- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
PeL
addikt
válasz
romero28 #7719 üzenetére
Erre kiváncsi lennék én is. Majd írjon már róla valaki ha kipróbálta
Van egy olyan mod hogy Narodnaya Soljanka + DMX + DKZ. Az a mod is ilyen, az összes stalker epizódot összegyúrja mondjuk abban asszem nincs ilyen equipment modolás meg ilyenek és baromi nehéz. Úgy kezdődik hogy a kezdő mapon a vasúti híd túloldaláról indulsz a kocsi roncstól nem messze. És kapsz rögtön kezdéskor egy csávótól egy pisztolyt 7 !!! lőszerrel. Juss át az AK-s katonák által őrzött hídnál, és éld túl
10x próbáltam meg, az első fejes után azonnal szitává lőnek...
-
robogo81
senior tag
válasz
romero28 #7554 üzenetére
Az OL. 2.2 mod béta honosítását rá lehet tenni,saját felelőséggel,de azok a szövegek amik nincsenek lefordítva,nem fognak szerepelni a játékban,csak a hivatkozásuk: text_dead_mutant_2. Ez csak saját kreálmány de van hasonló.
Meg a honositás localization.ltx fájlában szerepelnie kell azoknak a fájlneveknek,amik az eredeti localization.ltx-ben a files= után szerepelnek.Magyarul össze kell hasonlitani a 2 fájlt és a magyarba be kell rakni a hiányzó neveket,meg ki kell lőni a closecaption.ltx-t mert összeomlik tőle ha van.
Én ezek után az txt\eng mappát átmásoltam a hun mappába,de az azonos nevűeket nem engedtem felülírni.
Fogalmam sincsen hogy így végig lehet-e a játékot vinni,ez csak pár perces próbával sikerült tesztelni.
Az alapsztorit valószínűleg tudja magyarul,a OL 2.2 módban szereplő küldiket,meg a fegyverneveket is,de az újabb fegyvereket meg küldetéseket angolul írja ki,vagy sehogy.
Bocsánat ha sok hülyeséget írtam,de pár órát rászántam a fájlok másolásával meg a beírásokkal,mire eddig eljutottam.
Ez szigoruan saját felelősség,addig nem vittem el hogy azt mondjam gond nélkűl müködik ez az angol-magyar hibrid.Off:valaki megmondaná hogy kell képet ide beilleszteni,régebben volt a hozzászólás írása ablakban kép feltöltése opció is.Vagy csak nálam hibádzik.
-
robogo81
senior tag
válasz
romero28 #7456 üzenetére
Köszönöm.
Kár a mediafire-s linkekért,ott nincsen annyi korlátozás,nincs várakozás,meg engedi a folytatásos letöltést,de kicsomagoláskor a benne lévő fájlok egy részét nem tömöríti ki(7zip),a winzip meg alapból meg se nyitja.
A rapidos meg a megauploados linkekröl letöltöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest