- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
gtamate2 #2635 üzenetére
Hát, akkor lehet, hogy nem tetszik neki valami a vistában. Bár nálam a 32bites HP-on ment a játék csak a gépem miatt nem annyi fpssel, mint xp-n. De végülis ment gond nélkül. Amúgy most xp-n nyomom. A gépemen van vista és xp is egymás mellett, játszani az xp alatt szoktam, mert az új játékok nem nagyon mennek a vistán, a gépem miatt. Csak vistát emiatt sem használok, majd ha megtudom venni az új gépet, amit szeretnék, akkor azon már csak vista lesz.
Amúgy a te gépeden simán mennie kéne vista alatt is. Ezért szerintem ott valami szoftveres gond van.. -
-
AthlonXP
őstag
-
AthlonXP
őstag
válasz
gtamate2 #2611 üzenetére
Érdekelne, hogy oldottad meg, leírnád priviben?
Amúgy örülök, hogy sikerűlt..
Azon a pályán, mikor végigmész, ki kell iktatni egy ilyen "psziho" szörnyet. A lényeg, hogy ne menj vissza a pálya elejére a létrához, mert fölösleges.
Kinyírod a szörnyet, odamész a halott stalkerhoz, elveszed töle, amit kell, majd jobbra mész. Van ott egy zuhany vagy kád féle. Az alja lyukas, le kell ugrani a lyukon, majd menni előre és ott lesz a kijárat. Remélem sikerűl megtalálni. A mod attól függ, mit akarsz feltenni. Az ilyen kisebb modokból, szinte bármennyit feltehetsz, a sorrend is mindegy, én is felraktam anno vagy 10-et semmi baj nem volt belőle. Ha csak ezeket a nagy modokat akarod felrakni, akkor próbáld ki a Priobit vagy az OL modot. Véleményem szerint eddig az OL a legjobb, szal én azt ajánlom figyelmedbe. De vigyázz, mert ez is felülírhatja az exét. És minden modhoz anjánlott az 1.04-es pecs.
A kisebb modok nem írják felül az exét, így azok biztos mennek majd.Lauda már megint!
-
válasz
gtamate2 #2611 üzenetére
Az az X16-os labor. Ott jöttél be, ahol írod, de kifelé arra nem tudsz menni. Menj vissza oda, ahol kikapcsoltad a szerkezetet (a barlang tetején), onnan ne lefelé indulj, hanem fel jobbra. Ott lesz a Ghost stalker holtteste, szedj el tőle mindent (a ruha jól jön, a dokumentet pedig el kell vinni a csaposnak), majd annak a folyosónak a végén jobbra mássz le a lukon. Utána már nem tudsz eltévedni, kivezet az alagút a yantar-i bunkerhez.
-
AthlonXP
őstag
válasz
gtamate2 #2609 üzenetére
Akkor ne. Azért kérte a lemezt, mert, mint említettem a pecs tartalmazza az új indítófájlt is. Ezzel kicseréli telepítéskor a játékban levő eredetit és ezért nem indúlt el. Hisz ez csak akkor műxik, ha eredeti gaméval vagy olyan warezzal nyomod, amit nem kell crack-elni. Mivel a tied crak-elt, így ez nálad nem fog sikerűlni valószínüleg.
Így marad az eredeti game a crack fájllal, viszont így nem működnek a pecsek és azok a modok, amikhez kell valamilyen pecs. Az, hogy kell-e, benne van a pecs leírásában.
-
AthlonXP
őstag
válasz
gtamate2 #2574 üzenetére
A "winter" az melyik? Amúgy elég ha leszeded az OL modot, abban van minden. Fullos grafika ( mint pl a float 32..), vezethető járművek minden pályán, új szörnyek, stb.
A Priobi mod viszont új történetet is ad a játékhoz, gyakorlatilag lecseréli az egészet, meg új grafika is van, szebb, színesebb, virágokkal teli mezők, stb... Viszont bugos. Meghalni pl. nem szabad benne ( cheat rulez), mert ilyenkor hajlamost kivágni a windowsba...
De egy próbát megér mindkét mod, főleg az OL, az visz mindent...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- EKWB DDC 3.1
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest