-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medvelászló
senior tag
Ahol fekszik a csákó sérülten,van mellette 1 vagon,menj be és törd össze a ládákat,ott lesz benne.
Klorosztil:bakker ezt közölhetted volna már az elején,én barom meg keresztül-kasul átcsörtettem az egész zónán!De legalább már tudom mire jó ha be tudom húzni az artit a fegyver slotba,máris nekilátok a gémnek -
emre
veterán
A kutyás csávó mellett fekszik egy tag, az mellett van egy medkit, de én volt hogy egyszerűen csak szimpla spórolásból elvágtam a torkát.
Esetleg a táborban van 1-2 hely, a padláson, széttörni a ládákat, azokban is vannak érdekes dolgok.
To Korosztil:
Egyelőre nem használok teleportot, tökre élveztem, hogy a katonai bázisra sikerült éjszaka kijutnom, és frankón lecsipáztam a legényeket.
A nano suit-ak egyébb crysis-es tulajdonságot nem lehet használni?Illetrve erről hallotatok már: INFERNO-2
-
-
Medvelászló
senior tag
Érdemes kipróbálni,ha nagyon jó hangokra és állati jó grafikára vágysz.Ma sikerült szert tennem 1 radioaktív FN 2000-re v.FT nem tom"
Kapsz kis kedvcsinálót
Én Masteron nyomom,és nagyon izgalmas,pörgős,szép és a hangok azok egyenesen vérfagyasztóak.Rengetek zombi,alvajáró,monszta és egyéb házi kedvencnek nem mondható állat tör az életedre! -
--Disztroj--
senior tag
én a 110 ezremet most elköltöm jantarban egy mesterlövész puskára,mert iszonyat kell már, + nemtudom mikor botlok bele, ha egyáltalán...
amúgy amit az ol2.2 használok magyarítás, az a STALKER_Oblivion_Lost_2.1_HUN
elvileg úgy kell rátenni hogy a scripts könyvtáron kívül mindent átmásolsz a stalker könyvtárba...elvileg ha telepíted vagymi, akkor nem fog menni, de nekem így az elöbb említett megoldással (másolós) is vannak angol szövegek, bár azok túlnyomórészt az ol2.2 végigjátszás utáni csapatépítős párbeszédekre korlátozódnak...annyit meg bőven értek angolul
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Gaming notebook topik
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Raspberry Pi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Classic / Xbox 360
- További aktív témák...
- Használt gamer/ workstation laptop felvásárlás TÉNYLEG magas áron!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged