Hirdetés
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka78
senior tag
válasz
Medvelászló #6526 üzenetére
Egy medvének kell is akkora súly
. Nekem elég lesz kevesebb is. Köszönöm, már megy is.
-
zolka78
senior tag
Sziasztok, feltettem újra a játékot, az OL 2.2 modot használom. Az érdekelne, hogy a súly határt hol tudom átírni? A system.ltx-ben már át írtam a max_weight-t, de 89 kg-nál így is kiakad.
-
zolka78
senior tag
Ajánlom figyelmetekbe a következő írást [link], és érdemes megnézni a filmet is. Magyarországon rendelhető dvd, csak orosz nyelv és felírat
. Viszont aki keres az talál, feliratot is
.
-
zolka78
senior tag
Nekem most a hosszúcsövü vadászpuska a kedvencem, még az elején lehet találni a kordonnál, ahogy jössz ki az alap táborból kicsit jobbra a katonák felé bent a bokrok között. Csak egy skuló és már mindenki fekszik is, na meg persze lőszer van mindenütt mert a duplacsövű kistesóját mindenütt használják
. A rohamtávcsöves AK-t is csak Jantar elött vettem elő, hogy fedezzem "Kuglóf" seggét.
-
zolka78
senior tag
-
zolka78
senior tag
Sziasztok, többeteknél láttam, hogy OL. 2.2 és 2009-es módnál is 80 kg terhet cipeltek. Ezt hol tudom beállítani? Jelenleg 2009-es móddal játszok de ugyan-úgy 50 kilót vihetek mint az alapjátékban. Ruhát valahol lehet javítani mint CS-ben? Eddig csak az alapot vittem végig a módokkal most próbálkozok.
-
zolka78
senior tag
válasz
Medvelászló #6228 üzenetére
És ezt a magyarítást hol találom?
-
zolka78
senior tag
Srácok, az írásaitok alapján feltettem újra a soc-t és a 2009-es módot, tényleg @rva jó. Csak egy bajom van, nem tudom magyarítani (de hülye szó, ezt tényleg így használjuk?). A magyarítások.hu oldalról le van töltve mind két verzió, és használtam is mindkettőt az alap játéknál, de itt most nem működik. Esetleg van másik magyarítás is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sorozatok
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Béta iOS-t használók topikja
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- ÚJ Nvidia RTX 3080 10Gb GDDR6x Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb Nvme SSD/2ÉV gamer PC
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Eladó PC i7 8700, 16 GB RAM, GTX 1060, 460 GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest