- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaylorPro
addikt
A napokban visszakerült hozzám életem második okostelefonja. Az első 6600, majd követte a 6670. A 6670-et eladtam egy kollégámnak, ő eladta egy másik kollégámnak. Most ingyen visszakaptam és felújítottam. Új középkeret, burkolat, billentyűfólia. Új akku beszerzés alatt. 2005-ben vettem. Számlája, doboza, mindene meg van.
Kapok ajándékba még egy ugyan ilyen telót törött kijelzővel, plusz kapok egy új közép keretet szintén ajándékba.
-
TaylorPro
addikt
Ennek nem tudtam ellenállni: [link]
Rendeltem hozzá adatkábelt és teszem rá a magyar nyelvet tartalmazó sw-t mert az nincs rajta sajnos. Nagyon régen majdnem vettem ilyen telót. Rettentő drága volt.
-
TaylorPro
addikt
Üdv!
Csak meg válok tőle. Jó vétel: [link]
-
TaylorPro
addikt
Srácok, Ericsson R320-at mivel lehet nyitni? Kábelem van hozzá. Semctool menüjében nem szerepel.
-
TaylorPro
addikt
Ehhez mit szóltok? [link]
Rendeltem hozzá eredeti Ultra Slim aksit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest