Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bluetooth-headsetekről általában
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Nagyot ugrott az új Snapdragon 8s Gen 4 teljesítménye
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Friczy
senior tag
válasz
kgyurma #21699 üzenetére
Szerintem attól függ, hogyan töltöd. Ha neked is van Revolut számlád és arról teszed át a pénzt, akkor legfeljeb tőled fognak jövedelemigazolást kérni, az meg egyszerű. Ha a te kártyáddal töltöd az ő számláját közvetlenül, az problémásabb lehet, persze nem biztos, hogy kérnek bármit is.
-
emeritus
tag
válasz
kgyurma #21699 üzenetére
Ha Revolutról töltesz Revolutot, akkor szerintem nem lehet gond, esetemben is gyakorlat ez. Egyébként különös, ha havi néhány tizezer, vagy akár százezer forint mozgatása egy pénzügyi szolgáltató figyelemére érdemes, illetve ennek vizsgálatára fizikai munkaerőt fordít. Ez (itt tudottan szűkös) erőforrások indokolatlan pazarlásának tűnik és nem is szimpatikus. Remélhető, hogy van ésszerű magyarázata, megfelelő kommunikáció nincs, ennek hiányában minden pénzügyi szolgáltató legfőbb értéke a Bizalom csorbul. Lelkük rajta.
-
hedgehog
senior tag
válasz
kgyurma #21699 üzenetére
Nekem csak annyi tapasztalatom van, hogy évek óta erre kapják/kapták a gyerekeim a zsebpénzt (már amelyik elmúlt 18, de még nem dolgozik
), és senki semmit nem kért tőlük.
Egyébként olyat olvastam már, hogy ilyenkor bekérik tőled kérik a pénzforrás igazolást, de már sajna nem emlékszem hol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Nyuszi HOP! Szép és Jó! Sok ventivel! DeepCool CC560 v2 üveg ablakos fekete számítógépház INGYÉ MPL
- Szinte új/fél éves - LG UltraGear 27GQ50F-B Monitor 165 HZ FHD 1 MS
- GARIS/KÉT SZÍNBEN! Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEKETE
- Jövök már! Addig is itt a VÍZ! Kolink Umbra Void AIO 360mm ARGB INGYEN FOX az árban
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Huawei Matebook 14 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 14" 2K Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest