Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
golya32
senior tag
válasz
ferret77 #26398 üzenetére
Nem bírod abban hagyni!!!
Ez biztos
Én is gyűjtöttem, aztán kinéztem egy olyan típust amiből kevesebb van, már csak azzal foglalkozom.
Ha viszont jön egy ritka, nekem tetsző típus pl sharp 902, és kp is van rá, akkor megveszem. Nálam fő szempont a használhatóság, ha tudom másod telónak használni akkor megveszem egyébként nem érdekel.Nokiából csak a symbianok érdekelnek, csak kipróbálási szinten, ha jön valami akkor megveszem aztán eladom
-
zorzy4
addikt
válasz
ferret77 #26123 üzenetére
Elvitték előled a 7600át, nem szép dolog. Egyszer előlem vitt el egy oldmobilos kolléga telefont. De mikor írtam, hogy rám licitált, akkor átadta azon az áron, amiért megvette a vaterán. Cserébe amikor én beszereztem egy másikat belőle, akkor ment vissza hozzá, ugyanannyiért. Reméljük itt is meg lehet egyezni a taggal.
-
Dr Dee
tag
-
KSparrow
őstag
válasz
ferret77 #25448 üzenetére
Egy boltossal akadtam össze vaterán, épp kiköltözött írországba. így a 3210 előlapos biznisz után megszánt még pár headsettel, (vagy 10-15 headset) meg egy pár telefonnal (3310 ritka bronz előlappal, gyönyörű állapotban, egy SonyE., és egy 4 órás E51) Meg ez az előlap is benne volt a szeretetcsomagban
Vadi új, fóliás
Már csak egy telefon kéne bele, meg 2 szett szép oldalgumi.
-
KSparrow
őstag
válasz
ferret77 #25444 üzenetére
Az ötlet nem rossz, de a buli témája 1930-as Amerika
Akkor legalább a telefonok, amik megbontják, legyenek egy korból, 3 korszak.. nem jó ha keveredikMeg 3220 szerintem használhatatlan
LED karácsonyfa az a telefon... oldalán, a gombok, és a hátlap is !?
Amúgy durva, de a hátlapban van giroszkóp, onnan tudja, merre mozdult a telefon, és milyen irányba írja ki az infót. Sőt, van a hátlapban 3 extra játék is, ami mozgásérzékelős elvileg... Nekem nem annyira sikerült kitapasztalni
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest