-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
Antonius1978 #12618 üzenetére
Igen. Az Agyar (Jezsi Tumanovszkij: S.T.A.L.K.E.R. Agyar, a Csernobil árnyai kötetben szereplő regény, ez volt az első kötete a szériának) már kész, ha igaz, egy-két héten belül a könyvesboltokban lesz, már előrendelhető. Most egy Sztrugackij köteten dolgozom, ahogy elnézem nyár közepe vége lesz, mire végzek vele.
Az Agyar jó könyv, jobb mint a két Vasziljev volt, bár a Zóna kicsit más, mint amit mi ismerünk. Nem jobb, nem rosszabb, más. Talán veszélyesebb.
-
xFreex
aktív tag
válasz
Még emésztek.....
-
shield
Topikgazda
válasz
Ezeket én sem tudtam micsodák, nem is igen használtam őket. Nem láttam komoly változást
CJ4567 köszi, ez érdekes cikk. Nem tudom ez mennyire befolyásolja a Stalkert.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Hátőő nem tudom, elvileg az HBAO szebb, realisztikusabb, de az SSDO kisebb teljesítményigényű. Elvileg, gyakorlatilag nem is hallottam még az SSDO-ról, csak SSAO, HDAO(AMD megoldása), HBAO, HBAO+(NV), VXAO(Rise of The Tomb Raider használja, NV megoldás), meg Ubisoftnak van az SSBO.
Nem teljesen a legújabb, de az SSAO, HDAO, HBAO benne van.
OGSE-ben nem láttam semmi változást FPS-ben se, se látványban. De Stalker COP-ban se nagyon vettem észre hogy változtat, pedig a semmi és SSAO között nagy különbség szokott lenni. Vagy csak nem figyeltem
Gyors Googlezás után megtaláltam a választ, teljesítményügyileg Stalkernél: SSAO > HBAO > HDAO.
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Battlefield 6
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- iPhone topik
- Gurulunk, WAZE?!
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Autós topik
- További aktív témák...
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-6820HQ I 8GB I 256SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest