- Yettel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alienhun79
tag
válasz
Sensut #12930 üzenetére
Úgy lehet kivenni azt a drága 5 milliót érő artit,amikor likvidálod, vagyis robbanás előtt a fő ellenfél Dark cityben, teleportálgat össze vissza, engem egyszer betett oda a szobába s fel is tudtam venni az artit csak nem számoltam rá, így leterhelt és se előre se hátra
, és nem volt előtte mentésem így hagytam az egészet. Szerintem ez lehet a nyitja a dolognak.
-
Alienhun79
tag
Nagyon tetszik ez a mod, gondoltam egyet és megtesztelem a Clear sky-s verziót [link] ez sem rossz, de ha bele gondoltok milyen lehetne OGSE COP
-
Alienhun79
tag
válasz
Sensut #12841 üzenetére
A chameleon artit úgy találtam meg, hogy Dark cityben éppen kitörés volt, én meg bent beszélgetek a csapossal, amikor egyszer csak beesett a cucc a lépcső elé jobb oldalra, a plafonon keresztül, érdekes, a többi még nekem sincs meg. A bombát Sidornál az egyik bokorba rejtették el, a faluban. Egy újra végig játszást nekem is megér majd.
-
Alienhun79
tag
válasz
Sensut #12744 üzenetére
Remélem segítek, nekem van anomália detektorom, ami tökéletesen jelzi mind hanggal mind képpel a minimapon az összes anomália fajtát így még futva is van időd kerülgetni őket.
A lerobbant páncélt meg lehet hasonló páncéllal gyógyítani a javító készlettel, persze tudom ha nem találsz, hát akkor sajna polcra rakod a cuccot. -
Alienhun79
tag
Kikivánkozik belőlem, szerintem az OGSE a legjobb SHOC mód, miért is:
- a fő történet adott, kicsit megfűszerezve
- korrekt, leleményes, érdekes, izgalmas mellékküldetés armada
- rengeteg, fegyver, képződmény, kellékek, kütyük, páncélok, autók, zenegép, rádió stb.
- nagyon eltalált nehézség fokok, mester fokon a fél pályáról rámlőnek
- a grafika gyönyörű, rengeteg állítási lehetőséggel, nem kell erőmű hozzá
- egy stalker enciklopédia, sok sok olvasni való (aki szereti)
- nem unalmas pályák, és nem dobálja be az ember mellé az ellenfeleket, viszont van mire lőni
- végre egy mód ahol a segéded, ha melletted van, nem buta, segít küzd és érdemes vigyázni rá, 3 snorkot simán likvidál, hja és nem begy bele az anomáliába hanem kikerüli!!! Hatékony MI
- gyorsan, folyamatosan javítják, fejlesztik
- a legfontosabb: nem bughalmaz, élvezhetően stabil -
Alienhun79
tag
válasz
hubai1979 #12710 üzenetére
Öt tárgy egyike, amit össze kellett gyűjteni, nem tudom még mit kapok érte, mert egyszerűen annyi feladat van egy pályán, hogy mindig elvisz más irányba a történet. Neked bejönne egy rész benne, olyan sgmes, mikor jön a mutáns horda, csak itt öt támadást kell vissza verni a perzselő környékén.
Hát én se vagyok felvértezve nagy angol tudással, viszont a sok stalkeres tapasztalat segít, természetesen élvezném magyarul, de még így is jobb az angol mint az orosz.
-
Alienhun79
tag
válasz
Sensut #12701 üzenetére
Kis kezicsókolom a nyolcadik javítás: [link] , Nem kicsit fésülgetik a drágát. Azt érzem egy pálya (map), egy hét, de aztán minden fű alá benézek, mert megéri. Meg van a kód a perzselő lekapcsolásához, csak nem érek oda, mert kaptam megint feladatot, hja találtam egy artfactot 60kg és fél millióba kerül, de nem ad semmi extrát csak pénz keresés, csak még gondolkodni kell, hogyan veszem ki onnét ahová tették, majd csinálok képet.
-
Alienhun79
tag
válasz
Sensut #12693 üzenetére
Aha, nem kicsit visznek el a feladatok, mire kikapcsolható!!! a perzselő. Én meg bőszen, bő mellénnyel beslisszoltam na akkor off, csak szeretné a kicsi rigó. Remélem ma estére eljutok odáig. Ez a mód eddig büntet, ha nincs stalkis tapasztalat, szerintem minimum négy klaviatúrás
-
Alienhun79
tag
válasz
borovi #12698 üzenetére
Hát én perverz módon ragaszkodok a minél realisztikusabb stílushoz, most behúzott füllel-farokkal állítottam vissza novicera
az erősséget, mert egyszerűen brutális ez a Dead city. Egy pici nem spoiler legalábbis remélem, 20 perc után miután a pályára lépsz, nyente map, PDA, és jön a sötét és psy kitörések, nekem a feladat egy kis amigót kell védett helyre kísérnem, aha 3 controller, nemtom 30 után már nem számoltam a machingunnal felfegyverzett, seva ruhás, meg exos zombikat, komolyan mondom két délután szenvedtem. Az emberemen meg alap bandit páncél, ha mellé lehelnek már kifingott
-
Alienhun79
tag
válasz
Sensut #12689 üzenetére
Amúgy már kezdek rájönni, hogy én vagyok a birka, mert szenvedek a játékkal, mesterfokon, elég kemény a játék. Az x10-el szívok már két napja, hát nem semmi feladat megkapni azt a laptop kódot.
Ti meg lassan odaértek az ismeretlen artifact feladathoz, ott is lesz egy kis cumimaci. Nagyon bejön a hőkép fejkamera képe, tiszta predatoros, csak azzal lehet látni a ködben, persze ha be van kapcsolva -
Alienhun79
tag
Itt az újabb patch, elég nagyra sikerült: [link]
-
Alienhun79
tag
-
Alienhun79
tag
válasz
Alienhun79 #12648 üzenetére
Ja igen, van egy kisebb hibája, ha controller van a pályán alapból ha közelítesz hozzá egyre erősebb hang effektet fogsz hallani, majd likvidálod a drágát, de a hang viszont megmarad, és baromi bosszantó, a játékból kilépéssel az asztalra, lehet orvosolni.
-
Alienhun79
tag
válasz
Sensut #12647 üzenetére
Igen azt jeleztem, hogy a hatos patch nagyon sok dolgot javított, szerintem a Healeres küldetést nem biztos, hogy én rontottam el, lehet akkor alapon bugos volt, csak egy későbbi patch javította amit én utána tettem fel és nem kezdtem új játékot. Viszont így nekem nagyon megéri majd újra kezdeni
Fogsz még sok jó dologgal és bosszantóval találkozni, a moddbn nagyon ágyúzzák a zombi részt, lehet, hogy egy újabb javítás már kiveszi, nekem eddig minden süti, igazi csokiskókuszosmegasüti
-
Alienhun79
tag
válasz
Sensut #12634 üzenetére
Ott nekem is volt egy kis problémám, mert Sötét völgyből küld vissza a Szeméttelepre likvidálni a banditákat, feltettem a 6-s javítás nekem segített. Ja és megnéztem amit kérdeztél artis küldetést, nekem nem volt ilyen, valamit kihagytam és szerintem ezért nem tudok át menni a Mocsárra. A mellékküldetések nyitják a pályákra a kapukat, ott hibáztam valamit.
-
Alienhun79
tag
válasz
Sensut #12632 üzenetére
Az alap történet kicsit át van rendezve, nem lesz a hangárban senki fontos és nem ott mész majd le a Strelok flashdrivejáért ahol az eredeti történetben volt. Jeleztem, hogy egy picit variáltak, mindenre van megoldás csak picit szusszanj, ha elakadtál. Nálam eddig 3 failed küldetés van, de nem túl fontosak.
-
Alienhun79
tag
Eldobtam az agyam, [link] és nem árulom el, hogy mi jött ki az ajtón
Egy pár amatőr észrevétel a modhoz, az eleje nagyon nehéz, sokat kell taktikázni és centinként menteni. Azt értem ez alatt rövid csövű sörétessel ne támadj banditára, mert Hk-l leszed. Nagyon messze el lőnek az ellenfelek, viszont nem nagyon pontosak,de azért ne álljunk mereven egy helyben, ha lehet. A pseudokutyát nagyon fogod utálni az elején, de táras sörétessel majd később bosszút lehet állni. Spórolni az elején a lőszerrel, mert keveset ad és drága, a gránát hatékony ha többen vannak egymás mellett használni kell, amúgy szép kis távolságra el lehet dobni. A rejtekhelyeken sok jó hasznos cucc van, onnét szereztem az elején minőségi páncélt és távcsövet MP-40 -re és Hk -a, amivel már lehet aprítani távolról is az ellent. Érdemes fegyverekből az elején egy-kettőt félre tenni, mert javító készlettel olcsón lehet javítani, de ha tradernél javítunk az drága. A mod indításánál lehet állítani a súly határt, érdemes száz kilóra tenni hatvanról, mert több pénz kevesebb caflatás. Ha besárgul a képernyő zombi vagy, lehet menni Yantarra profhoz és az ellenszert egy artival lehet kiváltani. Mindig mindenből legyen tartalék, arti, mutáns végtagok, vodka stb., nem kell halmozni csak 2-3db. Vissza teszi a pályákra a mutánsokat, tehát mindig lesz mire lőni és lehet alkatrészeket gyűjtögetni, kivétel ha mester controller jön, na akkor lehet késelni, vagy futni
-
Alienhun79
tag
válasz
SaGa59 #12609 üzenetére
Nekem pont ezek a realisztikus dolgok tetszenek, hogy átgondolták, időt fordítottak a dolgokra, grafikára, pályák egyszerű vagy nehezítésére, és rövid időn belül a hatodik javítást csináltak hozzá. Egyszóval, Respect.
Olyan érzésem van, pontosan nem emlékszem a mod nevére, de tudom te fordítottad, amikor váltság díjat kellett fizetni a társunkért, akit elfogtak az elején a katonák, COP mod, na ez "szerintem" hasonló teljesítmény!
-
Alienhun79
tag
válasz
shield #12611 üzenetére
Nagyon vártam már, mert az előző 9.2 verzió is elég gondosan balanszolt s összerakott, stabil mod volt, ez pedig egy állati jóra sikerült valami. Akkor dobtam el az agyam amikor, belementem egy erősen psy fertőzött helyre és zombivá változott a karakterem, s el kellett menni Yantarba, hogy meggyógyítson a professzor, ja és már több helyen voltam ahol, ha nem vigyázok hamar bezombulhatok. Akkor ha zombimodra vált a történet, lesárgul a kép és folyamatosan zombin motyog a bajsza alatt
-
Alienhun79
tag
Érdekes dolog páncél téren, még nem találkoztam ilyennel:
Amit lehet látni az egy exoskeleton páncél, de
nem páncél hanem egy külön álló váz, egy teherviselő keret, ami 20 kg-s és 60 kg tud pluszban cipelni.
Az exo váz részét hozzá lehet illeszteni másféle páncélokhoz is
A Bárban lévő zenegéphez, elvétve lehet találni lemezeket, ha bele rakom a lemezt, bővül a hallgatható paletta.
A mod nem kispályás, ahogy egyre mélyülök bele, kezdem azt érezni, hogy egy kevés Stalkersoup, egy kicsi LA, egy pici Autumn Aurora. Olyan kellemesen ötvözve és saját ötletekkel bővítve ami nagyon élvezetessé s nehézzé teszi a munkát.
-
Alienhun79
tag
Így van OGSE0693.
Nem lövöm le a poént, hogy mi volt a feladat ezzel a xar ismeretlen artefactal, ilyen még egy modban sem volt. Aki ide eljut, 3 "fő" mellékküldetésen kell átvergődnie, Darkscapre, amúgy folyton vissza visznek a küldik erre a mapra, itt a kövi, valamilyen sebesülteknek kell doki, vagy ilyesmi:
-
Alienhun79
tag
válasz
Alienhun79 #12591 üzenetére
Egy pár kép a modról:
Nem kevés grafikai beállítás
Szóval mindenhová kocsival, mert 80 kg lehet bele pakolni.
Hát ha menni kell, akkor menni kell
Minden tele van.
Kedvencem, egy egyedi sörétes ágyú, nehéz küldetés végeredménye.
Jó kis páncél, könnyű és hatékony psy védelemmel.
Kaptam egy küldetés végén Darkscapen egy könyvet, aha okés full orosz.
Az első oldala.
Rádión amiket lehet hallgatni.
Jóféle csavar, már van belőle sok, de csak este világítanak a sötétben.
Egy kis kedv csináló -
Alienhun79
tag
Hát nem semmi ez a mod, nagyon ki lett találva, sok jó ötlet van benne, alig bírom abbahagyni.
-
Alienhun79
tag
[link] Nagyon jó lett, vannak hibái, de szinte hetente adnak ki frissítést hozzá. Az egyik legszebb grafikával nyomul a mód, és rendesen át vannak dolgozva a pályák is, a sok új mellék küldetésről nem beszélve.
-
Alienhun79
tag
-
Alienhun79
tag
válasz
Sensut #11956 üzenetére
Szerintem ne kapkodj, komolyan ne az alap játék küldetésre koncentrálj, hanem van sok ötletes mellék küldetés, amúgy a helikopteres fószer leszokott szállni ATP pályán a bandita csata után a hátsó bejárat mellett, de nekem nem sikerült még hívnom. Én szóltam, hogy mindent gyűjtsél, mert nagyon sok mindent megtudsz oldani a ládáidból. Sokszor kérnek alap fegyvereket én meg az összeset eladtam, aztán mehettem venni. Az artik tuningja nem nehéz, bedobod az anomáliába, a recepten ki van írva mennyit kell várni sokszor öt perc és tádá ott a fejlett arti.
-
Alienhun79
tag
válasz
Sensut #11952 üzenetére
Yantaron lehet venni Saharovtól ellenszert, ami jó drága, viszont nem esik szét az embered. Hogyan lehet hívni a helikopteres kereskedőt? Fejlesztettél már valami artifactot, nem hiába van ennyi anomália a pályákon, azért tölt olyan sokat, mert újra generálja a helyüket.
Sikerült ezt a küldetést megcsinálni, én nem tudom végre hajtani, pedig sokat keresgéltem.
-
Alienhun79
tag
válasz
Sensut #11948 üzenetére
Még úgy lehet javítani, hogy hasonló fegyvereket viszel több darabot és így javítanak ha jól emlékszem a PDA-ban benne van ki mit tud javítani, igen egy bizonyos amortizáció sajna benne van, hogy már nem javítható. Igen ezt tudtam az éjjellátó tuningot, viszont a Bárban van hátul két tudós az egyik alap fegyvereket tud fejleszteni, csak hát elég drágán.
-
Alienhun79
tag
válasz
Sensut #11946 üzenetére
Okés, szóval Sidorovicsnál van egy lehetőség, pontosabban egy mondat, lényeg az, hogy benne van repair szó, rá kattintasz a mondatra majd kapsz egy zöldes ládát a motyoid közé amit leraksz a földre
aztán katt rá és ott is a javítási lehetőség, egy félig leamortizált cuccot kb. 2-3 db szerszámkészlet javít meg, amit lehet artifactokkal mindig tölteni a kereskedőknél, van egy supplies lehetőség, azon belül lehet fegyver vagy ruha javítást tölteni, ha jól emlékszem Sidornál a stone flower tölti a fegyver javítást, 3 db-ot ad. Apropó, artifact fejlesztés meg van már, mert lehet kétféle módon is
Igen egy jó tanács, MINDEN kis vacakból legyen legalább 20db össze gyűjtve, cigi, sör, kaja, arti, mutáns végtagok, szóval minden kis apróságot fog kérni út közben, amiből artifact tuning receptet lehet kapni, vagy egy küldetés tárgy kapható érte, szóval gyűjtögetni kell !!!
-
Alienhun79
tag
válasz
Sensut #11941 üzenetére
Hm a legjobb pálya ATP lesz, nagyon sok jó feladattal, lesznek benne lézeres Grozával szerelt banditák (remélem nem vették ki belőle), az egyikben 3 BMP támad meg, máskor meg ... á nem mondom el, a kérdés az az hogyan jutsz ki Atp-ről, mert az is tök jó feladat.
[link] kis csemege. -
Alienhun79
tag
válasz
Sensut #11927 üzenetére
Az emberek levese, valami ilyet jelent, brutális mellék küldetés halommal, még nem próbáltam EZT a verziót, mert nincs időm, de nagyon kíváncsi vagyok, mennyire stabil. Ezek a Narodnaya S. módok igen bogarasak, mondjuk nem csodálom annyi motyó, feladat van benne. Nem nagyon lehet magyarítani, mert rohadt sok benne a szöveg, én személy szerint az angolnak is nagyon örülök.
-
Alienhun79
tag
válasz
Sensut #11912 üzenetére
Hát Sensut, most jó a játék nincs hiba, 3 órát próbálkoztam de csak rohangálok a pályán, mint pók a falon, van 3 küldi, a két pseudoblökit lekéseltem, de csak egy adta a farkát .), van egy kajás doboz ami a pultos néni kér, és egy térképem, ami a sötét völgy alagútja lehet, de nem biztos. Nekem van egy ilyen térképem:
-
Alienhun79
tag
válasz
Sensut #11908 üzenetére
Újra telepítettem 1.0004 patch, próbálom a mentést és:
FATAL ERROR[error]Expression : hFile>0
[error]Function : FileDownload
[error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xrCore\FS.cpp
[error]Line : 106
[error]Description : c:\program files (x86)\thq\s.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobyl\gamedata\config\stack trace:
-
Alienhun79
tag
válasz
shield #11903 üzenetére
Igen, sejtettem, még új mód.
Sensut amit végig vitt AlternativA módot nálam már az elején nem lehet vissza tölteni :
FATAL ERROR[error]Expression : fatal error
[error]Function : CScriptEngine::lua_error
[error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp
[error]Line : 73
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : LUA error: ... of chernobyl\gamedata\scripts\dialog_manager.script:393: attempt to compare number with nilstack trace:
-
Alienhun79
tag
Oblivion lost 3, hm nem rossz csak egy picit bugos pl: a bárban a dobozba helyezett fegyverek eltüntek, és most nem tudok kijönni a sötét völgyi laborból, mert ezzel kidob:
***FATAL***: Too many lmap-textures (limit: 8 textures or 32M).
Reduce pixel density (worse) or use more vertex lighting (better).
* phase time: 449 ms
* phase cmem: 254637 K
CLIENT: Synchronizing...
* phase time: 8 ms
* phase cmem: 254637 K
* [win32]: free[2751696 K], reserved[164544 K], committed[1278000 K]
* [ D3D ]: textures[617378 K]
* [x-ray]: crt heap[254637 K], process heap[17453 K], game lua[23931 K], engine lua[225 K], render[0 K]
* [x-ray]: economy: strings[4663 K], smem[28221 K]FATAL ERROR
[error]Expression : fatal error
[error]Arguments : LUA error: ...ow of chernobyl\gamedata\scripts\bind_stalker.script:552: attempt to concatenate field '?' (a nil value)stack trace:
-
Alienhun79
tag
válasz
kekeeci #10171 üzenetére
Hát sok szerencsét, engem szívat rendesen pl: ha meghalok nem menti vissza f9-el hanem kilép, ha kilépek esc-el akkor vissza tölti, sima load game, nem tűnik rossz módnak csak szerintem nálam rosszalkodik, folyamatos fsgame hiány, kíváncsi vagyok te mire jutsz vele.Az elején kerülj minden mutánst, a hajon felvett shootgun hű barátod lesz.
-
Alienhun79
tag
válasz
shield #10158 üzenetére
Ajaj, hol is kezdjem, rengeteg átdolgozása, felújítsa, próbálkozása van a Narodnaya Soljankának.A legtöbb pályával s küldetéssel rendelkező mód, állítólag az orosz eredeti játék stabil, az angol translates vagy fordítgatott verziói meg bugosak. Egyszer Pel írta, hogy nehéz és idő igényes feladat lenne megcsinálni, és sajnos nincs jó angol alapanyag, béta verziókat meg mindig javítgatják azoknak nincs értelme neki állni.A Stalkersuopoal játszok jelenleg, sokat segített Kekeeci a bugos ékezetes vagy elírt, hiányos hibák miatt, nálam rengeteg küldetés zsák utca, hibás, szóval fanatic vagyok csak ezért próbálkozok vele mindig. Aki az eredeti orosz verziót letudná fordítani, annak perfect orosz és idő milliomosnak kellene lennie, szerintem. Szóval ezt a buszt hagyd el menni
[link] , [link] , [link] , [link] , [link] , [link] , ez zsír [link] , itt a kedvencem, csak beáll mindig, mint a gerely
[link]
Hát ennyi, kedves Shield
-
Alienhun79
tag
válasz
op.erik #10156 üzenetére
Érdekes mód én sokat gömbültem rajta, soha nem használtam olyan dolgot mit ennél a módnál az az segítséget mi hol van, maga játék mappájában van rengeted "help" screnshoot, mert minden baromira el van dugva, olyan tipikus hozom viszem küldi mód.Viszont vannak benne elég frankó dolgok, pl. tudsz sok mindenkivel cserélgetni cuccost, és van olyan rész asszem két helyen is, amit össze gyűjtöttél magadnál motyot (arti, páncél,fegyók) el veszi s csupaszon mész tovább, szerintem érdemes kipróbálni, de nem egy Solyanka !
-
Alienhun79
tag
válasz
Alienhun79 #10104 üzenetére
Most nézem nincs is gamedata mappa, hm érdekes
ez a mód [link]
-
Alienhun79
tag
válasz
Alienhun79 #10103 üzenetére
REBORN_253_ENG ,, ezt az apróságot nem említettem, hogy ennek a módnak a hiba kódja, ups bocsi.
-
Alienhun79
tag
válasz
kekeeci #10100 üzenetére
Igazad volt a játék könyvtárában volt ez :
FATAL ERROR[error]Expression : ovi
[error]Function : CSoundRender_Source::LoadWave
[error]File : E:\priquel\sources\engine\xrSound\SoundRender_Source_loader.cpp
[error]Line : 70
[error]Description : Invalid source info:
[error]Arguments : c:\program files (x86)\deep silver\s.t.a.l.k.e.r. - clear sky\gamedata\sounds\characters_voice\human_03\killer\fight\death\death_3.ogg -
-
Alienhun79
tag
válasz
kekeeci #10070 üzenetére
Segítség, help me.Kekeeci lenne egy nagy kérésem, remélem tudsz nekem segíteni, Shield komoly keresgélés után szerzett egy süti kis Clear skyos módot, még pedig ezt [link] , a baj csak az, hogy nem tudom elindítani, ilyen csúnyaságot ír "cannot open file fsgame.ltx Check your working folder" ,van valami ötleted ?
-
Alienhun79
tag
válasz
rétisün #9639 üzenetére
Én is most kezdem el ezt a 3.5-ös verziót eddig 3.1-el toltam, hát az nagyon bugzott sok időt gömböltem vele.Ja igen, nem tudom azt, hogy van benne-e olyan arti ami súlyt csökkent, nagyon sok van benne, minden sok benne mp3, cuccok, fegyverek, half-lfe Freemanje, ad is küldit, lehet a Barban fegyvert tuningolni, de csak alap fegyót, artit csinálni, fejleszteni....
-
Alienhun79
tag
válasz
rétisün #9629 üzenetére
Advanced options, Active hud : Disabled s nálam simán kikapcsolja,.Feltetted mind a három javító fixet, azok fontosak, én pluszban még raktam rá Absolute Nature for SS by Aleks1970-től, és jelenleg újra kezdtem 9.9.3.5.verzióval.Crashelget a drága, hm ez van béta a kicsike
-
Alienhun79
tag
válasz
kekeeci #9577 üzenetére
Hát tessék crash zápor van:
FATAL ERROR
[error]Expression : fatal error
[error]Arguments : LUA error: ...games\stalkersoup\gamedata\scripts\new_dialog.script:390: C stack overflowstack trace:
Az egyébként normális,hogy 50 megás vagy fél gigás log fáljokat csinál ez a szerencse csomag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Konteó topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Yettel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged