- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka78
senior tag
válasz
Medvelászló #6526 üzenetére
Egy medvének kell is akkora súly
. Nekem elég lesz kevesebb is. Köszönöm, már megy is.
-
zolka78
senior tag
Sziasztok, feltettem újra a játékot, az OL 2.2 modot használom. Az érdekelne, hogy a súly határt hol tudom átírni? A system.ltx-ben már át írtam a max_weight-t, de 89 kg-nál így is kiakad.
-
zolka78
senior tag
Ajánlom figyelmetekbe a következő írást [link], és érdemes megnézni a filmet is. Magyarországon rendelhető dvd, csak orosz nyelv és felírat
. Viszont aki keres az talál, feliratot is
.
-
zolka78
senior tag
Nekem most a hosszúcsövü vadászpuska a kedvencem, még az elején lehet találni a kordonnál, ahogy jössz ki az alap táborból kicsit jobbra a katonák felé bent a bokrok között. Csak egy skuló és már mindenki fekszik is, na meg persze lőszer van mindenütt mert a duplacsövű kistesóját mindenütt használják
. A rohamtávcsöves AK-t is csak Jantar elött vettem elő, hogy fedezzem "Kuglóf" seggét.
-
zolka78
senior tag
-
zolka78
senior tag
Sziasztok, többeteknél láttam, hogy OL. 2.2 és 2009-es módnál is 80 kg terhet cipeltek. Ezt hol tudom beállítani? Jelenleg 2009-es móddal játszok de ugyan-úgy 50 kilót vihetek mint az alapjátékban. Ruhát valahol lehet javítani mint CS-ben? Eddig csak az alapot vittem végig a módokkal most próbálkozok.
-
zolka78
senior tag
válasz
Medvelászló #6228 üzenetére
És ezt a magyarítást hol találom?
-
zolka78
senior tag
Srácok, az írásaitok alapján feltettem újra a soc-t és a 2009-es módot, tényleg @rva jó. Csak egy bajom van, nem tudom magyarítani (de hülye szó, ezt tényleg így használjuk?). A magyarítások.hu oldalról le van töltve mind két verzió, és használtam is mindkettőt az alap játéknál, de itt most nem működik. Esetleg van másik magyarítás is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple TV+
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Banggood
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest