- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
válasz
Medvelászló #6254 üzenetére
igen, csak akkor használja teljes mértékben a gamedata elemeit
-
Xelo
addikt
válasz
Medvelászló #6252 üzenetére
én így telepítettem: 1.5 -> OL 2.2 -> OL 2.1 honosítás mindennel együtt = tökéletesen működik. fsgame.ltx-ben gamedata mellett true / true van?
-
Xelo
addikt
válasz
remington2 #5085 üzenetére
ha arra gondolsz hogy pl egy adott távot futva teszel meg és egy másodpercre kb megáll a kép.. az teljesen normális. itt is csinálja hiába van 4GB RAM a gépben. Windows is mindegy neki, a tünet megegyezik Vistan és XPn is. vmit elbasztak a memóriakezelésével szvsz.
egyébként a felbontásom 1280×1024 STALKERben és az összes csúszka maxra van tolva.
szerk: 1.0006-os patchet visszavonták mert nagyon sok bugot tartalmazott, ezt Kanyhalos-tól halottam (OL mod kreátora). nagyon nem ajánlott a használata. -
Xelo
addikt
válasz
AthlonXP #3088 üzenetére
pedig van benne csavar
igaz én nem a görgőt szoktam toszigálni fegyverváltáshoz. fejlből nem tudom hanyas számon van a csavar, de van
másik a barban egyik ládában meglehet találni Kanyhalos levelét a játékosnak, ami leírja hogy az erőműben egy "immortal" mutáns található aki először jutott oda csak elvesztette emberi mivoltát bláblábláblá és írja hogy legyőzhetetlennek tűnik de rakétával - gránátvetővel meglehet purcantani. szerintem golyóra immunis
-
Xelo
addikt
válasz
volvoguy #3072 üzenetére
én veteran nehézségen nyomom (legnehezebb előtti) és sztem baromi könnyű
najó annyira nem, de sztem full nem nehéz játék. egy probléma amikor a warehouse területen spawnol vagy 200 szutykom egy helyen, akkor kell taktikázni (illetve artifactokat lerakni és csapdábacsalni őket) kb 2 lövés vagyok mindenkinek, de tök 8 mert gyorsabb és okosabb vagyok mint ők
Hun'reeth: már pedig ez a ruha ott van, sőt azt hiszem 1.003-ig egy jóval erősebb darab volt helyette abban a dobozban, de aztán nerfelték..
-
Xelo
addikt
válasz
X Factor #2914 üzenetére
próbáld pagefile-t állítani, kísérletezd ki hogy szereti, sztem ott a gubanc
anno amíg 2giga memóm volt nagyon sok lapozófilet adtam, és akkor nem swappolgatott.
mod: szal beállításokat nem hiszem hogy piszkálnod kéne, nekem hasonló konfigom van mint tied és 1280×1024 minden csúszka maxratolva full röcögésmentesen megy (bár nekem vidikarim éjtíem 750-770 között megy vhol, memója meg 1900at). -
Xelo
addikt
sztem nagyon jó az 1.3.3, csak egy dolog nem tetszik: visszahozták a betaból ismert kéz és kartextúrát ami sztem okádék.. ki is cseréltem erre: [link] , kicsit jobban néz ki
-
Xelo
addikt
válasz
Medvelászló #2908 üzenetére
előbb még azt szeretted benne hogy kisjózsi kezében is leszed egy boeing 777-est, hogy lett hirtelen gyenge?
egyébként sztem mindegyik fegyver rendben van ha nem exoskeletonosokat akarsz vele vadászni (mp5 is, desert eagle is..). azt használja mindenki ami neki bejön
-
-
Xelo
addikt
erre nem kéne ennyire büszkének lenni de Te tudod
én nem vagyok képes cheatelni, nekem full elveszi a játék élményét, illetve azt az örömet amit akkor érzek ha sikerül megcsinálnom vmit ami úgy néz ki hogy veszett ügy, de csak megoldom, ahogy tudom... embere válogatja, én anno csak GTAkban csaltam, de azoknak nem vittem a történeti cselekményt csak baromkodtam, aztán jött a SA amihez normálisan hozzákezdtem, abban már nem is csaltam.
-
Xelo
addikt
hát mondjuk figy warehouse részen van egy kis házikó (illetve pár) a duty és freedom bázis között.. namost ott 6 exoskeletonos dutyguy ül a tűz körül, 3 járőrözik a környéken.. most monszta vagy freedomos legyen a talpán aki ezeket képes megölni
normal fokozaton összvissz 4 dutyssal találkoztam itt.. azok is megvoltak purcanva jól..
-
Xelo
addikt
van vmi ami nagyon érdekes: előzőleg stalker nehézségen játszottam OL 1.3.2 modifikációval: akárhova mentem többnyire halott stalkertetemeket találtam utam során, nem bírták felvenni a versenyt a szörnyek hadaival.. nost veteran/elit nehézség, 1.3.3-mas mod: a mutánsoknak igazából csak erejük és életük nőtt, nem úgy mint a stalkereknek, akik sokkal pontosabban céloznak, használnak gránátokat, és sokkal taktikusabban mozognak, és nem csak elviekben: megfordult az eddigi felállás! akárhova megyek kisebb stalker-csoportosulásokba botlok, döglött szörnyetegekkel övezve. nekem ez nagyon tetszik, végre az emberi lények fel tudják venni a versenyt a zimbeszombikkal és egyéb emberzabálókkal.
a tűzharcok sokkal izgalmasabbak, és én is nyugodtabban barangolhatok
-
Xelo
addikt
most engedták át a dutysok hogy beszéljek barmannal. én egy "elrejtett" Vintar-t tudok, ami nem is annyira elrejtett, a Freedom bázison. azzal kezdtem utazásomat, hogy azt megszerezzem. sikerült.. elég jó kezdő felszerelés
-
Xelo
addikt
válasz
hoffman_ #2877 üzenetére
hmm
én kb 16-17-én raktam fel a Vista-t egy újabb körre, akkor felrakta az összes addigi update-et, illetve 18-án megjelent az SP1 azt is leszedtem és telepítettem Win Updaten keresztül, azóta is azt a Vista-t használom. ami még fontos lehet hogy én full admin account-ban vagyok, azaz minden ami fut az adminmódban fut, és nem kérdezgeti hogy BIZTOS HOGY AKAROD? jó vírus/spywareirtóval és tűzfallal sztem tök fölösleges. legújabb driverek, directx, fennt van: STALKER (eredeti), Counter-Strike: Source (szintén), Hellgate London (ez meg pláne), UT III (úgy mint az előzők), Team Fortress 2 (steamen vásárolt), COD4 (az előzőekkel megegyező), illetve Crysis (szintén), és az Assasin's Creed ami a neten keringő eléggé bétaszagu képződmény, és mindegyik tökéletesen müxik, semelyik se lépett még ki, nem is fagytak le, semmi problémát nem okoztak. így nem feltétlenül mindent úgy kell kezdeni hogy a Vista f0ssh1t, néha a probléma a különböző telepített software-ekben, driverekben, esetleg a felhasználóban keresendő.
-
Xelo
addikt
hát OL mód így is hozza azt a nehézséget mint az alap, illetve szerény véleményem szerint nehezebb
képzeld ha még megfelelő felszerelst se tudnál benne összehozni.. OL modban legalább úgy viselkednek a fegyverek ahogy kell (többnyire..)
hoffman_: csak ügyesen, szurkolok, remélem sikeresen végrehajtod az operációt
-
Xelo
addikt
válasz
hoffman_ #2847 üzenetére
ne a stalker mod managert használd a telepítéshez!!
installáció menete:
1.0005-ös patchet simán telepíted-> OL 1.3 kicsomagol, a benne található gamedata-t (egésszet) másold át a STALKER mappájába, ha már található ugyan ezen néven egy mappa "mindent felülír" -> a kicsomagolt OL mappájában találsz egy olyat hogy 1.0005-öshöz OL patch, ennek a gamedata-ját átmásolod ugyancsak a STALKER mappájába, mindent felülír -> OL 1.3.3 gamedata-jat bemásolod mint az előzőeketremélem érthető
szerk: a játék eredetileg STALKER: Oblivion Lost néven jelent volna meg, csak hát beleszóltak olyan dolgok hogy megjelent az Oblivion c. RPG, és csak nem nézett volna ki jól ha ők is így hívták volna a játékukat. -
Xelo
addikt
válasz
hoffman_ #2843 üzenetére
[pár mutáns] - itt nincs az összes kigyűjtve, és a leírásuk is elég hiányos, illetve hibás. jaja az artifactokat oda lehet pakolni a a slot 2 fegyóktól jobbra. a medkitből elkell a jó sok, főleg az általam ajánlgatott modban, mert nem egyszer futottam bele a zombik hordájába
-
Xelo
addikt
válasz
hoffman_ #2838 üzenetére
alap játékban nem kell kajából ennyi, de pl Oblivion Lost-ban lehet aludni, és alvás után mindíg éhes a Marked One. artifactokat elején nem érdemes használni, majd ha egy Slug-ot vagy Soul-t beszerzel, akkor azt érdemes felrakni, illetve olyanokat mellé ami kiegyenlítő ezen artifactok negatív hatásait, meg egy olyat ami úgy -30al leviszi a sugárzást
alap játékban azt hiszem 5 hely van artifactoknak emi elég szűkös, OL modban pedig talán 10. a szuri alap játékban nem feltétlenül kell ha nem nagyon barangolsz veszélyes helyeken, de OL modban vannak ilyen sugárzáskitörések amiknél kell az injekció
vagy a pia, stalkere válogatja..
mint jelent hogy fél lában áll a játékod? talán tudunk segíteni. a mod a játék stabilitását semmilyen formában nem befolyásolja, nyugodtan felrakhatod. -
Xelo
addikt
válasz
hoffman_ #2834 üzenetére
semmi probléma, azért vagyunk hogy segítsünk.
lássuk csak: ugyebár a küldetések két részre oszthatóak: vannak a special mission-ök, amik a játék történetét vezetik, és vannak különböző mellékküldetések. az utóbbiakat igazából nem fontos megcsinálni, de ha tetszik a játék, a kalandozás érdemes lehet, mert kaphatsz értük pár elég jó cuccot (a pénz nem ilyen, én általában ellenek holmijainak eladásából szerezhetsz lóvét). a megszerzett itemeket akárkinek el tudod passzolni, természetsen ellenséges egységeknek nem. simán odamész egy stalkerhez akivel szimpatizálsz, beszélsz vele (F gomb), majd lent a TRADE gombbal megnyitod az adok-veszek ablakot. természetesen mindenki (kivéve a fő traderek mint pl a csávó a játék elején, vagy a barman) egy bizonyos mennyiségű lóvéból gazdálkodnak, azaz mindent egy embernek valszeg nem fogsz tudni eladni. ha az alap játékkal játszol figyelembe kell venned hogy sok sidequest időre megy, azaz ha nem csinálod meg x időn belül elbukod, és a reputationod bánhatja. igazából a játékban nincsenek úgynevezett szintek, csak ugyebár a töltések megtörik a játékmenetet, DE előző részekre vissza lehet menni, SŐT szinte folyamatosan vissza kell majd menned (sok új helyszín régebbiekből nyílik csak Te azt még nem tudod). nem probléma ha meghal egy-egy mellékszereplő, nem lessz gáz abból ha kinyúvad Nimble, csak jól jársz mert megtarthatod a páncélt.
én például Wolf-ot találtam holtan.. pár hozzászólással előbb linkeltem egy videót amit érdemes megnézni, pár értékes dolgot találhatsz, kezdésnek sokat segít. ha még az elején jársz ajánlom letöltened az 1.0005-ös patchet, illetve az Oblivion Lost 1.3 modot, és az 1.3.3 patch-et hozzá, segítünk telepíteni ha megvan. Ezzel még izgalmasabb és félelmetesebb lesz a játék (pl este=full sötét), mindenképp megéri felrakni. Egy a probléma az eddigi mentéseid nem fognak működni, de szerintem érzékelni se fogod a hiányt.
-
Xelo
addikt
összegyüjtöttem a legnagyobb, legígéretesebb modokat:
[Faiakes MOD 2.4]
[Oblivion Lost 1.3]
[STALKER Rebalanced]
[ABC Inferno]
[New Realism and Sound]
[STALKER H.E.L.L.]
ezek a hypeolt modok, leg"használtabbak", érdemes lehet őket kipróbálni. -
Xelo
addikt
agropom-nál járok de már annyi a cuccosom hogy nem férek magamtól
van egy hosszú rifle amit még a játék elején vettem, az vmi kibajó, van 200 shoti sörét, 1200 mp5 töltény, ak-47, 36 kötszer...
nem rossz elit/veterán szinten szerintem. kb 2-3 lövés és nyikkanok, szal azért vannak újratöltések.
-
Xelo
addikt
nahh elkezdtem elit nehézségen OL 1.3.3-mal uhh
nem könnyű. van egy bázis a kezdőhelyhez közel, nah azt akartam kiírtani de ezek a granyódobáló állatok.. uhh.. űúgy rohangáltam a gránátok elől mint egy mérgezett egér. de csak sikerült
-
Xelo
addikt
válasz
Medvelászló #2818 üzenetére
sok mod van amiben lehet OL nem tudom hogy egy-e a sok közül
jelentem a játék elején lévő questadófaszinál a föld alatt már nincs sugárzás kitörésnél
-
Xelo
addikt
kezdéshez egy kis segítség: [link]
-
Xelo
addikt
Oblivion Lost 1.3.3 patch by Kanyhalos
Fő jellegzetességek:Újradolgozott stalker mesterséges intelligencia:
-az npck megpróbálják elkerülni az anomáliákat
-az npck gránátot dobnak
-teljesen átdolgozott "lopódzás" és reakciók
-nincsenek halott npck tábortüzeknélFegyverek:
-minden fegyver átdolgozva, valósághű a visszarugással
-béta-stílusú fegyver pozíció és HUD
-új fegyver: AK-47Újra engedélyezett irányító AI:
-az irányító (zombi) átveheti az irányítást különböző npck fölött és az ellenfelére küldheti azokat
-ha egy npc az irányító aurájának területén tartózkodik rögtön zomb-szerüvé(irányítottá) változik
-ha az irányító meghal, az npc visszaváltozikKiterjesztett rendszertelen események:
-már nem csak a különböző frakciók támadják egymást, hanem a mutánsok is területeket próbálnak foglalni
-egy üzenet értesít ilyenkor mint a frakció-háborúknál
-minden szinten új meglepetésgeket találhatszÁtdolgozott időjárás:
-az időjárás valósághűbb és Chernobyl-ba illő
-nincsenek hirtelen kitörő nagy intenzitású viharok, illetve ezek kiegyensúlyozottak
-sokkal jobb kitörés effektekKüldetés-vezetés:
-mellékküldetés és autoküldetések időlimitje megszűnt
-küldetés újra felvehet egy nap elteltével
-show(?) jutalom mellékelveÁtdolgozott spawn-rendszer:
-most sokkal több mutáns respawnol, de nem azok a fajták amik eddig
-van rá esély hogy kutyák helyett bloodsuckerrel találkozol
-az alvózsákot használva megnöveled az esélyt az aktuális szinten való szörnyek respawnolásánakTextúrák:
-béta-stílusó kar-textúrák
-újabb skin néhány mutánsnak
-egyedi Chimera skinMás:
-jobb effekt a Spy Dog-hoz
-francia és olasz fordításban is
-több menedékhely kitörés előlszabadfordítás by: Me
-
Xelo
addikt
válasz
AthlonXP #2806 üzenetére
S.T.A.L.K.E.R. - Oblivion Lost 1.3.3. (by Kanyhalos)
This is a cumulative patch, Oblivion Lost 1.3.2. patch included.
It's NOT requires start new game if Oblivion Lost 1.3 installed, you can continue your savedgame.
This patch is both compatible with 1.0004 and 1.0005 patch and with english, french, italian, russian and german languages.
Just overwrite everything in your gamedata with this gamedata and load your savedgame!The main focus of this release is the AI and of course the realism.
MAIN FEATURES:
Reworked stalker AI
- the npc's are avoiding the anomalies
- the npc's are throwing grenades
- totally reworked stealth and reactions
- there are no dead npc's around campfiresWeapons
- all weapons reworked, they have realistic recoil
- beta-style weapon positions in HUD
- new weapon AK-47 (new model)Re-enabled controller AI
- the controller can take control on the npc's and lead them against his enemies
- if and npc is inside the controller's aura, then he immediatelly become zombified
- when the controller die, then npc return to normal npc what was beforeExtended random events
- now not just the fractions attack each other, the mutants are trying to take territories
- a message will notice you, like in the fraction wars
- you can had some surprises in each levelsReworked weather
- the weather is much more realistic and fit in to Chernobyl
- there are no more suddenly intensive storms, they are balanced
- much better blowout appearance, has got a new effectorQuest management
- sidequests and autoquests has no time limit
- you can obtain the quests again after 1 day
- show reward includedReworked spawning system
- now much more mutants respawning, but not the same type of mutants was before
- there's a chance to meet a bloodsucker instead of a dog
- using the sleeping bag increases the respawn chance in the actual levelTextures
- beta style actor arm textures
- new skins for some mutants
- unique Chimera skinOther
- added a better effector to the Psy Dog
- italian and french translation
- more blowout hideoutsCREDITS:
- Stalkers are no blind (thx for Red75)
- Crazy Grandier (thx for xStream)
- Campfire bugfix (thx for bardak)
- PLR's realistic weapons 2.0 (thx for PLR)
- French translation (thx for johnnythewolf)
- Italian translation (thx for Claysoft'65)
- Controller zombifies the npc's (thx for AMK Team)
- ZRP task manager (thx for NatVac)
- Show Reward (thx for Onionradish)
- Beta style actor arms (thx for Stalkermuckl)
- Unique Chimera skin (thx for Domestos)
- Blowout hideouts (thx for DEXXX)
- AK-47 model (thx for Zereset & Dester)IMPORTANT:
DO NOT INSTALL THIS PATCH WITH SMART MOD MANAGER, BECAUSE IT CAN CAUSE DUPLICATE SECTIONS ERRORS!
INSTALL THIS PATCH MANUALLY, JUST A SIMPLE COPY, OVERWRITE EVERYTHING AND LOAD YOUR SAVEDGAME!
IF YOU WANT TO USE THIS MOD IN FRENCH, ITALIAN, GERMAN, OR RUSSIAN, THE YOU MUST CHANGE THE LANGUAGE SECTION IN THE LOCALIZATION.LTX FROM ENG TO FRA, ITA, GER OR RUS.
IF YOU ARE USING SIDE-MODS AND HAVE PROBLEMS, THEN I CAN'T HELP.------------------------- Copyright 2008 Kanyhalos ---------------------------
-
Xelo
addikt
alássan jelentem megjelent az Oblivion Lost 1.3.3 hivatalosan, Kanyhalosnak még csak RapidShare-re sikerült felraknia: [link]. hajrá így tovább a készítőknek!
a bugba egy fícsőr nem került bele, Kanyhalos azt akarta hogy ezeknél a viharkitöréseknél az NPCk is fedezéket keressenek, csak sokan sürgették a mod kiadását így majd a következőben lesz valszeg benne. illetve azt is elárulta hogy az 1.3as sorozat ezzel lezáródik, és az 1.4 egésszen más lesz, már agyal rajta. -
Xelo
addikt
válasz
Medvelászló #2798 üzenetére
1.3.2 előtt felkell rakni az 1.3-at, mert az 1.3.2 csak egy patch hozzá (onnan is látszik hogy 1.3.2 pár mega, az 1.3 meg több mint 100). illetve alap mentések nem müxenek OL moddal...
-
Xelo
addikt
Ha belépsz Pripyat-ba az Agyperzselő küldetés után, találkozol loner (magányos) stalkerekkel. Követned kell őket a földalatti autóparkba (parkoló?). Ezek után a stadiumba kell menned (ne kérdezd ez mi lehet, még ott nem tartok). Bekell lépned a stadiumba a főkapun keresztül hogy megkapd a köv küldetést: találd meg a bejáratot a Sarcophagus-hoz/ba. Ha nem csinálod meg ezt a küldetést a játék CTD-zni fog(
) amikor visszatérsz Pripyat-ba az NPP-ből, szóval először ne használd a kicsi oldalsó kaput hogy elérd a power plant (energiaberendezés?). Azaz még egyszer: a főkaput kell használnod először.
Az utolsó portal az NPP Stancia2-ben elteleportál téged vhova (gondolom nem a bíróságra..) ahol találkozhatsz a főboss-al.
Ezek után visszamehetsz az előző szinrekre, azaz a játék nyitva marad számodra, elfelejtheted a Game Over feliratot.
szabad fordítás de hátha érted mit kell csinálni -
Xelo
addikt
válasz
AthlonXP #2781 üzenetére
azt hiszem itt a how-to a problémátokra:
"If you enter Pripyat after the Brain Scorcher mission, you meet the loner stalkers.
You must follow them to the underground car park. After this you must go to the stadium. You must enter the stadium in its main gate to reach this quest: "Find entrance to the Sarcophagus". If you won't complete this quest the game will CTD when you return to Pripyat from the NPP, so first time don't use the small side gates to reach the power plant!
So I say it again you must use the main gate first time.
The last portal in the NPP Stancia2 teleports the actor to the court where you can meet the main boss enemy.
And you can go back to the previous levels, you can see the positions of the level changers on the PDA Map.
The game is open-ended, so you can forget about the "Game Over" -
Xelo
addikt
újrapakolom STALKER-t mert vmi nem stimmelt vele.
STALKER -> 1.0005 PATCH -> 1.0006 PATCH -> OBLIVION LOST 1.3 -> OBLIVION LOST 1.3.2 -> ULTRA GRAPHIC MODE V1.1 -> HUD AND BLOOD MOD V1.3
---> ha minden jól megy OMG lesz végül a látvány -
Xelo
addikt
válasz
AthlonXP #2759 üzenetére
nagyon szivesen
mivel már nem volt a minigun ezért muszi volt az 1.005ös trainert használnom
de megőrült a zónám. mentem volna a házhoz ahol megölték Lucky-t, erre ott volt 2 ilyen agykontrollos zombi, és vagy 20, mONDOM 20 ILYEN SIMA ZOMBI. örültem hogy itt a trainer xD szoptam volna nélküle de nagyon
én most desert eagle + vintorez (vintar) comboval megyek, ruhának meg bevan rakva a kiskedvenc mellé egy exoskeleton is a nehéz időkre.
-
Xelo
addikt
én meg nemtudok mit csinálni
warehouse-ba nem tudok visszamenni a jó büdös életbe. az elejénél spawnolt 2 láthatatlanjózsimonszta, 2 olyan nagydarabmonszta ami igy rengeti a földet, 2 olyan monszta amit még nem láttam egyszer sem a játékban. van vmi godmode cheat? így nem tudok tovább játszani
-
Xelo
addikt
válasz
P2000WRC #2747 üzenetére
a geforceokhoz adott telepítőlemez ugyanúgy sz@r, mivel általában nagyon régi drivert tartalmaz, azaz ugyanúgy telelehet hibákkal.
és mai világban kinek nincs netje? bár nekem teljesen mindegy mit veszel. én hardware-ben nem pártozok, sok-sok geforce és ati kártyához volt szerencsém, majdnem mindegyikkel meg voltam elégedve, de számomra egy piros bestiát feelingesebb birtokolni.
-
Xelo
addikt
válasz
P2000WRC #2734 üzenetére
nekem eddig mindegyik drivverel ment amivel próbáltam XP-n és Vista-n is azaz a HIBA AZ ÖN KÉSZÜLÉKÉBEN VAN! ne kenjünk olyat az ATI-ra ami nem az ő hibája. az hogy nem szereti annyit jelent hogy árnyokális bugok előfordulhatnak, és előfordulnak.
végeztem nektek egy kis top-ruha összeállítást.
Suit: PSZ-9Md - Exoskeleton - SEVA - Military Armored
Burn: 80% - 50% - 80% - 60%
E. Shock: 90% - 50% - 90% - 70%
Impact: 70% - 90% - 50% - 80%
Rupture: 70% - 80% - 50% - 70%
Radiaton: 90% - 30% - 90% - 70%
Telepathy: 70% - 30% - 60% - 40%
C. Burn: 70% - 50% - 70% - 50%
Explosion: 50% - 80% - 50% - 70%
Bulletproof cap.: 60% - 60% - 40% - 55%
ára: 45.000RU - 100.000RU - 60.000RU - 80.000RU
---
összesítés: 650 - 520 - 580 - 565
győztes: PSZ-9Md!
tanácsolom aki új suit után akar nézni, mindenképpen a PSZ-9Md mellett döntsön, mert így kapja a legjobb allaround védelmet, és több tízezer moneyt is megspórolén ilyet kaptam ajándékba a Duty-s csávótól, aztán felpróbáltam.. és nagyot néztem!! a következtetés az ár nem függ össze az adott item minőségével, legalábbis nem mindíg.
AthlonXP: van az a csávó aki nem enged be egy kis területre jahh, de egy idő után ha mindent jól csinálsz beenged, és ott lesz egy lépcső le a föld alá, és ott lesz a boss -
Xelo
addikt
válasz
AthlonXP #2726 üzenetére
mindjárt csekkolom neked a kész küldiknél hogy mi is volt a pontos feladat
a lényeg az lett volna hogy a duty-s bárban a csávó adott egy küldit, hogy öljek meg egy embert és hozzam el a pdajat. ezért a küldetésért cserébe kaptam a minigunt. mindjárt mondom kit kellett megölnöm
a lélek pedig az amelyik ad +600% életet és csomó mindenből levon 10%ot
szerk: a küldetés: "Kill Lucky"!
jahh és aki dutys akar lenni és azt hitte ezt azzal elősegíti hogy freedomosokat öl az rosszul gondolta, mivel jóban kell lenni velük hogy kiadja a dutys boss neked a feladatot a bulldog ellopására. -
Xelo
addikt
válasz
Medvelászló #2709 üzenetére
klikk jobb lennt a free-re, nyom egy kis képet a rajta látható betüket ird be oda ahova kell, majd Download via xyz. ez letölt egy dll filet, ami ugyan azon a néven található mint egy már létező a file a stalker könyvtárában, s ezzel a letöltendővel kell felülírni azt. legalábbis én így értem
hsz a hozzászólás. minden totyikban olvasd el az első hozzászólást mert tartalmazhat fontos információkat.
szerk:
Lauda: miért alapszopás ha ATI-ja van?nekem Vista x64 SP1 + ATI Catalyst 8.3 (2900PRO) és egyszer sem fagyott, se nem lépett ki a program.
-
Xelo
addikt
válasz
Medvelászló #2721 üzenetére
nekem nem zöld csóka adta hanem a baros. vmi jankót lekellet ölnöm és elhozni a pdajat. pár tonna monszta megtette az első feladatot helyettem, nekem már csak a szörnyek hordáit kellett irtanom és a hullák között megtalálni a fószert.
én eladtam mert semmit nem tudtam vele kezdeni, mindent kidobáltam a tatyómból hogy ki tudjam próbálni
közelről nagyon erős, de messziről
amúgy jahh aki terminátor feelinget akar exoskeleton + minigun vagy 4000 tölténnyel igy yihááá
szerk: utamon vagyok a Duty-ba, a Duty-s parancsnok magához hivatott azután hogy megtettem egy feladatot, és azt mondta mivel jóban vagyok a Freedom-al és megbíznak bennem, ellophatnám a Bulldog 6-osukat és elvihetném neki. én megteszemtartozni akarok vhova, Duty-t meg nem akarok ölni mert milyen szenvedés lenne mindíg bejutni a barba.
-
Xelo
addikt
válasz
Medvelászló #2704 üzenetére
jahh egyébként benne van az első hszban mit kell tenned ha 5.1-et akarsz:
[töltsd le ezt], és írd felül ezzel azt a filet ami a játék könyvtárában ezen néven operál. -
Xelo
addikt
válasz
P2000WRC #2705 üzenetére
smart mod manager hogy is mondjam nem vmi kiforrott, inkább telepítsd manuálisan: szedd le az OL modot, tömörítsd ki. másold be a gameadata nevü mappát a stalker mappájába, ha van már ilyen akkor mindent írj felül amit kér -> telepísd az OL 1.0004 vagy OL 1.0005 patchet attól függően milyen verziójú stalker van a gépeden (másold az gamedata-t megint bele a stalker mappába, és ird felül amit kér). végül szedd le az OL 1.3.2-t, majd annak a gamedata-jat másold be a stalker mappádba, továbbra is felülírás. nekem igy tökéletesen müxik. mod managgerrel csak szívtam, de sokat
-
Xelo
addikt
válasz
Medvelászló #2704 üzenetére
szvsz OL mod tartalmazza
nállam legalábbis müxik és semmi plusszt nem telepítettem. a minigunt eladtam végül, de ha vissza akarnám vásárolni 180.000RU-t kéne perkálnom
-
Xelo
addikt
omg kaptam egy minigunt xD csak egy a probléma hogy 47 kiló, azaz sehova nem tudok vele mozogni
-
Xelo
addikt
válasz
Medvelászló #2695 üzenetére
1.005 + OL 1.3.2 + Vista SP1 + X-FI XtremeGamer legújabb driver + Logitech X-530 5.1 -> jahh nállam van térhangzás, és nagyon állat
-
Xelo
addikt
válasz
Medvelászló #2693 üzenetére
én most akarok beépülni freedomba, csak az első küldinél elakadok ahol pár duty katonát kéne kiírtani, csak annyi a gáz hogy én ezt már előbb megtettem..
szal ott állok egy csapat freedomossal a semmi közepén..
-
Xelo
addikt
válasz
Medvelászló #2691 üzenetére
pfú fogalmam sincs
kalandozásaim során gyűltek össze. azt tudom hogy a Soul volt az első norm artifactom amit a Garbage-ben a ?parkoló? mögött találtam egy jó nagy szippantyús anomáliában
de általában én berohangálok az ilyen anomáliás területekre hátha találok vmit, a ruhám lehetőséget ad rá
-
Xelo
addikt
[felakasztotta magát] - nem durva kép
-
Xelo
addikt
válasz
Medvelászló #2682 üzenetére
én az elején ezeknél a viharokná löntöttem magamba a vodkát
de már leszoktattam rólla a márkdvánt.. csúnya rossz sztókör
-
Xelo
addikt
-
Xelo
addikt
válasz
P2000WRC #2664 üzenetére
hát rohadtsok nincs, de addig is múlik az idő, gyengébb idegzetűek pl így behúzódhatnak valahova és alvással átvészelhetik az estét, akik pedig az izgalmakat kedvelik reggel aludhatnak és a hold fénye alatt végezhetik mindennapos vérfürdőjüket.
Lauda: aha akkor azért ájulgatott a pacákom olyan sokatnem tudtam hogy van összefüggés.
-
Xelo
addikt
jah már tegnap este megértettem csak már nem volt kedvem megcsinálni, de most befejeztem a küldit. hehe már a Marked One első a ranglistán
Vintar? az a VSS Vintorez? én annak a módosított változatát az AS Val-t használom PSO 1 távcsővel nekem jobban bejön mint az eredeti. lehet hogy kevesebbet sebez egy golyóval de gyorsabban lő és sokkal pontosabb. első slotban egy HK USP Compatct pityu van, csak végesetre. nekem más fegyver nem kell, hullanak exoskeletonos csókák is mint a legyek. X16 elég könnyű rész, nem sikerült megfingatniuk
a végén a psycsávó is elég nyomorék, azzal a taktikával simán ölhető hogy beállsz az ajtóba, kihajolsz megszórod ólommal, vissza, stb. így nem tud semmit se csinálni. SEVA Suit nagyon bejön, próbáltam exoskeletont is de nem tetszett
artifactok az övön: Battery, Pellicle, Soul, Crystal, Goldfish, Mama's Beads - 5000RU, Stone Flower, Flash, Gravi - 2500RU, Wrenched - 1000RU. a játék eddig összességében nagyon tetszik!
Medvelászló: eddig is holdfényben vadásztam -
Xelo
addikt
hogy a csámba öltétek meg Sparrow-t? Duty bázisban van és ha megölöm mindenki rámtámad. ennyit nekem nem ér meg a Moonlight artifact.
gtamate: nekem eddig egyszer sem lépett ki, nem fagyott, nem indult újra, úgyhogy a hiba az ÖN készülékében keresendő, nem a Vista-ban -
Xelo
addikt
nahh összejött egész jó kis karakterem norm felszereléssel csak pénz szűkén van
ruha: SEVA SUIT
slot 1 fegyó: HK MP5 + 482db FMJ töltény (nem használom csak ha nagy baj lenne és nem lenne norm fegyóm)
slot 2 fegyó: Groza OC-14 + 420db PAB9 töltény + 375db SP-6 töltény, PSO-1 távcső
artifactok az övön: Battery, Fireball, Soul, Crystal, Goldfish, Gravi, Wrenched, Stone Flower, Flash, Jelly fish
ennek eredményeképp a felszerelésem védelme:
Burn: +80%
Electric shock: +110%
Impact: +40%
Rupture: +50%
Radiation: +90%
Telepathy: +60%
Chemical Burn: +70%
Explosion: +50%
Bulletproof cap.: +35%
illetve, +600% élet thx to Soul (el se tom képzelni milyen hamar meghalnék nélküle), és mivel a Fireball és a Crystal az adott Radiatont csökkenti, azaz nem százalékban, hanem amikor nő a sárga csík felfelé azt nyomja annyival lefelé amennyit adnak minuszban a tárgyak, meg se moccanaka gyorsabban megy lefele a sugárzás mint akár azoknál a bizonyos feltöréseknél menne felfelé
így nem kell elbújni legalább
-
Xelo
addikt
felpakoltam újra a STALKER-t, 05ös patch kíséretében, illetve OL mod felpatchelve 1.3.2-ig. szerintem nagyon poén, garbage-után járok kicsivel. eddig semmi para nem volt, ami idegesít az hogy egyfolyt ilyen sugárzó kitörések vannak és mindig iszogatnom kell a piát hogy ne menjen fel a sugárzásmeterem. jah Vista x64, 2900PRO (cat. 8.3), a játék maxon 1440×900 tükörsimán fut és szerintem a karaktereken kívül nagyon szép
az 5.1 hang nagyon fasza
-
Xelo
addikt
sziasztok! a mentéseimet át tudom vinni egyik gépről másikra? ha igen mi a teendő?
-
Xelo
addikt
nahh elkezdtem STALKERozni
még az elején járok, amikor először megyek a föld alá, Strelok ''búvóhelyére''. amúgy nállam is megy tökéletesen legújabb patch-el.
felment játék -> 1.001 patch install -> 1.003 patch -> 1.004 install -> magyarítás és minden oké -
Xelo
addikt
jahh és még valami: elképesztő mennyit számít a játék sebessége multiplayerben.
X1900GT, 2GB RAM, 3800+ AMD, kb mindíg utolsó voltam, legalábbis akörüli, pénzem elfogyott (aki játszotta az mp-t az tudja miről beszélek) és bénáznom kellett kispityuval.. hát mit ne mondjak, nagyon sokat dobott a teljesítményemen hogy nem 30 körül hanem néhol még 120FPSt is produkál a gép. lehet hogy a lelkesedésem, de biztos számít.. főleg most egérpad nélkül egy fa asztalon játszok a Razer Diamondback egeremmel, akkor meg a jó kis Steelpad QCK+ volt alatta. (az most szárad..) amúgy nem lett nagy siker ez a multiplayer mód, de mindig van server játékosokkal, és én nagyon élvezem.
-
Xelo
addikt
nahh sziasztok. összeállt a gép, de 4GB GEIL memória helyett csak 2 van.
nem érzem hogy kéne még kettő... 8800GTS640, C2D E6420, a játék gönyörüen megy fullon (minden csúszka jobbra) 70-90 fps körül, a legkissebb 55 volt talán. nem swappel, elvileg miközben fut a RAMjaim 94-98%-ra vannak leterhelve. jahh és milyen oprendszer? Win Vista Home Premium 64bit.. szóval szerintem ahol nem megy jól 2-3-4GB-al, ott valamiféle probléma lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Xbox Series X|S
- Yettel topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest