned egy mhl nevű kábelt, egyik vége kancsi micro usb, másik vége meg egy kis doboz, amin van egy nőstény micro usb, meg egy hdmi port... elég drága ez a kábel szerintem...
usb otg kábel viszont érdemes venni 1,65$ volt ebayről, jól működik pendrive-val...
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest