- Mobil flották
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- VoLTE/VoWiFi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
adrian.laki
újonc
válasz
Kaszas1990 #6844 üzenetére
Köszi! Nagynehezen leesett, hogy van még egy ugyanolyan ajtó ugyanazon a szinten. Mennyi időt el....tam itt!
-
adrian.laki
újonc
Üdv Stalkerek!
Elakadtam a játékmenetben, segítsetek! Lost Alpha ver. 1.3003 magyarítva, a "Disable Psy-Brain Power Supply" résznél. Mikor végeztem minden feladattal és keresném a titkos alagutat, hogy elhagyjam a helyszínt, a végigjátszás videók szerint egy nyitott ajtó vezet a lejárathoz...engem viszont ugyan az a helyszín fogad, mint ahol elkezdődött a küldetés (ahol magamhoz tértem tudsóként az álomban) felfelé nem lehet menni, mert a létra le van szakadva. Lehet, hogy programhiba? Köszönöm a segítséget előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest