-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rav3n02
senior tag
Én egyszer a saját fürdőszobámba szorultam be reggel 6kor reggeli előtt, telefon és minden nélkül. Kellemes 4 és fél órát töltöttem ott, szerencsére volt egy könyvem meg tudtam forró vízben fürödni xD
cserébe majdnem éhen haltam, így kénytelen voltam lenullázni a fürdőszoba ajtót..
-
legiaap
félisten
válasz
Earl_Muttley #2386 üzenetére
Ez hatalmas szöveg!
-
meroly
veterán
válasz
Rav3n02 #2394 üzenetére
Ja hát az alap nekem is, de jogosan. Egyik kolleganőm pl beszorult múltkor a wc-be és vagy fél órán át kiabált, de senki sem hallotta, mire szerencséjére pont ment egy másik kolleganőm wc-re és kiszabadította. Szóval jól jön azért a mobil.
Saint_: igen, számomra is, a 8800 pl. Istenkirály készülék, gyönyörű, megkapó és még hozzáteszem nagyon jól is áll az arcomon
-
meroly
veterán
Egyre jobban kezd bennem körvonalazódni az, hogy sok ismerősöm nem azért használ viszonylag régi - olykor-olykor retro - telefonokat, mert húde szeretik, hanem olyan sokat csalódtak a mai gagyi készülékekben. Sokan térnek vissza a 6310i-hez, 6610-hez és a 6230i-hez is. Hát nem véletlen....
Amúgy ti kibírnátok telefon nélkül. Azon agyaltam, mi lenne ha ellopnák az enyémet, szerintem még aznap vennék egy másik 6230i-t, tuti nem bírnám ki nélküle. Sokszor még strandon is benne van a fürdőgatyám zsebében (persze nem akkor mikor fürödni megyünk
).
-
csoda120
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #2386 üzenetére
Szia!
Nagyon komoly kis hírdetés
Ez különösen megfogott: "felajánlásoknál természetben fizetek pl 1 tábla milka csoki"
U.i.:Jó a mottód
Jah és megy egy pü hátha érdekel 1-2 tömegtelefonom
-
Earl_Muttley
őstag
Hellosztok!
Nézzetek rá a hirdetésemre.
http://hardverapro.hu/apro/regi_mobilt_keresek/hsz_1-50.html
Elöre is köszi!
Earl
-
Magnum_
nagyúr
válasz
SyntaxeError #2382 üzenetére
800ft -om banta... Ez van, nem vert foldhoz szerencsere.
-
WRCpowaa
csendes tag
Ritkaság kedvelőknek:
Nokia 8800 gyári új eredeti asztali állvány fém, kéken világít az alja ha töltőre dugod, hozzá való eredeti (mono) head-set szintén fém, és a bőr törlő kendő, eredeti 8800 tartozékok eladó sorba kerültek! Együtt ez egész 7ezer Ft!
-
csoda120
aktív tag
Azt hittem,hogy az akksival vagy a kamera cserével jössz elő
(#2376) Saint_ Hamar feladtad...Laptop csere miatt már eladod őket?
Végül nem vettem meg őket,mert már ebben a hónapban így 15k-t elköltöttem telefonokra...(7600,N-gage QD,6800,elvileg 9110-ek...)
De akkor sem tértem haza üres kézzel
Vettem egy régi ericssonokhoz való fülhallgató párost nyakba akasztós kis tépőzáras tasakkal.Még nem néztem,de szerintem rádiósok
-
Magnum_
nagyúr
laptopcsere miatt kiárusítom olcsón a telefonjaimat (mármint majdnem mindet). akit érdekel, írjon privit. (6310i-7110-1610-ek)
-
csoda120
aktív tag
válasz
KSparrow #2363 üzenetére
Örülök,hogy regisztráltál és csatlakoztál ide is...
Ma majdnem vettem egy 6100-t törött házzal,de működőképesen és egy 6510-et kopottas állapotban működőképesen.4k-ba adta volna a kettőt és 6100 házam illetve új elő-hátlapom lenne is rá csak erre a hónapra már kiköltekeztem magam...
(#2364) Rav3n02 7110 nekem is jól jönne
-
lazlo8
tag
van egy eladó panasonic x400-om pü ha kell vkinek
-
blt.62
őstag
Szép állapotban lévő 8850-et én is vennék.
-
KSparrow
őstag
előbb próbáld meg az antennát cserélni, vagy valamivel leszorítani. nekem is volt egy egy darabig (visszakérte unokatesóm, mert besz*rt a samsung omnián az érintő... ennyit a samsungról), és amikor kipucoltam, mert tiszta por volt a telefon, akkor levettem az antennát is, de lepattantak a fogak, amik tartották, és a felső fele meglazult, illetve elállt. és lévén hogy az antenna szorítja be a közketerbe a hangszórót, nem száz zsázalékoz a panelra való illeszkedése. ettől szól gyengén. szóval-visszatérve a kezdetekhez- elég szerintem csak egy antennát cserélni benne, az meg fogja oldani.
amíg nem szereztem másik, új antennát ,(nagykerben, azaz speedshop, gigatel, esetleg vatera van, asszem 1500 körül volt) addig úgy oldottam meg, hogy vastagabb kétoldalú ragasztót tettem az antennára, de az egyik felét fenn hagytam, és így a hátlap leszorította, de nem végleges megoldás, mert így feszül a hátlap, és az bizony egy idő után törni fog.
az Új antenna meg fogja oldani szerintem. -
meroly
veterán
válasz
KSparrow #2368 üzenetére
Ha Nokiával van szervizkérdésetek, nyugodtan keressetek meg, szívesen segítek, egész jól értek hozzájuk
Hamár felajánlottad, megkérdem.
Adott a 6230i-m. A külső hangszóró eléggé tompa. Ha erősen nyomom az antennafedelet a hátlapnál, akkor jól szól. Ezt új hangszóró orvosolja vagy valami más nyűgje van?
-
KSparrow
őstag
válasz
Rav3n02 #2364 üzenetére
Hali! van egy elég ronda, használt közkeretem, asszem azzal van egyben a kihangosító hangszóró, de ha nem, akkor van egy 6610 (nem i, a sima) közkeretem, abban van hangszóró. sajnos az is használt, de nincs rózsa tövis nélkül. amúgy az én 7210esemmel nagy mázlim volt, kijelzőhibásan nagyon leharcoltan vettem 600ért, aztán kaptam rá gyári, fóliás előlapot, szereztem bele kijelzőt is, és egy ugy. közkeretet, mindezt ingyen... szóval most van egy totál felújított darabom, még mindig 600 forintból..
(nem eladó..
)
-
KSparrow
őstag
Sziasztok!
Már én is régóta (4-5 éve legalább) gyűjtöm a telefonokat, van vagy 190 darab. Csoda120 hívott meg ide, én egy másik oldalon voltam eddig aktív, az is jó közösség, már volt kiállításunk is.
Főleg a Nokia telefonok érdekelnek, egy ideje már áttértem arra, hogy csak ezeket gyűjtöm. Vannak finomságok, pl 8250, 2285. 2270, 9110, 9210, 8910i, 252NC, 232, de van 6250, 720, 150, és 6680 is. meg még egy halom másik.
Ha Nokiával van szervizkérdésetek, nyugodtan keressetek meg, szívesen segítek, egész jól értek hozzájuk (vagy legalábbis azt hiszem..)
KSparrow -
csoda120
aktív tag
válasz
amanoba #2349 üzenetére
Gyönyörű az 5510-ed
Nekem is van egy de korán sem ilyen szép
#2350) Rav3n02 7210 gyönyörű telefon nagyon
Sony X1000
Van egy ilyen működőm szép állapotban,csak töltőm nincs hozzá,de feltöltve vettem kb fél éve és még mindig bekapcsol.Korához képest nagyon dúrva egy telefon.SIM kártya helye,Billentyűzár....
-
meroly
veterán
válasz
Magnum_ #2348 üzenetére
De igen, mondtam is hogy köszi.
amanoba, Rav3n02: Hát ti eddig merre jártatok? Szép telók meg kell hagyni.
SyntaxeError: nálam a 6230i nem retro, az van hétköznapi használatban, most jött meg az új ház, mert lestrapáltam már a másikat. Ja és a tervek: diploma januárban, ha minden simán megy, a cigi meg egyből utána (ez fogadalom).
-
Rav3n02
senior tag
válasz
Magnum_ #2352 üzenetére
Van egy két SE ami még meg tud kicsit mozgatni, de már régóta ötlettelen elnagyolt tucattermékek sorozatát dobják piacra, két felé szakítják a palettát és ráadásul szinte nem is fejlesztik a szoftvereket helyette nyúltak nokiáéktól symbiant- Hurrá...
A régi Ericssonoknak egytől egyig volt valami egyedisége különlegessége amiért érdemes volt válogatni
-
Rav3n02
senior tag
jól van látom ebben a topikban is vannak hivatalosan őrültek, legalább nem vagyok egyedül
jelenleg egy 7210 a második telóm
no meg van otthon elfekvőben valami amit nem minden nap lát az ember...működő stuffról van szó
Egyébként talán még van egy A2618-m is valahol, de nekem a best favoritok a Ericsson T10, T18,T20 és a Siemens C35 SE...
-
nos itt vannak a kicsinyeim, telóval készült kép.
vmi beszámolón én is gondolkozom, de mint mindenkinek, nekem is nagy-nagy visszatartó erő a lustaság.
ja, a képről lemaradt,mert nincs idehaza, de van egy ericsson r320-am is, szlovák hálózat függőséggel ( ha ebben vki tud segíteni pm pliz ), ugyanis egy Selmecbányai utam alkalmával találtam! pont ilyen, csak kicsit kopttas egy-két gombja:
a 7végét Egerben és környékén töltöm, nektek is hasonlóan kellemes pihenést kívánok.
-
csoda120
aktív tag
válasz
SyntaxeError #2337 üzenetére
Köszike!
Azt hiszem kb 1-2 hónapja egy W880i-ről irtam ehez hasonló tapasztalat beszámolót.
Amúgy én is örülnék,ha más is írna ilyen vagy ehez hasonló beszámolókat.Szívesen olvasgatnám őket
-
nos, itt az ideje, hogy eddig a háttérben való olvasgatás után a topic elé tárjam kis gyűjteményem:
-8110
-7110
-8850
-5510
-5210egyelőre ennyi, úton van még 6150 és 6110 valamikor a közeljövőben!
majd csinálok képeket és megmutatom őket, ha vkit érdekel.
szép napot, jó hűsölést! -
Magnum_
nagyúr
-
Ricardo
titán
Én az Ericsson T28-ért voltam megőrülve, de mikor sikerült használtan beszerezni egyet, két nap után kiderült hogy beletúrtak és agyon van forrasztgatva. Visszavittem, pénzt visszakaptam.
Korának egyik nagy sikere volt. -
Lasy
veterán
hogy ne lenne szép. Még az akku is nagyon odaver neki.
sokkal szebb képek a 6800-ról -
csoda120
aktív tag
Nokia 6800 egy napos használat után! (magánvéleményeim)
A postás mikor meghozta a telefont úgy bontogattam a csomagot,mint egy 5 éves kisfiú,aki még hisz a télapóban!
Első benyomás mikor megláttam az volt,hogy gyönyörű,be se kapcsoltam,hanem kívülről vizslattam,tapiztam.Ezután akksifedél le akksi ki sim be és had szóljon.Egyszerü alap menü fogadot .Előnyök amiket tapasztaltam a telefonban: Rádiója korához képest kifejezetten szépen veszi az adást.Debrecentől 15km-re megy a rádió.Nem azt mondom,hogy kristály tisztán,de kellemesen hallgatható.6230-am,3230-am rádiója Debrecentől 2km-re már hallgathatatlan annyira recseg,pedig fiatalabb készülékek.Olyan hangos a rádiója,hogy a 10 skálából elég felvennem 8-ig,pedig vonaton ültem.Ekkora hangteljesítményt még eggyetlen telefonnál sem tapasztaltam,kivéve Motorola E398.6230-at,E50-t állítólagos "walkmanmobilt" alias W880i-t mindíg maximumon hallgattam és még úgy is hallkabbak voltak mint ez a 6800.Kezelés közben azt volt a legnehezebb megszokni,hogy csak 4 irányú a joystikja,középső ok funkció hiányzik belőle.Nem mindennapi a telefonban a 2fajta írásmód,megszokott illetve qwerty.Szerintem a Nokiának az 5db ilyen kialakítású telefonján kívül más készülék ezt nem mondhatja el magáról.Telefont kinyitva csodálatos látvány tárult elém.Szépen színekkel elválasztott gombok sorakoztak egymás mellett.Széthajtott állapotban a bekapcsoló gomb az opció gomb szerepét tölti be,ami szerintem igazán leleményes.Szóköz illetve nagy/kis betü váltó gomb mind a két oldalt található,így bal illetve job kezeseknek is kényelmes vele az írás plusz öszhangba hozza a két oldalt.Bal felső gombocska lámpa ként szolgál vagyis azzal tudjuk ki illetve bekapcsolni a billentyűzet világítását.Praktikus dolog,hisz nappal kikapcsoljuk a világítást,így feleslegesen nem merítjük a telefont.A külső billentyűket is színekre osztották ugyanúgy mint a belsőket.2oldalt fekete középen pedig ezüst.Nekem különösen tetszik,hogy a megvilágításnál a szélsők fehéren világítanak át a középső pedig gyönyörű halvány kéken.Telefonálás közben kristály tisztán lehet hallani,hogy mit mond a másik és a hangereje is kellően hangos.Hátránynak talán azt tudnám felhozni,hogy nagyobb a meghibásodás esélye,mint más egyszerübb kialakítású telefonoknál,de ha vigyáz rá az ember,akkor nincs vele gond.
Szerintem ez a kis kütyü még telefon és jómagam többe nézem mint bármilyen mai tapizós 5Mpx-es csúcstelefont.Ezen még látszik,hogy odafigyeltek az egyéniségre és a részletekre.
Engem meggyőzöttEsetleges helyesírási hibákért mindenkitől elnézést kérek.(most értem haza melóból,éjszakázás)
Ha valamit tévesen írtam le akkor szintén elnézést -
csoda120
aktív tag
Megjött a 6800!
Egyszerűen gyönyörű -
Magnum_
nagyúr
kolleganömnek ilyet vettem
-
novinyul
veterán
válasz
SyntaxeError #2312 üzenetére
Bizony nagy hiba volt
Már jó ideje nem láttam V70-t!Én nagy álmom egy Samsung N400,nagyon szerettem ezt a tipust,de nem hiszem hogy találok belőle egyet is
-
-
Magnum_
nagyúr
Ericsson is jó ám
kedvelem az ilyet..
próbálok segíteni, jó, hogy nem b@sz leja! megint jött egy 7110, nemsokára megyek a postára átvenni
-
Magnum_
nagyúr
Pécsen én 500Ft-ért láttam vkit hirdetni.. itt vagyok helyben, egy ötszázsasom lenne rá, de nem vonzz a telefon
apropo, vettem egy rádiós fülhallgatót az ericssonomhoz, de nem jó a T29-hez....
nem kell vkinek? 800Ft volt postával együtt, én 500Ft-ért elküldeném valakinek, akinek jó, ráadásul csak az után kérném az árát, hogy tutira jó e, nehogy úgy járjon, mint én.
-
meroly
veterán
válasz
SyntaxeError #2301 üzenetére
-
Stimpy001
aktív tag
Megvételre ajánlottak a minap egy Siemens S25 telót tip-top állapotban, töltővel. Ha jól tudom ez volt az első "színes kijelzős" telefon.
Mennyi a reális ára? Mennyit adjak érte? Elég ritka lehet, a neten sehol nem találtam eladó darabot. -
Magnum_
nagyúr
válasz
venni kell olcson egy lehasznaltat, ebayrol meg venni 2.5 dollarert egy hazat.
-
csoda120
aktív tag
válasz
Ilyet még nem is láttam
Mutatós
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Poco F7
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Napelem
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest