- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
malercoo
csendes tag
sziasztok az sgm 2,0 geohoz van müködő magyarosítás?
-
malercoo
csendes tag
ha az oázis szive küldetést megcsinálod ez a jutalom szolgálatos katonánál van akivel jupiter undergrund pálya elején lehet találkozni / hagytam, hogy végezenek vele az ormányosok/
-
malercoo
csendes tag
válasz
Aarpok #13226 üzenetére
az erdőgazdaságnál egyből kilőttem mindenkit / enot beidegződés/a banditákkal is végeztem, a dutys küldiket megcsináltam aztán azokat is melegebb éghajlatra küldtem / az egyik dutysnál volt rejtekhely pendrive ami egy seva öltözéket, pénzt, két javítókészletet meg egy vegyvédelmi sisakot tartalmazott / majd újra kezdem ha kijön a többi része
-
malercoo
csendes tag
válasz
Physicist03 #12847 üzenetére
Ó köszönöm, akkor maradok itt s keresgélek s harcolok míg jön a folytatás
-
malercoo
csendes tag
válasz
Physicist03 #12693 üzenetére
google fordító.amúgy tényleg új sztori s új küldetések stb, de eddig gyengébbnek tűnik az enotnál /de változhat a helyzet még, legalább is ebben reménykedem és itt Zatonban találtam már 2 aranyhal relikviát s ez plusz 40 kg/
-
malercoo
csendes tag
-
malercoo
csendes tag
válasz
zozimoto #10839 üzenetére
szerszám yantarban a gyár bejáratától balra van az nagy íves tetejű épület tetején a bejárathoz a legközelebbi oldalon, yantarban a tudosoknál az oázisos küldetést érdemes meg csinálni mert kapsz egy jobb ruhát mint az exo, az oázis relikvia meg majd a pripjatyba vezető aluljárójában lévő sztalkernél van /ezt véletlenül tudtam meg mert volt nála valami jó fegyver ezért nem segitettem neki a harcban az ugrálokkal szemben s mikor meg halt kifosztottam akkor derült ki ,hogy nála van
-
malercoo
csendes tag
válasz
zozimoto #10752 üzenetére
a protein yantarban a gyár bejáratánál közvetlen jobbra eső épületben az asztalon,a vintorez pripyatban az iskolánál az a két toronyház egyikében amelyiket egy hatalmas fa köti őssze és ide -oda megy egy fénygömb, a fára fel kell mászni / végig játszottam különböző módokkal többször is még egyszer se jutott eszembe, hogy fel lehet mászni rá/persze ki kell kerülni a fénygömböt s az egyik erkélyre be lehet ugrani s a szobába lesz a vintorez meg egy zulu rpg teljesen feltápolva amit a módban nem lehetséges, meg valami dokument a groupról,ja és van svarog detektor is valaki hiányolta módból
-
malercoo
csendes tag
válasz
Blizzardking #9291 üzenetére
a zaton kereskedönél meg lehet vásárolni a 2 katonai javító táska helyét is.
-
malercoo
csendes tag
szia, hol lehet állítani a nem javíthatóság értékét az enot verzióban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Óra topik
- 3D nyomtatás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Nokia mobilgyűjtemény - E-series + 2 klasszikus
- Siemens SL 45 - magyar, dobozos, ingyen Fox
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged