- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Musicking #12906 üzenetére
Az RUS 1.00000-ból most csináltam ...04, -05, -06-os verziót, külön-külön tömörített exe-be. Gondolom már elég lesz ennyi verzió.
hubai1979 épp most néztem meg. Bájtra megegyezik az én patch-elt verziómmal. Nem értem, mit értenek 2 alatt.
Érdemes lenne írni nekik, ha valaki van itt, aki be van regisztrálva hozzájuk.
-
-
BorgBoss
tag
válasz
Musicking #10934 üzenetére
Köszönöm, de sajna itt más a gond.
can't find the file at http://media1.gamefront.com/guploads/201103/19/19/recoil_artifacts_ammo_weight_fix.zip?
Ez tényleg nincs ott elvileg, de azt nem értem, hogy akkor miért írja az oldal azt, hogy az elmúlt 2 hétben mennyien töltötték le. Akkor mégis ott van.
Szóval még mindig, ha valakinek van a fenti LURK mod, azt megköszönném, mivel nem túl nagy fájl.
-
-
Dhampir
félisten
válasz
Musicking #10860 üzenetére
Köszönöm, illetve köszönjük az ötletet!
A MEGA-hoz Firefoxra találtam MEGA extension kiegészítő alkalmazást.
(#10859) Lomha 8V
Musicking fórumtárs adott egy jó tippet. :-)
-
Dhampir
félisten
válasz
Musicking #10833 üzenetére
Ezzel a beszámolóval kedvet csináltál hozzá.
A fixeket egyszer már letöltöttem, de azóta töröltem, mert a mod nem volt meg hozzá, akkor most ismét nekirugaszkodom megkeresgélni őket.
(#10835) rétisün
Így is szeretjük (inkább: elszenvedjük), mert mi mást tehetnénk, ha játszani szeretnénk egy új játékot.
-
kekeeci
senior tag
válasz
Musicking #10814 üzenetére
Mázlista, nekem a kordonnál az áteresztől a kezdő falu leágazásig hatszor-hétszer megáll, 3-4mp-től egész 40-50 mp időtartamra megállásonként. Az egész út lehet vagy 100m és volt már hogy 5 percig is tartott.
Más:
A Fotograf-ot tolja valaki? Lenne pár kérdésem. Sajnos olyan, mint a népi leves, vagy a Secret trails, leírás nélkül nem nagyon játszható -
rétisün
veterán
válasz
Musicking #10811 üzenetére
én nem is próbáltam (meg meg is feledkeztem róla, hogy ilyent is lehet) és anélkül is simán végigjátszottam, szóval a sztori szempontjából nincs jelentősége.
olyannal találkozott valaki, hogy akár megyek, akár futok, 2-3 mp-ént elakadok, nem folyamatos a mozgás. mindkét gépen, amelyiken legendary-zok, ez van (igaz, a gamedata mappák is megegyeznek)
-
Carasc0
őstag
válasz
Musicking #10709 üzenetére
Pontosan így tolom én is. 3 javítás van fenn +virágbolt+mini-image. Van mikor 1x kidobott de visszatöltve megy tovább. Marha sok fegyver van benne, meg tetszik a random katona+ állatnép generálás a pályára. Igaz a szeméttelepen a kitörést követően abból a 2 lábú nagy szörnyből ami dobbant kb 10-et generált
Valahol nem lehet átállítani hogy még több katonát generáljon a pályára?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest