-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
borovi
aktív tag
És az eredeti cikk. Csernobili vadkannal a címkéjén.
-
borovi
aktív tag
EZ rohadt illúzió romboló azért...
Hol van ilyenkor a Monolit-frakció?!
-
borovi
aktív tag
Érdemes megnézni!
-
borovi
aktív tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék. Nekiduráltam magam a Fotograf modnak, eddig tetszik is, főleg, hogy már magyarul is tud, így legalább értem, hogy mit csinálok (a tanácstalan bolyongás helyett, amit első alkalommal, nyelvtudás híján produkáltam, gyorsan abba is hagytam). Viszont elakadtam. Az Ipartelepen és az erdőben kellene 2 zsoldoscsapatot megtalálnom, majd csendben likvidálnom. A csapatok helyét a szöveg szerint piros kör jelzi majd, de semmi ilyet nem látok a térképen. Az Ipartelepen osonkodva egyszer egy dombtetőn távoli alakot láttam a távcsövemmel, aki engem távcsövezett, de amint közelebb mentem, eltűnt egy teleporton át. Előtte találkoztam Lukashsal, odaadtam neki a ládikát, elfoglaltuk a hangárt, likvidáltuk a katonai erősítést, állítólag megkaptam az erdőbe vivő átjáró helyét a térképemre, de az csak a Bár felé mutat utat. Ha meg átmegyek arra, akkor bukom a zsoldoslikvidálós feladatot.Sikerült a CoP fórumban elsütnöm elsőre ezt a kérdést. Az imént jöttem rá, miközben Papa Joenak válaszoltam, hogy ez a SoCh fórumba való. Nálam még szilveszter van...
-
borovi
aktív tag
A "Tőr" nevű fegyvert szerezd meg (arra sajna már nem emlékszem, hogyan, kitől lehet
), de szerintem az a legjobb csúzli a modban, én legalábbis azzal toltam végig, miután meglett. Egy Vintorez brutál pusztító erővel és alig kopik. Lőszert is lehet találni hozzá, és ha ügyes vagy (egy lövés a fejbe), nem lesz lőszerhiányod.
-
borovi
aktív tag
válasz
Sensut #13508 üzenetére
Na de miről lehet beszélni csórikámmal? Csak alkudozás, hogy "- Jaj, ne lődd már szét a pultot! - De bizony, szétlövöm!", vagy valami többlet információt is ad a sztorival kapcsolatban, kibővíti azt?
(Azért faggatózom, mert már töröltem a játékot a gépről, kellett a hely másik gamenak, meg egyébként sincsen kedvem megint végigtolni az utolsó 2 perc kedvéért.) -
borovi
aktív tag
-
borovi
aktív tag
válasz
SaGa59 #13502 üzenetére
Én is meglepődtem, hogy milyen kurtán-furcsán ér véget a játék.
Az is igaz viszont, hogy nem volt türelmem a megadott időlimiten belül vissza is vinni a teherautót a bunkerhez, az udvarba, így ezt a küldit buktam (többször próbáltam, a kapuig el is jutottam valahogy, de ott meg mindig jött egy videó, ami alatt, ha jól láttam, szépen telik az idő is, így azután mindig kicsúsztam a limitből).
Ezután már csak le kellett menni a bunkerba, megsemmisíteni a vezérlőpultot, és jött a rövidke záróvideó a kupolával meg az elhúzó csillaghajókkal, ha azok voltak egyáltalán.
Azért is lepődtem meg, mert a végigjátszást nézve JJ a bunkerban még hosszasan beszélget Acélpofával, mielőtt megsemmisíti a pultot. Lehet, hogy ebben csak azoknak van része, akik vissza is viszik a teherautót?
Az is nagyon érdekelne, hogy miről dumálnak. -
borovi
aktív tag
válasz
borovi #13468 üzenetére
Megoldva!
Most éppen az időlimites teherautókázással szopok. A görcs állna a kezébe annak, aki ilyen baromságot kitalált! Legalább lenne több idő, nem másfél perc! Mire beindítom a masinát, meg kilavírozok az udvarból, már 20-25 másodperc el is ment. És ahogy a videót néztem, még vissza is kell hozni ezt a teherautót. Természetesen azt is időre.
Heló! Ez nem a Forma 1!!!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Na jó, mára elég. Majd holnap megint megpróbálom. Aztán ha nem megy, legfeljebb kihagyom. -
borovi
aktív tag
válasz
Sensut #13467 üzenetére
Én is bepöccentem tegnap este, mert vitt a lendület, de hiába csináltam bármit, nem állt össze a kapu.
Most a zombik falujában gyűjtöm a relikviákat Generátoron. Elég lassan megy, mert nehéz meglátni a zombikat. Akik ellen egyébként igen hatásos fegyver a szovjet dobtáras (ezt adta a Szolgálat az Erőműben, amikor ki kellett pucolni a szövetségiektől vagy kiktől) a maga 71 töltényes kapacitásával. Brutál tűzereje van, és nehezebben kopik. A hozzá való muníciót meg összegyűjtögettem.
Ezeket a zombikat csak a faluban keressem, vagy messzebb is elkóricáltak? -
borovi
aktív tag
Sensut, SaGa
Köszönöm a válaszokat!
Próbálgattam én mindenhogyan, de úgy látszik nem voltam elég türelmes. Megint megkísérlem, remélem most összejön. -
borovi
aktív tag
Mi a fenét kell csinálni a kulcsokkal (piros négyzet, sárga kör, zöld háromszög) a kórházban, hogy létrejöjjön a kapu?
-
borovi
aktív tag
Azt a feladatot csinálom, amikor el kell vinni a Ripli megölését bizonyító invertert meg PDA-t Pripjatyba a Páncélos parancsnoknak. Miután a parancsnok felrobbantja magát meg az agylágyultakat, visszaveszem a cuccaim a ládából és átcsűrök a stadionba a többiekhez. Ott azt a feladatot kapom, hogy menjek Pinochettel vagy kivel az Erőműhöz, addig a többiek feltartják az agylágyultak támadását. El is megyünk az átjáróig a csávóval, de már csak egyedül érek át a következő pályára, és elrontott feladatot jelez. Eddig kétszer jártam így, de fogalmam sincs, hogy én rontottam el valamit, vagy ennek így kell lennie.
-
borovi
aktív tag
válasz
SaGa59 #13455 üzenetére
Na, aludtam még egyet, és most végre megjöttek a lényeges álmok!
Imádom ennek a modnak a sztoriját!
A Tőrt is használtam a kés mellett (hehe), az utolsó kettőt-hármat azzal intéztem el a házban, amikor már biztos volt, hogy nem férhetnek a túszok közelébe. Egyébként többször azon bukott el a feladat, hogy véletlenül belelőttem a kirohanó és a GRC-sre támadó túszba. Szerintem az a jó taktika, ha a spéci mesterlövészpuskával leszedjük az 5 őrt, utána késsel megtisztítjuk a túszok környékét (talán hárman alszanak itt, nekem nem ébredtek fel), majd végül a házban az ajtó körül alvókat szintén késsel intézzük el, vagy ha ügyesek vagyunk és nem tud senki kiszökni, akár a Tőrrel is végezhetünk velük. -
borovi
aktív tag
válasz
SaGa59 #13449 üzenetére
Inkább megcsináltam. Az lehetett a baj, hogy nem használtam a kést (figyelmetlen voltam a feladat leírásával kapcsolatban), így valaki mindig felébredt és lelőtte a túszokat. Bár aztán némi csalódás volt az idő folyója, mert azt az álmot, amit ott láttam (egy archoz közelítő véres kéz), már többször beadta a játék, amikor valahol aludtam. Nem is értem, mire vonatkozik.
-
borovi
aktív tag
Hali!
Az Elvadult Szeméttelepen vagyok, Időjós haverjait kéne kiszabadítanom, de valamit mindig elrontok és kinyírják őket. Az a kérdésem, hogy van-e ennek a feladatnak a későbbiekre kihatása vagy sem, mert ha nincs, hagyom a fenébe, nem kínlódom tovább. -
borovi
aktív tag
A Gépállomáson vagyok, valami Fösvény nevű faszit kéne megtalálnom. A PDA-m azt mondja: Fösvényt nagyon könnyű megtalálni, ha tudom, hol van jelenleg a Szabadság bázisa.
Hát a Gépállomáson, nem? De itt nincs se Fösvény, se Zsugori... -
borovi
aktív tag
Hát basszus, ha a végigjátszás után soha többet nem veszem elő ezt a modot, annak az oka az atomerőmű területén való teherautózás lesz.
-
borovi
aktív tag
válasz
SaGa59 #13426 üzenetére
Két dolog van, amit nagyon utálok a S.T.A.L.K.E.R. (és lényegében bármilyen) játékokban: ha gépkocsit, teherautót stb. kell vezetni, és ha időre kell megcsinálni valamilyen feladatot. Na, ebben a modban ezek szerint mindkettőt megkapom. És akkor az irdatlan sok kutyagolásról még nem is beszéltem. Kár. A mod többet érdemelne, mert a sztori kiemelkedő, és egy feszesebb játékmenettel sokkal élvezhetőbb lenne.
-
borovi
aktív tag
Kétségbeejtően üresek a pályák! Miközben 3-4 helyszínnel odébb kell caplatni valami feladattal, majd vissza, hogy jelentsem, azonközben nem történik semmi, de tényleg semmi. Baktatok a kihalt tájban, kísérteties hangok között, de már tudom, hogy a hangok csak a díszlet részei, nem kell komolyan venni őket, mert csak huhognak, fenyegetést nem jelentenek. Teremtett lélekkel nem találkozom útközben, csak a rendre ugyanott visszaspawnolódó kutyák és patkányok hoznak némi mozgalmasságot az egyre inkább unalomba fulladó gyaloglásba. Néha a dominók zökkentenek ki, hogy két pálya között el ne szundítsak - még jó, hogy berakták őket a játékba, bár a szerepüket találgattuk. Nos, talán éppen ez a szerepük, mondom némi kajánsággal. Autókázhatnék is persze, de az valószínűleg nem javítana a játékélményen, és még abban sem vagyok biztos, hogy gyorsabban érnék a-ból b-be, mint gyalog, futva. A Stalker modok autós próbálkozásai általában elég bénára sikerednek.
-
borovi
aktív tag
válasz
SaGa59 #13394 üzenetére
A zsoldosokat mindenképp ki kell nyírni. Én azt mondtam Riplinek, hogy megpróbálok megegyezni a zsoldosokkal ahelyett, hogy odakísérem őt. Aztán odamentem a főnökhöz, aki előzőleg megbízott Ripli megtalálásával. Mondtam, hogy megvan Ripli, megkaptam tőle a pénzt, majd a következő pillanatban valaki kilőtte őt is meg a két spanját is. Visszamentem Riplihez meg az őt kísérő tudóshoz (őt is sikerült megvédenem az ideúton), mondtam neki, hogy mi történt, és már jött is Cse. Látta, hogy bajban vagyok, gondolta besegít. Aztán felajánlotta a további segítségét, így négyesben henteltük le a zsoldosokat és mentünk a Gépállomás átjáróhoz. Cse-ről beszéltem, mint mesterlövészről (a nevekkel bajban vagyok, alig tudom megjegyezni őket
).
Akkor lehet, hogy inkább hagyom a banditákat, mert lehet, hogy tényleg bekavar a későbbi játékmenetbe. A Kamazos feladatot már úgyis buktam, tehát tényleg mindegy.
-
borovi
aktív tag
válasz
SaGa59 #13392 üzenetére
Jaaa!!!
Hogy először le kell gyilkolászni a banditákat! Akkor félreértettelek. Én úgy értettem, hogy a 3 szabadságos hullánál kulcs van, s ha azt elveszem, nyitható a Kamaz. Na, épp most vagyok megint ezen a pályán, az előbb vettem búcsút Riplitől meg a mesterlövésztől, akiket ide kellett kísérni. Lehet, hogy nekiállok banditákat lövöldözni. Legalább kipróbálom a gauss puskát!
-
borovi
aktív tag
válasz
SaGa59 #13382 üzenetére
Köszönöm a mindenre kiterjedő választ!
Pont ez a bibi: amikor visszamennék ehhez a Kovához, mihelyt elhagyom a Vörös-erdő pályát, jelez, hogy sikertelen feladat. A Hideg acél akciót tényleg kihagytam.De ha Kovának mindegy, hogy jön-e a Kamaz vagy nem, akkor megkeresem a kulcsot, ha kell, lerendezem a banditákat, és viszem a teherautót.
A Bulldog nem az átjáróban van, hanem abban a bányában lent, ahol olyan könnyen be lehet szakadni a deszkákon.
-
borovi
aktív tag
Sziasztok! A teherautót kéne visszavinnem a vörös-erdei bandita táborból (limanszki híd mellett), és úgy egyeztem meg a főnökkel, hogy hozom a tagot, akinek a teherautó kell, meg a 30 dollárt ATP-ből, és akkor vihetem. De ahogy átlépek a pályán, sikertelen lesz a feladat. Ha meg csak úgy be akarnék ülni a teherautóba, nem tudok, mert zárva. Akkor most mi van?
(Amit az okosság ír oroszul, azt gugli fordítóval nem lehet megérteni.) -
borovi
aktív tag
Elég elnagyoltnak tűnik nekem ez az Elvadult Szemétdomb. A grafikával nem foglalkoztak sokat, azt jól mutatja például az itteni aszfaltutak skicc jellege. Arról már nem is beszélve, hogy a hangár körül valahol beleléptem egy pocsolyába, és konkrétan kiestem a játékból. Zuhantam lefele, miközben az egész pályát alulról láttam.
-
borovi
aktív tag
válasz
shield #13347 üzenetére
Ez az az exo, amit a 3 földalatti víztartály egyikében lehet találni?
Nekem nem adta be, vagy baf.sz voltam, mert nem lett meg. Pedig az okosságok alapján kerestem, minden centiméternyi helyet átvizsgálva ott, ahol kell. Mindegy, nem is bánom, van egy jó kis Sevám, meg a talán szolgálatos PSZD vagy mi, amit valamelyik feladatért kaptam. Súlyhatár meg feltolva, picit instabillá is lett a játék miatta, néha teljesen váratlanul kiszór. Én legalábbis ennek tudom be, mert még senki sem panaszkodott arra, hogy kidobálja a mod. -
borovi
aktív tag
válasz
shield #13343 üzenetére
Itt is jól jönne a Call of Pripjatból és modjaiból ismert gyors utazás lehetősége. Főleg, hogy egyébként elég üresek a pályák, nincs igazán miért csatangolni rajtuk. Az a szerencse, hogy megtaláltam a Vámpír nevű artifactot, azzal korlátlanul tudok futni. Így azért könnyebb legyűrni a távolságokat.
-
borovi
aktív tag
Skacok, Rjonn hadnagy elrepült a helivel, és megkaptam az első Dominó-elves küldetést. Kell ez a folytatáshoz, vagy hanyagolható mellékszál. Először elkezdtem a stalker-dominók kilövését, de rögtön újabb és újabb dominók jelentek meg különböző távoli pályákon. Fenének sincs kedve annyit kutyagolni (autót nem használok, mert nem S.T.A.L.K.E.R.-be való, szvsz), főleg, ha csak egy mellékszál, ami érdemben semmit nem befolyásol. Inkább mennék Cooperhez jelenteni (visszajöttem egy korábbi mentésre, ahol még nem "dominóztam"), csinálnám a fő küldit tovább.
--------------------------------------------------
Most olvastam vissza, azt írjátok, hogy bekavarhatnak a dominók. Akkor mégis ki kell lőni őket...
-
borovi
aktív tag
Felraktam win7 alá, tökéletesen megy. Tényleg a tiszta telepítésű win10 a hunyó. De most inkább játszom, nincs kedvem a probléma megoldásával vacakolni.
-
borovi
aktív tag
válasz
SaGa59 #13289 üzenetére
Nem, semmi ilyen igénye nem volt a drágámnak.
Simán elindult és végigment a telepítő.
Nekem is szűz win10-em van, tiszta telepítést is csináltam, miután aktiváltam. Lehet, hogy tényleg ez a baj. De, mondom, semmit nem jelzett telepítés előtt. Esetleg emlékszel még rá, hogy mi az a komponens? Megpróbálnám levadászni a netről. Bár lehet, hogy egyszerűbb lesz a 7-re (a másik vinyón ott csücsül) rárakni. Azon már futottak Sztalkerek és modok számolatlanul... -
borovi
aktív tag
Megpróbáltam win10 alá felrakni a modot, totál kudarc. Játékindításkor felvillan egy pillanatra egy zöld téglalap, benne, hogy nyomjam meg valamiért a w-g bill. kombinációt. Nem tudom, miért, azt már nem lehet elolvasni, olyan gyorsan eltűnik a téglalap, képernyőmentéssel meg nem volt kedvem vacakolni. De akár megnyomom, akár nem, x3rd vagy milyen hibával rögtön kivág. Mindent fölraktam, amit kell (DFSv12, DFS12_fix_R1, magyarítás). Egyedül az eltúlzott fényerő javítását nem, mert fogalmam sincs, hova kell az user.ltx-et tenni, ugyanis egyik appdata könyvtárban sem láttam nyomát a játéknak.
Most még megpróbálom win7-tel is, aztán ha ott sem működik, megyek vissza Falloutozni, a Far Harbour kiegészítőt még úgyse vittem végig. És még ott a Doom is! -
borovi
aktív tag
shield; Sensut:
Elkényeztettek!
Köszi a segítséget mindkettőtöknek!
-
borovi
aktív tag
válasz
SaGa59 #13213 üzenetére
Igen, de amint olvastam, nem mindenkinek adja be az exot például. Anélkül meg azért elég karcsú az a 90 kiló... Rendesen 250-300 kilóval szoktam mászkálni más modokban.
Tudom, barbárság meg játékélmény megrontása, ám vállalom.
És ha az actor.ltx ki van bontva, akkor akár sikerülhet is a dolog (bár van még egy fájl, a neve most nem ugrik be, ahol még át kell írni a súlylimitet).
-
borovi
aktív tag
Sziasztok!
Látom, új modot toltok. Olvasgattam a hsz.-eket, azok alapján szimpatikusnak tűnik. Pár napja fejeztem be a Fallout 4-et, jó lenne most kicsit sztalkerezni. Bele lehet nyúlni a játékba? A súlylimit feljebb tolása érdekelne elsősorban, mert szeretek mindent összeszedni. Bár mintha azt írta volna valaki, hogy elég szegényes a fegyverarzenál, és alig van mit gyűjtögetni. -
borovi
aktív tag
válasz
rétisün #12969 üzenetére
Én emlékszem. Akkoriban Szombathelyen laktam főiskolásként. Összecsődítettek minket a nagyelőadóba, ahol egy tag a fizika tanszékről (nem pont ez volt a neve, talán természettudományi vagy hasonló) azt bizonygatta, hogy nyugaton eltúlozzák az esemény jelentőségét, korántsem olyan veszélyes. Szóval a szokásos kádárista mellébeszélés, nyilván jó elvtárs volt, meg pártfeladat, meg ilyesmik.
Más: egy jó kis drónfevétel Pripjatyról. Amíg néztem, szinte otthon éreztem magam...
-
borovi
aktív tag
válasz
borovi #12883 üzenetére
Meglett az utolsó könyv is, de ehhez ötször kellett visszatöltenem a játékot, mire berakta. A másik wc-s könyv hiányzott.
Igazad volt, amikor csórikámat a katonai raktárak átjáróhoz kísértem, jött még egy kontroller, de 2 gránáttal kifektettem, így végül megkaptam a hiányzó kódrészletet is. -
borovi
aktív tag
válasz
Alienhun79 #12885 üzenetére
Talán már készül valamelyik moddercsapat boszorkánykonyháján...
-
borovi
aktív tag
válasz
Sensut #12882 üzenetére
Igen, én is írtam Szidot, ő is tud segíteni. Egy korábbi afféromat a sztalkerekkel (véletlenül lepuffantottam az egyiket) ő rendezte el.
A Dezertőrrel kapcsolatban viszont újat mondtál. Jártam már nála korábban, de nem igazán figyeltem a beszélgetésre, meg aztán az "én angolommal" majdnem mindegy is, így nem tudatosult bennem a megváltozott küldetés. Majd megyek, és megcsinálom.
-
borovi
aktív tag
válasz
Cucuska2 #12878 üzenetére
A 100 Rad-ban a csaposnál, illetve Kordonban Szidorovicsnál van olyan opció, hogy pénzért rendezi a frakciókkal az ellenségessé vált viszonyodat. Csak persze élve be kell jutnod a bárba, ha például valamiért összevesztél a Duty-val.
Nos én összevesztem, bejutnom is sikerült, a beszélgetésben megjelent az opció, 80 rugóba került, de megérte. Próbaképp elmentem a Duty bázisára, simán beengedtek, beszéltem velük, semmi gond nem volt már, pedig 1 perccel korábban még minden dutys lőtt rám. Az összeveszés egyébként a katonai raktáraknál történt, amikor segítettem a Szabadságosoknak Skull és csapata likvidálásában. Először nem akartam lőni a dutysokra (ez más modoknál mindig beválik, hagyom, hogy a Szabadságosok intézzék el őket, így én tiszta maradok, de a hasznom mégis meglesz, mert kapok további feladatokat a Szabadságos főnöktől), ám a Szabadságos katonák annyira bénák voltak, hogy végül kénytelen voltam beszállni, mielőtt halomra gyilkolásszák őket a dutysok.
-
borovi
aktív tag
válasz
Sensut #12875 üzenetére
Hát, pedig egyelőre kihalt a város. Egy-két zombi szöszmötölt csak a környező panelházakban, de oda korábban nem mentem be, így úszhatták meg. Akkor.
Próbálom összeszedni a könyveket, 4 már megvan, de az ötödiket az istennek se találom. (Nem a wc-tartályosat, az már a széfben figyel, azzal kezdtem).
-
borovi
aktív tag
válasz
Sensut #12872 üzenetére
Nagyon köszönöm!
Így már egyszerű lesz!
Nos, én már voltam a Perzselőnél, mindenkit jól ki is irtottam, remélem nem jelent majd problémát a továbbiakban. A yantari cuccokat kóválygás közben összeszedtem, akkor most megyek Agropromba, aztán Mesenger után. Korábban Dead Citybe is átruccantam egyszer, a kontrollereket mindjárt el is intéztem a zombikkal meg a többi csúnyasággal együtt. Kíváncsi vagyok, visszarakja-e őket megint a játék, vagy tényleg halott várost csináltam D. C.-ből! -
borovi
aktív tag
Árulja már el valaki, szépen kérem, hogy hol a nyavalyában lehet begyűjteni az Agyperzselő leállításához szükséges kódot a laptophoz???!!! Állítólag Jantarban kéne valami sztalkert megtalálni ez ügyben, de nincs meg. Beszélek mindenkivel, aki szembe jön, de eddig semmi se derült ki az illetőről... (Rohadt nehéz így játszani ezt a modot, hogy csak halvány sejtéseim vannak a dolgokról vagy azok se...
Jó lenne tudnom picit angolul...
)
-
borovi
aktív tag
válasz
Sensut #12796 üzenetére
Megvan a megoldás: először Tolikkal kell beszélni Kordonban. Ha adsz neki vodkát meg lőszert, amit kér, elárulja, hogy Wild Territoryban van egy rejtekhelyen egy íj. Innentől már a teleport is működik, átmentem rajta, az íjat megtaláltam, leadtam Plicskónak. Mondjuk pici csalódást azért okozott, hogy a sok rohangálás után lóf.szt se kaptam érte.
-
borovi
aktív tag
Sziasztok!
Megint az OGSE...
Kicsit elakadtam a "Találd meg Plichkónak az íjat!" feladattal. Annyit tudok a videók alapján, hogy Wild Territory-ban egy teleporton kéne átjutnom egy elzárt területre, és ott lenne az íj. A teleport helyét is megtaláltam, ahol a 3 mesterlövész szokott lődözni egy zárt átjáró felett. De hiába megyek neki a drótkerítésnek, nem teleportálódom sehová. Valami más is szükséges a teleportálódáshoz? A videókban csak nekimennek a kerítésnek, és hipp-hopp, ott lesznek, ahol akarnak... -
borovi
aktív tag
Többen is írtátok, hogy mennyire stabil az OGSE. Hát, nekem az x16-nál folyamatosan összeomlik. Yantar amúgy is gáz pálya szokott lenni más modoknál is, de ez az x16 most még erre is rápakol. Két lépés után kidob, újraindítom a játékot, két lépés, kidob, és így tovább.
Mivel itt kulcsfeladatot kéne teljesíteni, lehet, hogy ennyi volt. Ej, de sajnálom, pedig eddig nagyon élveztem...
-
borovi
aktív tag
válasz
Sensut #12744 üzenetére
"az anomáliák javarészt láthatatlanok"
Én kaptam valakitől, vagy vettem valahol, már nem emlékszem, egy detektort még a játék elején, ami a kistérképen mutatja az anomáliákat, mindegyik fajtát más-más színnel és jelzéssel."növényszerű csapdába (hogy ezek honnan kerültek elő ?)"
Voltak ilyenek egy másik modban is, meg nem mondom, melyikben.Javíttatni én is visszajárok Kordonba, máshol nem találtam olyat, aki javítana.
-
borovi
aktív tag
válasz
Sensut #12701 üzenetére
Bizony, aranyat szóltál, az angol tudás kötelező. Anélkül csak kóvályog az ember és fogalma sincs arról, mit csinál, vagy mit kéne csinálnia, mint például nekem...
Nagyon remélem, hogy egyszer valaki lefordítja ezt a kiváló modot, és nagyon várom a pillanatot, hogy egyszer majd magyarul játszhassam, mert így alig van értelme. Nem értem a sztorit, nem tudom, hogy mit mondanak, így fontos információk maradnak ki. Mert szöveg az van bőven. -
borovi
aktív tag
válasz
Alienhun79 #12691 üzenetére
Nekem sztalker fokozaton is elég szopás...
A mester fokra gondolni se merek.
-
borovi
aktív tag
Sziasztok!
Megint gondom akadt az OGSÉ-val. A Darkscape pályán, a benzinkútnál egy ládákkal eltorlaszolt helyiségben összeakadtam egy taggal, akit meg kellett itatnom. Pár szót váltottunk, azóta nem tudok beszélni vele. Egy páncélszekrényt kellene kinyitnom, de fene tudja a kódot. A szobából viszont nem lehet kimenni, mert az ajtóból egy erő mindig visszalök. Tudja valaki a páncélszekrény kódját?Megvan, bocsi!
-
borovi
aktív tag
-
borovi
aktív tag
válasz
Sensut #12650 üzenetére
Én a fegyverüzletes, kocsis feladattal küszködöm éppen. Sajnos angolul nem tudok, így elég nehéz. Annyit hámoztam ki, hogy valami Zaporozsecet kell megkeresnem és valamivel töltenem (benzin? egy kannát már felszedtem, 10 kg, rengeteg súlyt elvisz a 100-ból). De sehol sem találom azt a nyavalyás autót. Átmentem a szeméttelepre, ott a megvédendő járműlerakatnál mindjárt van egy, de semmit sem lehet csinálni vele. Te már teljesítetted a küldit? Hol az a Záporjóska?
-
borovi
aktív tag
Sziasztok!
Az itt folyó beszélgetések hatására elkezdtem az OGSE modot, de mindjárt az elején gondom támadt: Szidorovicsnak kéne egy artit begyűjtenem, de sehol se találom.
Néztem videós végigjátszásokat, azokon szépen megjelennek ezek az artik, de nálam semmi se. Így jól el is akadtam. Segítséget kérek, hogy hol van, vagy mi lehet a baj! -
borovi
aktív tag
válasz
Gery D. #12063 üzenetére
Én is köszönöm, bár őszintén szólva eddig csak rossz tapasztalataim voltak a moddal. Néhány évente újból és újból teszek vele próbát, de mindig uninstall a vége a rengeteg crash, befejezhetetlen küldetés, be nem tölthető mentés miatt. Pedig klassz mod lenne, ha működne. Ha fölteszed a fordítást valahová, azt azért megköszönöm, egy következő próba során majd magyarul tolom a játékot - amíg engedi - a munkád segítségével.
-
borovi
aktív tag
válasz
rétisün #12020 üzenetére
Meséltem már azt a sztorit, amikor a Szkadovszkon, miközben Kardánnal beszélgettem, az Alfa csapat lazán megszórt gránáttal a hajó lemezfalain keresztül?
Ilyen kúszó-repülő figurákkal lehet néha találkozni. Legutóbb az OL 3-ban volt, hogyKordonban, a nagyobbik pincében ért a kitörés. Majdnem minden sztalker rendesen, a lépcsőn jött le a menedékbe, kivéve egyet, aki, mint egy fúrófej, a talajon meg a pinceboltozaton át, egyenesen a fejünk fölül került a pincébe.Egyébként tök jó a hsz-em száma. Visszafele is annyi, mint előre....
-
borovi
aktív tag
válasz
rétisün #12004 üzenetére
Belekukkantottam a játék egyik tesztjébe, a kommentelő kollégák közül többen (főleg jukeey 2015. június 29. 17:47) elég rossz véleménnyel vannak a cuccról.
-
borovi
aktív tag
válasz
borovi #12008 üzenetére
Meg is van! Elég sok online filmnéző helyen fönn van, szerintem érdemes megnézni.
-
borovi
aktív tag
válasz
Sensut #12000 üzenetére
Köszi! Tényleg nem nagy szám a vége sem. Pedig a korábbi Oblivion Lostok mintha kellemes emlékként derengenének az emlékeimben. Vagy csak azok óta volt már számtalan királynál királyabb mod, amik alaposan föltették a lécet, és most azért fanyalgunk?
Az OL 3-mal mindenesetre nem fogok többet játszani, nem úgy, mint más modokkal, amiket időnként előveszek, és játszogatok velük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen autót vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A17 FA706IU 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen4 - AMD R5 7450U/32GB/1TB
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged