- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Apple iPhone 17 - alap
- A Vivo bemutatta az OriginOS 6-ot, ezekre a telefonokra lesz telepíthető
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Yettel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
jah már tegnap este megértettem csak már nem volt kedvem megcsinálni, de most befejeztem a küldit. hehe már a Marked One első a ranglistán
Vintar? az a VSS Vintorez? én annak a módosított változatát az AS Val-t használom PSO 1 távcsővel nekem jobban bejön mint az eredeti. lehet hogy kevesebbet sebez egy golyóval de gyorsabban lő és sokkal pontosabb. első slotban egy HK USP Compatct pityu van, csak végesetre. nekem más fegyver nem kell, hullanak exoskeletonos csókák is mint a legyek. X16 elég könnyű rész, nem sikerült megfingatniuk
a végén a psycsávó is elég nyomorék, azzal a taktikával simán ölhető hogy beállsz az ajtóba, kihajolsz megszórod ólommal, vissza, stb. így nem tud semmit se csinálni. SEVA Suit nagyon bejön, próbáltam exoskeletont is de nem tetszett
artifactok az övön: Battery, Pellicle, Soul, Crystal, Goldfish, Mama's Beads - 5000RU, Stone Flower, Flash, Gravi - 2500RU, Wrenched - 1000RU. a játék eddig összességében nagyon tetszik!
Medvelászló: eddig is holdfényben vadásztam
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Android szakmai topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Béta iOS-t használók topikja
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 9070/9070 XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro 126GB Gold Független 89% Gyári Akku iOS 17.3.
- Dell OptiPlex 7050 Micro i5-7500 / 8GB RAM / 256GB M.2 SSD
- Kompakt Gamer PC - i5-4750 + R9 380 4GB + 8 GB RAM
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő