- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
ViZion #16070 üzenetére
A sullyal nem lesz semmi gondod, en mondom.
Ugyanis kapsz egy Iranytu nevu kepzodmenyt, ami +70 kg sulycipelest biztosit.Aztan meg egy Aranyhal ha jol emlekeszem, +12 kilo - ezt valami kuldetesert kapod, es egyet talalhatsz a detektorral a sulinal is.
Azt a golyoallo mellenyt, amivel alapbol kezdesz, azt meg 100 kiloig lehet felfejleszteni, vagy ilyesmi, ugyhogy olyan 192 kilo cuccot cipelhetsz, hacsak le nem csereled valami masra, azzal meg nem tudsz annyi mindent cipelni...parat kiprobaltam...
En is az automata fegyverekkel szeretek lovoldozni, de sajnos a mutansok ellen a soretes hatekonyabb...A jatek vege : az atomeromuhoz kell eljuss, es azon pedig Monolitosok vedik a vegso kuldetes targyat.Gauss puskakkal
Amugy azonban ujra vegigjatszom, kivancsi vagyok Vintorezzel le tudom-e szedni oket ugyanugy mint a Barett-el.
Es lesz ott egyeb nyalanksag is, mutanshordak, mindenfele fajtabol.DODOPEK : az igert kepeket beteszem ide, amint lesz kedvem oket kuldetes szerint szetvalogatni.Most egyelore nincs, mert olvasok
Amugy a New Vegas engem is erdekel, mert meg nem jatszodtam vele, es ha le is van forditva, akkor meg jobban erdekel...UI : nalam a DirectX10-re tevesevel tokeletesen mukodott minden....
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Hardcore café
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen házat vegyek?
- Padavan firmware
- További aktív témák...
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest