- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
Üdv.
Újra kedvem lett Shadow of Chernobylozni, így fel is dobtam a játékra (Steames, 1.0006 verzió) az Autumn Aurora 2.1 modot. A játék elindulna, de az intrónál (-nointro parancssal is kidob) a játék azonnal kilép.A log fájlban ez áll:
Starting RENDER device...
* GPU [vendor:1002]-[device:67EF]: Radeon(TM) RX 460 Graphics
* GPU driver: 24.20.12019.1010FATAL ERROR
[error]Expression : The function called is not supported at this time
[error]Function : CHW:reateDevice
[error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\HW.cpp
[error]Line : 330
[error]Description : RA gép: Pentium G4560, 8GB RAM, RX460 4GB, legfrisebb AMD driverekkel.
-
CJ4567
nagyúr
Kipróbáltam az Oblivion Lost 3.1-et, tapasztalatok: Grafika szép, sokkal inkább él a világ, rengeteg mutáns, ember van a világban, szép és jó, minden, de: mit lehet azzal kezdeni hogy ne 2-3 medkit kelljen ahhoz hogy elkezdjek gyógyulni? Bekötözöm magam, használok egy medkitet, el se kezd gyógyítani, majd mégegyet használok, és talán elkezd gyógyítani, de van amikor még egy(már háromnál tartunk) medkit után kezd gyógyítani. Ez ellen lehet valamit kezdeni? Semmi gondom sincs azzal, hogy időbe telik a gyógyítás, de azzal már igen, hogy 2-3 medkit kell hogy elkezdjek gyógyulni.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Balathruin #13304 üzenetére
Nem Akygám van.
(#13305) kekeeci Nyertél.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Balathruin #13299 üzenetére
Ezért ugye nem gyújtod fel a számítógépem?
-
CJ4567
nagyúr
Ehhez a modhoz amit játszotok kérhetek linket? Köszönöm előre is.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Balathruin #13105 üzenetére
Ez őt épp nem érinti, 3 magos Athlonja van. Meg 970-es alaplapban komolyabb tuningot (sajnos) nem lehet csinálni FX-xel.
-
CJ4567
nagyúr
Hm, tehát lehetne buckshot 1200RPM-es 60-as tárú shotgunom. Lehet megcsinálok valami csak nekem megtalálható(Strelok Mosin Nagantja) fegyvert ilyenre próbából, de lehet egy freeplayt elkezdek, csak úgy öldökölni. Mert az jó.
Valamelyik modban akár Monolithos is lehetsz, annak kíváncsi lennék mi az értelme, és ki játszik úgy
-
CJ4567
nagyúr
Majdnem egy hónap után mondod, köszi a segítséget azért
AA2.1-el jobb dolgom van, mivel rengeteg fájlja van a sok átalakítás miatt, így már 45kg helyett 500-at viszek magammal
De a sebzése is változik nem? Van nálam egy FN FAL(kaptam Fanatictól a zsoldosok megölése miatt) + távcső(ezt is adta Fanatic), de nem tudom hogy 5.56-al is sebezne-e annyit mint 7.62(NATO féle) lőszerrel, így egy sima kabátos ember 1-2 lövés. Golyó esése is változik másik lőszerfajtával, nem? Vagy csak túlgondolom a Stalker működését?
-
CJ4567
nagyúr
válasz
kekeeci #12989 üzenetére
G:\Játékhoz\Játék kiegészítők(ez évek óta így van)\S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl\Autumn_Aurora_2.1_by_Autumnal_Wanderers_30.09.2015\Autumn_Aurora_2.1_by_Autumnal_Wanderers_30.09.2015(a kétszeri mappanév 7Zip miatt van, kicsomagolásnál *\-be csomagoltam ki, tehát a fájlnévvel megegyező)
Megpróbálom rövidebb mappanévvel. -
CJ4567
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
nem ide
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Cucuska2 #12961 üzenetére
Én meg trainerrel beállítottam hogy 0kg-nek vegye a súlyom, és kiírtottuk a Dutyval a Freedomot. Hát olyan jól sikerült, hogy 88k-ból lett 201k
A kedvenc fegyveremtől, a Vintartól meg búcsúznom kell ammo hiányában
(93 sima, 95 sniper, 60 páncéltörő) Kár hogy a 9x39-es ammot alig lehet kapni, az 5.56-ból meg rakásnyi van.
-
CJ4567
nagyúr
Utolsó kérdésem: így a játék vége felé honnan szerezzek 160k rubelt? Kéne a SKAT-9M.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
CJ4567 #12952 üzenetére
FATAL ERROR
[error]Expression : ini_file.section_exist(section)
[error]Function : CTradeParameters::process
[error]File : e:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrgame\trade_parameters_inline.h
[error]Line : 111
[error]Description : cannot find section misc\trade_dolg.ltxstack trace:
megint ez a log.
Utolsó nagymentést betöltve arra quicksavelve működik. Fene se érti. Ráadásul a SoundBlasterrel ez se jó,csak az integrálttal. wat
Nagymentés készítése is működik.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Cucuska2 #12950 üzenetére
Elfelejtettem még kiírni
SoundBlaster Audigy SE, alaplapi meg egy Realtek ALC 883.Sensut: keresek logot.
Érdekes hogy ha van egy gamedata/config mappa üresen, akkor ezt kapom.
FATAL ERROR[error]Expression : hFile>0
[error]Function : FileDownload
[error]File : E:\stalker\sources\trunk\xrCore\FS.cpp
[error]Line : 106
[error]Description : g:\games\s.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobyl\gamedata\config\stack trace:
Be akarom tölteni a mentést, ezt kapom most meg:
FATAL ERROR
Modból csak egy textúramod van fent, Photorealistic Zone 2.1.
Gamedata mappa nélkül ezt kapom: FATAL ERROR
Ugyan úgy. -
CJ4567
nagyúr
Mentés problémával fejlemény: bármelyik mentést töltöm be(a legeslegelső all mentést is) nem tudok menteni, mert xrCore.dll hibával crash ha betölteném. A legutolsó nagymentésem se jó, aminél még tudtam játszani.
-
CJ4567
nagyúr
Bármilyen mentést csinálok, crash
Autosave még működik, de nem váltottam pályát.
-
CJ4567
nagyúr
Mi lehet az oka ha hirtelen a quicksavevel készített mentés visszatöltéskor kicrashel? Nincs túl sok küldetésem, 1 fő(2 ha az öld meg magdat nézzük), meg 1 mellék. Bárban vagyok, épp a Skat-9M-hez csinálok küldetéseket. Főküldetés az antennák elérése.
-
CJ4567
nagyúr
Arénának az utolsó harca nem úgy sikerült ahogy gondoltam... A 4 Exos ember elkezdte egymást lőni, és megölték egymást, tehát nekem lényegében 1 embert kellett megölni. Az utolsó előtti(Exo + F2000 vs én késsel és 4 gránáttal) meg könnyebb volt mint gondoltam, egyik gránáttal kicsalogattam, majd odavágtam a másikat is. Majdnem belehaltam, de túléltem.
-
CJ4567
nagyúr
Valaki itt használ EAX képes hangkártyát? Valamiért amióta SoundBlaster hangkártyám van Shadow of Chernobylban a hangok furcsán nyomottak, EAX ki-be kapcsolása nem oldotta meg, Call of Pripyatban megoldja ha EAX nélkül játszom.
Cucuska2: A bárban folyamatosan ilyen füst van? Hozzátesz a hangulathoz.
-
-
CJ4567
nagyúr
válasz
SaGa59 #12776 üzenetére
Nekem másodjára tökéletesen sikerült, nem lőttek le. De kellett utána a gáz, úgyhogy le kellett lőnöm mindenkit újra. Viszont most ott akadtam el, hogy el kellett hoznom az autóval egy dobozt, feladat azt mondja jelentsek Wolfnak, de nincs olyan opció. Csak a dinamitos küldetés, kérdések a zónáról, stb. Doboz nincs az inventorymban, nem kaptam.
-
CJ4567
nagyúr
Nem akarok spamelni, csak épp nem értem a modot. Az autót hogy tudom feltölteni benzinnel? Elvileg a numerikus delete... Akkor gondban vagyok, mert nincs numpadom.
-
CJ4567
nagyúr
Állandóan 300-at kell fizetnem az őrnek ha Szidorovicssal akarok beszélni?
-
CJ4567
nagyúr
ATP-nél lehet banditának álcázni magam, wow
-
CJ4567
nagyúr
Tudom, szégyen, de elakadtam az OGSE legelején
Megmentettem Tolikot, bemehetek már a faluba, viszont még mindig kéne szereznem egy különleges Stone Bloodot. Ahol kellett keresnem mielőtt Tolikot megmentettem, nem találom. Csak sok sok anomáliát.
-
CJ4567
nagyúr
Itt olvasom milyen jó az OGSE, de nem tudom magam rávenni hogy Fallout 4-en kívül játsszak mással, egyszeruen túlságosan jó játék
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Antonius1978 #12618 üzenetére
Hátőő nem tudom, elvileg az HBAO szebb, realisztikusabb, de az SSDO kisebb teljesítményigényű. Elvileg, gyakorlatilag nem is hallottam még az SSDO-ról, csak SSAO, HDAO(AMD megoldása), HBAO, HBAO+(NV), VXAO(Rise of The Tomb Raider használja, NV megoldás), meg Ubisoftnak van az SSBO.
Nem teljesen a legújabb, de az SSAO, HDAO, HBAO benne van.
OGSE-ben nem láttam semmi változást FPS-ben se, se látványban. De Stalker COP-ban se nagyon vettem észre hogy változtat, pedig a semmi és SSAO között nagy különbség szokott lenni. Vagy csak nem figyeltem
Gyors Googlezás után megtaláltam a választ, teljesítményügyileg Stalkernél: SSAO > HBAO > HDAO.
-
CJ4567
nagyúr
Tegnap belenéztem az OGSE-be, első tapasztalatok:
Ha AO be van kapcsolva, a növényzeten érdekes árnyék jelenik meg. SSDO és HBAO között nem találtam különbséget. A játék szép, még nem láttam milyen egy szép nappalon, csak napfelkeltekor, de a Crysis típusú godrayekkel nagyon szép ez is. Ha valakinek atomerőműve van, nagyon fel lehet húzni a grafikát, de gyengébb gépeken is szépen elmegy. Ha maximumra húztam a fűmennyiséget, volt 15FPS-em, cserébe olyan volt mint egy rét
A fordítás félig gépi, félig rendes, tehát nem a legtökéletesebb, de teljesen érthető. -
CJ4567
nagyúr
Nem kell az alapjáték az OGSE-hez.
Ha jól veszem ki, ez alapján minimum a 3GB ram és a 64 bites Windows.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Alienhun79 #12592 üzenetére
Ez kicsit gépi fordításúnak tűnik. Mindegy, kipróbálom. De ez nem az a mod, amiben úgy indulsz hogy Sidorovichnak egy anomáliát kell szerezni, és addig az egész falu nem áll veled szóba, sőt, lelőnek ha bemész?
-
CJ4567
nagyúr
Melyik a legújabb Stalkersoup verzió?
[link] 1.0.9.9.9.9 - Dec 17, 2015 itt a legújabb, ez mennyire friss?
-
CJ4567
nagyúr
Sun shadowwal nem lehet semmit csinálni hogy ne legyen ilyen FPS fogó? 40 helyett lett 25 fps, de láthatóan szebb a játék.
-
CJ4567
nagyúr
Ha felrakom az 1.005 patchet, majd utána az 1.006-ot, az elég vagy 1.001-től végig kell patchelni?
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Balathruin #11371 üzenetére
Tehát muszáj Sidhez visszamennem, mert akik itt halottak már nincs náluk medkit.
-
CJ4567
nagyúr
Medpackot Sidorovichon kívül sehol nem lehet találni?
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Dhampir #11363 üzenetére
Megbékéltem a betűkkel, most medpack kéne Agroprom előtt, mert AK-47-el vannak meg AKS-74U-val, igaz a katonáktól szereztem egy AKS74-U Stormot(katonai kinézet + Kobra célzó), meg egy AK47-et, meg AK74-et, TT33-at, hozzá hangtompítót vettem a kereskedőtöl, de medipack meg elfogyott
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Dhampir #11358 üzenetére
Megnéztem alacsonyabb felbomtásban(1280x720), ott jó de az meg homályos
Játékban rosszabb, sokszor kilóg a beszélő neve meg amit beszél, vagy egybefolyik, régen amikor 4:3-ban(1024x768) játszottam akkor kisebbek voltak és nem ennyire feketék, Googleban nem találtam semmit. A kicsúszásra meg jó példa az Escape from the Zone, amiből Scape from the Zon lesz.
-
CJ4567
nagyúr
A hatalmas betű problémát hogy lehet megoldani?
-
CJ4567
nagyúr
Sziasztok. Kezdőnek mik a legjobb modok?
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Balathruin #11337 üzenetére
I don't konz.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Balathruin #11335 üzenetére
Még a végén világhírű lesz a fórum
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Balathruin #11313 üzenetére
A képek alapján elmenne egy 2013-2014-es játéknak
Kíváncsi lennék mekkora gép kellene hogy játszható legyen azzal a grafikával a játék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- újszerű MacBook Pro 14 hüvelykes M3 16GB 512GB SSD Apple space gray asztroszürke 1,5 év garancia
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest