-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka78
senior tag
-
remington2
senior tag
Köszi a választ, pontosan ezek a tünetek: sprint, majd akadás, utána megint folyamatos. Általában vinyóled-villanással egyidőben játszódik le, ezért gondoltam hogy sokat swappel.
OL 2.2:
#5090: nekem is sokat esik, néha blowout után is, de nekem bejön, legfeljebb veszek valahol egy csónakot.
Agropromban járok, és találtam két új fegyvert is. Mindkettő smg, az egyik egy steyr tmp (cs rulez
), a másik meg valami kriss nevű cucc, amiről azt hittem, hogy valami bugos uzi az inventorys kép alapján
-
Mosquitoo
senior tag
Fegyverek textúrái kicserélve, fegyverek nevei kicserélve, műtárgyak képe kicserélve, anomáliák nevei megváltoztatva... más radar... mindenben más... ha jól vettem észre, végtelen ideig tud futni, mert nem jelezte sehol... kb 10 percig játszottam vele...
Rifleman10: szellemmutáns?? A Kopogószellemre gondolsz? (Politergeist) Esetleg még az Agyperzselőnél jönnek valami szellemféleségek (snork, vaddisznó, minden) de ha belelősz egyet, eltűnik...
-
AthlonXP
őstag
Jól van, meglesem... Csak nekem az alapgaméban a görgővel váltogatva is beadta a csavart, de ebben már nem, azért is írtam, hogy nincs... Mindegy akkor.
Akkor az az "immortal" az a szívós hülyeség lenne, amiről fentebb már írtam? Én akármivel lőttem nem lett baja ( gránátvető sem használt neki, rakétám meg nincs ). Végülis mindegy, mert a "gravi" hazavágta simán.
-
Medvelászló
senior tag
A játékban persze hogy gyenge,valóságban más a helyzet!Sok fegyvert kipróbáltam a játékban,nekem az AK jött eddig be,talán még éjjel a speci sörényes/egész töltényekkel/ amivel éjjel jó vadászgatni,odalopózni az áldozat közelébe és meglepiként tüzet nyitni rá,majd befosok a röhögéstől mikor az ellenek rájönnek hogy ott lapulok mögöttük,meg akkor amikor találkozok néhány vérszívóval,de akkor már nem röhögök hanem para van
Sajna desszert ígl stukkerel még nem találkoztam és mini gun kéziágyúval sem -
Persze, én is csak brahiból trainerezek, k@rva jó így mászkálni és írtani az ellent.
Alapban én se cheatelek, mert elveszik a játék élvezete, izgalma, hisz nincs miért izgulni.Egyébként meg is szívtam este, mert az X18-ban ott az a törpe kis k@csög, akit csak artifactal lehet kifilézni, az meg nem volt nálam, mert minek.
-
-
hoffman_
nagyúr
esetleg a felhasználóban keresendő.
Ezt kikérem magamnak.
Nem. Itt azzal lesz a gond hogy én a játékaim mellé zárójelben nem szignózhatom hogy origi.... Pl így: Stalker(eredeti)....
Bár elvileg én is account vagyok. Erre abból következtetek,hogy soha nem kérdez rá semmire. Mindent amit csinálok azt csinálja
Úgyhogy nagyjából patthelyzet...
De mivan akkor ha 1.004/5 nékül játszom? Csak simán OL-t és OL 1.3.3at teszem fel?Mert az úgy 1x már működött...
-
hoffman_
nagyúr
Csak mert Windows.
Amúgy 1.4es patchet nemtom leszedni... Egyik oldal se engedi letölteni
De OL fenn van. Megnézem elindule egyáltalán. Ha jó a mod,akkor miben fogom észrevenni? Mivel nekem az alapjátékkal sincs sok tapasztalatom
szerk.: Hoppika. A modnál van a gubanc. Már neki nem tetszik h a játékom nem origi. Ezzel nem tudok mit kezdeni
-
hoffman_
nagyúr
Hát épp most raktam újra. Szószó ez van. Nagyon szeretném de sajna most nincs 7ropim egy jó Stalkerre. Ami meg van. Az gondolom tudod h mért nem jó. Ha ezzel a patchel se megy akkor felrakom patch nélkül. Így görbüljek meg
Max elszáll a Vista. Úgyis elegem van már belőle. Jöjjön vissza XP....
Thx az eddigieket
-
Az a baj, hogy sokszor nem is látni semmit attól a rohadt homályosságtól és villódzástól. Próbáld csak ki.
Az előbb visszatöltöttem az alap játékos mentéseimet, mondom megnézem miért görcsöltem olyan sokatt akkoriban. Elmentem a bárba. Alig van cucc a kereskedőnél, csak néhány fegyver, semmi Vintar és egyéb távcsövesek. Asszem a legjobb a GP37 volt. A másik, hogy egy katonai pánvélruha 160000 egy exoskeleton pedig 200000 rubel.
Az OL módban ennek pont a fele. Ja és alig van artifact, szóval elég nehéz volt pl az OL módhoz képest.
-
hoffman_
nagyúr
Xelo: Thx
A hely az artifactoknak... Hát igazából nemtom
Gondolom oda ahova a pisztoly meg a puska megy csak egyel jobbra?
Hát ha már ennyire kihangsúlyozod az alapjáték és a mod közti különbséget asszem belehúzok
Lauda: Még így is sok szuri van nálam
Az anomálikat pedig többnyire sikerül elkerülnöm. Medkitem is van 10sima meg 4army-s
Amúgy az ellenekről(nem emberek) valami összegzést nem tudtok? Eddig nem találkoztam olyan húde sokkal,de amit láttam az a szívbajt hozta rám
szerk.: ejjej azok a hüjjje 'rangok'
-
Xelo
addikt
Oblivion Lost 1.3.3 patch by Kanyhalos
Fő jellegzetességek:Újradolgozott stalker mesterséges intelligencia:
-az npck megpróbálják elkerülni az anomáliákat
-az npck gránátot dobnak
-teljesen átdolgozott "lopódzás" és reakciók
-nincsenek halott npck tábortüzeknélFegyverek:
-minden fegyver átdolgozva, valósághű a visszarugással
-béta-stílusú fegyver pozíció és HUD
-új fegyver: AK-47Újra engedélyezett irányító AI:
-az irányító (zombi) átveheti az irányítást különböző npck fölött és az ellenfelére küldheti azokat
-ha egy npc az irányító aurájának területén tartózkodik rögtön zomb-szerüvé(irányítottá) változik
-ha az irányító meghal, az npc visszaváltozikKiterjesztett rendszertelen események:
-már nem csak a különböző frakciók támadják egymást, hanem a mutánsok is területeket próbálnak foglalni
-egy üzenet értesít ilyenkor mint a frakció-háborúknál
-minden szinten új meglepetésgeket találhatszÁtdolgozott időjárás:
-az időjárás valósághűbb és Chernobyl-ba illő
-nincsenek hirtelen kitörő nagy intenzitású viharok, illetve ezek kiegyensúlyozottak
-sokkal jobb kitörés effektekKüldetés-vezetés:
-mellékküldetés és autoküldetések időlimitje megszűnt
-küldetés újra felvehet egy nap elteltével
-show(?) jutalom mellékelveÁtdolgozott spawn-rendszer:
-most sokkal több mutáns respawnol, de nem azok a fajták amik eddig
-van rá esély hogy kutyák helyett bloodsuckerrel találkozol
-az alvózsákot használva megnöveled az esélyt az aktuális szinten való szörnyek respawnolásánakTextúrák:
-béta-stílusó kar-textúrák
-újabb skin néhány mutánsnak
-egyedi Chimera skinMás:
-jobb effekt a Spy Dog-hoz
-francia és olasz fordításban is
-több menedékhely kitörés előlszabadfordítás by: Me
-
AthlonXP
őstag
Ok. THX.
Namost az a gáz, hogy az utolsó teleport engem a gömbökhöz vitt, amikből villámok cikáznak az ég felé. De ott nincs ellenség senki... Amúgy akkor ezek szerint így a game végtelenített?
Már úgy értem, ha nem megyünk a kívánságteljesítőhöz és nem beszélünk az emberrel.
Ha igen, akkor LOL. Megyek vissza az előző pályákra, aztán élem a stalkerek életét...
-
Köszike!
A stadium a sporpály/stadion az npp előtt, ott kapod azt a küldetést, hogy keresd meg az ösvényt a chernobyl npp-be (ez is mekkora baromság, mert nem is tudsz semerre másfelé menni, hisz egy út van oda.)
Mellesleg nem értem, mi köze van a befejezésnek a pripjaty-i kapukhoz. No és az utolsó teleport csak le@asz a földre, nincs ott semmi főellenség. Na most akkor van game over. vagy nincs.....
-
AthlonXP
őstag
"So I say it again..." innen nem igazán értem, hogy mit akar mondani. Az elejét igen, azt úgy is csináltam, de az erőműs rész lenne a fontos. Valaki esetleg fordítana?
Medvelászló: Nem baj, pont az a lényeg. Írd felül az azonos nevű könyvtárakat a game mappájában és műxik.
-
Xelo
addikt
Ha belépsz Pripyat-ba az Agyperzselő küldetés után, találkozol loner (magányos) stalkerekkel. Követned kell őket a földalatti autóparkba (parkoló?). Ezek után a stadiumba kell menned (ne kérdezd ez mi lehet, még ott nem tartok). Bekell lépned a stadiumba a főkapun keresztül hogy megkapd a köv küldetést: találd meg a bejáratot a Sarcophagus-hoz/ba. Ha nem csinálod meg ezt a küldetést a játék CTD-zni fog(
) amikor visszatérsz Pripyat-ba az NPP-ből, szóval először ne használd a kicsi oldalsó kaput hogy elérd a power plant (energiaberendezés?). Azaz még egyszer: a főkaput kell használnod először.
Az utolsó portal az NPP Stancia2-ben elteleportál téged vhova (gondolom nem a bíróságra..) ahol találkozhatsz a főboss-al.
Ezek után visszamehetsz az előző szinrekre, azaz a játék nyitva marad számodra, elfelejtheted a Game Over feliratot.
szabad fordítás de hátha érted mit kell csinálni -
AthlonXP
őstag
Hát, ha cheat kell, szedd le az 1.04-eshez való trainert.
( szívesen megmondom, honnan, ha kell ).
Amúgy örökVégre megvan a minugun!!!!
Aprításban vagyok 1000-rel!! Eszméletlen, amikor folyamatosan nyomom a tűz gombot, olyan mintha tüzijátékozna az a rengeteg skuló a földön. Ha lövök valahová, akkor annak az 5 méteres körzetében mindennek vége. Sötétben lámpásként használható.
Amúgy a "kis" drága alig nyom többet 44 kilónál, így igazán nagy egyéniség.
Most a "Red Forest" pálya előtt, voltam, ott segítenem kellett a stalkereknek néhány ellent kiiktatani. Hát volt öröm, bódottá, mint állat. Fát vágtam!!
Utána mentem is az erdőbe, ha jól emlékszem a pálya eleje tele van szörnyekkel, úgyhogy lesz mit aprítani.
Ja amúgy most a freedomosok környékén tatláltam egy új szörnyet. Ő volt az első áldozata a "minigun"-nak.hasonló volt mint a vaddisznók, csak annál nagyobb és a tesét nagy, sűrű szőrzet borította, fogalmam nincs mi volt, de ilyennel még nem találkoztam.
A freedomosok főnöke szerint van egy kém a csapatban, aki az ellennen kémkedik. Majd ad egy kűldit ( ha már 1-2 küldetést csináltunk nekik ), hogy kövessük azt a stalkert, , hogy kiderítsük kinek kémkedik. Ha beszélt az ellenség emberével, akkor pedig öljük meg őket. Mikor követjük ezt a kémet, akkor pont abba a házba fog elvezetni minket, ahol ezt a "Lucky" nevű fazont is megtalálhatjuk.
Így úgyszólván " 2 legyet üthetünk egy csapásra ".
Ja és a minigunnál a 7.62-es páncéltörő lövedék rulez!!
-
AthlonXP
őstag
És érdekes módon, nem lehet megvenni úgy, mint bármelyik másik fegyvert, hanem a csapostól kell kérni. Ha van 12000 rubeled, akkor ad, ha nincs, akkor... Én pont éjszaka értem a csaposhoz és mikor megvettem, kiszaladtam az ajtó elé, ahol már elő lehet venni a fegyvert és löttem eggyet. Majd besz.. a hangjától, úgy meglepett márcsak a hangja miatt is megtartom
, nameg rohadt hosszú, szerintem a legnagyobb stuki a pályán, bár a "nagypapit" még nem láttam.
-
P2000WRC
tag
Xelo: Nem az ATI-ra akarom kenni, de tény hogy 3 ATI videókártyám volt eddig, és mindegyikkel gond volt ilyen téren. Nem egy játékkal szívtam. A második után megfogadtam, hogy nem veszek többet, de találtam nagyon olcsón egy DDR4-es HD2600-at, mondom adok még egy esélyt az ATI-nak. Azért az elég durva, hogy a mai világban, amit hozzá adnak telepítőlemez már eleve sz@r, és "nehogy telepítsem!". Töltsd le hozzá ezt, meg azt, meg amazt, és talán működik...vicc. És ha nem lenne netem?
Na de most már mindegy...
Bocs az OFF-ért! -
-
Azér' hát, először én se tudtam, tök véletlen jöttem rá, mikor ráklikkeltem a hálózsákra és dikk' kiírta, hogy mennyit akarok szundítani.
greenmukk: az csak az X18-ban lehet. Ott két kódot kell megkeresni. Az első 1243, a másodikra nem emlékszem, de ha kell meg tudom nézni.
szerk: AthlonXP megelőzött...
-
Nemtom melyik az a fegyü, de megkeresem, kíváncsivá tettél.
Azt az X16-os csókát én is úgy tudtam csak kinyírni. Az alap játékban sokkal könnyebb volt kinyaffantani, azóta edzettebb lett a rohadék.Jó az exoskeleton, csak nem lehet bent futni, ezért nálam kilőve. Nem emlékszem már miben nyomtam az elején, lehet én is a Seva-ban, de aztán jött a Ghost ruhája, utána meg vettem a katonai páncélruhát. Na ez már egy nagyon faxa kis cucc. Mindent összevetve, szerintem a legjobb a játékban.
Nekem is van fent 6-7 artifact, de most nem emlékszem milyenek, este megnézem. Lélek és sün az biztos van.
Ja és még egy jó tanács: Az agroprom pályán gyűjtsetek artifactokat! Valami brutális mennyiség van ott. Főleg ahogy a sínek felől nézzük a bejáratot, attól jobbra menjetek fel és nézzetek körül alaposan, egészen a tóig. Múltkor szedtem össze vagy 30 darabot.
Volt olyan bokor, amiben 8 db gravi vagy valamelyik másik cucc volt, de darabja ért 2500 rubelt.
-
Először én is futkoráztam ott, mint pók a falon, össze-vissza kapcsolgattam mindent, nem is értem miért. Tök egyszerű, lentről megyünk felfelé a kapcsolókkal és kész, legfelül meg ott a főkapcsoló. Mondjuk akkor a ruhám is rossz volt, a fegyverem is és töltény is alig volt. Most meg katonai páncélruha+Vintar 1700 golóval+GP37 1600 golóval. Egy picit könnyebb így, pedig nem trainerezek.
Ja és elég jó idegzeted van. Én már a Garbage, Agroprom résznél összekakáltam magam.
-
VinoRosso
veterán
csendbe kell megölni mikor nincs senki körülötte, késsel vagy hangtompítós pityuval. Vagy eléred hogy más ölje meg, pl ráuszítod a kutyákat, vagy ha van valami ellen akkor odacsalogatod őket. Ha van hordó vagy kanna a környéken akkor azzal is ki lehet irtani, ha oda tod hurimpálni. Vagy kimész a pályán kívülre, és onnét lövöd le egy sniperrel, akkor se tudják hova tenni a többiek hogy ki lőtte le. Vagy ha a pályán kívül lövöd le az a legjobb, de ez csak azoknél válik be, akik a hadiratárak felől közlekednek a duty fődaiszállás felé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Hálózati / IP kamera
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- World of Tanks - MMO
- Yettel topik
- Macska topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest