- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
Lehet az elöbb rosszul mondtam, bocs
A fent leírt ltx fájlokban keres rá a
max item mass
max walk weight sorokra
Mekkora érték van mellettük? Hogyan mod-oltad a súlyt?Az mit jelent hogy és annyi?
Ha a hálózsákra kattintasz, akkor a bal felső sarokban meg kellene jellenni egy kis táblázatnak, hopgy mennyit akarsz aludni. De ha álmos a karakter, akkor nem liheg, hanem szédül és homályosan lát. -
-
emre
veterán
ol2.2 hun :
http://www.megaupload.com/?d=0J6XVW1Oköszönd a készítőnek, ne nekem
Átírod az actor.ltx, és s system.ltx- ben a max walk weight melletti számokat, lehetőleg egyformára.
Vagy innét kiválasztod a neked tetsző mod-ot de ugyanazt az ltx-eket tartalmzza ez is -
C4mp3r
addikt
Hát abban semmi élvezet nincs szerintem. Én master-on játszom, de még így se jelent nagy gondot lemészárolni az ellenfelet. Szerintem próbáld ki nehezebb fokozaton a játékokat, mert úgy nő az izgalom.
(Persze van amikor kapsz két rövid sorozatot a fejedre és már fekszel is.
)
-
Bencom ™
őstag
Ki lehet nyitni az ajtót dekóder nélkül is csak egy gauss puska kell hozzá és bele kell dobni, kifeszíti. Kis csít, de ennyi belefér. Nem lehet elmondani, mert még vagy 2, vagy 3 teljes pálya hátravan még. A játék legélvezetesebb része
Teleportálgatással és henteléssel, ahogy kell
szerk: egyébként a stalker tipikusan az a játék, ahol nem szabad felülírni a mentéseket, mert olyan sok kimenetele van
-
nike_
addikt
Aha.
Sorry, 10 percig írtam a hsz-t
Hát, ha azt akarod, hogy rendes vége legyen, akkor menj vissza egy olyan mentésedhez, ami még azelőtt van, hogy bemész a Vörös erdőbe. Ha ez megvan, akkor teljesítsd a "találkozz Guide-dal" küldetést, Ő elküld Doctorhoz, aki odaadja a kulcsot a Pripyat-i rejtekhelyhez, amiben van a dekóder.
-
nike_
addikt
Dekódered megvan? Mert akkor a Monolith Control ajtaját kell megtalálnod.
Ha pedig nincs dekódered akkor úgy kb. megmondom hol kell menni.
Ha addig eljutottál, hogy felmentél a lépcsőn, akkor:
Egy körfolyosó déli oldalán vagy. Menj balra a lépcsőtől, aztán jobbra a nyugati folyosóra. Aztán egyből jobbra, egy kis ajtó nélküli nyíláson. Bejutsz egy szobába, ahol van egy domb, nem tudom miből készült. Azon felmész, és ha körbenézel, látsz majd egy nagy létrát. Felmész, már látod a kívánságteljesítőt. Balra mész, aztán fel egy kis létrán, és jobbra végig a vékony betonon. Beleugrasz a teleportba (ilyen fehér villogó vmi), az feldob. Végigmész a keskeny falon, rá az egyik vasrúdjára a létrának (fekszik a létra a levegőben). Végigmész, ha a bal oldali vasat választottad átugrasz, majd balra mész, aztán megint balra, tovább fel egyenesen. Aztán balra lesz egy lejtős deszkaféleség, azon lemész, ugrálsz kicsit és ott a szemed előtt a Wish Granter. Megnyomod a használ gombot, és végigvitted a játékot.
Majd számolj be milyen befejezést kaptál
Remélem érthető volt
-
Chrom
tag
Nahát akkor játszd végig, és utána kötelező mindkettőt kipróbálnod! Persze egymás után.
Ha lehet akkor a priboi-val kezd, és utána az OL 2.2-őt.
Ez a két mod rohadtnagyot dob még a játék élményen, a priboi meg teljesen más történetre épül. Pl kikell benne nyírni Strelokot, és a Dokit...
Az Oblivion Lost mod-nak végül is ugyan az az alap története mint a SoC-nak, de egy csomó dologgal megspékelve: több szörny, vannak kitörések (blowout), több mellék küldetés, rengeteg új fegyver, és azok a fegyverek is elérhetők hamar amik sajnos csak a játék végén, van hozzá lőszer is... vezethető kocsik, új relikviák, lehet benne kreálni is őket ha az egyes anomáliába dobod! Ja és a végén tovább bóklászhatsz a zónában... -
Chrom
tag
Bocs, neharagudj de szerintem nem egyről beszélünk... én a priboi story MOD-ról írtam, és a többiek is előttem! Ez egy MOD kiegészítés, mint pl az O.L.
Itt nem a kereskedő és a csapos adja az infókat, hanem a hadsereg parancsnoka. Mivel egy katonát kell benne irányítani.
A Kereskedő nincs is ott a helyén, mert a leírások alapján elmenekült. Mondjuk ad infókat, de levélben. A csapos is ad pár infót, de az számomra nagyon kevés...Autót lehet benne vezetni, mert eleve az eredeti játékban is lehetett volna, csak kivették mert nem tudták normálisan megcsinálni. Sajna még most is vannak hibák, lebegő autók... Vezetés közbe felrepül a levegőbe!
Könnyen felborul, ilyesmi...
Azt utálom benne, hogy autóval mappot váltok, és mikor betölti az új mappot akkor az autó fogja magát és szabály szerűen előre bukfencezik.
Meg az még nagyon idegesítő tud lenni, hogy oda rakja egyes pálya kezdéseknél az ellenséget, na attól idegbajt tudtam kapni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest