Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• AthlonXP

őstag

válasz Xelo #2758 üzenetére

Hát, ha cheat kell, szedd le az 1.04-eshez való trainert. :)) ( szívesen megmondom, honnan, ha kell ).
    Amúgy örök :R :R Végre megvan a minugun!!!! ;] ;] Aprításban vagyok 1000-rel!! Eszméletlen, amikor folyamatosan nyomom a tűz gombot, olyan mintha tüzijátékozna az a rengeteg skuló a földön. Ha lövök valahová, akkor annak az 5 méteres körzetében mindennek vége. Sötétben lámpásként használható. ;] Amúgy a "kis" drága alig nyom többet 44 kilónál, így igazán nagy egyéniség. :DDD Most a "Red Forest" pálya előtt, voltam, ott segítenem kellett a stalkereknek néhány ellent kiiktatani. Hát volt öröm, bódottá, mint állat. Fát vágtam!! :DDD Utána mentem is az erdőbe, ha jól emlékszem a pálya eleje tele van szörnyekkel, úgyhogy lesz mit aprítani. ;]
    Ja amúgy most a freedomosok környékén tatláltam egy új szörnyet. Ő volt az első áldozata a "minigun"-nak. ;] hasonló volt mint a vaddisznók, csak annál nagyobb és a tesét nagy, sűrű szőrzet borította, fogalmam nincs mi volt, de ilyennel még nem találkoztam. :Y

A freedomosok főnöke szerint van egy kém a csapatban, aki az ellennen kémkedik. Majd ad egy kűldit ( ha már 1-2 küldetést csináltunk nekik ), hogy kövessük azt a stalkert, , hogy kiderítsük kinek kémkedik. Ha beszélt az ellenség emberével, akkor pedig öljük meg őket. Mikor követjük ezt a kémet, akkor pont abba a házba fog elvezetni minket, ahol ezt a "Lucky" nevű fazont is megtalálhatjuk. :K Így úgyszólván " 2 legyet üthetünk egy csapásra ". ;]

Ja és a minigunnál a 7.62-es páncéltörő lövedék rulez!! :R

Új hozzászólás Aktív témák