- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grisam
tag
Nincs tapasztalatom előző verziók terén, de az OL2010-ben be lehet állni minden farkcióhoz. Stalker, Szabadság, Szolgálat, Katonaság, Tudósok, Fosztogatók, Monolit de még a mutánsok közé is be lehet állni. Már a játék elején Szidorovics-nál választhatunk frakciót, de figyelni kell, mert a későbbi változtatás már pénzbe kerül. A PDA-nkban láthatjuk, hogy melyik frakció számít ellenségnek és melyik semleges, vagy barát. Ez akként változik kikhez állunk be. A csaposnál és a professzornál Yantar-ban is tudunk frakciót választani magunknak. Érdemes előtte elmenteni a játékot és sorba próbálni, hogy melyik farakció milyen küldetést ad (mondjuk a mutánsok nem hiszem, hogy adnak) és hogy hol kik számítanak ellenségnek. Esetleg ha valaki próbálgatja, dobhat fel képeket, hogy melyik frakciónak kik az ellenségei és kik a barátok. Nekem most sajnos nincs időm ilyesmire. De amint lesz csinálok képeket, ha meg nem előznek.
Addig is jó vadászatot... -
Grisam
tag
Hát röviden és tömören.
A 2.2-es egy mod, az OL2010 viszont egy gyűjtemény, amiben benne van a 2.2-es is és még egy halom minden. 2.2-est nem játszottam külön de a 2010es tuti jobb, hiszen sokkal több mindent pakoltak bele és nagyon szép a grafika is és nem is lehet mondani, hogy könnyű. Összegezve ki kell próbálni és meglátod. Megéri.
-
Grisam
tag
Ez szívás. Azt a ruhát oda adtam Lucasnak mikor kérte. Azt hittem ha teljesítem minden küldetésüket, akkor a kereskedőjük hoz Exo-t, de nem hozott, csak annyira mentem vele, hogy most a barátaim a Szabadságosok. Meg Pripiaty-ban felszedtem egy lelőtt monolitos Gauss puskáját, de abba sem találok lőszert egyik kereskedőnél sem.:S
-
Grisam
tag
Értem, de a rejtekhely ott van Pripiaty-ban, és ahhoz sem találom az infót senkinél. Pedig ott kell valakinél lennie. Addig persze nem is lehet ott Exo. De lehet ez is csak egy Bug.. Vagy egy nem kidolgozott része a játéknak. Exo sincs sehol az erőmű előtt? Sehol nincs semmi értelmes ruha és csak ez bosszant. A Seva meg nem jó mert szitává lőnek benne. Amúgy a zöld tudós ruha jobb mint a Seva?
Ezt nem gondoltam volna, hiszen a Seva drágább..
Modot pedig nem tudok felrakni.:S -
proci985
MODERÁTOR
rosszul tudod. az alapjátékban is ott a military suit pripjatyban a szobában, és Fang exoja a mamas beadsel együtt is ott van pripjaty közepén a sírnál.
utóbbit csak a brain scorcher után sorsolja a gép (én úgy láttam csak magas szintű neutral stalkerből eshet ki, de ez nem biztos... yantarban azok campelnek), elég nehéz tudomást szerezni róla.
rétisün: a cordonnál lévő ház teteje kivételesen nem rejtekhely
egyébként a stalker suit a játék legelején eléggé imba volt.
-
emre
veterán
OL 2.2-höz én csak magyarítást, és régebben trade mod-ot tettem fel. Újabban a trade mod-ot kihagytam, és inkább átírtam amire szükségem volt.
Talán ez jó trader mod.Sajnos fingm sincs hogy valaha próbáltam-e ezt így ebben a formában, de erősen valószínű hogy igen. Viszont fogalmam sincs hogy akkor milyen volt a game. De az tuti, hogy nem nyugodtam míg nem tudtam rendesen bevásárolni.
Közben visszaolvasgattam a hozzászólásaimat, és nálam az volt a probléma hogy Pripyat-ban random módon de folyamatosan desktopra tett a game. Sajnos már ezt sem tudom hogy oldottam meg.
Vagy mint említettem, esetleg próbálj meg a freedomnál bevásárolni.
De a fegyverekből és lőszerekből az elején keveset találni, és nem mindenhol ugyanazok vannak. Én az MG43-ashoz nem is találtam, úgyhogy azt átírtam 9x39-es lőszerre.Milyen patch-el játszol? Lehet elég lenne neki a 04-es
Sidorovics bug: esetleg mentés (nem F6) kilépés után visszatölteni az állást? -
emre
veterán
Jólvanna
nem haragszok, csak mintha én lennék a hibás mert vannak vele gondok...
tényleg az egyik legjobb mod
Egyébként meg nem mindenkinek, hanem konkrétan Dangerzone-nak ajánlottam, hogy az ol2.2 mellé mit érdemes feltenni. Ezen kívül mást nem nagyon, mivel ez önmagában is megállja a helyét.Illetve nekem most ez van fenn OL 2009 RC1
Sokan ajánlották még a Stalker 2009 Komplete mod-ot isA bárban meg ki kell várni a pultost, a fejére célszerű irányítani a tekinteted, és sűrűn nyomni a tűz gombot.
Az Arsenal mod meg jól fog jönni, rengeteg extra fegyvert tartalmaz.(meg egy csomó feleslegeset) de ezeket csak később lehet megvenni.
Esetleg nézz át a fegyverraktárakhoz, a freedom bázison is lehet vásárolni.
Mindjárt megnézem, ha sikerül végre bugreport nélkül elindítani, meg találok ahhoz a modhoz mentést. -
emre
veterán
Hogy stílszerűen válaszoljak: lóf@szt!
Ez az egyik legjobb mod ehhez a game-hez, viszont nem könnyű.
Sidorovicsnál tényleg nincs sok minden, de szerintem nem is kell. A bárban meg türelem, meg kell várnod míg feléd fordul a csapos. Kinyírni az ajtónállót szvsz teljesen felesleges.
OL 2.2. tapasztalatokDe ha nem tetszik benne 1-2 dolog még nem kell szidni senkit hogy ez mennyire szar.
Esetleg próbáld ki az Inferno vagy a Soljanka mod-ot. -
emre
veterán
magyarítás nem kell?
a többi rendben van -
emre
veterán
Az OL2.2+Arsenalban, mint a neve is mutatja már integrálták az Arsenal mod-ot.
Nem kell külön telepíteni semmit.A telepítés meg egyszerű, mint egy gyomorszájonvágás
Ha van gamedata mappa akkor oda kell bemásolni a fájlokat, ha nincs akkor létre kell hozni egyet. Az fsgame.ltx-ben meg a gamedata kezdetű sort át kell írni fals-ról true-ra. -
virkir
veterán
Na, hogy ne szenvedj
1. letakarítod a fennlévő játékot lehetőleg mindenhonnan.
2. játék telepít majd ízlés szerint peccseled, nekem az 1.0006-ig van.
3. ezt a 2009 modot letöltöd, indítod más dolgod nincs
4. örülsz
Egy gond van vele nem megy a magyarítás hiába települ, most így hirtelen.
Ja és gond nélkül megy win7 64 biten. -
proci985
MODERÁTOR
valami ilyesmi problémám nekem is volt.
kérdés: elindul a natúr 1.005?
és elindítottad mielőtt felpatchelted? csak mert egy new gamet szinte minden esetben kell csinálni, mielőtt az ember megmoddolja.
ha nem volt new game, akkor a gamedatát addig nevezd át valami másra (pl tempgamedate) vagy mozgasd ki a Stalker könyvtárából, új játék, utánna pedig másold vissza, elvileg mennie kell.
milyen OSed van? Win7nél nálam voltak problémák, végül egy dualboottal tudtam a dolgon segíteni.
-
virkir
veterán
Addig amíg nem telepítesz mod-ot nincs ilyen könyvtár.
Általában a mod-ok eleve gamedata könytárral vannak tömörítve de ha nem akkor létrehozod magad, oda bemásolod amit akarsz majd az fsgame.ltx-ben az alábbi sort módosítod így."$game_data$ = false| true|" to "$game_data$ = true| true|"
-
proci985
MODERÁTOR
az 1.005 és 1.006 hivatalos patch, nem volt OL különkiadás.
patchet simán futtatni kell.
Medvelászlónak igaza van. második TRUE vagy true után nem kell n, kicsit lusta voltam, "TRUE" -n nek kellett volna lennie, tehát nem paraméter, csak a picit magyarabb hangzás miatt került a hozzászólásba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Motoros topic
- PlayStation 5
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- HUAWEI WATCH GT5 46 mm Active, két hetes készülék, kb 23 hó garancia, ÜZLETBŐL
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged