- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz
P2000WRC #6757 üzenetére
A kérdésre konkrét választ nem tudok, viszont én a helyedben csinálnék 1-2 fasza kis artifact-ot, mondjuk +600-as vérzés, és golyóálló mod-al. Szerintem egyszerübb megoldás.
Egyszer már megcsináltam, asszem valami vacak, mindehol találhatót írtam át, lehet épp a medúza volt. A végeredmény az lett, hogy egy szál késsel elintéztem a kpl. bár teljes mezőnyét medkit használata nélkül.mod: majd megnézem megvan-e még valahol, meg hogy mit irogattam át.
Egy linket dobj légyszi erről az ultimate mod-ról, megnézném.
-
válasz
P2000WRC #6416 üzenetére
Ennek semmi köze az oprendszerhez (XP vs Vista), de még ahhoz sem, hogy hány bites az oprendszer. A 32 bites programok alapból 2 giga ramot látnak a memóriából, ezért a telepítő is annyit ír ki, hiába van több a gépben. De ettől még maga a játék láthat - és használhat - többet, ha úgy van megírva.
-
Medvelászló
senior tag
válasz
P2000WRC #5754 üzenetére
Skulóval ne is próbálkozz mert nyeli mint kacsa a nokedlit,nem érdemes rá pazarolni.
Szórd meg vastagon granyóval,meglátod ízletes törp pörkölt lesz belőle.Brrrrr,már a gondolattól is kiráz a hideg ha a laborra gondolok,ott majdnem összefost@m magam.Egyébként van O.L.2.1 magyarítás,ami jó a 2.2-höz,nézd vissza a topicot,asszem Lauda elvtárs linket be 1-et,hála neki
meglásd érdekes dolgokat lehet össze kutyulni.
Egyetlen egy problémám van a játékkal,nem lehet benne pálinkát főzni -
remington2
senior tag
válasz
P2000WRC #5754 üzenetére
Ha a géppuska nem, a gránát megoldja a gondokat, itt legalább normálisan működik. CS-ben ez is egyedi módon lett megoldva, mert hiába robbant 1 méterre az ellenféltől, szeme se rezzent. Jó, kínai gránát volt, de akkor is
szerk: annak viszont örülök, hogy téves info volt a legyengített dragunov. Az utolsó CS végigjátszásom vége óta rákaptam a sniperkedésre, remélem, nem 5 méterről kell majd kétszer fejbelőni vele valakit . . .
-
ZIL
tag
válasz
P2000WRC #5734 üzenetére
En is ugy vettem eszre, hogy nemelyik kiegeszitos fegyvernek, ruhanak elegge el van tolva az amortizacioja. Iskolapeldaja ennek a kutatoallomason az x-16 kuldi utan vasarolhato csotaras ruszki geppisztoly. Kilottem vele 2 es fel tarat es volt benne 10% amort, az mar csak hab a tortan hogy 12 rugoert vettem
, szal be is kerult egy dobozba gyorsan...
Sztem a gyanusan gyorsan romlo cuccok amortjat at fogom javitani a kala meg az UZI ertekeit alapul veve. -
Medvelászló
senior tag
-
-
ZIL
tag
válasz
P2000WRC #5727 üzenetére
A ruhak es fegyverek kopasa kikuszobolheto. A ruhak attol pusztulnak a legjobban ami ellen a legkevesebbet vedenek. Pl a legtobb pancel legnagyobb ellensege a tuz. Meg egy exoskeletont is levisz 1 percen belul 0-ra. Epp az emlitett okokbol a kezdeti fos oltozekek mindentol gyorsan tonkremennek...
De van egyszeru megoldas. A zsido olcson javit, aztan idovel meg lehet osszeszedni olyan artifact-eket amelyek tuz vagy aramutes ellen vedenek. Es ha ezekbol 100 feletti vedelmet szedsz ossze akkor gyogyitanak es javitjak a pancelod a megfelelo anomaliaban. A fegyora marad a zsido, de a fo fegyverek (gepkarabelyok) amortizaciojat a legtobb esetben okos pisztoly/geppisztoly es sniper hasznalattal lehet elegge korlatozni. A fegyverek amortizacioja alapbol a kilott loszer alapjan van szamolva kb 3000loves lehet 50% romlas. Szal a snipereket nem kell szinte soha javizani, az apro szornyek olesere meg valami olcso kis geppityu kell (az a tapasztalatom hogy egy jol elhelyezett fejtalalat meg gyenge fegyverbol is nagyobb hatast tesz rajuk mint egy erosbol akar 5 testtalalat). En uzi, gyorskala scoppal meg tompitoval es vintar osszeallitasban irtom a zona lakoit. Nem nagyon volt rajuk meg nagyobb javizasi koltseg es a loszer is gyakori/olcso hozza.
-
remington2
senior tag
válasz
P2000WRC #5729 üzenetére
Egyéni mérlegelés kérdése. Ha nagyon le van rongyolódva, akkor egyértelműen mehet a kukába, ha nincs, akkor érdemes egy kisebb összeget költeni a javításra. Mondjuk hosszú távon ez sem éri meg, de az érzelmi kapcsolat a ruha és viselője között . . .
Az én favoritom a SEVA, ebből OL 2.2-ben (és sima SoC-ban is) van többféle, a rokon-fejlesztéseket (pl. a vegyi ruhák) nem is említve. Amikor stashben találok egyet, akkor elrakom, és amikor leszakad rólam a jelenlegi, egyszerűen - és ingyen - cserélem arra. Több helyen is vannak ruhák, a doki is ad egyet, meg már alapjátékban is van (legalábbis úgy emlékszem) egy ingyen ruha valahol, ha már fontos a pénzkérdés. Bár rutinos stalkerek mindenféle cheat meg hasonló kis ördögi dolgok nélkül is több, mint elég pénzt tudnak összegyűjteni az arti-businessből.A SEVA-ról jut eszembe: hova tűntek CS-ben a kék / zöld színű vegyvédelmi ruhák?
-
válasz
P2000WRC #2755 üzenetére
A sötétség az tényleg dúrva, de nagyon jól fog még jönni a továbbiakban, hisz az ellen nem lát semmit (csak mikor villámlik), neked viszont lesznek az éjjellátós ruháid.
Én nem tapasztaltam ezt, hogy mindenki meghalna és nálam a hangok sem csúsznak, minden rendben velük.
-
Xelo
addikt
válasz
P2000WRC #2747 üzenetére
a geforceokhoz adott telepítőlemez ugyanúgy sz@r, mivel általában nagyon régi drivert tartalmaz, azaz ugyanúgy telelehet hibákkal.
és mai világban kinek nincs netje? bár nekem teljesen mindegy mit veszel. én hardware-ben nem pártozok, sok-sok geforce és ati kártyához volt szerencsém, majdnem mindegyikkel meg voltam elégedve, de számomra egy piros bestiát feelingesebb birtokolni.
-
Xelo
addikt
válasz
P2000WRC #2734 üzenetére
nekem eddig mindegyik drivverel ment amivel próbáltam XP-n és Vista-n is azaz a HIBA AZ ÖN KÉSZÜLÉKÉBEN VAN! ne kenjünk olyat az ATI-ra ami nem az ő hibája. az hogy nem szereti annyit jelent hogy árnyokális bugok előfordulhatnak, és előfordulnak.
végeztem nektek egy kis top-ruha összeállítást.
Suit: PSZ-9Md - Exoskeleton - SEVA - Military Armored
Burn: 80% - 50% - 80% - 60%
E. Shock: 90% - 50% - 90% - 70%
Impact: 70% - 90% - 50% - 80%
Rupture: 70% - 80% - 50% - 70%
Radiaton: 90% - 30% - 90% - 70%
Telepathy: 70% - 30% - 60% - 40%
C. Burn: 70% - 50% - 70% - 50%
Explosion: 50% - 80% - 50% - 70%
Bulletproof cap.: 60% - 60% - 40% - 55%
ára: 45.000RU - 100.000RU - 60.000RU - 80.000RU
---
összesítés: 650 - 520 - 580 - 565
győztes: PSZ-9Md!
tanácsolom aki új suit után akar nézni, mindenképpen a PSZ-9Md mellett döntsön, mert így kapja a legjobb allaround védelmet, és több tízezer moneyt is megspórolén ilyet kaptam ajándékba a Duty-s csávótól, aztán felpróbáltam.. és nagyot néztem!! a következtetés az ár nem függ össze az adott item minőségével, legalábbis nem mindíg.
AthlonXP: van az a csávó aki nem enged be egy kis területre jahh, de egy idő után ha mindent jól csinálsz beenged, és ott lesz egy lépcső le a föld alá, és ott lesz a boss -
Xelo
addikt
válasz
P2000WRC #2705 üzenetére
smart mod manager hogy is mondjam nem vmi kiforrott, inkább telepítsd manuálisan: szedd le az OL modot, tömörítsd ki. másold be a gameadata nevü mappát a stalker mappájába, ha van már ilyen akkor mindent írj felül amit kér -> telepísd az OL 1.0004 vagy OL 1.0005 patchet attól függően milyen verziójú stalker van a gépeden (másold az gamedata-t megint bele a stalker mappába, és ird felül amit kér). végül szedd le az OL 1.3.2-t, majd annak a gamedata-jat másold be a stalker mappádba, továbbra is felülírás. nekem igy tökéletesen müxik. mod managgerrel csak szívtam, de sokat
-
Xelo
addikt
válasz
P2000WRC #2664 üzenetére
hát rohadtsok nincs, de addig is múlik az idő, gyengébb idegzetűek pl így behúzódhatnak valahova és alvással átvészelhetik az estét, akik pedig az izgalmakat kedvelik reggel aludhatnak és a hold fénye alatt végezhetik mindennapos vérfürdőjüket.
Lauda: aha akkor azért ájulgatott a pacákom olyan sokatnem tudtam hogy van összefüggés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest