-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balathruin
veterán
válasz
Sensut #14396 üzenetére
Ha nem változtatná meg a játékot minden téren még jó ajánlás is lenne. Na meg marha jó leghamarabb félúton, legkésőbb az utolsó 3-4 pálya egyikén elakadni a mentés és egyéb bugok miatt.
De a modnak semmi köze az alap vanilla élményhez és nem is használható új játék nélkül. Grafikai téren nagyon kevés opció van ami nem változtat túl sokat. Amúgy is azzal jár a legjobban ha ZRP SoC, SRP CS, alap CoP sorrendben végigmegy és csak utána jön bármilyen mod. -
Balathruin
veterán
válasz
nem_tom #14337 üzenetére
Elég régi, bár attól még lehet jó. Nem kell regisztrálni.
-
Balathruin
veterán
Oldal tetején van az összefoglalóban.
-
Balathruin
veterán
Találtam egy új modot, népszerűnek tűnik az oroszoknál.
-
Balathruin
veterán
Esetleg a böngésző nem lehet hibás? Nálam chrome van.
-
Balathruin
veterán
Nálam kicsomagolódott, települt, minden okés.
Szerintem nem a megfelelő szoftvert használjátok, ki- és betömörítésre csakis 7-zip. -
Balathruin
veterán
Én is letöltöttem, nemsokára hazaérek aztán megnézem.
-
Balathruin
veterán
-
Balathruin
veterán
válasz
kekeeci #13859 üzenetére
Complete erősen nem ajánlott, elavult, elszúrja az AI látását és hallását.
Autumn Aurora bőven túlmegy a grafikán. Játékmenetben is jelentős változásokat hoz, sokkal könnyebb meghalni, de ölni is. Más fegyverek is vannak benne. Ezek ellenére a 3 alap játék után nyugodtan ajánlható, legalább hozzászokik az ember a többi mod nehézségéhez. -
Balathruin
veterán
válasz
Antonius1978 #13768 üzenetére
Nekem egyszer volt save corruption, tölts vissza korábbi mentést, hátha.
-
Balathruin
veterán
válasz
Antonius1978 #13765 üzenetére
Log nélkül nem tudunk mondani semmit.
-
Balathruin
veterán
válasz
Antonius1978 #13703 üzenetére
Ha ruha kell, akkor odaadod neki, átveszi és követni fog.
-
Balathruin
veterán
válasz
Antonius1978 #13682 üzenetére
Lőszeres láda a küldetés leírásában benne van ha jól rémlik, a szeméttelepen keresd van egy új járatrendszer és egy ahhoz tartozó részen kellene lennie. Előre szólok hogy nagyon nehéz, szóval ne megpakolva indulj el keresni.
-
Balathruin
veterán
válasz
Antonius1978 #13680 üzenetére
Ott van lent, szóval elmentél mellette.
-
Balathruin
veterán
válasz
Antonius1978 #13659 üzenetére
A tető szélén menj végig.
-
Balathruin
veterán
válasz
Antonius1978 #13650 üzenetére
Ha valamit nem találsz meg akkor inkább keress rá, sajnos van pár dolog ami nincs egyértelműen fordítva pl.
-
Balathruin
veterán
válasz
Antonius1978 #13400 üzenetére
A hangok OGG-ben vannak.
-
Balathruin
veterán
válasz
Rony949 #13390 üzenetére
Azzal csak rosszabb lesz. Nem a sok mentéstől van. Egy/Több ponton kerülhet hiba a mentésedbe, utána játszol tovább és onnantól benne lesz majd egy idő után elakadsz mert nem tudsz pályát váltani. Nálam a bárnál akasztott meg a játék, de több mentéssel korábban is elkezdett hibázni.
-
Balathruin
veterán
válasz
Rony949 #13386 üzenetére
Nem masteren játszani inkább hülyeség mint fordítva.
Eleinte lehet nehéznek fog tűnni, de nem az. Majd akkor lesz az amikor szép lassan az összes mentésed corrupted lesz és szétfagy mindegyiknél a játék.Nekem az elsővel az lett, a második még mindig ott áll valahol félúton.
-
Balathruin
veterán
-
Balathruin
veterán
válasz
lebigmoige #11334 üzenetére
We can continue in private, this is a Hungarian forum.
-
Balathruin
veterán
válasz
lebigmoige #11332 üzenetére
Sajnos nem tudom honnan lehetne letölteni. Nekem nincs meg.
language?
-
Balathruin
veterán
válasz
lebigmoige #11329 üzenetére
-
Balathruin
veterán
válasz
lebigmoige #11327 üzenetére
-
Balathruin
veterán
válasz
Antonius1978 #10680 üzenetére
Én játszottam a 2.2-vel és a 2010-zel is. Nekem tetszettek, jó fegyverek vannak a 2010-ben, az alap fegyód az pl. nagyon király. Túl sok már nem maradt meg, mert legutoljára teljesen modmentesen vittem ki a játékot, meg azért ez még bőven az előző gépen volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest