- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
Tegnap ujratettem a jatekot egy jo baratomnal, aki Stalker megszalott (55 eves) es meg tavaly marciusban lementettem neki az AMK Devolutiont es mindent ami kell hozza, es ma en is kedvet kaptam, hogy ujrajatszodjam, de a magyaritast mar nem tudom leszedni, mert nincs TZS oldal, valaki fel tudna nekem tolteni?
-
Antonius1978
addikt
válasz
Laris2 #14910 üzenetére
Igen, sajnos kisse rauntam, tulbonyolitottak bizonyos dolgokat (megertem hogy kellett a tortenet kibontakoztatasahoz), es azzal csesztek el a modot, hogy nagyon sokat kell benne ertelmetlenul csaszkalni, pont olyan mint a Lost Alpha, es sokszor azt sem tudod mikor merre kell menni, mert nincs meg az a karika, ami jelzi hogy ott valamit csinalnod kell, ezert jobb ezen a teren a COP, ezert kedvelem azt jobban, de bizonyos szempontokbol jobb a ShoC.
Amiota ezt irtad, en kozben jatszodtam, olyan mentesem volt, hogy valami mas laborban voltam, nem az X-10ben igy nem mentem Brown utan, igy Strelok rejtekhelyes laborjan keresztul felmentem a szemettelepre, vissza elso palya hogy beszeljek Zapadloval de semmi (kozben eszembe jutott, hogy a lanya megmentese utan mar beszeltem vele, es valamit a barrol hadovalt, hogy ott kell majd vele vagy valakivel talalkozni, de mivel nincs jelolve, az ember elfelejti).
Atmegyek a Gyakorlora, Irokez nincs ott, mi a f@sz?
Igen, szeretnek mar vegre a vegere erni, mert ez a bizonytalansag, hogy most mit merre es mikor kell csinalni idegesit, es mivel nem tudod a sorrendet, mehetsz korbe kereken, amig valakivel talalkozol, aki tovabblenditi a tortenetet, es ez idopazarlas, nincs nagy kedvem hozza, ezert is mind kerdezgetek, hogy letudjam az egesz Fotografot, de akkor a 3as szintu kepzodmenyek nelkul nem uszom meg a veget...Ez az Aranygolyo (a ball inkabb golyo, mint gomb-az a sphere, de lehet labda is) mod az felkeltette a figyelmemet, amikot regebben valaki bemutatta, hogy valami hazilag gyartott pisztolyod van csak stb, meg videot is neztem rola.Szinten ShoC mod? Mert azokbol tobbe nem kerek, a jelolo hianya miatt...csak ugy jarnek mint a Fotograffal, es csak bosszankodnek, de lehet majd idovel meggondolom magam es adok neki egy esleyt.
Meg egyszer, denever az pontosan melyik palyan es hol talalhato?Nem ertettem meg az elozo hozzaszolasodbol? Ipartelep vagy mi, az most az a palya, ahol lesz az exo, es van a nagy hangar?Es ha igen, akkor pontosan a palya melyik reszen vannak a deneverek?
-
Antonius1978
addikt
válasz
Laris2 #14907 üzenetére
Nekem csak a 2es fokozatu kutyulekok vannak, a talizman 4es szintu, ha jol emlekszem.
Es ha nincs 4 talizmanod, nem tudsz tovabbhaladni?
Ipari park az hol van pontosan? Es deneverek nelkul sem lehet tovabbhaladni?
Mert akkor nincs amiert folytassam erosen, mint mondtam, nem fogok 100 orat eltolteni azzal, hogy a talizmanok es tarsai utan koslassak.
Kinsinoo kellene ide, hogy beledolgozza a spawnolos cuccot a Fotografba, mar onmagaban is hosszu, es meg a kristalyok osszeallitasa is rengeteg idobe es veszodsegbe telik, ez az egy, amit nem dijazok a Fotogrfban, a tobbi osszes dolog tetszik.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Laris2 #14905 üzenetére
Mar elore erzem a sztalkervizeletemen
, hogy nekem 6 fele, de meg 1 fele talizmanom sem lesz.
Nem fogok 100 orat eltolteni azzal, hogy kristalyok utan koslassak, meg raadasul a helyeket is fel kell fedezni, hat kosz nem.
Se varju, se denever, azok a dolgok nem erdekelnek, ha meg nelkuluk nem lehet tovabbjutni, akkor mar elore szolj legyszi
Kulonben a denevereket hol a fenebe lehet a sippal hivni? Van az a kuldi, hogyha megcsinaljuk a sipos bulit, adnak 1 exot. -
Antonius1978
addikt
válasz
Laris2 #14903 üzenetére
Brown...10-es labor, pipa.
Iranyito bor, 30 rugo, nekem van 50, pipa
Iranyitok a barlangban, asszem visszatoltom az allast, ahol meg megvolt az RPG-m, 5 raketaval, pipa
Szemettelep, exo, pipa
Zapadlo nagyapo, pipa...semmivel sem tud karpotolni, a sok osszegyujtott kristaly+ mar atalakitott kristaly, es egyebek, Montpeliier kukorka, meg tejszin, fegyverek, es az osszes tobbi...asszem rovid testgyakorlas utan, 30 perc kezmuves pihenot tartok, amig a nagypapi boret kikeszitve kacagannya nem alakitom, sk.Szerinted megeri, vagy folosleges RPG-vel mennem az iranyitok ellen?
Remelem az exo meg hozzaad a sulycipeleshez par kilot, a 90 kilo eleg sovany.
Hany tejkonzerv kell Pripjatyba? Es hol talalok meg beloluk, tekintve, hogy Zapadlo lenyulta, ami nekem volt, habar YT-on lattam videot, hogy az o cuccai kozott is lesz, ha jol emlekszem.
Valami egyeb tanacs, ami meg eszedbe jut, miutan megszereztem az exot, megmentettem Brownt, es eljutok ujra Pripjatyba Zapadlo cuccaiert, es a fenykep keszitese vegett?
-
Antonius1978
addikt
válasz
SaGa59 #14901 üzenetére
Mindent ertek.Sajnos Sztrugackijtol csak a Pikniket olvastam annak idejen, es semmi egyebet.Meg olvastam Sznyegovot, Istenemberek ha jol emlekszem, es azzal annyi, mas orosz sci-fi-t nem, meg Lem-tol olvastam 1-2 konyvet, hogy mas szlav nemzetisegut is emlitsek, de ezzel annyi.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Laris2 #14894 üzenetére
A kerdeseimet pontokba szedem, hogy te is konnyebben tudjal rajuk pontonkent valaszolni.
Irod hogy ha van vegigjatszasod.Hat nincs.. Ha volna, akkor kellene en nyaggassak es cseszegessek itt barkit?1.Kihallgattam ugyan a zsoldosokat, de ugye oroszul nem ertek, irni meg alul nem irja, hogy mirol dumalnak, igy semmire nem johettem ra.Mar ott tartok, hogy az ujonnan alakult Voronin fele zonai rendorbrigaddal, azaz a Szolgalattal kipucoltam a farmot a zsoldosoktol, a kitores utan elinteztem a szokott zsoldost, PDA atadva, es ugy dontottem, hogy mivel tartozom Brown ezredesnek az eletemmel, megyek megkeresem lent a laborokban.
Te tudod hogy megis merre keressem ot/oket? A Chevrone farmon lementem a sziklak alatt az X-16-ba, onnan at lehet menni az X-10-be es meg masfele is, meg tudnad mondani hogy Brown melyikben van?2.Szoval ha kihalgatod a zsoldosokat, akkor visszafele menet, elviszed vissza a Lada Nivat (veletlenul talaltam ra, de beugrott, hogy van ilyen kuldetes a listaban), onnan elmesz Irokezhez (az az a faszi ugye, aki a fanal levo cuccot adta volna a laborok elott, es aki az alagut szajanal van?), a kihallgatott beszedbol kifolyolag tudsz nala venni iranyitobort...Mennyibe kerul?
3.Ha megvan az iranyito bore, akkor atmesz arra a palyara ahol a faluban Szidorovics van, ott lattam ilyen racsos barlangot, gondolom errol van szo.Ott megteszed amit kell, kihallgatod az iranyitot stb, es atmehetsz a Szemettelepre, ahol az Exo van.En talaltam is egyet, egy trafohaz udvaran, raccsal keritve, de akkorjaban ha beugrottam erte, akkor eltunt, es jott 3 iranyito, akik kicsinaltak. Most hogy fogom meguszni a 3 iranyitot???
4.A draga nagypapi, az a ven tolvaj
Az unokajat megmentettem, es megtalaltam a levelet is a csoben, ahogy emlitetted.Ha lerendezem az iranyitos barlangot, akkor menjek el Zapadlohoz a levellel es a tennyel, hogy az unokajat megmentettem? Akkor mi tortenik? Es mar vagy 5-10x megkerdeztem, hogy hogyan, hol, es mikor kapjuk vissza a cuccainkat, amit az oreg lenyult...
-
Antonius1978
addikt
válasz
Laris2 #14891 üzenetére
Vagy 5 mentesem omlott ossze a farmosokbol, szerencsere egyik mukodott, es valoban sikerult megoldani a lebego folddarab dolgot.Csak azt nem ertem, hogy hol lattok ti ott Exo-t mert en sehol.Van ugyan 2 lada ott, de azokon keresztulmegy a karakter, nem lehet kinyitni.
A cukorkabol mar 1-2-t talaltam, de a ven tolvaj mindet lenyulta, mert ugye a hatzsakba taroltam oket, nem hordoztam magammal. Az eltulajdonitott cuccaimat visszakapom, es ha igen, akkor hol?
Az oreg unokajat megmentettem, most megnezem a levelet, es a cukorkat ujra, valamint visszamegyek a lebego szarhoz, hogy megkerssem az exot.
Jo lenne, hogyha irsz valamirol, akkor tudasd pontosan, hogy hol, merre, es miert, mi utan stb, az ilyen elejtett felmondatokkal szart se erekUI : visszalehet meg menni remelem Pripjatyba, az utolso fenykep miatt...
-
Antonius1978
addikt
válasz
Laris2 #14888 üzenetére
Ezt legyszi reszletezd, mert a fenykepezos hiban kivul minden kinai
Mi ez a torlos, forditos dolog, mi koze a menteshez, meg mi ez az exo, es az osszes tobbi.
Nalam azert omlik ossze, mert valami el van cseszve a tudosnal, eloszoris ha sikerul megmenteni, utanna bekavarnak a szkriptbe a maszkalo vadak, utanna meg 1 ponton a hatunk mogott jelenik meg 1 faszi, egy zsoldos vagy mi, es azt leszedtem, de a jatek utanna osszeomlott, es osszomlik, ha probalom betolteni.
Ettol fuggetlenul megprobalom, de ha nalad mukodik az utolso menteseim egyike, akkor megkerlek, hogy mindazt amit elmondtal, csinald meg nekem, gondolom nem oly sok ido, es kuldd vissza, hogyha nalam valami balul sul el, akkor tudjam folytatni.Nos, akkor megvan a bibi, en este akartam fenykepezni es akkor nem lehet.Ez nekem nem jutott eszembe, mert ilyesmit nem irnak a szovegbe (szerintem, vagy elkerulte a figyelmem), de mindenkepp valosaghu, lenyeg, hogy kiderult.Majd tedd be a forditasba, ha nem volna benne.Kosz.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Sensut #14886 üzenetére
Nincs kifogyva, mert a tegnap este meg tettem 1-2 kort, miutan ratettem Laris ujabb magyaritasat, es mivel en minden fontos helyen egyet mentek, betoltottem a szemettelepes fenykepezosdit, es kepzeld el, ott tokeletesen mukodik minden, bemegyek a piros pottyos helyre, jon az uzi, hogy pozicioba ertem, masfele nezek, irja hogy nem jo a szog, odafordulok, ahova kell, irja hogy jo a szog, keszithetem a kepet, keszitem a kepet, kesz, mukodik.Betoltom ujra az arenat, nincs semmi uzi, semmi sehol, mikor beallok a piros pottyos helyre.
Meg azon gondolkodtam el, hogy esetleg nem az kavar-e be, hogy elkaptam azt a laboros putypuruttyot, mert ugye en vedooltozet nelkul mentem le az elejen, mert amikor a faszi az alagutnal felajanlja penzert a vedoruhat, akkor oroszul volt kiirva hogy a fanal keressem (de ezt csak utolag sugta meg Laris de tul keson) es egyszoval anelkul mentem le, es megbetegedtem, a faszi mind tusszog, tikacsol stb, persze kesobb megkapjuk a tablettakat, melyet vizzel kell bevenni, es akkor elmulik, de meg ez lehet egy masik ok, amiert a szkript osszebolondul...egyszeruen nem tudom. -
Antonius1978
addikt
Meg 1 annyit, hogy kozben feltunt, hogy nalam az arena tuloldalan hianyzik a bal oldali tombhazlakas, csak jobb oldalon van.Mondjuk lehet a latotav miatt, de az is lehet, hogy en valoban valamelyik masik valtozattal jatszom, habar szerintem azzal, amit Sensut mondott volt regebb, ha jol emlekszem.
-
Antonius1978
addikt
válasz
SaGa59 #14883 üzenetére
Ertem, es koszonom a magyarazatot.Mit tevekenykedsz mostanaban?
Laris, ime a menteseim, kulon olyat is talalsz kozottuk, hogy arena fotozasa. [link]
Mostmar tudom, miert alltam le a Fotograffal.A jatek - es ha nem unod, akkor csinald meg nekemm marmint azt a kuldit, mert utanna lehet hogy jatszanek tovabb, es talan majd rajossz a fotozas hibajara is, kozbe kiprobaltam, volt a palyan egy iranyito, kinyirtam, de hiaba maszkaltam jobbra balra, a kamerat is oda celoztam ahol a te kepeden lattam, de semmi...- osszeomlik akkor, amikor a tudost kell megmenteni a lebego folddarab korul, a Chevrone farmon. -
Antonius1978
addikt
válasz
Laris2 #14871 üzenetére
Hidd el, zsigerbol nekem is ugy jon, hogy ugy kerdezzem pont ahogy te, de ezek a franya nyelveszek
Matra?
Ismered a notat, hogy a Vidroczky hires nyaja csorog morog a Matraba?
Elfelejtettem, a mentest aztan valamelyik percen osszekaparomShield, soha eletemben nem hallottam errol a hallhato, ize hallhatatlan sztalkerrol
-
Antonius1978
addikt
válasz
Laris2 #14868 üzenetére
Te hova valosi vagy?
En is regebb igy hasznaltam a mondatszerkezetet, hogy nem-E, en rontottam el, de ugy helyes, hogy nem en rontottam-E el
Ne haragudj, csak megjegyeztem,mert engem is lebasztak emiatt
Mar azt sem tudom, hol hagytam abba a Fotografot, kicsit bekemenyitettek a fiuk azzal a 160 fele kristalyvariacioval, es rauntam a modra.
Nem hinnem hogy ujrakezdenem (meg az baszna be', inkabb a harakiri) de ha gondolod valamelyik percen osszeszedem a menteseket, es atzsuppolom neked, hogy lam nalad mukodne-e a mentes, azaz te tudnal-e kepet csinalni, es ha igen, akkor utanna visszakuldod a mentest, es talan akkor majd meg meggondolom hogy folytassam, ha mar annyit kinlodtam azokkal a baszott helikopogokkal
-
Antonius1978
addikt
válasz
Laris2 #14865 üzenetére
Hidd el, hogy en is ertetlenul allok a dolog mogott.
Ugyanis osszehasonlitottam a kepet, amit betettel, es habar en ugy emlekszem, hogy a mutato nalam a kis teglalap kozepen van (te a terkepen tole picitt balabbra vagy) de akkor is, ha a szkript mukodott volna, akkor nalam is az kellett volna tortenjen, mint nalad, nevezetesen az, hogy leolvassa hogy bealltam a helyes pozicioba, es el kellett volna tunjon a mutato (ez lehet csak akkor tortenik meg, ha bealltal es a kepet is sikeresen elkszeitetted, erre mar nem emlekszem pontosan).Ki az a Yuri?
-
Antonius1978
addikt
Az esetleg elkepzelheto,hogy a kozelben olalkodik egy iranyito, es esetleg az szolhat kozbe, mert a lelaton ha voltak is szornyek, azokat kinyirtam, de a focipalyan vagtat egy rakas vaddiszno, verszopok nyargalnak korbe karikaba, es kimera is ugrandozik jobbra-balra.
Viszont ahogy emlekszem, semmi sem zavart meg, jobbra balra mentem a ponthoz viszonyitva, hatraltam, felugrottam a falra stb, de nem lattam semmi veszelyt a kornyeken, ugyhogy fura ez az egesz.
Esetleg elkepzelheto - ugy mint a Chernobil Chroniclesnel - hogy a helyzetjelzo rossz pontra mutat, es nem oda kell beallj, hanem mashova, de ha nalatok mukodott, akkor nincs semmi egyeb otletem.
Vagy esetleg eloszor a kepet kellett volna megcsinalni, es utanna kinyerni a helikopterbol az adatokat?
Mert en eloszor asszem kiolvastam az adatokat, es utanna akartam fenykepezni, ha jol emlekszem, esetleg meg ez a dolog is bekavarhatott. -
Antonius1978
addikt
válasz
Laris2 #14856 üzenetére
Nalam az volt a gond, hogy nem is tudtam beallni a jelzett helyre, azaz hiaba jartam korbe azt a pontot hanyat, fekve, bukfencezve stb, mert egyszeruen nem eszlelte a script, hogy ott allok, ahova a pontjelzo mutat.
Tehat mas helyeken, amint odaertel a pontjelzobe, egyet pittyent valami, es jott egy uzenet oroszol, gondolom, hogy bealltunk a megfelelo pozicioba, utanna a kamerat kellett pozicionalni hogy jo legyen a kep, ha azt eltalaltuk - asszem azt is egy pottyegessel, de legalabbis amikor el tudtuk kesziteni a kepet akkor is pittyegett - akkor jott a masodik uzenet szinten oroszul, hogy sikeresen elkeszitettuk a kepet.
Tehat nalam nem az volt a gond, hogy rosszul fenykepeztem, hanem az, hogy egyaltalan be sem tudtam allni a jelzett pontba, ahonnan a helyes felvetelt kellett megejteni.
Hogy ez miert volt nalam igy, nem tudom, az osszes tobbi fenykepet sikerult megcsinalnom, ott nem volt gond, hogy nem tudtam beallni a jo pozicioba.Esetleg valamit nem olyan sorrendben csinaltam, ahogy le lett szkriptelve, vagy valami bekavart, vagy gozom nincs... -
Antonius1978
addikt
válasz
Laris2 #14726 üzenetére
Nos jo hogy te rajottel a dologra, ugyanis en csak onnan tudtam meg a hibat, hogy szerencsere csinaltam biztonsagi mentest elozoleg azokrol az alkonyvtarakrol, amelyeket te atalakitottal, igy amikor az ujjal nem mukodott, letoroltem oket, es visszatettem a biztonsagi mentest, es abba bemasoltam eloszor a configot, azzal osszeomlott, ujratettem, akkor a scripts-et masoltam be ujra, es azzal mukodott, mellesleg azt sem tudom, hogy ennek hol a log file-ja.Az AMK options-be be se leptem soha, ezek az idojarast es egyebeket befolyasolo dolgok, asszem...
Hat jo, javits amit tudsz, es majd dobd fel ujra.
Mellesleg segitsegemre volt az az allomany - google forditassal, amiben nagyvonalakban leirja, hogy mit is kell csinalni bizonyos pontokon, most epp a Chevrone farmon vagyok, az atjarot keresem visssza az Erdobe.Ha nincs az az allomany, soha a budos eletben ki nem talalom, hogy a lebego folddarab utan el kell menni a helikopterhez...Zapadlo mar 3ikszor ramolta ki a cuccaimat, mikor es hogy kapom vissza oket? Most a 3ik rablas utan megint kell vele beszelni? A masodik rablas utan kimentettem az unokajat...
-
Antonius1978
addikt
-
Antonius1978
addikt
válasz
Laris2 #14714 üzenetére
Soha a budos eletben nem jottem volna ra, ahogy Saga59 irja, mostmar leesett az osszefugges, mert Mill az malom, Miller molnar, de akkor ugy kell forditani, hogy A ven molnar sore, vagy Ven molnar sor, vagy Oreg molnar sor/Erett molnar sor, ha magarol a sor allagarol van szo, es nem regi Miller sor, mert megteveszto.
Sensut mar megoldottam Szidorovicsnal. 1 sor vasarol, gyorsmentes, fomenube kilep, betolt, stb stb, amig meglett a kivant mennyiseg.
Az agropromi alagutak banditait erti valaki, hogy ott mi tortenik? Hova lesz a cuccunk, vissza tudjuk szerezni?
Immar megvan a vakcina es a tudosok laptopja, de meg hosszu az ut odaig, 1/10-ed elettel, 1 szal semmiben... -
Antonius1978
addikt
válasz
shield #14709 üzenetére
A mod nagyon jopofa es elvezetes, van benne kihivas, rengeteget kell maszkalni jobbra-balra (visszasirom a Lost Alhpat), stabil is, miota viszont megfertozodtem (vedoruha nelkul mentem le egy laborba) a karakter allandoan kohog, es ez betesz a motornak, ujabban gyakrabban osszeomlik, vagy szaggat.
Megvarom, hogy Kinsinoo tegyen bele egy csalas menut, vagy valami effelet, es akkor talan ujrakezdem a labor elottrol, mert jelenleg kellene talalni 3 db nagyon kulonleges sort, es ilyet meg nem lattam a jatekban idaig. -
Antonius1978
addikt
válasz
shield #14707 üzenetére
A Script allomany az 1so (a felsorolasban), abban van 12 allomany
Az eredeti Scripts (a masodik allomany amirol beszeltem, szinten csak felsorolas szinten) abban meg benne van az osszes, ami a jatekhoz kell.
Tehat ha a Script-et Scripts-e nevezed at, nem tudom mi tortenne, azert mondtam, hogy az elsobol, masold az allomanyokat a masodikba, ne atnevezd az alkonyvtarat. -
Antonius1978
addikt
Gyerekek, most komolyan, senki sem tudja megvalaszolni azt a kerdest, hogy hol talalok 3 sorkulonlegesseget Shpak ornagynak a mocsarba? Mar negyedszerre kerdem
-
Antonius1978
addikt
válasz
Laris2 #14685 üzenetére
Nos, ami a script alkonyvtarban van, siman at kell masolni a scrips alkonyvtarba, feluliratvan az allomanyokat, es ime, egybol magyar lett az uzenet Irokeznel, hogy a fanal van a vedoruha, de mar nem kezdem elolrol onnet.
A 3 sort az X18 laborba valo ujboli lejutashoz hol talalom?
-
Antonius1978
addikt
válasz
' Tzs , #14683 üzenetére
Erre utolag figyeltem fel, de ha odamesz a tuz korul ulo banditakhoz, akkor lesz olyan lehetoseg, hogy Do you want to trade stalker? Es van amikor ajanlanak eladasra savanyusagot is, csak mindig utasitsd el a csereberet, es kezdd elolrol, addig, amig meg nem jelenik a savanyusag.En pl fegyvert is igy szereztem, jobbat -az elejen, meg lehet loszert es egyeb marhasagokat is cserelni.Vagy igy csinalod, vagy megvarod, amig a bandita kereskedonel lesz savanyusag, de probalkozz mindenfele, hogy hamarabb meglegyen.
-
Antonius1978
addikt
válasz
' Tzs , #14681 üzenetére
A szemettelepen folytatodik a zsoldos kuldetes masodik fele. Az elso feleben a bandita faluban kosornyazol, ott koveted oket, a masodik feleben meg belepot kapsz a Zona belso felebe, ott kell majd meglesd es kinyird a zsoldosokat, be kell allj egy kis dombhajlat moge, most csak feluletesen irtam dolgokat, hogy ne lojjem le annyira a poent, de ha akarod, akkor reszletesen is elmeselem, hogy ne kelljen sokat tolkoljel.
-
Antonius1978
addikt
válasz
' Tzs , #14679 üzenetére
Az a dolog amit emlitesz, azt nem ertem, hogy miert van beteve a jatekba, a Szemettelep/Ipari zonaban meg lesz egy ilyen dolog, hogy van egy EXO az egyik haz keritesen belul, valami torony is van mellette, ha beugrasz a kerites moge, hogy felvedd az Exot, semmit sem veszel fel, hanem megjelenik ugyancsak ez a 3 urge, es szetegetik az agyad.
Ezt ugy tudod elkerulni, hogy nem mesz egybol fel az epuletbe, hanem (ha mar megjelent a helyszinen) odamesz a kinai ujsagirohoz, es szepen csacsogsz vele, aztan mikor befejezted, meg varsz egy kicsit, es csak utanna mesz fel, otletem nincs hogy kik ezek a fazonok, es miert vannak ott, lehet kesobb lesz szerepuk, nem tudom.
Amugy a csapdaba en is beleestem, nem csak most, hanem 5 evvel ezelott is
-
Antonius1978
addikt
válasz
' Tzs , #14676 üzenetére
Igaz, de akkor mi a fene kellett a barbeli belepeshez? Mar kiment a fejembol.
Azt en is olvastam hogy a denevereket az ipari teruleten kell osszeszedd, de szerintem ebben is van valami csel, sztem az elejen nem kap(hat)sz EXO-t, de ki tudja...Egyszer eszembe jutott, hogy belefujjak a sipba, de csak voros kod jott elo, valami nem klappolt, igy aztan hagytam a fenebe, azota sem tudom mit kell ott csinalni, vagy hova kell menni az Ipartelepen, hogy jojjenek a deneverek.
Addig is, kellemes koricalast a Zonaban, es sok sikert
Van 2 heted, hogy elerj odaig a tortenetben, mint en -
Antonius1978
addikt
válasz
' Tzs , #14666 üzenetére
Szia, jo hogy ujra a sztalkerek koze kerultel.
A ladat a terkepbaljobb also sarkaban levo gyarnal talalod, a fo epulet tetotereben, a csovek kozott.
Ha valahol elakadsz, akkor tolem erdeklodj, en is most jatszom vele, igaz, most kisse lealltam vele, mert nem akarom Larist meg Sensutot nyaggatni, de a kerdest azert felteszem, hol kapok 3 specko sort a mocsari tisztnek?
A jatek nagyon hosszu, en mar 2 hetet toltam eleg sokat, teny hogy nagyon sokat kell maszkalni, ezert irtam, hogy inkabb kerdezz, amikor elakadsz, hogy idot sporolj meg. -
Antonius1978
addikt
válasz
Laris2 #14650 üzenetére
Most mar ertem, hogy mikent csinaljam, de olyan isten nincs, hogy en megint elolrol kezdjem, mar igy is 2 hetet oltem bele ebbe a jatekba
A segitsegre azert van szuksegem, mert 4 , azaz majdnem 5 evvel ezelott amikor angolul nekifogtam, volt egy vegigjatszas a YT-bon, amit most mar nincs meg, ami videot talaltam, az csak nagyon a jatek elejet mutatja be, ennyi, a leiras, amit Sensut is emlitett, az nagyon tag ertelemben magyaraz, pl az az aprosag az elso labor lemenetel elott, amit te magyarazta Irokezzel, az nincs benne, mivel az uzenet ertelmezhetetlen volt, igy nem tudtam, hogy a fanal kell keresni azt a ruhat, az orosz vagy angol faszi aki irta, nala termeszetesen gondolom irta, igy ilyen nyilvanvalo dolgokat nem emlit.
A fenykepezes helyet valami szkript miatt nem fogadja el?
Hibas?
Segiteni meg azert nem tud segiteni szinte senki, sztem Sensut kivetelevel, mert sztem nem sokan jatszodtak ki ezt a Fotograf modot, tekintve, hogy sokan nem tudnak angolul...
Kisse azert bosszanto is ez a mod, mert nem jelol meg dolgokat, hogy hol keressuk, mint a COP-be, ezert is ruhellem a ShoC modokat, most pl valami 3 uveg sort kell keressek a katonanak valami laborbejaratert, es nincs semmi tampontom, a leirsaban hatha emlitik, majd utannanezek.Ruhellem a szivatos modokat, nem eleg, hogy a Zonat 33 millioszor korbe kell jarni, meg menjek korbe ugyanennyit, amig megtalalom azokat a soroket
Ugyanez ervenyes erre a kristalyos-abszolut-talizmanos dologra is, sokkal egyszerubb lenne, ha a dokik azokbol a pszi sugarzos helyekbol mintat vettek volna, es adtak volna kesz receptet, igy nem kellene annyit baszni a legyet, mar latom, hogy nekem is, mint Sensutnak, sose lesz Amulettem
Olyan gyonyoruen, es egyszeruen megoldhattak volna ezt a kepzodmenyes dolgokat, de nem, tul kellett bonyolitsak, raadasul nehezek is, a 90 cipelheto sullyal nem sok mindent tudsz magaddal hordani, mert ez a fotografus akkora mint Bud Spencer, egesz nap csak eszik es iszik, es a kaja is eleg sok helyet foglal el.
Persze, tulajdonkeppen igy helyes ahogy van, de kisse tulbonyolitottak mindent, es ez nagyon idoigenyesse teszi a modot, es raadasul en nyugodt, de turelmetlen tipusu ember vagyok, zavar ez a sok celtalan, folosleges koricalas.UI: vissza lehet meg jutni a Chevrone farmra es Pripjatyba rendes uton is? Ez nagyon fontos, mert ha nem, akkor Irokeztol ujra kell kezdjem, ezt mar egyszer elmondtam...
-
Antonius1978
addikt
válasz
Laris2 #14648 üzenetére
Mar nem azert, de ezt mar az elejen is leirhattad volna, amikor par napja kerdeztem...
1.Akkor nem kellene megkerdezzem, hogy a virus gyogyithato-e?
2.Vissza lehet meg menni Piripocsba? (mert ha nem, akkor ujra kell toltsem Irokeztol)
3.A stadionnal a fenykepezes miert nem mukodik? Mind ott kovalygok ahol mutatja, es korbe, de sehol semmiAmugy kosz a valaszod, csak nem valaszolsz mindenre
Ezt a teljes angol felulirast meg azota sem voltam kepes megerteni, miota mar 2x leirtad.Amugy nincs is amivel felulirassam az eredeti allomanyokat, mert ha kibontva igy mukodik, akkor kulon kellenenek azok az allomanyok, ami az angol valtozatot tartalmazza, de az benne van a jatekban, es nem tudom melyek azok...neked az nincs meg kulon hogy feldobd valahova?
-
Antonius1978
addikt
válasz
Sensut #14638 üzenetére
Azert kerdeztem ra, mert valahogy megvettem, a faszi lelecelt, de azt mondta hogy varjak, vartam 1 napot, egyet aludtam, de nem jott, akkor azt gondoltam, hogy az a szoveg, amit emlitettem, az lesz ra a megoldas, hogy megkapjam a ruhat, ujratelepitettem az angol verziot, erre fel meg oroszul irt valami, erre visszatettem Laris magyaritasat, es lementem a speci ruha nelkul a laborba.Ott ugyesen el is kaptam a virust, most tikacsol a fohos rendesen, bar mikor pirosba fordul a fertozes, akkor tudomanyos ladaval gyogyithato zoldre.
Vegigszenvedtem magam a sok teleporton, immar vege, megvedtem a bazist, most le kellene menjek ujra az X-18 laborba asszem.Volna par kerdesem, amire remelem tudtok felelni, mert az a leiras amit emlitettel Sensut, igaz hogy atsegitett nemely helyen, de egyaltalan nem reszletes, es ezert idegesito ugy jatszani, hogy nem vagy biztos, hogy nem kovetsz-e el valami hulyeseget, vagy helyrehozhatatlan hibat.
Az lenne a kerdesem, hogy ott a ruhanal vajon mit kell csinalni hogy megkapjuk Irokeztol?
A virust amit elkaptam a laborba, valaki meg tudja gyogyitani?Mert ha nem, akkor ujra kell jatszodjam Irokeztol fogva
A teleportokon kivul, van meg lehetoseg ujra eljutni Pripjatyba? A fenykepezes a stadionnal nem sikerult, beallok a mutatott helyre, de sehol semmi, jobbra-balra lodorogtem, semmi, remelem meg tudom oldani a fenykepezos melot is, a helikopterest sikerult, de nem adnak valami nagy jutalmat, szinte folosleges volt vele annyit kinlodni. -
Antonius1978
addikt
válasz
Sensut #14634 üzenetére
Igen, de nem esett le, legalabbis golyossal lottem, nem soretessel, de nem hinnem hogy a soretestol leesne.
Te foldi, ez a legkissebb gondom, meg tudnad mondani, hogy mi tortenik, amikor le kell(ene) menni az X-16-os laborba a teleportok utan? A teleportokon keresztul eljutottam az alagutba, ott vart az a pofa, Irokez (egy kepen lattam a nevet, a jatekban akombakom van), ramsoz 40 ezerert egy ruhat es elfut, aztan jon egy uzenet, de nem tudom mit kell csinalni, mivel nem olvashato, meg emlekszel esetleg, hogy ott mi tortenik?Dhampir nekem az ejjel nem toltodott semmi, ma majd meg megnezem, mert a Clear Sky-t is ujra szeretnem jatszani, azzal is akkor jatszodtam, ott ne, ezelott 8-9 evvel, utanna mar nem, es azon az oldalon, amit a COP forumban linkeltem, lattam hogy van par CS mod is csinalva.
Sztem nem lehet torvenyes, hisz belepve a GOG-os fiokomba, ott jelenleg is penzbe kerul, megneztem.
Viszont erdekelne a HOI 2 es Crusader Kings nevu jatekok, es talan megtalalhato azon az oldalon, teszek veluk 1 probat. -
Antonius1978
addikt
válasz
Laris2 #14629 üzenetére
Hat megprobaltam par modon hogy elerjem azt a gerendan levo hatizsakot, de nem jott ossze, nem tudom hogyan lehet onnan leszedni, aztan 10-15 perc probalkozas utan hagytam a francba, szivassanak vele mast.
Tovabbra is gond az hogy az uzenetek ertelmezhetetlenek, a script allomanyba elfelejtettem belenezni, azzal mit tudok kezdeni, ha megteszem?
Most elakadtam Irokeznel, el kellett adjam a sajat cuccaim java reszet, hogy meglegyen a 40 ezer, jott is valami uzenet, de nem tudom mi, hova kell menni, hogy meglegyen a cuccunk? Vagy atveres? Mind1, de onnantol mit kell csinalni, mert nem jovok ra.
Shield : igen jo ez a Saiga, pontos is, kozelrol szep fejlovest lehet megereszteni a mutikba, fekszenek is tole rendesen.A rohej az, hogy az AK fegyver tul keveset sebez, pedig jo a 75 loszeres dobtar miatt. 1 nyamvadt kutyaba is legalabb 5 golyo kell (igaz kezdo szinten jatszom, mert nem akarom magam meg jobban szivatni).
UI : tortenetileg kb hol jarhatok, most az X-16 laborba kellene ugye lemenjek, ez a tortenet 1/3, fele legalabb?
Mert van meg a farmos palya, Pripjaty, esetleg meg az eromu, de gondolom meg addigra jol osszekuszalnak mindent, sok maszkalnivalo lesz me'g. -
Antonius1978
addikt
válasz
Sensut #14626 üzenetére
Kosz hogy szoltal, en a haztetorol akartam bejutni, a masik lepcsohazbol, de nem lehetett.
A villanydrot nem jutott volna eszembe, legalabbis nem azonnal, igy idot sporoltam meg.
Talaltam 6 emberi szemet, annak kesobb lesz szerepe? Az egyik kepen valaki 9et talalt, asszem mindket fajtabol, en miutan leiras alapjan megtalaltam a lila gombot, eltunt az a vilag, igy ha tobbet kellett volna gyujteni, akkor szappan.
Az orvlovesszel is talalkoztam, most mehetek keresni a teleportot a barnal...
Sikerult 11 abszolutot szintetizaljak, hianyzik meg 1, es akkor talan talalok me'g 2 masik talizmancsinalo helyet, sikerult csinaljak 2 talizmant idaig.
Valami tanacs a teleportokkal kapcsolatosan? Az orvlovesz azt mondta vigyunk sok loszert
En jelenleg a dobtaras AK-t hasznalom, de hogy kb 30 golyo kell vele egy nyomorek vadkan fejebe hogy elhalalozzon, a hulyeseg netovabbja.Gondolkozom, hogy visszaallok az 5,45 vagy 5,56-os fegyverekre, kissebb sulyu a loszer, de akkor meg mesterlovesz puskat kell cipeljek, a tavcsoves SKS hulyere jo cucc, amit a to feneken talaltam.A halott varosban azzal irtottam a zombikat fejlovessel, ugy ereztem magam mint 10K, ha valaki nezi a Z mint Zombi filmsorozatot
Viszont kaptam egy Saiga fegyvert Owl-tol asszem az adovevoert cserebe, na az baromi jo fegyver. -
Antonius1978
addikt
válasz
Sensut #14624 üzenetére
Azert nem talaltam, mert en a hazak kozeleben kerestem
Az orvlovesszel, hogy nem tudtam leszamolni, azzal vajon mi tortenik? Marmint a a szerelmes levelekkel a leveltarosnak.
A tudosokat kimentettem a Halott Varosbol, most koricalok a masik tudos utan, de a nagy barikadoktol nem tudok hozza felmenni, vajon mi a csel, meg kell keresni a feleseget, hogy eltunjon a barikad, vagy mi a szosz, neha azert ez a mod kihoz a sodrombol... -
Antonius1978
addikt
Sracok, hol lehet megtalalni a halott tudost a Halott Varosban?
A leiras szerint vegigneztem a delnyugati dombot a hazakkal es bokrokkal, de nincs ott, vagy nem talaltam meg, de az is lehet, hogy nem spawnol be, mert az orvloveszt, amelyik lelovi a katonat a szerelmes levelekkel futni hagytam, utolag visszatoltottem, es megprobaltam leloni, de nem lehet...most mi fene tortenik itt? -
Antonius1978
addikt
válasz
Laris2 #14621 üzenetére
Igen, epp ma dobbentem ra, hogy az egyik pszi mezo, zold kepet, es valami kuruttyolo, bugyborekolo hangot adott ki.
Akkor erre nem art odafigyelni, habar egyszerubb, ha majd nezem masok kepeit a jatekrol.
Ma sikerult csinalnom vagy 6-7 Absolutot, de szerintem egyes tipusu kristalyok kesobb, mas palyan lesznek elerhetoek, vagy en nem barangoltam be minden helyet, ahol minden kristalytipus elofordul.Feluliras: en arra gondoltam, hogy az angol felulirast ejtsd meg ezem a modon, es utanna tedd ra a magyaritasod, hogy lam ugy mukodne-e ahogy leirtad, most nem akarom en kiserletezni, nehogy elcsesszem a telepitest, vagy valamit a mentesekkel.
Szoval az hogy eltunik a cuccunk, az a kirablas resze? En azt hittem valami helyszinen tortenik vagy ilyesmi.
Regebb is azt hittem, hogy a jatek 1 hibaja, es most is
Hat azert ezt azt, legalabb draga mutans testreszeket kell gyujtogetni, mert pl a pancel javitas nincs ingyen, meg a loszer sem olcso.Mondjuk soretes loszert tudsz cserelni 10 kutyafarokert, de akkor meg azt kell osszegyujtsd es elcammogj a mocsarba.
Habar jobban belegondolva, sokkal olcsobb ha veszel par panceljavito szettet, es csokolom.Oke, belenezek a script allomanyba, kivancsi vagyok mit talalok ott.Koszi szepen, mindent.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Sensut #14615 üzenetére
Mindig is tudtam, hogy Antoshka Hromoy (a nevem ukranul
) a legnagyobb sztalker a zonaban, ize, a Zonaban
Mert nekem ugyanis sikerult megcsinalni a 7 detektoros kuldetestMar csinaltam 4 absolutot, 2-t a Rendfenntartoknal, 1-et az erdoben, es egyet a Mocsarban sikerult...csakhat, nagyon idoigenyes, egy csomo utannajaras a kristalyoknak, aztan keressed hogy hol van Psi mezo, es akkor is kerdeses/ketseges a dolog, mert lehet nincs nalad epp megfelelo kristalypar ami aktivalja, igy mivel nem tudod hol vannak, azaz ha felfedezted oket nem jelenik meg a terkepen, igy ha lenne nalad jo kristalypar, akkor sem tudod hova kell menni...szerencsere ezt orvosoljuk ugy, hogy keprol nezzuk, odagondolva, hogy olyan detektorunk van a PDA-val osszekotve, ami nyilvantartasba veszi ezeket a psi mezoket.
Aztan majd utannajarok ennek az egesz kepzodmenyesdinek, sztem a vegen azzal a sok kepzodmennyel es jo ruhaval mar felistenek leszunk gyakorlatilag.Laris2, igen en elvezem ezt a gyujtogetos, kepzodmenyes dolgot, de ugy, ahogy fennebb irtam.Mert akkor osszegyujtesz 100 kilo kristalyt, es sorban elmesz mindegyikhez, es probalgatod, akkor az Abszolutokat probalgatod, meg a Charmokat, meg az Amulettet akkor a vegen.A megfigyeloket ki szoktam mindig nyirni, azert mert pirosak, maskepp nem foglalkoznek veluk.Abbol amit elmondtal, nem tudom majd mi derul ki, de sztem lehet valami kozuk az olyan esethez, amikor 3 horgo iranyito bandita kavar(na) be, az elejen a gyarnal, az ipartelepen meg veletlenul 1 kep alapjan talaltam 1 exot, de ha felveszem, megjelenik ez a 3 urge, es megeresztik mentalisan a buradat, habar majd ha lesz valami jobb fegyverem es esetleg nem mentalvedelmem, megprobalom oket kinyirni, egyszer sikerul 1et, aztan 2-t kicsinalni valahogy de a 3ik elsorvassza az agyamat
Sensut en azzal nyomulok, mint irtam, amire te hivatkoztal+a fix es magyaritas.A spawn menu attevese jol jonne, pl talaltam valamerre 2 tejkonzervet, es ujabban most meg 1et valkitol, valahol, es a leirasban olvastam, hogy meg 5-6 kell a vege fele, ezt elore nem lehet tudni, igy tuladtam rajtuk.
Mellesleg, miutan jatszodtam par napot a jatekkal, a cuccaimat Smiths tabornoknal hagytam a ladaba, jovok vissza a bartol, hogy jobban felszerelkezzem, es minden eltunt a ladabol. Meg szerencse, hogy azelott csinaltam 1 mentest, most zsakot vettem Szidortol, es a Proving Ground atkelesi helyenel letettem egy bokor es szikla koze, na ha onnan is eltunik, akkor csesszek meg
Utolag kell egy rakas dolog, pl az Euros koteg, amit 2014-ben bevaltottam, de most inkabb megtartottam, mert olvastam hogy kelleni fog valamerre.Laris2 mar pedig sztem a helyneveket le kellene forditani, mivel oroszul es angolul is ugyanazt jelenti mint magyarul, akkor miert ne lehetne magyar?
Nem akarok annyira elorerohanni, de pl ra vagy kenyszeritve, hogy palyakat valtsal a fo szal folytatasahoz, persze nem muszaj odarohanni, de csak ugy foloslegesen sem lehet csellengeni jobbra-balra, folg hogy nincs celod, azaz ha mar van celod, csak nem tudod kivitelezni (pl kepzodmenygyartas-nincs eleg kristalyod, nem tudod a psi mezoket stb), a mutansok es banditak ujratermelodese is idegesito neha, ha meg szedsz is ossze ilyen olyan cuccot toluk, tul nehez cipelni, es keveset is adnak erte,azert tulzas, hogy te 5000-ert tudsz pisztolyt venni, eladni meg 200-500-ert tudod.Tudom hogy ez a Zona, de akkor is esszerutlen, egy kezdo sztalkernek honnan lenne ennyi penze, es alapfelszerelessel hogyan tud annyi penzt csinalni, hogy a loszer es kaja ara is kijojjon, szoval ez logikai bukfenc egy picitt, na.
De vannak nagyon jopofa dolgok benne, pl a muksok lefenykepezese, es eladasa a kinainak, akkor a fenykepmutogatas a kezdo utikalauznak, ad erte pancel, fegyverjavito cuccot, aztan az erdobeli vadaszos kuldetes a to kozepen levo foldalatti jaratokkal 1000%ik tetszett, el voltam szo szerint amulva
Meg nem talalkoztam azzal a Zapadloval, de az elso uzenetet megtalaltam, eszembe jutott hogy hol kell keresni, de a 2ik talalka nem tudom hol lesz, addig nem jutottam el, 2014-ben meg a Bar teruletere sem leptem at, nem jutottam el odaig.Laris2 : ha lesz ra idod, akkor probald ki azt a Fotografot, amit Sensut mutatott be, mert ahhoz kellene csinalni azt a karakteres, meg uzenetes angol szovegjavitast.Ugyanis a fontos uzenetek krixkraxok, mondjuk nalam 2 esetben jelentek meg, es mindig gyanitottam, hogy mi lehet az, mert tudtam hogy egyes kuldetesre varni kell amig teljesul, pl az anomaliadetektornal, aztan a teleobjektiv feladatnal stb. Fenykepezeskor, amit muszaj elvegezni (piros pottyos helyekrol) ott sem lehet latni hogy mi a fenet ir, mit kell csinalj, szerencsere rajottem, kikovetkeztettem a csipogasbol es az ujabb uzenet megejelenesbol, de zavaro igy jatszani picitt.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Sensut #14615 üzenetére
Pedig 2014-ben sikerult, erre vilagosan emlekszem, raadasul arra is, hogy az utolso hianyzo anomaliat a Tesztpalya/Gyakorloter/Proving Ground palyan talaltam meg, elkepzelheto, hogy valamelyik anomalia grafikaja ugyanolyan maradt, mint a tobbie, nem cserelodott le a 7ik tipusra, vagy pedig van 2 olyan anomalia, ami nagyon hasonlit egymasra, nem tudom.Lehetseges, hogy 2014-ben is ezzel a verzioval jatszodtam, mert mergelodtem, hogy nincs benne enciklopedia, holott az orosz videoban, amit neztem, abban volt, es az anomaliak kepe is bent volt.A spawn menu tenyleg nem mukodik, kiprobaltam, ahogy javasoltad.
Ahogy nezem, rengeteget kell maszkalni a kristalyok utan, meg szerencse, hogy van par, a jatekosok altal lott kep, ami picit segit ebben a dologban.
Az is tetszik, hogy pl 10 kutyafarokert a Mocsardoki ad 40 soretpatront, meg hogy pl egyes sztalkerek menujeben van Trade lehetoseg, ez jol jon, amikor csereberelni akarsz, pl utolag van egyes banditaknal Savanyusag, Vodka stb, ami az elejen kell. Sakharov meg siman veszi a mutans testreszeket, legjobb az izlom (akiket en nyurganak neveztem el regebb) kez, meg a zoldboru mocsari ugralo csapragos szornyek szeme.
Fegyvert is lehet csereberelni a banditakkal, igy tettem szert egy SPAS12-re, ami viszonylag gyorsan is tuzel, es 8 loszer fer a tarba.Erdekes modon meg emlekeztem, hogy kapunk valami tavcsoves Nato fegyvert, mar az elejen elkezdtem gyujteni/csereberelni hozza az 5,56-os loszert, de ugyancsak jo az 5,45-os a kapott Abakan miatt, meg a 2ik zsoldos csoporttol szerzett 45-os taru 7,62-es AK is.
Most azon gondolkodom, hogy mit is kell csinalja, elmeletileg a Barba kellene atmenjek, hogy szerezzek ra teleobjektivet, de nem tudom at tudok-e menni, lehet eloszor Sakharovnak kell csinaljak egy Abszolut kepzodmenyt, ma majd kiderul, megyek is nyomulni.Masik jopofa kuldi a lezuhant helikopterek felkutatasa, a tegnap talaltam meg az egyik kepen az Erdobeli helikopogot, pedig ott is jartam, csak nem mentem fel annyira a dombra, igy nem talaltam meg.UI1: majd amikor idod lesz, told vegig a Chernobyl Chroniclest, azt en forditottam segitseggel.
UI2: nezz majd szet ezen modok kozott, hatha akad kozottuk valami fasza, parat ismerek, van olyan amit pl Saga59 le is forditott, de jo lenne meg valami fasza modokkal szorakozni. [link]
-
Antonius1978
addikt
válasz
Laris2 #14613 üzenetére
Nem maceralom azokat a gamedata dolgokat, nehogy elcsesszem a jatekot.
Hat azert sok mindent megcsinalni ebben a modban rengeteg ido, ahogy olvastam egyes leirasokat, pl a sok kujtorgas a kristalyok utan stb stb...
Hat le a kalappal elotted, hogy egybe lenyomtad a forditast, nekem egy rovid mod forditas 2 evbe tellett(igaz hogy nem volt mindig kedvem forditani, meg a sajat szajizem szerint forditottam)
UI: lehet talalni valamerre kepeket a modbeli anomaliakrol? kellene a 7ik anomaliaba detektort dobni, es nem tudom melyik a 7ik, nagyjabol leirtam a jellemzoiket, de nem talalok 7ik elterot a mostani jatekban. 2014-ben emlekszem hogy sikerult valahogy mind a 7et megtalalni, habar a Bioradar fingom nincs mire jo...
-
Antonius1978
addikt
válasz
Sensut #14609 üzenetére
En azt tettem fel, amit beirtal, ra a fix-et, aztan ra a magyaritast.
A szkript amirol beszeltem, az az, amikor el kell indulni Lukash-al a gyar fele, na ott akkor valami banditak jottek a kepbe, ezek elmentek lovoldozni, es talan a katonak is megerkeztek, nem tudom, Lukash felment a helyere es nem lehetett vele beszelgetni, szoval nem kaptam meg a zsoldosok helyet.
Elolrol kellett kezdjem(es mivel Luki beallt a helyere, gondoltam majd kesobb beszelek vele, elmentem kalandozni a mocsrba meg minden, mikor visszajottem akkor dobbentem ra, hogy fuccs az egesznek)
A suttogasokkal az a baj, hogy semmit nem ertesz belole, es nem is tudhatod hogy mire vonatkozik, leiras nelkul lehetetlen vegigvinni szerintem.
Szerencsere abban a verzioban amit leirtal, van par kisegito allomany, amiben leirnak ezt-azt, szoval tanacsos mar az elejen megnezni.Dhampir igen, 2014-ben is azert tetszett, mert voltak benne esszeru kuldetesek, mondjuk a sok koricalastol ments meg uram minket
, Lost Alpha2
de mindent egybevetve egy nagyon faszaul felepitett mod, meg olyan is van benne, hogy az egyik szkriptelt kitores utan az anomaliak mashova kerulnek
(errol beszel Sztrelok a COP vegen).
Ami bosszanto benne, hogy nem mutatja a kurzor hogy hova kell menni, azaz nem mindent, ezert figyelmesen el kell olvasni minden dolgot.
A koricalast egyes palyakon meg lehet oldani kocsikazassal is, de erosen bena ez a resze a jateknak.
Az egyik palyan a kedvencem a teherkocsi -
Antonius1978
addikt
Udv. Nekikezdtem a Fotografnak, mukodik, a magyaritas is jo, a karakterek neveivel van par gond, de nem lenyeges.A mod nagyon fasza, ez is amolyan nyomozas szeru, csak van harc meg nagyon sokat kell koricalni.
Van benne par hiba is, emiatt egy adott ponttol ujra kellett kezdjem, pl valamilyen modon meghalt egy katona, akinek be kell mutatni az engedelyed.
Nem tudom, itt mukodik-e valami ujraspawnolo +felszereles, mert bosszanto, hogy nem tudsz tovabbhaladni, mert nem indul a kuldetes.
Van olyan is, hogy valamiert nem indul el egy szkript, pl valami bekavar, es emiatt megint nem lehet tovabbmenni.Ez a jelenseg 4 evvel ezelott is jelentkezett, eszembe jutott.LARIS2, halasan koszonom neked a forditast, hatalmas melot nyomhattal le, a mennyei jo haver legyen veled
-
Antonius1978
addikt
Sracok, valaki betenne a hivatkozast a Fotografhoz?
De ugy hogy olyan verzio legyen, amivel nincs gubanc, meg minden fix es egyeb marhasag megvan hozza, valamint akkor a magyaritas is...Kosz. -
Antonius1978
addikt
válasz
Laris2 #14502 üzenetére
Szia, segitek, de vedd figyelembe, hogy baromi lassan forditok, mert unom
Es ne ilyen targyleiros, vagy kajas, vagy fegyveres allomanyokat fordittas velem, azokat at lehet venni mas modokbol elmeletileg, talan Shield tud segiteni ebben.
Te azokat az allomanyokat kuldd at, amelyben kuldetes szovegek, tortenetek stb vannak, csomagold ossze amit fordittatni akarsz, es dobd fel valahova hogy leszedjem.
Most ujra lett gepem, a jatekot is le kellene szedjem hogy jatszodjak, valaki megdobna a hivatkozassal es minden egyeb hulyeseggel ami a Photograph modhoz kell? Hogy hogyan kell telepiteni meg ilyenek, valamikor 2013-14-ben jatszodtam vele az otthoni gepemen, a mentes otthon, en Angliaban vagyok, mindent elolrol kell kezdjek...Szoval amit fordittatni akarsz, dobd fel valahova, ranezek, Saga59 meg leirta, hogy hogyan kell az allomanyokat kezelni, probald meg, ha nem megy, akkor meg adunk tanacsot.
-
Antonius1978
addikt
Hat ha csak a szoveget jelolod ki (en is igy csinaltam, de jo volt Saga59 otlete ezzel az alul kattintasz dologgal es a piros vonallal, mert en viszont jartam ugy, hogy pl az egyik < vagy > jelet letoroltem, es a piros vonal megmutatta a torest, azaz hogy hol kovettem el ezt a hibat), akkor csakis a kodolas, mentes tipus miatt kell keletkezzen a baj, mast nem tudok elkepzelni...
-
Antonius1978
addikt
Nem, azaz reszben, nem tudom mit kovettel el, de ha nincs meg a string<text> kezdo es zaro sorai, akkor a jatek osszeomlik.Nem tudom mit csinaltal, talan veletlenul kijelolted az osszes string textet, majd valahogy letorulted?
Vagy csak az egyik ilyen sort torolted, es arrebb csuszott minden? Nem tudom elkepzelni, hogy mit muveltel...
Mindenestre menj le az allomany legaljara, es ott lesz egy olyen hogy String table. Az egerrel egyszer kattints a megnevezesre, ettol bal oldalon felfut egy piros csik, nezzel folfele gorgetve hogy hol van szakadas a piros vonalban, na ott a hiba... -
Antonius1978
addikt
válasz
sklopp #14475 üzenetére
Egyetertek veled, en is epp igy erzek.
En is konnyu szinten tolok vegig minden jatekot az elejen (elvegre mi vagyunk a szuperhosok, vagy mi a fene?!), aztan ha kitapasztaltam, akkor johet a nehez fokozat, hogy legyen kihivas, de nem az elejen, az szivas, amikor csak ugy megyunk a vakvilagba, es ugy ahogy irod, kellemetlen es idegesito, ha tul sokszor halsz meg, csak rabolod az idodet.
-
Antonius1978
addikt
Igen, egy ido utan unalmas, foleg hogy magyarra kell szerkeszd a forditott szoveget, es hogy helyes legyen, aztan megfuszerezheted nemi egyeni stilussal (vagy koppintottal), aztan rakhatsz bele humort, szojatekot, stb, ezert hosszadalmas.
Amugy akkor vagunk bele, ha meg mas is betarsul, pl Erdo, es meg masok akik tudogatnak angolul, maskepp hosszadalmas lesz/lenne. -
Antonius1978
addikt
Ez remek hir, hogy nekivagtal egy ilyen forditasnak, ez a mod eleg (baromira) hosszu...
En a rovid Chrnobyl Chronicles-t kb 2 ev alatt forditottam le, a Fotograf legalabb 5x hosszabb...mind1, talan te is kesz leszel vele 2028-ig, hacsak el nem jon az Itelet Napja, es a Terminatorok mindenkit ki nem kinyirnak
(ha gondolod, akkor en is beszallok a forditasba kozbe-kozbe) -
Antonius1978
addikt
válasz
kekeeci #14459 üzenetére
Kesz van (husvetra lettem vele nagyjabol kesz, Erdo es Shield tamogatasaval), azota Shield vallalta fel, hogy itt-ott meg rancbaszedi az aprosagokat, reszemrol meg annyi javitas kell, hogy par helyen valtoztassak a mondatszerkezeten, egyes szavakat kivenni, masokat beszurni, de jelenleg nincs gepem amin el tudnam vegezni, aztan a jatekban van par rejtekhely, amit a jatekosok tudomasara szeretnenk hozni, ugy, hogy egyes kuldetesek utan a szovegben megjelenjen a rejtek leirasa.
Persze a leiras nelkul is rajuk lehet akadni, ha olyan sztalker vagy, hogy minden kavics ala benezel, de egyszerubb belefoglalni, es akkor nem kell foloslegesen kodorogni...
Shieldet kerd meg, hogy a jelenleg legjobb allomanyokat dobja fel valahova, TZS mostanaban nem aktiv, nem tudom merre van, es en is emiatt elhanyagoltam, hogyosszefoglalot irjak a jatekrol, es azaltal a legjobb allomanyokat es a leirast TZS elkeszitse a weboldalan, a tobbi jatekmod melle teve ezt a modot is.
-
Antonius1978
addikt
De ugy tunik, hogy a Stalker COP forum nincs bejelolve...
Itt nezz szet, sztem lemaradtal pl a Wind of Time-rol....[link]
Amit en es a tobbiek forditottak, az meg Shield-nel van (a legjobb valtozat, ha kozben kijavitotta a hibakat)
Annak a modnak a neve Chernobyl Chronicles, es nem tul hosszu, amolyan nyomozos stilusu. -
Antonius1978
addikt
Szia, telepits Notepad++t, es nyitsd meg vele a szukseges allomanyokat, majd menj a Kodolas/Karakterkodolas/Kozep-europai menupontokig es valaszd a Windows-1250 kodolast, talan az segit.
Ha meg nem, akkor hozz letre te egy ures allomanyt, csinald meg az ures lapnak a kodolasat a fenti modon, majd a masik allomanybol masold at a szovegeket, es ugy mentsd el, csak kell az eredeti allomany neve.
Az eredetit valaszd kulon valahova es egyenesen a jatek konyvtaraba mentsd ezt az ujat, vagy forditva, hagyd az eredetit es mashova mentsd az ujat, de utanna a regirol akkor biztonsagi mentest kell csinalj igyis-ugyis...Vegulis mind az eredeti mind az uj legyen valahol meg elmentve 1-1 kulon konyvtarba, erre akartam kilyukadni. -
Antonius1978
addikt
válasz
Sensut #14359 üzenetére
Akkor jo, hogyha esetleg szukosen is, de lehet loszert talalni, meg fegyvereket is...
A sok otletet a Pikniken kivul bizonyara a Stalker vilagaban megjelent konyvekbol meritettek, bizonyara meg merultek fel ujabb otletek, hogy milyen is (kellene legyen) a Zona.
Ez a mod ugy tunik inkabb Piknik, a Fotograf az mar Piknik + akcio (kb4 eve probaltam ki, de nincs befejezve), az OGSE viszont mar teljesen a normal modokra hajaz, sok kuldi, lovoldozes, azt sem fejeztem be, mert egyreszt tul sok a kuldi, es a ShoC elegge atlathatatlan modon kezeli a kuldiket, ezert is szeretem jobban a COP-t.
Akkor jo, ha egy mesterlovesszel le lehet szedni azokat az ugynokoket, epp a tegnap beszltem a fegyvermodderrel, hogy nalukfele ki es hogyan szamolja a fegyverek sebzeset, es ismer egy faszit, aki rendesen loteren szerzett tapasztalatokbol allitja ossze a fegyverek jellemzoit+a sebzest.
En is alkottam egy kepletet, ami a kaliber*csotorkolati sebesseg / egy x szammal = sebzes * 100
Hogy peldat mondjak, az emlitett modder altal Turulba betett magyar AMD-65 sebzeset imigyen szamoltam :
7,62 * 670 m/s = 5100 / 1350 = 3,781 * 100 = 37,81 sebzest okoz 1 loves, azaz 3 lovessel 113,4 sebzest okozunk, es ha minden igaz, 1 atlag teremtmenynek mondjuk 100 elete van konnyu fokozaton, kozepes fokozaton 50%, nehezen meg mondjuk 33% csak (ez rank is ervenyes), tehat konnyu fokozaton 3, kozepesen 2, nehezen 1 loves kell, hogy kinyiffantsunk valakit, ha minden igaz, es igy mukodik. -
Antonius1978
addikt
válasz
SaGa59 #14352 üzenetére
En van amikor hasznalom, mert idegesit, hogy a szornyek gyorsabban futnak mint ahogy a fegyver csovevel kovetni tudod - celzasszinten, de a kes hasznalata is idetlenre sikeredett, van hogy csak vagdalkozol vagy dofkodsz a levegobe, mert a szorny tul gyorsan fut, es maris kikerul a kes hatosugarabol.
Viszont volt olyan mod - sajna mar nem emlekszem melyik - hogy a kessel ahelyett hogy kaszaltal, vagy suhintottal volna, ebben messzire eloredoftel, sokkal hatekonyabb volt...Beleneztem a videoba, es megtetszett a mod, az az erzesem, hogy az alkoto(k) az igazi Arokparti piknik erzest probaljak visszaadni (reszben, mert a jatekot is figyelembe kell vegyek, mert van sok + dolog), keves kaja, keves felszereles, a fegyverek hianya (ugye a Zona valamiert nem igazan szereti a fegyvereket ha jol emlekszem), kidolgozott kuldetesek (a legtobb modban Rambozva mindent meg lehet oldani, az is tetszik, mert szeretek lovoldozni, de jo latni hogy van ilyen korultekintoen kidolgozott kuldetes is).
Csakis asztali gepben gondolkodom, kesz rohej amugy, hogy regi laptopom 64mb-os alaplapi monitorkartyajan tudom futtatni a legalacsonyabb beallitason a ShoC-t
Mar az elejen kioktatnak, hogy meg kell fozni a mutans tesztreszeket, de elotte be kell venni egy sugarzaselleni szert.
A puskahoz honnan lesz majd loszer ? Lehet vasarolni, vagy gyartani kell, vagy talalni, vagy meg nem lehet tudni ?
-
Antonius1978
addikt
válasz
Sensut #14349 üzenetére
Na vegre akkor egy igazi Stalker tulelohorror, ahol nem 7 fegyverrel a hatadon, meg 5 pisztollyal a derekadon koricalsz a Zonaban, ahol 3x kell tarat cserelj, hogy le tudj loni egy verszivot, vagy 5-6 soretes loszer kell 1 kutya lelovesehez, holott mar 1 soretestol is 3 metert kellene repulnie...
Kar hogy nincsen gepem, hogy kiprobalhassam.
Sensut mester, ha lehetseges, keszitenel par rovid videot, ahogy fozod a kajat, meg mered ki a vizet a hordobol, meg arrol a barkacsolt fegyverrol ? Habar varj, biztosan van fenn video a YT-on, megyek is videozni. -
Antonius1978
addikt
válasz
Dhampir #14204 üzenetére
Remek, tetszenek a tajleiro szavaid, kifejezeseid.A veget meg sejtelmesre hagytad, kivancsi vagyok, mifele szerepet szansz a Pierre-nek, egy idegenlegios, aki beallt esetleg zsoldosnak ? Vagy maga az idegenlegio is profitalni akar a zonabol, ezert kerult(ek) ide ezek a fickok ? Vagy valami kormanymegbizatas ? Vagy valami zsoldosmelo ? Vagy egyeni akcio ? Sok lehetoseg van.
Szerintem ugorj neki egy konyv megirasanak, Saga59 majd leforditja a ruszkik nyelvere, aztan majd a konyvek arabol felvasarolod a jatekot keszito ceget, es nekiallhatna a Shadow of Pripyat, AKA Stalker 2-nek -
Antonius1978
addikt
válasz
Dhampir #14188 üzenetére
Valamikor regen olvastam par Stalker novellat, sajnos mar nem tudom hogy hol,es azt sem, hogy neked volt-e kozod hozzajuk, ha igen, ha nem, de mar igazan nekifoghatnal irni par novellat
Az egyik nagyjabol pont egy ilyen eletkep volt egy, vagy egy fel naprol, esetleg par orarol.UI : remeljuk, hogy a mennyei jo haver segitsegevel a kimera jopar embert visszakerget a kis Szkvadovszkunk-ra.
; akik ugetve, vagy eroltetett rohamleptekkel ternek majd vissza
-
Antonius1978
addikt
válasz
hubai38 #14068 üzenetére
Ezzel en is szivtam de sajnos nem tudom megmondani, nem emlekszem hogy merre mentem, talan ha leirnad a kuldetest, hogy hol kaptad, merre mentel, es utanna hova kellett visszaterj...de ha vegeztel a kuldivel, talan kell beszelj az elvegzett melorol, es a fazon automatikusan tovabbtesz teged...
-
Antonius1978
addikt
Egyszer vagy 3-4 evvel ezelott nekem is volt ilyen problemam, hogy letoltottem osszecsomagolt allomanyt, es nem bontotta ki, a ludas az egyik meghibasodott RAM volt.Csere utan siman kibontotta a letoltott allomanyt...Nalatok valoszinuleg nem ez az eset all fenn, de jonak lattam szolni, ha megis tobbszor elofordulna...
-
Antonius1978
addikt
válasz
Dhampir #13791 üzenetére
Az egy jo mod, es magyarul, hala Saga59 forditasanak.
Sensut , neked lesz igazad, a monitorkartyaval kapcsolatban.Az ejjel kiprobaltam a RadioPhobiat, es a We are not alone-t is.A RadioPhobia ugyanazt a mutatvanyt csinalta, mint az OGSE, marpedig egyenesen az elejen.
A WANA pedig az elso palya utan kiakadt egy hibauzenettel, hogy valami not enough shader ... Ma delelott atallitgattam a rendert, felbontast, mindent,es mostmar az elso palya is ugyanazt csinalja, mint az OGSE, egyertelmu, hogy a monitorkartya a ludas,csak meg nem egeszen ertem, hogy miert, pl a World of Tanks, es a mi modunk, amely csak Absolute Nature grafikai feljavitast tartalmaz, azok siman mukodnek.Sajnos a frappans szervert, amelyen eddig jatszodtam, zaciba kellett adja a tarsam az egyik szomszednak, azota sem tudta meg kivaltani, azon nyomtam vegig a Hullocsillagot, es semmi gond nem volt, az is igaz, hogy abban egy regebbi, de eleg eros egyenesen gamer ATI kartya van.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Sensut #13787 üzenetére
Ertem.A Diverzanst azt honnan lehet leszedni, azt hiszem meg nem jatszodtam vele.Amugy a We are not alone erdekel most a legjobban csak nin Yandex vagy mi a banat fiokom, es csak ugy lehet letolteni.Meg kell kerjek valakit a COP foumon hogy szedje le nekem.Lehet hogy a kartya a hibas, nem tudom, de az osszes tobbi jatek megy, meg a Slayer is, pedig annak is Atmosfear3 van hozzarendelve.Amugy most meg a Slayer omlik ossze, ha at akarok menni a bar teruletere, nem tudom mi baja, lehet nincs befejezve a mod, mert ez beta, vagy egyeb baja van...
Timstrike fura, mert en nem mentem az arenaba, megsem omlott akkor ossze a jatek amikor Kaligulaval kuzdottem.
Eddig a 3 legstabilabb mod amit lattam az a Photograph,a Hullocsillag, es a mi Turul modunk xFreeX-el, csak az nincs meg kesz
Az elso ketto ShoC, a mienk meg COP vanilla mod, par uj fegyverrel es jobb grafikaval.
Amugy a Lost Alpha is stabil volt ha jol emlekszem, kiveve par bug-ot ami miatt osszeomlott, de azokat javitottak ha jol tudom, igaz csak akkor nyomtam vegig amikor megjelent.Eszembe jutott a RadioPhobia, nekifogtam letolteni, lam az osszeomlik-e.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Sensut #13782 üzenetére
Atolovastam a COP forumot.
Nem tudom mire gyanakodjak az OGSE-val kapcsolatban.Nagy a gyanum, hogy az a fix/update nem ment fel, az elejen tudod hogy nem is tudtam ratenni, aztan rament,de szerintem valami gubanc van vele.
Esetleg lehetne tenni 1 probat ha vallalod, hogy osszecsomagolod a te konyvtaradat,es feldobod valahova, en pedig bemasolom/ramasolom, vagy eloszor torlom az egyes konyvtarakat, es csak utanna masolom be amit kuldenel.,
Azert gyanakodom most a fix-re, mert az irod nalad 1 piros hiba sincs, nalam pedig van eleg...majd irj, addig Slayerezem. -
Antonius1978
addikt
válasz
Timstrike #13780 üzenetére
[error][ 8] : Not enough storage is available to process this command.
Ez memoriagondot jelenthetett ? En is nekiezdtem az OGSE-nak, de nalam olyan fura baja van, hogy bizonyos idokozonkent - mostmar 15 masodpercenkent - egyszeruen elhal a szamitogep, nem CTD,nem blue screen, egyszeruen minden elsotetul, olyan mintha sleep mode-ba menne, reset gomb segit rajta.
Epp a sotetvolgyi X-18-as laborban vagyok, es ott fordul elo, hogy mar legalabb 5 percig sem tudok jatszni nyugodtan, betoltom, aztan 10-15 mp, es behal a gep.Nos, abba is hagytam az OGSE-t, meg nem jottem ra mi baja lehet, a monitorkartya homerseklete standard 47 fok, a hangkartya ujrarakast nem probaltam, de nem is tudom hogy mifele, valami alaplapi cucc lehet, viruskeresot sem tettem meg fel.
Viszont az OGSE tele van piros es sarga hibakkal, sztem egy innen-onnan osszeollozott mod, ami masnal lehet hogy mukodik - pl Sensut-nal - de nalam sajnos igy viselkedik.
Ezert abbahagytam, de hogy reszesuljek a Zona jotekony aldasabol, nekifogtam tegnapelott a Slayer nevu COP modnak.
Angolra le van forditva, Atmosfear 3-al sztem eleg gyonyoru, foleg a Szemettelep tetszik nekem baromira,a mod rohadtul stabil, eddig 2 nap alatt csak 2 osszeomlas volt.Kicsit olyan Way in Pripyat szeru erzesre, a COP forumban Dhampir biztos fog neki orulniAmugy erre a Radiphobia modra en is ratalaltam, jobban mondva a Youtube ajanlotta, be is akartam ide irni, de tzs182 sztalker megelozott
Shield, kiprobaltad mar ? -
Antonius1978
addikt
válasz
Sensut #13769 üzenetére
Na akkor az elkepzelheto, hogy alkatresz miatt lesz, valoszinuleg akkor a kartya, igazad lehet.
De vajon mi terheli annyira a kartyat, mifele beallitasokat eszkozoljek a jatekon belul ?
Es ez miert terhelheti jobban a vasat, mint pl a mi Turul modunk, abban is van egy pici grafikai pakk...a grafika normalisnak tunik, se nem szep, se nem csunya...Par alkalommal volt save corruption, de ujrajatszodtam egy elozo mentestol fogva, es az ritkan esik meg ujabban, a gond ez a kikapcsolas/alvo modba menes szeruseg, nagy a valoszinusege, akkor hogy vagy a proci, vagy a kartya tulmelegedik, de erdekes, hogy pl a World of tankssal is jatszom, es az sem csinalt meg soha ilyet...
-
Antonius1978
addikt
válasz
Sensut #13767 üzenetére
Mindkettotokhoz szolok : nincs, mondom !!!, nincs logfile, azaz van akkor, ha az asztalra dob ki, de azt csak minden szokoevben.
Ahogy maszkalok a jatekban, egyszercsak elsotetul a kepernyo, olyan mintha a gep sleep modba menne, es azzal jonapot, se kep, se hang.Nyomhatom meg a reset gombot.
Meg egy annyi, hogy amikor kiakad a jatek/gep, akkor hallatszik egy fokozatosan elhalkulo, es elektronikus zorejbe atfordulo hang - a jatek valamelyik utolso hallhato hangjarol van szo - , ennyit tudok mondani.Es ez nem lehet memoriahiba pl, mert a COP modunk tokeletesen fut.Esetleg valami nem tetszik a ShoC-nek a gep konfiguraciojaban ? Utannaolvastam, esetleg eredeti CD-rol tegyem fel az eredeti EXE allomanyt, mert a NOCDROM-os az fel van torve, es amiatt csinalhatja ? De nalatok miert nem csinalt hasonlot vajon ?
-
Antonius1978
addikt
válasz
Sensut #13758 üzenetére
Megoldottam a mocsaras dolgot, a jegyzet - es nem taska - ugyanabban a szobaban van a kek dobozban.
A kulonleges kepzodmenyek ara nem olyan nagy, legalabbis nekem ugy tunk, kerdes, egyaltalan lehet/kell oket hasznalni valahol, valamire ?
3 sotet zonas kepzodmeny kellett, nem 4, rossz a leiras, vagy nalam valami nincs jol telepitve, es azert, vagy a szovegben 4 szerepelt, mar nem tudom, a flasheket nem vadaszom, de van egy gond, a jatek ujabban 5 percenkent osszeomlik, mar a fele hajam kihullott, asszem hogyha valakinek nem lesz 1 jo otlete hogyan oldjam meg, akkor hagyom a jo budos francba... -
Antonius1978
addikt
válasz
Riot Gin #13750 üzenetére
Megnezem, de tulajdonkeppen nincs crashlog, olyan mintha blue-screent kapnek, csak ez black-screen, a gep egyszeruen odalesz, kifagy, nincs windows, nincs semmi, black sleeping mode, igy tudnam leirni.
Most elinditom a kovetkezo fagyasig, es nezem az orat, hogy amikor osszeomlik, lesz-e barmi crashlog, oke ? Ha van akkor beteszem a veget, hatha ki tudunk valamit okoskodni, koszi. -
Antonius1978
addikt
Sracok, tudtok valamit javasolni az OGSE osszeomlasa ellen ?
Alig jatszom 5 percet, omlik ossze, nehez birni idegekkel... -
Antonius1978
addikt
válasz
Sensut #13740 üzenetére
1. Akkor itt a kutya elasva, hogy nem talaltam meg a masik taskat, tehat nincs utvonal a Mocsarba, amig nincs, addig a ruha sem kell a katonanak.A Mocsarban van valami erdekesseg ? jaj, es hol keressem a 2ik taskat a bazison ???
2. Ertem, akkor majd inkabb elveszem a zombiktol, a geppuskaval majd lehentelem oket, es kesz.Amugy errol a viz alatti uszkalasrol jut eszembe, regebb beraktal egy kepet, hogy viz alatt kellett menni, es valami szornnyel talalkozol, ez az a tortenet ?
3.Remelem tenyleg konnyu lesz megtalalni, ha a megfelelo idoben megyek, de elobb akkor mindenkit ki kell nyirjak a kornyeken, hogy ne akadalyozzanak, amig befutok a pszi teruletre, es elhappolom a kepzodmenyt.
Addig amig meg kell semmisitsd, addig lehet hasznalni valamire ?
UI : visszavettem azt a kepzodmenyt, amit a sztalkernek kell kihalaszni, es valahonnet van egy Candle,azaz Gyertya kepzodmenyem is, azok hasznalhatoak valamire egyaltalan, vagy foloslegesek, es szep summaert esetleg eladhatom a yantari tudosnak, hogy csinaljak egy ujabb Voros Szem kepzodmenyt ? Vegulis tudtam olyat csinalni, csak 150 ezer az ara, de meg 1 jol johet, +2500 elet, -700 verzes.4.Aham, mostmar leesett, hogy melyik az az anomalia amirol beszelsz, 1 van tenyleg Yantaron,es a Vadvideken is 1, a betonepulet elott, ott ahol zsoldosok tanyaztak.A Sotetvolgybe atmentem, de a tegnap elaludtam, igy nem folytattam a jatekot, majd ma.A leirasban tenyleg szerepel, hogy se fegyver, se pancellal ne menj bele az anomaliaba, azokat leveszed magadrol, es 1 szal puloverben megyek majd be,mintha 4 darabrol lenne szo hogy kell, mindegy hogy milyen es honnan, csak 4 db legyen ? Ha 4 db kell, hol lesz a 4ik leghamarabb elerheto ? Talan a Mocsarban ?
5.Nekem meg csak 2 flashdrive van meg a terkepbol, hogy all ossze terkeppe az 5 meghajto ?
Mas : ahogy atertem a csapos megbizolevelevel Sotetvolgybe, volt egy sebesult bandita, aki azt a feladatot adja, hogy nyirjam ki az ot sanyargato Dutys faszit, az jo otlet, vagy inkabb ne tegyem ?
Valami tanacsa a Sotetvolgybeli tevekenysegekhez ? -
Antonius1978
addikt
Ezzel a gonddal en is szembesultem, az a lenyeg, hogy minden zombit meg kell talalj, es egy jo resze a fold alatt hevereszik.Hasznald a tavcsovet, az majd befogja oket, de el kell menj kulonfele helyekre a faluba, mert a hazak eltakarjak egyes esetekben a zombikat.Es ne aggodj, ha mind megvan, jon az uzenet, tehat amig nincs uzenet, azt jelenti, hogy egy zombi meg valahol bujkal a fold alatt.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Sensut #13736 üzenetére
Akkor jo, valoszinuleg a kovetkezo lepes - es mintha arra a terkepre is mutatna a kovetkezo kuldi, az Sotetvolgy, Borov es az X-18.
Van par kerdesem, amit tisztazni akarok :
1.A szokeveny katona : te ott mit csinaltal vele, azaz mint mondtam, volt egy kuldi, hogy egy katonai taskat vigyunk el a csaposnak, azt elvittem, a katona keri tolem a stalker oltozetet, de mikor odaviszem, akkor nem kell neki, valamit ott meg csinalni kell neki, emlitettel egy masik aktataskat, talan az inditja majd be a szkriptet ?2.Allandoan magammal cipelek egy ekologus ruhat, mert valami szovegben azt olvastam, hogy anelkul nem lehet lemenni Strelok rejtekhelyere, de gondolom inkabb az X-18 laborhoz kell inkabb, nem ?
Lesz meg szuksegunk olyan ruhara ? Mert a kesobbiekben ha nem, vagy csak 1 adott ponton, akkor inkabb nem hordozom magammal, mert kellene a +suly hogy fegyvereket meg kepzodmenyeket cipeljek, vegul sikerult Red Eye kepzodmenyt csinaltassak, az ara 150 ezer, es meg akarok 1-et csinaltatni.3.Figa utalasa arra a 10 orakor megjeleno kepzodmenyre - megeri utannajarni ? elkepzelheto... Es amugy hol kell keresni ?
4.Az eltunt csoport megtalalasahoz szukseges Sotet kepzodmenyeket azokat hol kell keresni, egyaltalan hol van olyan anomalia ahol lehet talalni, melyik palyakon, es mintha 4 kellene belole.
Mar bocs hogy ennyire reszletesen kikerdezem a dolgokat,de 1.keves az idom is jatszani, 2.a jatekban sokat kell maszkalni osszevissza, ami idoigenyes, 3.a 2 dolog megfejelve orankenti legalabb 5 osszeomlassal,gep,jatek urainditas,betoltes, stb, szoval egyszeregyszer, mar jon, hogy letoroljem a francba az egeszet, de tetszik ez a beepitett +tortenet, es megis vegigkuszkodom.Remelem semmit nem felejtettem el.
Meg egy annyit, hogy a 3ik adathordozo Sotetvolgyben lesz, a 4ik meg az eltunt sztalkernel,az 5ik melyik palyan, es hogyan all ossze az adat az 5 adathordozorol terkeppe ? -
Antonius1978
addikt
válasz
Sensut #13734 üzenetére
Strelok adata, a kepzodmenyes adat, es a Duty-s adat van meg, a kovetkezo asszem a Banditakkal kapcsolatos, melyik az 5ik, vagy Strelokos, az nem vele kapcsolatos, akkor a banditas a 4ik, es lesz meg 5ik ?
A kulonos kepzodmenynek milyen szerepe van, konnyu megszerezni ?
-
Antonius1978
addikt
Ha megtalaljuk Figa iromanyait, azokkal mit kell kezdeni ? Van szo rola egy rejtekrol is, Thompson dokierol, akit mar joval azelott kinyirtam, azon a helyen, ahova elfut a katona, amikor az anomaliaban eltunt csoportot keressuk,de a doki holtteste is megmutatta a rejtekhelyet, csak nem ferek hozza, kepzodmenyek vannak benne, most talaltam egy videot, hogy valami csoveken kell maszkalni, hogy hozzaferjunk.
Egyelore elakadtam, nem tudom merre kell tovabbmenjek, az a gyanum, hogy at kell menjek Sotetvolgybe a banditakhoz es az X-18as laborba, ma ki is probalom.Klondike kepzodmenyekhez hozzajutni valoszinuleg eleg nehez, csak miutan megvan mind az 5 adat, akkor fersz hozzajuk, nem tudom.
A dokinal a transzmutacio nem megy, osszeszedtem a hozzavalokat valami Red Eye vagy micsodahoz, es hiaba vannak meg a leirt osszetevok, nem hajlando elkesziteni, valami gubanc van a szkripttel, vagy esetleg nem volt eleg penzem ? kb 110-120 ezerrel mentem oda, de most villan be, hogy lattam 125 ezrest is, lehet epp amiatt nem mukodott ?Sensut : hosszas probalgatas utan rajottem, hogy neked volt igazad, a Dragunov es Vakond geppuskaja a legjobb valasztas, habar szoktam vinni meg egy RPK-t is, 75-os dobtarral, mert a hullaknal epp olyan loszer szokott lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ingatlanos topic!
- OLED TV topic
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Eredeti játékok OFF topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- TUF F15 FX506HC 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged