Hirdetés
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- iPhone topik
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Zinwa Q25
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medvelászló
senior tag
A játékban persze hogy gyenge,valóságban más a helyzet!Sok fegyvert kipróbáltam a játékban,nekem az AK jött eddig be,talán még éjjel a speci sörényes/egész töltényekkel/ amivel éjjel jó vadászgatni,odalopózni az áldozat közelébe és meglepiként tüzet nyitni rá,majd befosok a röhögéstől mikor az ellenek rájönnek hogy ott lapulok mögöttük,meg akkor amikor találkozok néhány vérszívóval,de akkor már nem röhögök hanem para van
Sajna desszert ígl stukkerel még nem találkoztam és mini gun kéziágyúval sem
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest