- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laris2
senior tag
válasz
CJ4567 #15501 üzenetére
Köszi, átkapcsoltam, jelezte is hogy módosítást hajtottam végre. A játékot újra átzongoráztam, de ugyanazt a hibát írja ki. Próbáltam feltenni a directx8-at, de azt írta, hogy rajta van a gépen. Egyébként a 8.1 még jó, csak az azalattiak nem kompatibilisek a Win 10-el. De azért valamit segített, mert a Fotográfnál a pályaátlépő betöltés öt percről pár másodpercre csökkent. (ha még belefutok pár ilyen bosszantó problémába, a Win 10-et felakasztom a szögre)
-
Balathruin
veterán
-
emre
veterán
válasz
CJ4567 #13009 üzenetére
Bocs, ritkán nézek be ide.
Ez az OL2.2 Arsenal vintorez fájla. Ha a kijelölt sort átírod akár 12x70-es sörétessel is tüzelhetsz vele.
Valamelyik pisztolyt át is írtam egyszer erre, vicces volt. (így készül a távcsöves kézigránát is)
Amennyiben van ammo mappa akkor nagy valószínűséggel ezek tartalmazzák az adott lövedék sebzés értékeit. De úgy tudom alap esetben a sebzés, lövedék sebesség esési szög fegyverhez tartozik.
Illetve a megfelelő fájlok cserélgetésével másik hangot is lehet mellé rendelni.
-
SaGa59
őstag
válasz
CJ4567 #13009 üzenetére
A lőszerek nem nagyon befolyásolnak semmit, a fegyvernek van sebzése (ütőerő), lőtávja, csőtorkolati sebessége, kezelhetősége. Ezek befolyásolják a pontosságot és azt, hogy mennyire hatásosak.
Amikor "összerakj[á|u]k" egy fegyver tulajdonságait, természetesen figyelembe ve(szi|sszü)k, hogy az eredeti milyen lőszert használ, mert ebből, meg a csőhosszból, a fegyver tömegéből és egyéb tényezőkből jönnek ki ezek az adatok, Ha csak annyit teszel egy fegyvernél, hogy lecseréled a 9mm-s lőszert 8-asra, vagy 5.54-esre, ha nem nyúlsz a többi értékhez, nem fog változni semmi, csak másik lőszert használhatsz hozzá.
-
Dhampir
félisten
-
kekeeci
senior tag
válasz
CJ4567 #12990 üzenetére
Ha a meghajtó gyökerében van az 'Autumn_Aurora_2.1_by_Autumnal_Wanderers_30.09.2015' mappa, akkor a leghosszabb elérési út 149 karakter, ez a te esetedben 113-mal nő, tehát meghaladja a lehetséges 255-öt.
(Persze a win kezel ennél hosszabb elérési utakat, de a telepítő nem.
)
-
CJ4567
nagyúr
válasz
CJ4567 #12952 üzenetére
FATAL ERROR
[error]Expression : ini_file.section_exist(section)
[error]Function : CTradeParameters::process
[error]File : e:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrgame\trade_parameters_inline.h
[error]Line : 111
[error]Description : cannot find section misc\trade_dolg.ltxstack trace:
megint ez a log.
Utolsó nagymentést betöltve arra quicksavelve működik. Fene se érti. Ráadásul a SoundBlasterrel ez se jó,csak az integrálttal. wat
Nagymentés készítése is működik.
-
Musicking
aktív tag
válasz
CJ4567 #12813 üzenetére
Win7-8-10 alatt alapból legyen feltelepítve az OpenAL és esetleg az adott játékot az Alchemy-be (driverpack része) is hozzá kell adni hogy játékon belül elérhető legyenek az eax módok. (Sima Audigy-m nem volt , de az Audigy 2-4 és X-Fi esetén így működik, az Alchemy felület meg pont erre való.)
Itt egy (hiányos) lista az eax-os játékokról, de a Medieval II Total War alatt Eax 2-3-4 is van, ott egy játék alatt tudod tesztelni mit hogyan támogat a kártya.
A gyári drivert és az sb appokat le kell kaparni , registry takarítás és mehet fel a custom driver.
A Splinter Cell Chaos Theory alatt ha jól emlékszem EAX3 van. -
Musicking
aktív tag
válasz
CJ4567 #12811 üzenetére
SE/Value are limited to software-based EAX 3.0 (upgraded to software-based EAX 4.0 with a driver update)
Az EAX 2-t elvileg hardveresen kéne támogatnia , de az SE a legtöbb esetben butított verziót szokott jelenteni, tehát chip típus szerint kell utánanézned a neten mit írnak. Az is lehet hanyagul van megírva a drivere az újabb rendszerekre mert több fórumon panaszkodnak enneka kártyának az eax hangzására, így érdemes lenne kipróbálni a gyári driver helyett Daniel K drivereit. Az X-Fihez az ő hegesztett drivereit használom egyrészt szebben szól másrészt nyoma sincs azoknak az anomáliáknak a gyári driver esetén jelentkeztek. Amúgy ha hardveresen szól az eax azt egyből észreveszed mert részletgazdagabb és tisztább a hang a sima sztereo módhoz képest. -
SaGa59
őstag
válasz
CJ4567 #12773 üzenetére
Igen, be lehet öltözni, de hiába próbáltam békésen megoldani a kérdést, mindig lelőttek...
A 300 rubelt csak akkor kéri a zsoldos, ha udvarias voltál vele. Ha az elején elhajtod, hogy - haggyámá bátyuska, ez itt nem a sereg, - akkor békén hagy.
A tankolást is át lehet definiálni más billentyűre... -
-
SaGa59
őstag
válasz
CJ4567 #12755 üzenetére
Pár napja én is azt kerestem... Elmész abba a sugárzó, anomáliákkal teli, körülkerített gödörbe, amibe egy nagy átmérőjű csövön át lehet a legkönnyebben bejutni. Leugrasz a cső belső végénél, a ládára felugorva átmászol a kidőlt fatörzsön, majd rögtön balra fordulsz. Ott lesz a törzs és a belőle kinőtt vastag ág között.
Csavar legyen kéznél kifelé jövet is, mert sok bent az anomália és nem látszanak, csak ha nagyon figyelsz... -
Antonius1978
addikt
válasz
CJ4567 #12608 üzenetére
SSDO és HBAO : ha tudod elmagyarazod, hogy mi ez a dolog ?
A Dx10-nel lattam, de amikor mindent bekapcsoltam, tobbek kozott ezt is a modunkban, akkor az fps -1 es 1 kozott valtakozottSaGa59 : veled mi van, reg nem jartal a COP forumon ? Forditasz ?
xFreex : neked meg irtam par napja privit, nem valaszoltal, elfoglalt vagy ?
-
-
kekeeci
senior tag
válasz
CJ4567 #11746 üzenetére
Idézném magam a már említett (#11703)-as hozzászólásból:
"Egyetlen szépséghiba, hogy orosz nyelvű (a segítő pdf is
), igaz van hozzá valami angol fordítás (guglis), de nekem nem sikerült beindítani."
A könnyebb kereshetőség kedvéért ide írom az ezzel kapcsolatos eddigi hozzászólásaim listáját:
(#11703)
(#11711)
(#11714)
(#11718)
(#11720)
(#11724)
(#11730)
(#11742) -
Dhampir
félisten
válasz
CJ4567 #11353 üzenetére
Mert faxa, van pár sokkal faxább CoP-os mod, hátha nem ismered és már unod a SoC-os Oblivion Lostot vagy a Legendaryt, vagy az Autumn Aurorát. Teljesen új sztorikat ad a WiP és a Spectrum project, akkor mi kell még?
A Lost Alpha topicból is egy pár ember azért kezdett el a Spectrum Projecttel játszani, mert ajánlottam nekik, látva a bughalmaz miatti kínlódásukat.
(#11352) sklopp
Amiről én írtam azok modok, gamedata verziósak vagy "egybecsomagoltak".
-
Dhampir
félisten
válasz
CJ4567 #11349 üzenetére
Milyen hatalmas betűről van szó?
(#11348) CJ4567
Call of Pripyat: The Way in Pripyat
Szintén CoP-ra épül a Spectrum Project, linkek a hozzászólásban
-
kislaki92
senior tag
válasz
CJ4567 #11314 üzenetére
sajna egy magra vannak optimalizálva ezért lehet akármilyen bivaly géped.cseszheted
nekem párszor meg van hozzá a gépem.aztán belaggol a misterynél is.(fullon) 3.5ghz-s procinál...4.5-nél talán nem lenne para
nem gyenge mod mondjuk.de nincs gáz.de látom youtubeon is laggol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen egeret válasszak?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Nokia mobilgyűjtemény - E-series + 2 klasszikus
- Siemens SL 45 - magyar, dobozos, ingyen Fox
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged