- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tudjátok hogyan lehetne onnan a Midast kiszedni? Bedobtok egy olyan relikviát, ami Springboardot generál.
-
válasz
Sensut #12936 üzenetére
Az eléggé meglepett. Kicsit szemétségnek érzem a kapcsolóval spawnoló lényeket. Amúgy nem is hallottam a játék előtt a Cheburashkaról, édesanyámtól kérdeztem, hogy halott-e róla, erre levette a szekrényből, hogy neki is van, pár éve vette, és mondta, hogy rendeljek egyet magamnak, miután mondtam neki, hogy csodálatos mese, így Moszkvából robog felém egy Cheburashka.
-
válasz
Sensut #12932 üzenetére
Valamelyik quest végén kaptam valakitől, hogy nagyon nagy hasznára volt, használjam én is.
És amúgy honnan van annyi pénzed? Én folyamatosan rohangálok a felszereléseket eladni, de ennyi nem jön be, sosem!
Sidorovichnál megéri azt a questet megcsinálni, amiben kér egy szatyor relikviát? Félek, hogy valami ócskát kapnék értük. -
válasz
Sensut #12927 üzenetére
Nekem ez a Stash Yantarban volt, a mocsár közepén. De annyi Burert, amennyi ott van, én még életemben nem láttam.
Azt áruld már el nekem viszont, hogy honnan van annyi lőszered az RP-74-hez? Boltban mocsokdrága, és szerintem én még nem találtam annyit játékban, mint amennyi van az inventorydban!
Azt az artifactot, ami fényt ad, azt lehet valahogy használni?
És a Yantarba vezető úton nekem Freedom ruha volt, bár sosem használtam, drága javítani. Sőt, igazából artifactokkal ~75%-on van a bullet védelmem, annyi már elég, ruha nélkül. Anomáliákba nem kell belemenni, a mutánsokkal viszont így nyilván meggyűlik az ember baja, de valamit valamiért. -
válasz
shield #12922 üzenetére
Még amikor a CoC nevű moddal játszottam, akkor voltak benne folyton ilyenek. Elsőre az ember nem érti, nyilván a kostyumot igen, csak idő, mire rájössz, hogy mi, és csomó ilyennel volt teli, megy a szöveg jó angolsággal, és érzed, hogy az ott egy főnév, és hopp, pont cirill betűkről van átírva latinra és semmi több. És ezek legtöbbször olyan szavak voltak, amire a google nem dobott semmit, mert Stalker-specifikusak.
Megjegyzem a CoC nem volt jó, folyamatosan crashelt nálam. Minimumra levéve ritkábban, na de akkor is, nézzen már ki valahogy, mert a 200-300 fps-sel csak a nemesebbik felemet tudom ápolgatni, másra nem jó.
-
válasz
Dhampir #12915 üzenetére
Nagyon erősen kétlem. Kevés párbeszéd van benne az eredeti SoCból, na→meg még az angol fordítás is sokszor borzalmas. Rettentően inkonzekvens, tükörfordításokkal teletömve, sokszor már a megértést akadályozza. Menj Loschinába, ez volt a kedvencem.
Meg rengeteg orosz videót is kell hozzá nézni, és guglizni, mert rettentően nem evidens.
-
válasz
Sensut #12913 üzenetére
Én is úgy csinálom, úgy 20 kiló artifact van a dobozkájában. Csak az a baj, hogy nem tudok visszajönni gyorsutazással, így jobb híján autózgatok nagyokat, Kordonból elkötöttem a katonai bázisról a terepjárót, és teli volt a tankja.
És például Darkscape-ig így gyorsabb, mint oda gyorsutazni, majd visszafelé szívni a fogamat az exoban. Már szerintem minimum a hetedik éve gyalogolgatok a Kordonban, kicsit unalmas.
És igen, nagyon jól szét vannak választva, még az X-18-ba kell visszamennek a Yantar's Secret miatt meg ott keresni egy artifactot mocsárban. De majd később, most ZH-k, házik, minden baromság... -
válasz
Dhampir #12911 üzenetére
Van egy Beryl páncélom, egy vödör védő relikviám, csúcsszuper csúzlijaim, kicsit kezd unalmas lenni. Mindig ugyanott vannak, illetve már átállítottam a respawnt, így nem. Darkscape pedig nyomasztóan üres, szándékosan olyan, így ott nincsen sok akció. Viszont amikor van, akkor az ablakon ugrasz ki!
-
Kicsit kezdek haragudni az OGSE-re. Nem tetszenek az olyan feladatok, ahol Yantarból kell Darkscape-ig gyalogolni oda és vissza.
-
Jajj ez az OGSE!
Most volt az első élményem, hogy bármilyen játékban megfosztanak az összes fegyveremtől és kivégeznek.Nem is figyeltem oda, de már megvan 4 az 5 Klondyke pendriveból, megkeresem az ötödiket. Kíváncsi leszek!
-
Na, ez az X-16 jó volt. 9 Thorn és 7 Crystal Thorn, 2 Urchin, cserébe kifolyt a szemem és lenullázódott a páncélom, mire végeztem, de utóbbi úgyis inkább csak arra kell, hogy valami megtartsa az exoskeletont.
Megvettem Szaharovnál az összes kiegészítőt a bioszkennerre, 150k volt, de most van nagy örö' é bódottá'!
-
Ó, jajj, két dolgot elfelejtettem megkérdezni!
A Light és a Dark nevű artifactok jók lesznek majd valamikor, valahol, vagy eladhatom? Ha bázisokon lévő dobozkban tartok dolgokat, de a bázis ellenségé lesz, akkor ők kiszedik a ládákból a cuccokat, vagy biztonságban van, és később visszanehetek oda?
Amúgy tényleg kezdem érezni, hogy lerakhatatlan, még akkor is, amikor kiméra ugrik ki a bokorból. -
Miután a Sötétvölgyben végignyírtam a banditákat, az X-18-at, majd a katonákat, azt hittem, hogy nyugtom lesz, eladom azt a 200 kiló cuccot, ami felgyűlt, de minden felborult, így gyakorlatilag kaja nélkül mentem Darkscape-be, a végére már lőszerem is alig volt. A Klondyke-ból viszont már három meg van, és van 270k rubelem. Nagyon jó ez a mod, tényleg rettentő nehéz letenni!
És képek, mert még mindig gyönyörű a játék:Az utolsó képnél rendesen megijedtem, még mindig az egyik legfélelmetesebb pont a játékban ott átkelni.
-
Bementem egy tetszőleges Libribe, egyből a sci-fi kupachoz mentem, és meg is láttam az Agyart, így megvettem. Kíváncsi vagyok rá nagyon!
-
válasz
Sensut #12840 üzenetére
Igazából minden rohadt veszélyes lett, Agroprom undergroundban szerencsém volt, egyiket megölte egy vérszívó, a másodikra meg számítottam, úgy voltam vele, hogy a modkészítők tuti raknak egyet mögém, és ott volt, de egy gránát jól helyrerakta, így még nem tudom, hogy milyenek. A pszeudokutyák nagyon idegesítőek, meg a kimérák a Vad Területeken. Most Sakharovnak Burer kezek kellenek, hát, én azt a questet nem mertem elfogadni, majd ha oda kerülök, hogy már van.
Tökre azt hittem amúgy, hogy őket kell megkeresni, és mondanak valamit.
-
-
A Yantar's Secret questben, amikor megiszom a löttyöt, hogy zombifikálódjak, és meg kell találni Figet, akkor minden zombi két Controllerről beszél, gondolom őket kéne megtalálni, hogy Figről megtudjak valamit, na, ők hol vannak? Csomót kutattam már Yantarban, de az istenért sem találom őket bent a találban, pedig a gyárban kéne lenniük.
-
-
Tetszik ez a Red Eye artifact meg amúgy az egész artifact kombinálás.150k rubelembe és pár relikviámba került, de megérte! +2500% health, +750% wound healing és csak +100% hunger. Egyszerűen remek, simán megérte az a sok kör Wild Territoryról a Bárig és vissza.
-
-
Hogyan érdemes páncélt javítani? Most éppen a Stalker ruhát használom, kb 50 százalékon van a kondíciója, 30k-t viszont sajnálok rá a csaposnál a 100 Rad bárban, viszont Stalkerből kevés hal meg, így nem tudok hozzá utánpótlást szerezni. Van valami jó páncél, aminek nem drága a javítása? Redditen volt szó valamilyen Healing Berill 5M-ről, vagy esetleg van más gazdaságos megoldás?
-
válasz
Sensut #12780 üzenetére
Húúúú, köszönöm! Az a baj, hogy amikor ellenség van a közelben, akkor simán bezárul a beszélgetés, és most is ez történt. Köszönöm szépen, majd még jövök! Amúgy például a Bubble artifacttal lehet valamit kezdeni? Kiszedtem onnan nagy nehezen, az úr, aki ott ült, eltette, majd eladta nekem 10K rubelért, és vicces módon mindenkivel 10k-ért tudom eladni és megvenni tőle, mindenesetre szépen néz ki.
-
-
-
válasz
Sensut #12761 üzenetére
Esetleg nem tudod, hogy vízfelületekre nézésnél mi fogja meg nagyon a gépemet? Highon van a játék, 40 fps körül szaladgál, de bárhol, ahol víz van, 5-10 fps-re megy le, és nem tudom, hogy melyik beállítás okozza. Szegény dinamikus pocsolyákat is ki kellett kapcsolnom, pedig imádtam őket!
-
OGSE-ban megtaláltam a Klondike storyline-t, Diggerrel beszéltem Kordonban, azt mondta, hogy nyissam ki az öreg széfet, de mi a kód, hol találom meg, mi az ötlet, hogyan kéne rájönnöm?
-
válasz
SaGa59 #12732 üzenetére
Elolvastam a Halálos Zónát, teljesen középszerű alkotás, a magyar fordítása pocsék volt, de a Stalker-érzés megvolt, így szerettem nagyon, most viszont egy az egyben a Clear Sky fordításában bejáratott szakszavak vannak benne, és rettenetesen tetszik, hogy hozzáértő fordította. Amúgy a történet itt is középszerű, de mivel a Zónában játszódik, így ez is tetszik rettenetesen. Az Agyart is biztosan meg fogom venni!
Köszönöm a munkádat! -
Nemrég felraktam az OGSE-t, és nagyon jó grafikájúra sikeredett, a nehézség is jól eltaláltnak tűnik, remek mod!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Trollok komolyan
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- RAM topik
- World of Tanks - MMO
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged