- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
op.erik
aktív tag
válasz
- = Zk = - #10215 üzenetére
Igen, a Secret Trails 2 mod + amit én finomhangolok rajta.
-
Aarpok
őstag
válasz
- = Zk = - #10200 üzenetére
Még nincs annyira nem fotozkodtam
Nekem csak statikus fényekkel megy azzal nem látszik teljesen milyen a mód.
(#10201) shield Azt nem tudom megy e 1.0005 - el mivel nekem 1.0006 - os van és emlékeim szerint ezt is kéri a mód.Ezek a képek az előtt készültek mielőtt újraraktam.Gondom akad a betöltéssel,több mint 2,5 percig töltött be.Aztán megelégeltem és újra telepítettem a módot és feltettem a módhoz kiadott patcheket is.Kb 1 órát játszottam vele és eddig minden rendben.
-
kekeeci
senior tag
válasz
- = Zk = - #10155 üzenetére
Na meg a többi tradernél is, és ha megunsz egy frakciót, befizetsz egy másikra.
Más:
A Narornaya Solyanka és a Secret Trails nagyon jó modok, rengeteg új küldetéssel, pici kis probléma van csak velük - külső segítség (leírás, fórumok stb.) nélkül lehetetlen a teljes végígjátszásuk.
-
válasz
- = Zk = - #10152 üzenetére
Sidorovichnál biztosan lehet. Már kezdésnél.
-
válasz
- = Zk = - #10150 üzenetére
körbe kell menni az elejére, be az épületbe, ott ahol az első teleportból kijöttek a faszik.
Egyébként monolith frakcióban nyomtam végig, az erőmű egy laza séta volt pár beszkriptelt ellenségen kívül
-
Aarpok
őstag
válasz
- = Zk = - #10148 üzenetére
Ha megölted akkor barangolhatsz illetve megkeresheted az a pontot ami először a külső területen volt.Ha azt megtaláltad akkor onnan visszafele jöhetsz az erőműbe.Esetleg nézd meg a PDA - t nem jelöl - e valami pontot.
(#10150) - = Zk = - Feladat az már nem lesz csak azt a kiinduló pontot kell megtalálnod ahonnan elkezdtél közlekedni a teleportokon keresztül.Ott lesz egy lépcső lefele és annak végén visszajutsz az erőmű belsejébe.
-
Aarpok
őstag
válasz
- = Zk = - #10146 üzenetére
Ahogy leértél a talajra onnan nem messze kell,hogy legyen és észreveszed a közelségét a jellegzetes hangból (ugyanaz,mint agropromnál a csatorna-rendszerben).Nem gond a doksi abban lényegében a létezéséről illetve megölésének módjáról írnak (Gránát.RPG)
-
Aarpok
őstag
válasz
- = Zk = - #10144 üzenetére
Meg kell ölnöd a halhatatlannak vélt irányítót.Emlékeim szerint a közelében landolsz a földön és akkor adhatsz neki (RPG,Gránát).A bárban a privát ládában találnod kellett egy dokumentumot róla,hogy ott él az erőműben.
-
sklopp
őstag
válasz
- = Zk = - #10137 üzenetére
A 342089 lent a föld alatt az Agyperzselő felé menet az egyik ajtó, sok-sok lőszer + eü.
A másik nekem nem működött. Van még olyan, 2011533, de ez nekem sehol nem volt jó. -
dredbiro
senior tag
válasz
- = Zk = - #10135 üzenetére
ide én sem tudtam bemenni,csak azért kérdeztem,lelőttem a sniperest,a fegyverét megkaptam( leesett,de a skulók fent maradtak) így nyomtam tovább ak-val
úgy rémlik a dolog hogy az összes számzár a játékban dinamikus,lehet keverem valamelyikkel
-
dredbiro
senior tag
válasz
- = Zk = - #10127 üzenetére
ez nem az agyperzselő bejárata előtt van véletlen?
-
sklopp
őstag
válasz
- = Zk = - #10127 üzenetére
Elvileg 1287975 a kód, az alapjátékban nekem működött.
-
Aarpok
őstag
válasz
- = Zk = - #10120 üzenetére
Az 1.20 - as az nem jó,mert azaz alapjátékhoz készült.[link] Innen szedd le én is ezt használom.
-
Dhampir
félisten
válasz
- = Zk = - #10120 üzenetére
Jobb az OL 2010-nél?
-
Dhampir
félisten
válasz
- = Zk = - #10109 üzenetére
Tárgytalan.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #10109 üzenetére
megoldva. fizettem, és elintézte. aludtam egyet oszt' csá
-
capulet75
addikt
válasz
- = Zk = - #8485 üzenetére
Az az új WTCC lada...
-
capulet75
addikt
válasz
- = Zk = - #8460 üzenetére
Kár érte, az OL2010 a legjobb mod. Én most raktam újra az egész kuplerájt, most működik.
-
Dhampir
félisten
válasz
- = Zk = - #8454 üzenetére
Sajnos fogalmam sincsen, mert végül nem tettem fel.
-
Misi 007
őstag
válasz
- = Zk = - #8440 üzenetére
Arról hogy felmész és leszednek a Sniperek!
-
hajbel
addikt
válasz
- = Zk = - #8438 üzenetére
Szerintem jobban hasonlít az alap zenéhez, mint az OL "zenéje". De pl. ez a Sidrovich rádió is STALKER feeling, és az még egy fokkal vidámabb.
-
hajbel
addikt
válasz
- = Zk = - #8435 üzenetére
Nálam ez az ébresztő kb. egy éve.
-
válasz
- = Zk = - #7181 üzenetére
Olvasd el az adott linken levo cikket. En is csak nezek most, hogy tenyleg van OL2010?
-
válasz
- = Zk = - #7148 üzenetére
Meg most beleborzongok, ha meghallom.
-
emre
veterán
válasz
- = Zk = - #6930 üzenetére
Ha ismét egy meghatározó élményt szeretnél tedd fel az ABC INFERNO mod-ot
egy kis kedvcsinlóA 2.2 asszem kicsit lájtosabb lett a 2.0-höz képest, viszont jobban néz ki.
De egy próbát megér a dolog,valahol linkeltem a magyarítást is hozzá. -
marked one94
őstag
válasz
- = Zk = - #6930 üzenetére
Hali!
- Nem, 10005.-ig mind kell és itt megtalálod őket [link]
- Én most próbálom és nekem bejön, de nekem ez a első kiegészítésem a játékhoz, így nem tudom mihez hasonlítani.
-
Medvelászló
senior tag
válasz
- = Zk = - #6248 üzenetére
Most fogom magam összefosni,újra telepítettem a játékot rá a peccset,aztán visszaraktam a 2.2-t rá a 2.1-es honosítást és összeomlott a gém.Valaki nem tudja mi a rosseb lehet a gond?
-
Medvelászló
senior tag
válasz
- = Zk = - #6244 üzenetére
Minden fokozaton ott kellene lenniük,hacsak nem kerülted ki őket valamerre!Sosem lesz vége a gémnek,sok küldi van és érdekesek
-
válasz
- = Zk = - #6240 üzenetére
Vaz, nemtod mi az a szeppuku? Nem néztél szamurájos filmeket?
[link]
-
Medvelászló
senior tag
válasz
- = Zk = - #6242 üzenetére
Visszafelé az udvaron nem találkoztál jó sok monsztával meg ilyesmikkel, te zöldfülün nyomod?Igen, lehet csatlakozni a frakciókhoz
-
Medvelászló
senior tag
válasz
- = Zk = - #6240 üzenetére
Látom sikerült magad átverekedni,gratula
Ha rám hallgatsz,valahova beállsz,mondjuk a katonasághoz,meglásd érdekes lesz!
-
Medvelászló
senior tag
válasz
- = Zk = - #6237 üzenetére
Eltaláltad!!!
Menj be az erőműbe és onnét már tudod az utat visszafelé,de még lesz 1 kis meglepi a számodra,főleg h.alig van már lőszered
Jó szórakozást -
Medvelászló
senior tag
válasz
- = Zk = - #6235 üzenetére
Simán vissza tudsz menni,először meg kell keresni az erőmő ajtaját ahol kiléptél az udvarra,lesz a közelben 1 BTR,meg jó sok meglepi
-
remington2
senior tag
válasz
- = Zk = - #6233 üzenetére
Menj vissza a szarkofágba, és könyörögd be magad az akváriumba az öregurak mellé
szerk: ez nem a "végelenített játékmenet"? Nincs vége, ha azt választod, hogy nem csatlakozol, kiküld, és az utolsó teleport után a talajra rak . . . így nem jön a credits rész, és mehetsz, amerre akarsz.
-
emre
veterán
válasz
- = Zk = - #6215 üzenetére
most jutott eszembe, van egy GAUSS is valahol
mod:
Scholes9 A Clear Sky topikban van linkelve asszem, ott nézz körül -
emre
veterán
válasz
- = Zk = - #6212 üzenetére
Az ajtó nem zárul be ha kinn maradsz,
csak annyi hogy a kóboráram nem fog zavarni.
asszem minden más ua. tehát a szokásos hullarablás folyt utána.
valahol a folyosókon van két egész jó páncélzat is, aprításra váró faládában -
emre
veterán
válasz
- = Zk = - #6210 üzenetére
valami olyasmi, már nem is tudom....már régen jártam arra
de arra emlékszek hogy mennyit próbáltam mindenféle vackot ledobálni az ajtóba, hogy ne záródjon be, de az lett a vége hogy elborult az agyam és beküldtem egy marék gránátot az FT200-ból, és kisérőnek pár tárat hozzá biztos ami biztos.
Egyébként mindegyik "üvegre" rá lehet látni az ajtó sarkából az tuti
-
emre
veterán
válasz
- = Zk = - #6207 üzenetére
Én az ajtóból 1-2 jól irányzott sorozattal lőttem szét azokat a gömböket, és így az ajtó sem záródott be mögöttem
-
proof88
addikt
válasz
- = Zk = - #6207 üzenetére
Én még nem próbáltam ki, sok a dolgom mostanság, a köv. héten látástól vakulásig tanulás és beadandó készítés lesz. Meg Logout cikkhez tesztelgettem, az is idő, plusz SSD-kkel játszadoztam, az is idő, Forma-1-re is szoktam mindig gyakorolni az aktuális pályára szimulátorral, még munkát is intézek, rengeteg dolgom van... de... jövő hét utáni héten már biztosan vissza fogok látogatni a Zónába.
-
proof88
addikt
válasz
- = Zk = - #6205 üzenetére
értem, és 2009-ben járt arra valaki?
-
Anubiss
tag
válasz
- = Zk = - #6199 üzenetére
Mindkettő
-
Anubiss
tag
válasz
- = Zk = - #6197 üzenetére
Kanyhalos? Tudsz képet küldeni róla?
-
Vladi
nagyúr
válasz
- = Zk = - #6185 üzenetére
Srácok a hangulatért nem kell ukránba menni. Van itthon is sok elhagyott ipari telep. Én pár napja voltam Ózdon. Főtér mellett olyan ex-ipari telep, hogy benéztem és...:
"úúú.... szalker..."
-
Medvelászló
senior tag
válasz
- = Zk = - #6192 üzenetére
Ahaammm,szoktam
Mindenki kap tőlem ajándék gázálarcot!
-
R1200GS
aktív tag
válasz
- = Zk = - #6188 üzenetére
Ha már sport akkor inkább ez [link], bár 15150eurós ára picit borsos de csak BMW. Én speciel maradnék a boxermotornál. A K 1300 is elég jó lett, csak vannak még gyermekbetegségei. Egyik ismerősöm 4-szer cseréltett benne kuplungszerkezetet.
Bocs a sok off-ért. -
R1200GS
aktív tag
válasz
- = Zk = - #6185 üzenetére
Most egy 250-es ETZ-m van, de ha majd összejön a zseton akkor valamilyen túraendurot akarok. Vagy egy F800GS-t, vagy ha nyerek a lotton akkor egy R1200Gs-t.
-
Medvelászló
senior tag
válasz
- = Zk = - #6178 üzenetére
Nekem is 5.1-es rendszerem van és milyen jó fílinget ad a gémnek,tényleg fosatós hangok jönnek ki belőle
A kitörés nagyon szép lett,és elég ijesztő
-
proof88
addikt
válasz
- = Zk = - #6172 üzenetére
Én meg bugnak könyvelem el, mert nagyon idegesítő: necces helyeken sokat nyomogatom az F5-öt, ami a gyors mentés. Nyugi van, F5. Megyek 1 métert, béna vagyok, lelőnek. Betöltöm a gyors mentést és vagy épp lelőni készül valaki a hátam mögött (ilyenre is volt már példa), vagy előttem 1 méterre jelenik meg az váratlanul, aki amúgy állva várt rám az eredeti állapotban, amikor még nekem kellett előre mennem, hogy észrevegyen.
Persze komikus is tud lenni, pl. amikor ugyanígy, Agyperzselő lekapcsolása után haladtam szobáról szobára kifelé, és valahol magam mögött hagytam egy monolith-tagot, nem foglalkoztam vele, gondoltam úgysem ér utol, hát volt olyan, hogy F5-nél sehol nem volt, visszatöltésnél meg épp mellettem futott el, és persze nem tudta, hogy ott vagyok, mert befutott az előtte lévő szobába és elkezdett sétálni... persze aztán felhívtam magamra a figyelmet.
Szóval akkor nevezem ezt bugnak nagyon, amikor visszatöltésnél azért lőnek le, mert nem normálisan ment/tölt a játék.
Hellgate: Londont nem ismerem, de ott lehet, hogy ez jó feature, nem?Erről egyébként az jut eszembe, amikor még a régi gépemen (röviden: PIII 600, 256, Geforce3Ti200) játszottam le a DooM 3-at, átlag 15 fps-sel és a pokolos pályákon úgy általában mindenkinek lassabb volt a játék, nekem is, volt hogy 1-2 fpsem volt csak, és ott volt olyan, hogy ugrálnom kellett ilyen lebegő sziklaszerűségekre egymás után, és mindig gyors mentést nyomtam, ha átugrottam a következőre, mert néha spawnoltak ilyen elveszett lelkek, azok meg meg is lökik az embert ugye, nem árt a mentés... na és egy ilyen gyors mentés után volt az, hogy közvetlenül a mentés gomb lenyomása után jött belém egy, amit nem vettem észre, magyarul ha visszatöltöttem a játékot, már csak annyit látok, hogy hátulról lökést kapok és a mélybe is repülök...
Ez a kevéske fps miatt volt amúgy... Kezdhettem elölről a pályát...
-
R1200GS
aktív tag
válasz
- = Zk = - #6170 üzenetére
A hiba az én készülékemben van. Vedd meg nyugodtan ha találsz még olcsón.
-
proof88
addikt
válasz
- = Zk = - #6170 üzenetére
Miért gondolod, hogy ha eredetiben veszed meg a játékot, akkor az rossz lesz? Vagy félreértelek. Én eredetiben vettem meg (olcsón, 100% sorozat részeként kiadva, ami azt jelenti, hogy egy DVD-tok egy DVD-vel, benne egy széria számmal kis cetlin
), és ugyanolyan, mint a nem eredeti. A peccseket érdemes felrakni, mert sokat javítanak.
Azt viszont aláírom, hogy a legutolsó peccs sem javítja azt a hibát, ami a kedvencem: mented a játékot, meghalsz, visszatöltöd és nem ott vannak az ellenfelek, ahol előzőleg. Ezt ott a legkönnyebb megfigyelni (ott a legidegesítőbb), ahol nem szabad téren vagy, pl. leginkább az Agyperzselő lekapcsolásakor volt ez, mikor visszafele kellett menni és Monolithék ott voltak nagy számban, visszatöltésnél máshol voltak az emberek, meg nem azt akarták csinálni, mint előtte vagy elfelejtették, hogy ott vagyok, ilyenek. De ez a tört verzióban is jelen van. -
R1200GS
aktív tag
válasz
- = Zk = - #6160 üzenetére
Itt vettem. Talán még akad valakinél.
Elsősorban a multi miatt vettem meg, de zavar hogy nem működik normálisan a 2009-es mod. Na mindegy maradok az OL 2.2-nél, az is egész jó.
Régebben minden javítás, és mod nélkül toltam, és reméltem ha meg lesz eredetiben, és pakolok fel hozzá javításokat jobb lesz a játék. De sajna nem. Pl. sokszor nem tölti be a karaktereket, csak ha elmentem, és ugyan azt visszatöltöm, akkor hirtelen megjelennek, volt hogy keresztül szaladtam egy pályán úgy hogy senkivel nem találkoztam.
A sok hibája ellenére nagyon jó hangulatú játék. Bízom abban hogy a következő kiegészítő már igazán jó lesz. Nekem ami igazán tetszik az hogy a területet kidolgozták. Ha fele olyan jó lenne a játékmenet az mondanám ennél nem kell jobb játék. -
skeleton91
tag
válasz
- = Zk = - #6164 üzenetére
Nagyon vicces.Ezt eddig is tudtam csak elfelejtettem megcsinálni.
-
emre
veterán
válasz
- = Zk = - #6148 üzenetére
Remington2? MINDEGYIKET
Az ő, illetve Bencom nyomdokain kerültem képbe a játékkal.
És nem kis mértékben járult hozzá a topikhoz anno, már kicsit hiányoltam is a jelenlétét.Egyébként amennyiben átnézed a 2009 ver. mod listáját ezeket a változtatásokat gyakorlatilag bárki összehegesztheti magának amennyiben veszi a fáradságot.
Lehet hogy felületesen futottam át a 2009 linket de ezeket a mod-okat az alábi linken már láttam.
Innét, csak kellő türelem kérdéseegyébként meg bocs hogy belepofázok
-
remington2
senior tag
válasz
- = Zk = - #6143 üzenetére
Ezt nem tagadom (bár én csak az OL - eredeti grafika párost ismerem), van közöttük eltérés, nem is kicsi. De szerintem sok a szűrő, agyon van színezve, főleg a napfény (OL 2.2) iszonyú béna, ahogy átvakít mindent (nem a napfelkelte, meg hasonló jelenetekről, hanem a a grafikai hatásokról beszélek).
Csak már arra nem emlékszem, hogy ezt az OL hozza-e be, vagy a régi grafika is ilyen . . .
szerk: Rostoknál szokott mindig feltűnni, milyen zavaró a napfény, főleg nappal (délelőtt 10 után, délután 14 előtt). Lehet, hogy a sok fémes épület (a gyártelepen) miatt "tükröződőst" játszik a játék.
-
válasz
- = Zk = - #6138 üzenetére
Én nem nyomultam azóta, este is tesztelgettem a cuccot, prime miegyéb.
Remélem igazad lesz a folytatást illetően, bár én elvagyok a meglévőkkel.
-
proof88
addikt
válasz
- = Zk = - #6130 üzenetére
Nem tévedsz, de majd utána lesz STALKER 2.
Itt olvastam.
-
válasz
- = Zk = - #6132 üzenetére
Délutános hetem van, 14-22-ig melózom és ha van is net, nem mindig van időm gépezni.
De jól esik, hogy hiányoztam.
Na hol tartasz a 2009-ben?
-
válasz
- = Zk = - #6118 üzenetére
Ok, értem.
Jó neked, hogy nincs fehér csík, én ahány 22-es tn-t láttam, mindnél volt.
No mindegy, majd elválik mi lesz a cseréből, lehet semmi.
-
proof88
addikt
válasz
- = Zk = - #6128 üzenetére
Azt hiszem, én is!
És nagyon jó érzés, hogy lesz még egy kiegészítő is, és egy 2. rész is!
-
proof88
addikt
válasz
- = Zk = - #6125 üzenetére
Nincs mit!
Egyébként olvastátok a wiki-s leírását a játéknak? Mert igazából elég összeszedett és nagyon tetszik, ahogy leírja a történetet is, onnan tudtam meg azt is, mi az az Orosz fakopáncs, viszont itt szerintem el van rontva az írás, mert idézek:
A Pripjaty közelében lévő rakétariasztó radart ezért átalakították egy hatalmas agyperzselővé („Brain Scorcher”), mely elpusztítja azokat a védtelen emberi elméket, akik túl közel merészkednek, így alakítva át őket agyatlan, agresszív zombivá.
De a játékban nem is ez volt az Agyperzselő, hanem azok a nagy antennák... bár nem tudom, azok eredetileg mik lehettek, mire használhatták a szovjetek anno, de az biztos, hogy a CS-ben tényleg ott van a Csernobil-2, azaz a rádió lokátor... elmegyünk mellette.szerk.: engem igazából nagyon érdekel ez az egész téma, és tudom, hogy sok más embert is, vannak szervezett túrák arrafelé, egyikben tuti részt vennék én is. Van cizoe-nak írásai logouton, amik Csernobilról szólnak.
És azt néztétek-e már gugli mapszon, hogy teljesen homályosak a veszélyes területek? Az NPP-től délnyugatra és északkeletre. És bizony ezek vannak megjelölve... nagyon kíváncsi lennék, mi a helyzet most ott...És azt ugye tudjátok, hogy miért lesz a STALKER-ben fehér pöttyözős a kép a sugárzó részeknél? Mert amikor videokamerával felvételt csinálsz ilyen sugárzó helyen, a felvett videó ilyen fehér pöttyös lesz!!! Nagyon durva, ezt egy indexes cikkből tudtam meg anno, linkeltem is cizoe írásánál.
-
proof88
addikt
válasz
- = Zk = - #6118 üzenetére
Monitor és laptop teszteknél mindig elemzik ezt is. Itt van például ez.
Ott van, hogyan néz ki a monitoron a kép különböző szögekből nézve, na nekem ez a problémám, mert egy nagyobb TFT-nél, pl a 22"-es wide-nál ez már probléma, sőt nem is azért, mert széles, a wide monitorok ugye nem olyan magasak, mégis nekem az a bajom, hogy vagy lent, vagy fent lesz fals kicsit a kép, és ha sötét van, akkor nem azt látom alul vagy felül, amit kéne, hanem fals színű változatot, ahogy a linken is láthatod.
A bevilágításra szintén a linken találsz példát, lent van egy fekete kép, rákattintasz és megnézheted, hogy alul nagy a bevilágítás, ez sötét képnél zavaró eléggé. -
R1200GS
aktív tag
válasz
- = Zk = - #6121 üzenetére
Nem tudom elindítani a game-t, vagy kéri a lemezt vagy valamilyen hibát ír ki.
Egyébként is akarok multiban is játszani, ahhoz meg nem árt az eredeti.
Az 1.40-es magyarítás is megvan. Valamelyik csak jó lesz.
Nem keverem a két modot, mind a kettő ki akarom próbálni. Vagy a 2009 a OL továbbfejlesztet változata, vagy teljesen más a kettő? -
válasz
- = Zk = - #6105 üzenetére
Basszus erre már válaszoltam este és eltűnt.
No mindegy, igaziból nekem elég az 1680x1050, meg a vga-nak is, gyakran nyomok crysis-t, maxon ultrahigh cfg-vel élsimítással és ahhoz kevés lenne ez a kártya is full hd-ben.
Mi ez a hajózás dolog, hova hajózol?
Új stalkert én is várom, de remélem azt az ide-oda röppenek dolgot kiveszik belőle, ami bekerült a cs-be. Majd mászkálok én ahova akarok, felesleges a játékba.
ricsy888: Másnak sincs olyan az alapjátékban, oda másold be ahol a bin könyvtár is van.
Így nézzen ki: [link]
-
válasz
- = Zk = - #6103 üzenetére
Még visszatérünk rá, engem is érdekel a téma, csak nincsenek meg az oldalak, ahol ezek le vannak írva.
Elég drága az a monitor, de ha tényleg olyan jó, akkor nem érdekel, nulla bevilágítás, élethű színek etc.
A T220-al mikor mentem stalkerban éjszaka (ez volt az egyik tesztprogram), mondom mi van itt vazzeee, a képernyő aljától 10 centis fehér sáv, anyádat....
proof88: De jó olvasni az ilyen hsz-eket. Tudja az ember, hogy olyan írta, aki tényleg járt a zónában és sok időt töltött ott, mert csak az alkothat ilyen véleményt.
-
válasz
- = Zk = - #6100 üzenetére
Picik ja, 1280x1024, de így is jó egyelőre. Ebbe a TN paneles dolgoba most nem mennék bele, fáradt vagyok utánakeresni, de beszélünk még róla itt, vagy pü-ben megkereslek. Van magyar oldal is, ahol részletesen le van írva minden a panelokról, melyik miben jó. Azt tudom így fejből, hogy a TN panelok reakcióidőben verhetetlenek, színekben és minden másban pedig nagyon elmaradnak a többi paneltól.
Előbb nem jól írtam, a kinézett HP monitor S-PVA paneles, itt van 2 teszt róla, ha esetleg érdekel: [link] [link]
Jó, hogy írtad ezt a tesztet a Benq-ról, el fogom olvasni mindenképp!
-
válasz
- = Zk = - #6098 üzenetére
Köszi!
Akkoriban mindent lefotóztam, ezért is készült annyi screenshot, most csak ha eszembe jut, akkor nyomok egyet, inkább koncentrálok a játékra.
Egy Samu 710T-vel. Még karácsony előtt vettem egy T220-at, de szerencsére pixel hibás volt és visszaküldtem, akkora bevilágítása volt, mint az állat. Szarok ezek a mai TN panelok, főleg ekkora méretben. Néztem utána egy HP-t 22 colosat, MVA panelost, de az meg 110 ropi lett volna és inkább hanyagoltam a dolgot. Most lehet kicsit körülnézek, úgy néz ki lesz pénzem bőven ilyenekre, de nem szeretném elkiabálni.
Látom Te Benq-val nyomod, az is TN-panelos? Jó képet ad?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #6095 üzenetére
módosítottam az előző mappát. bocsika! de nyilvános, ugyhogy beletudtok lesni onnan is, akinek kell, teszek fel új linket.
(vagy keresek, egy mod-it)
mellesleg tettem még fel mappát képekkel. Oblivion Lost 2.2, és Clear Sky. folyamatosan bővítem, lehet csemegézni.... -
válasz
- = Zk = - #6089 üzenetére
Jók a képek, este én dobok fel párat.
-
R1200GS
aktív tag
válasz
Az hogy 2009-es mit takar? Újra kiadták, vagy ez csak egy mod? Ha minden igaz jövő hét közepe fele meg tudom szerezni eredetiben kéz alól. Az Oblivion Lost miatt akarom. A képek amiket felraktál abból van, vagy ez más?
-
ricsy888
senior tag
válasz
nem semmi látvány , azt hiszem feldobom a játékot. Végigolvastam az utolsó 100 hsz.-t és annyi új dolog van a játékhoz, hogy úgy érzem ki kell próbálnom. Régen az alapjátékot 4x vittem végig (patchek és ol mod nékül)
Ez a 2009 Ed. nagyon bejön csak nem tudom, hogy szegény öreg 7800GTX-em elég lenne-e neki. Valahol olvastam, h a 2009 Ed.-hez az ajánlott egy GTX 260, minimumnak pedig egy 8800GT volt feltüntetve. -
válasz
- = Zk = - #6087 üzenetére
Én is voltam így többször, de gyakran mentek, ezért nem zavar ha kifiléznek.
A csaposnál hagytam abba az este, majd ma folytatom.
-
válasz
- = Zk = - #6071 üzenetére
Bizony bizony, igen brutkó lett az is
, csak esőben mindig jön ez a rohadt bevillogás, nemtom mitől lehet. Van egy régebbi driverem, a 162.18-as, azzal ha jól emlékszem nem csinálta, viszont az új driverek meg a mai játékokhoz jók. Lehet rakok egy másik rendszert a 36-os raptorra és oda nyomom fel a stalkert azzal a driverral.
Medvelászló: De hisz meg is köszönted.
Nem csak menü patch, ha bemásolod, akkor lesz hálózsák is, de itt a lista:
[I]Patch 1.1
- added Sleeping Bag to inventory
- added updated textures from Photorealistic Zone: Living Creatures 0.60
- added updates from ZRP 1.05 R11
- minor UI, HUD, and dialog changes
- minor weather tweak
Includes patch 1.0
Patch 1.0
- added selected textures from Photorealistic Zone: Living Creatures 0.51
- retouched HUD to fit game style
- fixed game crush due to missing vehicle texture
- fixed icons in the inventory representing wrong items
- added authentic vodka and energy drink description
[/I] -
Medvelászló
senior tag
válasz
Natúr xp-t!2009-hez van külön peccs?
-
R1200GS
aktív tag
válasz
Itt meg lehetne venni, de jobban örülnék olyan game-nak ami kézzelfogható.
-
-
válasz
- = Zk = - #6064 üzenetére
Ezt meg én nem tudtam, köszi a tippet!
Pakoltam rá driverből, de nem változott semmit. Viszont itt is előjött az, ami már régebben is, hogy esőben elkezd villódzni mindenféle háromszög alak, elég idegesítő. Aztán aludtam egyet és elállt az eső, de előjött az előbb éjszaka esőben is, valami driver gond lehet, csak azt nem tudom mi. Van egy régebbi driverem, talán azzal kéne megpróbálni.
Ja az ol zenéje tényleg gyilkos, már a menüben összekulázod magad.
-
válasz
- = Zk = - #6062 üzenetére
Az első játéknál én is szenvedtem a pisztollyal, de később megtudtam, hogy az autóparkoló előtt jobbra a toronyban van egy csomó töltény. Ahogy átjöttem a páyára és kilőttem a bandavezért, kaptam egy viper 5-öt, fent a toronyban meg ehhez vannak lőszerek, kb 450 van hozzá, talán elég lesz, most a mellényem is rendben van még.
Szép nagyon, minden létező maxon van, azon gondolkodom, hogy driverből nyomok még egy kis élsimítást neki.
Egyébként ez a garbage-s rész az egyik kedvencem, a zene önmagában világbajnok.
-
válasz
- = Zk = - #6060 üzenetére
Ha nem fogadja el a segítséget, akkor nem tudsz neki segíteni, punktum.
Az nagyon szemét egy rész, kb egymilliárd quickloadom volt anno
, az alap játékban. Xar volt a ruhám és a töltényem is kevés volt, igen nehezen jutottam ki.
Még az elején, csak most ugrok neki, délután nem játszottam. Most kell segítenem Bess-nek, de már elvettem a bandavezért viper 5-ösét és van hozzá kb 450 skúló, úgyhogy nem lesz nehéz menet. Már egyszer befagyott a garbage-n, remélem nem lesz gyakori. Kegyetlen jó hangja lett ennek a fegyvernek is és nagyon élethű a kinézete is. Kilőttem 4-5 tárat csak a levegőbe annyira tetszik.
Grat hozzá!
-
Medvelászló
senior tag
válasz
- = Zk = - #6055 üzenetére
Sajnos még nem raktam fel
Csak átmásoltam,de megint kilép,pedig felraktam a peccs 1.0005-tVan valami ötlete valakinek?
-
Medvelászló
senior tag
válasz
- = Zk = - #6025 üzenetére
Köszi a linket!
-
emre
veterán
válasz
- = Zk = - #6049 üzenetére
Én meg az X16 fele tartok
az igazán nagy dobás a cooperatív mod lenne, beirod merre jársz, aztán mehetnénk csapatban zúzni
-
válasz
- = Zk = - #6047 üzenetére
Hűha, nagyon ott van ez az új grafika, ámulok és bámulok.
Az új hangok szintén. Egyébként feltettem a patchet, a menü háttere és a betöltésé is megváltozott, no és kaptam hálózsákot is, lehet szundikálni, ezt már az ol módokban is nagyra értékeltem, mikor egy nehezebb szakasz jött és éjszaka sokkal könnyebben meg lehetett oldani.
-
válasz
- = Zk = - #6045 üzenetére
Az 1.05-öst.
Így telepítettem: soc, 1.05, 2009-es fájlok, magyarítás. Most jut eszembe, lehet az újhoz való patchet fel se tettem....
Az baj?
-
válasz
- = Zk = - #6038 üzenetére
Én snipert nem használok egyáltalán, nehezen töltenek és az néha elég gáz tud lenni. Vintar tökéletes nekem erre is, pontosan lő és gyorsan is dolgozik.
Ja és zárt terepre is nagyon ott van szvsz.
Elég fáradt voltam már az este, de az autóparkolós részt megcsináltam az "új" stalkerrel, hát valami k@rva jó lesz ez gyerekek!
Grafika ütős lett, árnyékok, az út rajzolata, na és a fegyverek hangja mind nagyon baba lett.
Igaz novice-t indítottam, de a parkolóban szinte egyet se kellett lőnöm, a társaim mindet kiírtották, pedig elvileg nekem kéne segíteni őnekik
, mintha egy kicsit könnyű lenne, lehet indítok előről egy nehezebb fokozatot, hogy élvezetes is legyen. Ma nyomulok vele estefelé.
skeleton91: Ezt gyorsan fejezd be itt, ne kelljen modot hívni.
-
válasz
- = Zk = - #6036 üzenetére
Írd meg, hogy melyik patch van fent, hátha megvan hozzá nekem a trainer.
Én inkább hétvégén szoktam játszani, hétközben ha lenne is időm, általában fáradt vagyok idegileg hozzá, úgy meg sok értelme nincs, nem erőltetem, ami nem megy, nem tudnám élvezni a játékot.
Kedven ruha talán a katonai páncélruha, fegyver pedig egyértelműen a Vintar.
És nálad?
-
válasz
- = Zk = - #6034 üzenetére
Talán mert nem a fentlévő patchez megfelelőt használtad, ebbe a hibába én is belefutottam. Volt külön 1.04-hez, 1.05-höz etc.
Para volt persze, de csak mod nélkül, ha nem voltam halhatatlan és a töltényem is fogyott. Egyébként a sötétséggel egyet értek, az csak az ol módokkal volt igazán bekakilós totál vaksötét,
viszont sok helyen ügyesen lehetett használni, mert az ellen se látott semmit én meg tőle pár tizméterre szépen elosontam és nem keveredtem harcokba.
Én is kíváncsi vagyok, 1.05-ös patchel próbálom, remélem menni fog pöpecül.
-
válasz
- = Zk = - #6032 üzenetére
Az nem semmi!
Én úgy szórakoztam a soc-cal (a sokadik végigjátszás után), hogy benyomtam a trader modot, meg trainert, hogy minden egyes kattintásra 100000 rubelt csap hozzá a pézemhez. Azzal kezdtem, hogy a sidorovich-nál feltankoltam a legjobb cuccokkal, majd benyomtam a trainert, hogy ne fogyjon a skúló és had szóljon.
Elég kemény cafatolások voltak útközben, no és halhatatlan voltam, de pont ez az egyik probléma a cheateléssel, egy idő után megunod az egészet. Nincs kihívás, csak az értelmetlen öldöklés. Meg is untam hamar, a végigjátszás közben meg szét kuláztam magam a játék minden percében, nagyon élveztem.
Én csak az ol 1.3-at játszottam végig, a 2.0-ba és a 2.2-be csak belekóstoltam.
-
válasz
- = Zk = - #6030 üzenetére
A soc-nál használtam trader modot, de csak balhéképpen, éles végigjátszásban soha semmilyen segítséget nem használtam. Miután végigment utána próbálgattam a modokat és gyakoltam a pályákon.
Nem, mert amik voltak nekem nem tetszettek, inkább az alappal nyomultam.
-
válasz
- = Zk = - #6028 üzenetére
Nagy e? Életem eddigi legjobb játéka
, végigment többször is, alap és ol móddal szintén. Mostanában kicsit elhanyagoltam, kevesebb az időm és kedvem, amit játékkal töltenék, clear sky-t is végig kéne nyomatni valamikor. Nem is kínlódok kereséssel, látom az 1.05 jó a 2009-es kiegészítőhöz, az meg itt van a vinyón. Grafikára kiváncsi vagyok, már az ol módokkal is nagyon szép volt.
-
Medvelászló
senior tag
válasz
- = Zk = - #6023 üzenetére
Milyen frissítésről van szó?Egy update txt file-t látok semmi többet,vagy azt külön kell letölteni,ha igen honnét?
-
Medvelászló
senior tag
válasz
- = Zk = - #6020 üzenetére
Köszönöm a gyors választ
,egy megszállott S.T.A.L.K.E.R. rajongó életét mentetted meg!
Azonnal nekilátok a munkának és felteszem,nagyon kíváncsi vagyok
-
Medvelászló
senior tag
válasz
- = Zk = - #6016 üzenetére
Valamit nem értek,ezt a modot az O.L.-ra és a traderre kell felmásolni,ha igen kell-e utána valamilyen javítást?Én letöltöttem valami 1.1.7 verziót mindössze 38mb a mérete,lehetséges hogy rosszat töltöttem le?
-
ubi91
tag
válasz
- = Zk = - #6016 üzenetére
Hááát, ilyen atomerőművön nem csodálkozok, hogy fullhd-ben nyomod
szerk: itt most Mosquitoo (csak a bátyám profilja) -
Mosquitoo
senior tag
válasz
- = Zk = - #6009 üzenetére
Hmm, ez fincsin néz ki.
A gépigénye nagyon megugrik, vagy hasonló marad az eredetihez? Mert képek alapján nagyon brutálisan néz ki!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #6001 üzenetére
a magyarítás eltüntetése nekemis megoldotta a gondot
más magyarítással simán elvan.... -
Bencom ™
őstag
válasz
- = Zk = - #4921 üzenetére
de, csak poénkodott... amúgy is halhatatlan sidorovich, akárcsak a barkeeper.
-
remington2
senior tag
válasz
- = Zk = - #4909 üzenetére
Idehaza még sehol, állítólag ősszel az rtl-klub fogja adni az első évadot.
-
remington2
senior tag
válasz
- = Zk = - #4907 üzenetére
A sorozat most fog a második évadhoz érni. IMDB link. Majd kiderül, milyen, mert az első évad az író-sztrájk miatt kissé összecsapott lett.
-
remington2
senior tag
válasz
- = Zk = - #4905 üzenetére
Summer Glau az új Terminator sorozatból, ő a sorozat női terminatora. A védelmezésre / terminator említésére írtam
-
remington2
senior tag
válasz
- = Zk = - #4897 üzenetére
Egy ilyen öntudat védelmezését én is elfogadnám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest