- iPhone topik
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaylorPro
addikt
A napokban visszakerült hozzám életem második okostelefonja. Az első 6600, majd követte a 6670. A 6670-et eladtam egy kollégámnak, ő eladta egy másik kollégámnak. Most ingyen visszakaptam és felújítottam. Új középkeret, burkolat, billentyűfólia. Új akku beszerzés alatt. 2005-ben vettem. Számlája, doboza, mindene meg van.
Kapok ajándékba még egy ugyan ilyen telót törött kijelzővel, plusz kapok egy új közép keretet szintén ajándékba.
-
TaylorPro
addikt
Ennek nem tudtam ellenállni: [link]
Rendeltem hozzá adatkábelt és teszem rá a magyar nyelvet tartalmazó sw-t mert az nincs rajta sajnos. Nagyon régen majdnem vettem ilyen telót. Rettentő drága volt.
-
TaylorPro
addikt
Üdv!
Csak meg válok tőle. Jó vétel: [link]
-
TaylorPro
addikt
Srácok, Ericsson R320-at mivel lehet nyitni? Kábelem van hozzá. Semctool menüjében nem szerepel.
-
TaylorPro
addikt
Ehhez mit szóltok? [link]
Rendeltem hozzá eredeti Ultra Slim aksit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Eladó GAMER Konfig Ryzen 7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX3070 8GB!
- Ryzen 5 PC //Ryzen 5 5600X -- B550 -- 16GB 3200MHz -- RTX 2060 6GB // CSERE IS!
- Synology DS118 Seagate Iron Wolf (14TB)
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. (VAGY 2TB.) SSD. Digital Edition Kiváló Esztétikai állapot.
- Teljesen új 6,4TB Samsung SSD-k
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest