-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Plazmacucci #10154 üzenetére
ohh...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Plazmacucci #10151 üzenetére
én nem tudtam frakcióba állni
azt hogy is kell/ett volna?! -
- = Zk = -
félisten
az OL 2.2-nek hogy van vége? amiben nem fogadod el a C-Tudatot.... barangolok, majd kidob a földre.
ahol a videónak kéne jönni, miszerint rommá lövöm a C-Tudatos "bölcsőket" ott nekem semmi nincs. huppanok a földön és szevasz. nem tudom merre kell menni -
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #10109 üzenetére
megoldva. fizettem, és elintézte. aludtam egyet oszt' csá
-
- = Zk = -
félisten
üdv néktek
elkezdtem kicsit bohóckodni...
minden szép és jó volt, de mentem vissza az X18-ból, be a Barkeeper-hez és rámtámadtak a Duty-sok O.o
valamit fizettem a barkeepernek, hogy intézkedjen, de csaknem sikerült neki, lelőttek, mint egy veszett kutyátmenthető még a játék, vagy elöről kell kezdenem?!
-
- = Zk = -
félisten
OL2010 alá melyik patch kell?
-
- = Zk = -
félisten
most teszem fel a játékot, természetesen OL mod-dal...
b.szki, kell a patch is...
... óóó, hogy azt hova tettem
-
- = Zk = -
félisten
noh, urak.
multival ki nyomja? van dedikált szeró? miről szól a multi része?..... -
- = Zk = -
félisten
évek óta ez az sms hangom
megunhatatlan... és megborzongtatóapropó, a multi része miről szól a játéknak? a SoC-nak....
-
- = Zk = -
félisten
nagynehezen feltettem
ez az sms hangom, amióta megjelent
soc ol menu zene -
- = Zk = -
félisten
a kinézet mind1, laptopon vagyok. intel gma4500m
hát sry, de ez a mod nem jött be...marad a sima OL.....
akkor marad az OL 2.2. a 2.0át párszot átnyálaztam_
(#6931) marked one94
koszi
egyelőre csak az 1,0005 van fent. graf optimalizálással b@szakodom...na meg egérért talpalok, had ne tapipaddal
...
jó az aláírásod
-
- = Zk = -
félisten
háló
visszatértem életem legmeghatározóbb játékához.
igaz notiról, de jóaz. kell a zóna
...
pár question:
- elég ha 1 patchet lekapok, vagy lekell mindet? ha kell mind, honnan tudnám egyszerre lekapni?..
- OL2.2t próbáltátok?..én a 2.0-át vittem. az bejött..köszönök mindent
zk..
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Medvelászló #6243 üzenetére
nem, nem találkoztam! eztmost Újonc-ként nyomtam végig, sietni akartam, mert mentéseket akarok(tam) Archiválni
de az OL1.1ben voltak ott monszták. és akkor is Újoncként mentem....hmmakkor beállok valahova. és lesznek küldik is? mikor várható a Vége, ha van?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Medvelászló #6241 üzenetére
ohh, hogy ilyenkor ellehet helyezkedni
nekem ez új....amúgy mitől kellett volna tartanom, és hol?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Medvelászló #6238 üzenetére
már a hotelnél járok. eddig megusztam hibamentesen
várható mégvalami?
Lauda: hogy mit javasolsz?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Medvelászló #6236 üzenetére
magyarán menjek vissza ott, ahonna odakeveredtem?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
remington2 #6234 üzenetére
áhh. ezt nemtudtam
köszönöm. akkor végtelenítve vagyok, az NPP-en belül. sehol nincs kijárat?... visszamennék sidorovicshoz, barman-hoz stb. -
- = Zk = -
félisten
OL2.2
Emberek?elakadtam....
Ch NPP-ben járok. legutolsó pálya. amikor ide-oda teleportálgatsz, és katonákat lődözöl a PP területeiről.
Jelenleg leteleportálódtam a talajra. kinyiffantottam egy agyturkászt, de nemtudom merre van az arra. merre kel lmenni? lent állok, a PP mögött valahol, és nézek körbe. lassan rámesteledik, életerő nuku, skúló is alig-alig.
5let? -
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz
proof88 #6206 üzenetére
úton vagyok
jelenleg lentvagyok X16ban. Te holjársz?
de OL-ben már voltam a Kívánságteljesítőnél. ránéztem, megvan, megvan. go tovább
ugyhogy a legutsó pályán szenvedek a monolith katonák ellen. már eccer eljutottam odáig, hogy sikerült az összes kis ÜVEGGÖMBÖT összetörni, de a lángok miatt meghaltam.kiment a fejemből, hogy nem vagyok halhatatlan....
-
- = Zk = -
félisten
válasz
proof88 #6203 üzenetére
nem bug. a sima alap stalkerben ez az alap továbblépés....
OL modban átlehet sétálni a stadionon, küldi része....
átkell verekedni magad. nehézségtől függően vannak ott szörnyek. fullkeménységen az összes mutánsból van ott elegendő mennyiség, hogy beismerd: szégyen a futás, de most roh@tdt hasznos.... -
- = Zk = -
félisten
válasz
Anubiss #6200 üzenetére
reméltem, hogy nem...namind1!
hát egyikkel sem tudok szolgálni, annyit tudok mondani, hogy mivel OL 2.2-vel nyomom, így nembiztos, hogy hasonlítani fog az original stalkeresre.
külső: nálam ugynézett ki, mint egy barnazubbonyos bandita. a vicc, hogy RPG volt a kezében.
helyileg: hotel. ne szemből menj be a hotelbe, ahol a homokzsákok vannak, hanem a jobboldalánál. tehát feljösz az autoparkolós alagútból, és kicsit jobbra. a lépcsőn fel, ameddig zárt ajtó nincs.sztem ha nem jelzi narancssárga pöttyel, akkor valszeg nemis találkozol vele...vagy ő minden esetben ottvan?...
-
- = Zk = -
félisten
OL 2.2
nah nagynehezen átverekedtem magam a nehézségeken. sőt, a hotelban még Kanyhalossal is összefutottam.
egyelőre most átkell iszkolnom a stadionon, a sok anomália és dög között. találtam menet közben egy-két érdekességet. pl egy 30! lőszert befogadni képes Vintar BC-t. imádkozó ellenséges egységet. hm.ki merre jár?
-
- = Zk = -
félisten
végülis igen.
ilyen elhagyatott ipartelepet énis láttam valahol (a helység neve nemjut eszembe)
amúgy nemis ipartelep volt, hanem egy régi kiöregedett katonaság. hatalmas csarnok, épületek. megvolt a feelingje. nekemis a sztalker jutott eszembe
(ami az érdekessége volt, hogy csontra lerabolták. a majd 4-4,5méter magas harmonika vas ajtót pikk-pakk hangnélkül elvitték. az 5-ből csak 2-t, mert azért annyira nemvoltak erősek) -
- = Zk = -
félisten
válasz
Medvelászló #6193 üzenetére
....én hozom a saját SVUmk2-met hozzávaló skúlóval
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Medvelászló #6191 üzenetére
lottózol egyáltalán?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
R1200GS #6186 üzenetére
én ennél a mocinál raktam le a voksomat. csakis BMW lehet. mint az autó(m).
[BMW K1200S] -
- = Zk = -
félisten
válasz
Medvelászló #6179 üzenetére
úúúúgyám!
R1200GS.jah, megyek énis Chernóba, itt ne hagyjatok. mehetek a mociddal?
miféle motorka az?... -
- = Zk = -
félisten
válasz
proof88 #6177 üzenetére
DOOM 3at énis nyomtam. nekem tetszetthjah. akartam kicsit OL-ozni. jövök ki a bárból, erre hirtelen hatalmas durranás, írtózatos vörös vihar
ezzel nem lett volna baj, de kicsit összecsináltam magam, ugyanis az 5.1-et elég hangosra raktam. és nekem alap beállításon a mélyhang kiemelés van.
család legyalázott, mikor felsikított a játékban a sziréna.
szégyen ide, szégyen oda, deha meghallom az OL menüzenéjét, kiráz a hideg. ha találkozom ilyen viharral, feláll a hátamon, karomon az összes szőr
ez az egyetlen játék, ami mind a mai napig megtud fosatni. iszonyat amit ezzel a játékkal elértek!.... -
- = Zk = -
félisten
válasz
proof88 #6171 üzenetére
éncsak felfigyeltem az előttem hozzászólóra
amúgymeg énis tapasztaltam ezt a visszatöltésesdit. előszőr meglepődtem. de érdekes, mióta újra feltettem, nem csinálja. amúgymeg sztem ez tnem lehet BUG-nak, hibának könyvelni.
lsd pl a hellgate: londont. ott minden új inditásnál (az mindegy, hogy mentés vagy új szingli) ő újragenerálja a pályát! mindig más pályát ad be, de a küldetés ugyanaz! -
- = Zk = -
félisten
válasz
R1200GS #6169 üzenetére
a linket köszönöm. tettem lépéseket ezügyben énis
de ami bosszant azaz, hogy az ILLETŐ 2008!-ban feladja a hirdetést, és azóta a PH!-ra sem látogatdühít...
nagyon kiváncsivá tettél ezzel. ha ennyi vele a gond, akkor nem hiszem, hogy kiadok érte utólagosan pénzt, akármennyire is szeretem. ennek utánna kell járnom!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
skeleton91 #6167 üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
válasz
skeleton91 #6165 üzenetére
nem viccnek szántam, ha annak érződött. bocsánat.
oké?szerk: rendben
-
- = Zk = -
félisten
válasz
skeleton91 #6163 üzenetére
akkor kattints a VÁLASZ gombocskára, ha személynek cimzed az álltalad leírtakat
ezt tudod módosítan ia SZERKESZTÉS gombocskával. (max 5 percig). és még sok sok érdekes nyalánkság...
üdv a PH!-n -
- = Zk = -
félisten
válasz
skeleton91 #6161 üzenetére
jóindulatból kapsz egy linket. olvasd át. nem sértés, jótanács. énis ITT kezdtem
[link] -
- = Zk = -
félisten
válasz
R1200GS #6158 üzenetére
ha vetted a játékot, akkor mond el hol?
valamint nézd meg a képeket, és dönts. a galéria a SoC 2009-ből való.[SoC 2009 Edition]
jah a galériában még van SoC OL2.2, Clear Sky is. csakúgy. viszonyítás képpen(#6159) skeleton91:hadd szóljon
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Medvelászló #6151 üzenetére
oks. thx
-
- = Zk = -
félisten
énis Bencom idejében jöttem. meg Athlon XP.
hm. rég láttam őket.... Bencom mért függesztette a topicolást?sztem meg nemcsak a FÁRADSÁGON múlik, hanem a hozzáértésen is!
én pl nagyon nem értek hozzá. de védeném a HSZ-emet....
nem ELLENKEZNI akartam Remington-nal. az nem én vagyok. csak ÉRDEKLŐDTEM, hogy van-e jó is amit ebben a játékban lát! -
- = Zk = -
félisten
válasz
remington2 #6146 üzenetére
melyik OL modot ISMERED?
jogos amiket írsz, demost úgy őszintén! mért ezzel foglalkozol fórumtársam? neked nemtetszik a játék SZÉPSÉGE? az nemnyújt ÖRÖMET, hogy VÉRFRISSÍTÉST kapott egyik kedvenc játékunk? én megértelek, hisz az élet nem habostorta.......demár összezavarodtam.
de szeretem annyira ezt a játékot (Clear Sky is idetartozik!), hogy elnézzem a hibáit. bugjait. sajna én ilyen vok.
de ha félreértelmeztem a mondandódat, akkor javíts ki kérlek!
(#6144) Medvelászló: ez OL 2.2?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
remington2 #6142 üzenetére
én egyszerre nyomom az OL 2.2-t, és a 2009 mod-ot. FULLHD-ben. szvsz van különbség a két mod között grafikailag (is).
a béta meg nálam sajna nemindult el
-
- = Zk = -
félisten
hétközben nem szoktam nyomulni, ilyenkor fórumozok. deha adódik, akkor visszatérek a Zónába. egyelőre ot ttartok, hogy bentvagyok X16-ban, szinte nulla skúlóval
Te merre? valamint miféle melót végzel?(#6134) proof88:
(#6135) Lauda: ha kiindulunk a Clear Sky-ból, akkor elméletileg, mint már mondottam, az xRay motor szépen használható. megérett a továbbfejlesztésre, ami szerintem rövidebb, mintha újat csinálnának.
-
- = Zk = -
félisten
neked jó, nekemis.
én ahol tudom kihasználom a FULLHD-t, de a VGA-m közbeszól...hajózásról meg annyit, hogy beadtam jelentkezésemet még régebben folyami hajós munkára. volt osztálytársamat kijuttattam skóciába, én nem mek utánna egyelőre. a hajózás jobban vonz!
reménykedem...én nagyon nem szerettem mászkálni. fájnak a lábaim, így monitoron keresztül is
amugymeg kezdem érteni, miről beszéltek a monitorral kapcsolatban. igaz fogalom zavarban vok, de amit tudok biztosra, hogy nekem a (PL) stalker alatt nincs fehér csík. ami zavar az a korom sötét, de az a játékból jön....
-
- = Zk = -
félisten
juj
én ennyire nem értek a monitorokhoz. engem pl kapásból sajna az ára az, ami elriaszt. a másik, hogy max 1680*1050-et bír. sajna ezek apró dolgok, dehát emberek vagyunk ugyebár...ha neked megfelel, akkor nekemis
amit meg proof88-nak írtál, nekemis eza véleményem. ilyen embernek elég megemlíteni, hogy Marked One, vagy Bloodsucker, és már tuddja is miről van szó. előjönnek az emlékek. a zóna.
én pl szerettem volna megcsináltatni Marked One S.T.A.L.K.E.R. alkar tetkóját, de a hajózás miatt egyelőre nem lehet
amúgy figyeltétek, hogy még idén ősszel kaphatunk egy új STALKERT? nagyon kiváncsi leszek rá. már most tudom, hogy jólesz. pláne ha a CS-t követik. ahogy elnéztem, az xRay motor elkészült.
-
- = Zk = -
félisten
rendben, nekem elég nagyvonalakban is.
megnézem magamnak, azokat a teszteket, aztán elteszem magam holnapra. vár Buda.
(#6102) proof88:üdv újra a zónában. kiváncsi leszek a Te véleményedre, a 2009-es verzióval kapcsolatban. ha gondolod, és még nem tetted meg, nyálazz bele a képekbe, amit linkeltünk Lauda Zónatársammal.
-
- = Zk = -
félisten
azért csodálkoztam, mert elég picik a képek ahoz az erőműhöz képest
őőő...nézd el tudatlanságomat, mitrétünk TN panel alatt?
amúgy igen, én egy LG L1950BH-t váltottam vele. sajna egy pici hibája van, hogy D-SUB-os. mind1. nemolyan jó a szemem, hogy megtudjam különböztetni a D-SUB DVI közti különbségeta drága kis BenQ közel 45k-ba volt. ezvolt az egyetlen FULLHD-s moncsi ilyen árban. és a képe? hát az bitang jó. ezért a pénzért, ez a monitor egy főnyeremény érzésem szerint. egykis felhasználói tesztet írtam róla a LogOutomban, ha nagyon kiv vagy reá
sokat vaciláltam, hogy megvegyem-e. nemvoltam oda a wide moncsiért akkoriban. hát megvettem...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #6095 üzenetére
módosítottam az előző mappát. bocsika! de nyilvános, ugyhogy beletudtok lesni onnan is, akinek kell, teszek fel új linket.
(vagy keresek, egy mod-it)
mellesleg tettem még fel mappát képekkel. Oblivion Lost 2.2, és Clear Sky. folyamatosan bővítem, lehet csemegézni.... -
- = Zk = -
félisten
újabb képcsokorra való. javaslom az utolsótól kezdjétek nézegetni, mivel az elöző sorozat is benne van. Soc 2009 Edition
Soc 2009 Edition
nah irány Yantar, valamint sikerült a labor mélyén szereznem egy gránátvetőt az AKM 74/2-mhöz! márcsak az a fránya hangtompító kellene! azthiszem ha kijátszottam, kipróbálom, hogy egyéb mod-okkal karöltve is működik-e. pl trader, ultra_graphic stb!
szerk: jah valaki igazán segíthetne, hogy a HUD-omnak a töltényállapotát nagyobbra cseréljem, mert zavaró az a miniatűr számsorozat
-
- = Zk = -
félisten
(#6090) ricsy888:
hajrá. páran már TESZTELJÜK! és hidd el nem fogsz csalódni. garantálom. amint kijössz szidorovicstól, leesik az állad a látványtól.
erről a gépigényről meg én speciel nem hallottam semmit(#6091) R1200GS: ezcsak egy gyári mod. pár hsz-szel feljebb linkeltem a teljes hírt erről. ahonnan leis lehet tölteni. a képek a 2009-es változatból vannak természetesen! ( nekem sem eredeti a gémem. de csitt
)
a másik oprendszeren OL2.2-vel nyomom. azis nagy brutál. érezhetően más lesz tőle a játék. már a menüzenéje hátborzongató. mitössze rohangáltam, mire megszereztem aztisSoC 2009 Ed.
végre van távcsövem a gyárilag tuningolt AKM 74/2-esemre. reszkess Zóna. márcsak egy hangtompító kéne, és kész is a Silent Hunter-em. lassan az X18 kulcsa is meglesz. nah az lesz még egy enyhe para.
-
- = Zk = -
félisten
rakok fel pár képet Picasara. gondolom ezeket teis láttad már. részesültél ebben a látványban
akinek meg kedvcsináló kell a játékhoz, ime...
SoC 2009 Editionsokat optimalizáltak sztem a játékon. FULLHD-ben minden fullon szépen megy. ahoz képest, hogy az egyik VGA-mat letiltotta az oprendszer!
-
- = Zk = -
félisten
SoC 2009
eccerűen lehidalok ettőlhihhetetlen grafika. sokszor azért halok meg, mert percekig csak bámulok ki a fejemből. a vörös égbolt nálam is beköszöntött, besza...s! csillagos ég?! áááh, hihetetlen szép...
jelenleg a csapostól kaptam dokumentum küldit, X18 asszem. de megbolondulok ha nem kapok/találok valahol egy távcsövet (PSO-1) az AKM 74/2-esemre
a hangtompító hab lenne a tortán....
Lauda Te merre jársz?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Medvelászló #6074 üzenetére
hát, amit linkeltem. de az ugytom, csak menu pecs.
nemértem, nálad miért nem megy....ha mindent úgycsinálsz ahogy mondjuk, nemértem.. -
- = Zk = -
félisten
válasz
R1200GS #6069 üzenetére
ez engem is érdekelne!
(#6068) Lauda:még nem. de csini. viharhangokat hallottál már?
nemsemmi korom sötétben a villámlás
(#6070) Medvelászló pucold le a játékot csontra. majd a mappájából is törölj mindent, és úgy tedd fel, figyelvén a sorrendre. milyen win alatt próbálkozol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged