- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
jah már tegnap este megértettem csak már nem volt kedvem megcsinálni, de most befejeztem a küldit. hehe már a Marked One első a ranglistán
Vintar? az a VSS Vintorez? én annak a módosított változatát az AS Val-t használom PSO 1 távcsővel nekem jobban bejön mint az eredeti. lehet hogy kevesebbet sebez egy golyóval de gyorsabban lő és sokkal pontosabb. első slotban egy HK USP Compatct pityu van, csak végesetre. nekem más fegyver nem kell, hullanak exoskeletonos csókák is mint a legyek. X16 elég könnyű rész, nem sikerült megfingatniuk
a végén a psycsávó is elég nyomorék, azzal a taktikával simán ölhető hogy beállsz az ajtóba, kihajolsz megszórod ólommal, vissza, stb. így nem tud semmit se csinálni. SEVA Suit nagyon bejön, próbáltam exoskeletont is de nem tetszett
artifactok az övön: Battery, Pellicle, Soul, Crystal, Goldfish, Mama's Beads - 5000RU, Stone Flower, Flash, Gravi - 2500RU, Wrenched - 1000RU. a játék eddig összességében nagyon tetszik!
Medvelászló: eddig is holdfényben vadásztam
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- E-roller topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Elektromos autók - motorok
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Autóhifi
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest