- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Misi1979
őstag
válasz
KSparrow #22415 üzenetére
Írtam anno neki, hogy ne minősítgessen. Ha azt írja rám: "nem normális", az sértés. Semmi köze hozzám és ahhoz, mit és mennyiért hirdetek. Következő ilyennél nem moderációt fogok kérni, hanem komolyabb következménye lesz a dolognak. Akik ismernek, tudják, nem szoktam fenyegetőzni
Véleménye meg lehet, de tartsa meg magának. Én se minősítem őt, pedig tudnám, nagyon is, meg a simliskedéseit is.
A 2 topiklakónak meg köszönöm a jelzést.
-
quailstorm
félisten
válasz
KSparrow #22317 üzenetére
Na a Meroly telója: [link]
legközelebb valami nehezebbet. Bár így is üt...
Egyébként Nokia 808. Equalizer nem feltétlen kell. Tudod jól, hogy egy normális cuccon nincs is. pl N900. Igaz így csak egyféle fülessel(nem 1db, 1 fajta) megy, de azzal legalább jó.
Aztán Lonely Cat Games jukebox. Ha már mindenáron az kell. Alig rosszabb a hangja mint a gyárinak. -
stufen2
aktív tag
válasz
KSparrow #22276 üzenetére
A mai telefonoknak szinte mindegyiknek az akku a leggyengébb pontja, nem értem miért nem töri magát egyik gyártó se azon, hogy legalább 3-4 napig lehessen aktívan használni egy telefont töltés nélkül, szerintem ez oltári nagy pofon lenne a többi gyártónak, ha az egyik meglépné ezt a lehetőséget
-
Balázs1986
őstag
válasz
KSparrow #22183 üzenetére
...és meroly: Köszönöm a választ! Viszont ez azt jelenti, hogy rosszul emlékszem a modellszámra
Mivel jól végignéztem, és biztos, hogy nincs se wap, se mms, az előbb fel is hívtam fatert. Nokia 1600 a helyes típus, elnézést az előbbi megtévesztésért
Szóval, erre szeretnék alkotni. -
Mulderpapa
aktív tag
válasz
KSparrow #22152 üzenetére
Az egyik oldalt belelógott a plexi (vagyis üveg) ragasztója, amit sehogy sem tudtam nyom nélkül letörölni.
Gondoltam leszedem az egészet és majd úgy megtisztítom, majd visszaragasztom. Újjal nyomtam felfele azon az oldalon, ahol már elengedte a ragasztó és reccs.
Nem tudom mit csináljak most vele, a gyári swapos előlap 5700 Ft. -
KSparrow
őstag
válasz
KSparrow #22139 üzenetére
Igen, gépről megerősítem, ez a hedvig.
[Ezt a képet] meg N86-tal lőttem. Tudom, a téma lehetne lejjebb mert így alul sok az üres tér, de spontán volt, így sikerült -
orion1025
őstag
válasz
KSparrow #22117 üzenetére
mindenképp 3,7V-s tölthető dolog kellene.Jelenleg egy 6 éve eltett T290i aksit használok, de így is 10 órát kibír ez a teljesen kifingatott akku és 1 óra alatt feltölt, mert már sokat vesztett az kapacitásából.Éppen ezért nem lényeges az, hogy netán haldoklóbb telefon aksit tudnék-e szerezni, de ahhoz telefon is kellene amivel lehet tölteni.
Zotykoresz:
Az nem is olyan rossz ötlet, csak nem tudom hány V-s.
-
quailstorm
félisten
válasz
KSparrow #22013 üzenetére
Na az egy kib***** gány teló. De amit szeretek benne az a szoftver. Átlátható, logikus, NAGY ikonok, 60 éves mamának tökéletes. De a nagybácsim kitalálta hogy a mamának egy Samsung E1080-at kell használni. Ultafos kijelző, még én se látom, és annyi helyen van 5 gomb, mint a nokiákon 1... Valamint a jellegeztes logikátlan menürendszer, és minden infó baromi pici betűkkel... De legalább van benne WAP meg java...
Szóval egy célközönségnek jó az. Anyámnak 1600 van, az ugyanaz színes kijelzővel(lámpa nélkül), kiváló Nokia TFT. Amin csodálkoztam, az az 1208. Olvashatatlan, furák a színei.
Szóval gány gány, de a Samsungot nem éri utol semmi a hulladékgyártásban...(#22017) meroly : zárt rendszeres Sony Ericssonokról mi a véleményed? Pl W810.
-
meroly
veterán
válasz
KSparrow #21922 üzenetére
mobilnet? 5200-án is láttam már srácot facebookozni
Ne viccelj, ebben is csak EDGE van, a 3720-ban is és én vígan mobilarena-zok, facebookozok, index, gmail stb. A mobilra optimalizált oldalak vígan mennek. Kár, hogy mivel az EDGE a gsm hálózaton megy, így ha gyengus a térerő akkor lassul mondjuk GPRS-re, mert azért az EDGE-nek erős jel kell.
Nem lenne ez így, ha lenne benne legalább UMTS vagy HSDPA, dehát nincs -
draco31
veterán
válasz
KSparrow #21920 üzenetére
Ez nekem egész kellemes minőséget produkált, és valóban kocsihoz lett volna inkább jó.
Ha lett volna olyan retróm, akkor használtam volna, de kellett a net lehetősége, még ha elég lassú is volt szerencsétlenen. A 3330-ason ugyebár csak wap van, és az Alcatel OT303-ason is csak az van, de ahhoz akkum sincs, pedig karcmentes. Más retróm nem nagyon akad most, az 5610-es lett most pihenésre ítéltetve. A 7280-assal sokat szórakoztál mire jó lett, kockára tennéd az épségét egy napi használattal? Nem véletlen elejtésre gondolok, hanem ha sms-t akarsz írni, és melegebb éghajlatra küldöd.
Én most SE X8-ast használok nem gyári szofttal, vannak apró hibák, de nem tudnám letenni. -
draco31
veterán
válasz
KSparrow #21918 üzenetére
Ocsmány?? Milyen színben nézted, nekem ilyen volt és ez halálosan komoly. Aki nem hiszi tekerjen vissza 2011 nyaráig (azt hiszem akkor volt) az Alcatel Magyarország Facebook falán, ott nyertem.
De hamar megismerkedett a csiszolópapírral, fehéren szép karcosan már egész emberien nézett ki, és attól sem kellett tartanom, hogy összekarcolom.
Az FM transmittert szerettem benne. És az akku is jól bírta. Nagyjából ennyi a pozitívum
-
kovy79
őstag
válasz
KSparrow #21741 üzenetére
Én meg tegnapelőtt kukáztam C1-et, C2-őt, C5-öt, pár T28-at, 8210-et, 6250-et, Samu D410-et, P910-et, LG U8380-at, Xelibri X7-et, a legtöbb még szép állapotú is. Utánfutóként jött még vagy kétmaroknyi: 6500, 9210, 5800, stb. Ráadásként egy iPhone4-et is találtam.
Tökéletesen működik, csak cserélni kell a touchscreen-t és a hátlapot. Így már megvan a kis gyűjteményben a 2G, 3G, 3GS és a 4 is.
-
-
draco31
veterán
válasz
KSparrow #21653 üzenetére
A különbségeket a led-ek kivételével tudtam. De első körben csak annyi infót kaptam, hogy RM159, 30-as, levált a hangerőgomb, újraindulgat, és recsegnek a hangszórók. Az RM számnak nem néztem utána a neten.
Fél óra múlva hívott a tulaj, hogy nem stimmel a memória, ott már mondtam neki, hogy akkor ez nem a 8Gb-os változat. Nekem végül is mindegy, így is úgy is ugyanazok a hibák, csak az fw miatt kell ügyelni. Kíváncsi vagyok rá élőben, nem tudom mikor jön haza a tulajdonosa. Majd beszámolok. -
quailstorm
félisten
válasz
KSparrow #21577 üzenetére
Én csak valami occsó kínai billentyűzetet használok az N95-höz: kép
Sajna pár speciális karakter nincs a helyén.. 3 soros angollal nem egyezik teljesen.
Apropó, mibe jegyzetelsz? Mert amikor írtam az N95-ön office suite-ba, a double buffer hiánya kiverte a szemem. Minden leütésnél villódzott a képernyő... -
LaciGSM
aktív tag
válasz
KSparrow #21581 üzenetére
van valami abban amit mondasz! de most jött el az ideje hogy pénzé tegyem!
tudom hogy nem fogok tudni ellenállni 1-2 érdekes,vagy ritka telónak, szóval tuti hogy lesz pár darab otthon mindíg!
de a gyűjtögetésnek vége!
Június végén megyek ki, meglátogatok 1-2 osztrák, német, esetleg olasz bolhapiacot.... na majd onnan lesz pár kincsemezek pedig remélem jó helyre kerülnek majd!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Autós topik
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Eredeti játékok OFF topik
- ASUS routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- További aktív témák...
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GRADO GW100x bluetooth fejhallgató eladó.
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest