Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Először én is futkoráztam ott, mint pók a falon, össze-vissza kapcsolgattam mindent, nem is értem miért. Tök egyszerű, lentről megyünk felfelé a kapcsolókkal és kész, legfelül meg ott a főkapcsoló. Mondjuk akkor a ruhám is rossz volt, a fegyverem is és töltény is alig volt. Most meg katonai páncélruha+Vintar 1700 golóval+GP37 1600 golóval. Egy picit könnyebb így, pedig nem trainerezek.
Ja és elég jó idegzeted van. Én már a Garbage, Agroprom résznél összekakáltam magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Dell G3 3590 notebook (9300h,1660 Ti,16GB)
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű vékony és könnyű ÉRINTŐS Lenovo X1 Carbon (Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD Windows11)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- FRISSÍTETT LISTA - Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest