Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magisk
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepe79
addikt
Véleményeket kérnék szépen, hogy vegyem-e meg itt a fórumról ezt: [link]
( http://hardverapro.hu/apro/nokia_gyujtok_figyelmebe_8890_elado/hsz_1-50.html )
?
Ha később szerzek hozzá (ha lehet egyáltalán) elő és hátlapot, akkor minden gond nélkül cserélhető lesz rajta?
-
bepe79
addikt
Szépjóreggelt!

Megérdeklődöm a Stimpy001 által ajánlott seller-nél, hogy van-e neki fekete, meg hogy van-e kínai krix-krax a billentyűk fölött, stb.
@Saint_: tul képp ha továbbra is él(ne) az ajánlatod, akkor lehet, hogy tőled venném meg, de most azért futok egy-két kört ezzel az ebay eladóval.
Bepe
-
Pastika
aktív tag
Szerintem itthon kellene próbálkozni. Nekem pl a vaterán is sikerült eredeti gyakorlatilag karcmenteset venni.
Ezt a fotót én csináltam még régebben, szerintem nagyon művészi lett. A Davidoffos képet még mindig nem találtam meg, de holnap akkoris megtalálom
Egyébként itt is érdemes nézelődni, nekem már nem egy sikeres vásárlásom volt.[link]
-
bepe79
addikt
Erről itt mik a vélemények: [link]
Vagy próbáljak meg idehaza beszerezni egyet? Az a baj, hogy idehaza nehezen fog menni, olyat, ami jó állapotban van meg soha nem fogok találni.
-
-
bepe79
addikt
Gyanúm beigazolódott, az e-bay seller válaszolt a kérdésemre, és a gombok felett ott vannak a kínai krix-krax-ok. Most rákérdeztem arra, hogy a normál karakterek is ott vannak-e. Ha igen, akkor még belefér, bár úgy már túlzsúfolt, alig lesz olvasható, de ha csak kínai irka-firka van, akkor kérem a refund-ot.

-
Pastika
aktív tag
Ez 8890, de jó reklám

http://mobilarena.hu/dl/upc/2010-07/27/238718_eyalpsgfroruafpr_pozadina_12_1024.jpg
-
Pastika
aktív tag
Ezt találtam, de keresem a Davidoffosat is Csakhát 7-8 éve még CD-re archiváltam, abból meg sok van

Egy 40 kb-os képet mért nem jelenít meg????????????

Adok inkább linket...
http://mobilarena.hu/dl/upc/2010-07/27/238718_skosouikxhsy6rot_nokia_8850_3.jpg
http://mobilarena.hu/dl/upc/2010-07/27/238718_q2nlps1o37ztalqx_nokia_8850_2.jpg -
Magnum_
nagyúr
be is tettem a sim kártyát, kicsit elhanyagoltam, holnap viszem magammal.. pénteken meg a T29-et fogom...

-
bepe79
addikt
Mert ide vezet, hogyha mindenből kimarad az anyag, és kapunk a kezünkbe egy nagy kalap sz@rt. Lásd 30 éves Hajdu minimat mosógép vs. mostani tömeg-hulladékok, amíg 3 évig bírják, lásd régi 20-30 éves 3 csillagos Lehel hűtőgép vs. mai nagy bazi amerika-majmolós vackok, amik szintén kinyiffannak elég gyorsan, lásd jó öreg ganz meg gv meg nemtudoménmégmilyen gázkonvektor versus maiak, lásd LADA ezeröcsi, ami kiment a világból kis odafigyeléssel meg rávigyázással, a maiakban meg annyi az elektronika, hogy lépten-nyomon elromlik minden és a szerelő széttárja a kezét, mert halványlila dunsztja nincs, hogy mi a baja, lásd mobiltelefonok, ezt itt nem kell ecsetelnem, és mondhatnék még másik ezer példát. Egy kalap trágyát ont ma minden gyár, termelőegység, bolt, őstermelő, etc.
-
meroly
veterán
válasz
Pastika
üzenetére
Hát ez az, de nem csak telefonok terén figyelhető meg ez a tendencia és lassan a retro nem hóbort lesz hanem érték. Nézz meg egy mai kocsit, porszívót, tv-t, stb meg nézz meg egy 15 évvel ezelőttit.....
Sztem a 8800 a legszebb az összes közül. Ha az arte meg olyan lett mint a luna, akkor szót sem érdemes rá.... -
Pastika
aktív tag
Ha megnézed egy Carbon Arte is még bőven 200 felett van most is pedig augusztusban lesz 2 éves modell, az arte pedig már a 3.-at tapossa. A 8850 pedig szerintem a legszebb telefon ami valaha gyártottak, Frank Nouvo kitett akkor magáért. Én még emlékszem, hogy volt olyan akció, hogy 8850 mellé Davidoff parfümöt adott a Nokia ajándékba 2001 környékén, ha megtalálom a képet be is szúrom nektek. Sajnos nem egy strapateló, elég sok végfokos volt közötte, de szerintem designban überelhetetlen. 10 év alatt volt belőle egy pár darabom, de egy igazi Gold Editiont sosem tudtam szerezni.
Egyébként meg magánvéleményem az, hogy 8-10 évvel ezelőtt a telefonoknak volt egyénisége. Drága mulatság volt, de nem tucatmobilokról szólt, hisz ezeket a régi telefonokat ma is gyűjtjük, mert egyéniségek (8850 7110 Motorola Startec).
A mostani tömegtelefonokból nem tudom mi marad 10 év múlva.. Szvsz már egy Arte sem olyan státuszban lesz mint most egy 8850. -
KSparrow
őstag
válasz
Apollyon
üzenetére
ezazm amit most én se tudok, mert a 3210est írják mindenhol, és az 1999-es, a 8210 is '99es. ugyanakkor ott a 8810, ami '98-as, és szintén beépített az antennája.
mondjuk beépített antennás telónak nem a legelső, csak a Nokiák közül.
a Hagenuk MT 2000 is beépített, a legelső a beépített antennások között, amin van játék (tetris) és a háttérvilágítás színe is cserélhető, ha jól tudom, de Minolta5 tud bővebb és pontosabb felvilágosítást adni, hoszen ő egy dobozos példány boldog tulajdonosa..

-
bepe79
addikt
válasz
Magnum_
üzenetére
Ha 2004 végén - 2005 elején 250000 Ft-ba került, és 1999-2000 környékén jelent meg, akkor mennyibe került megjelenéskor???
Na jó, ebbe inkább bele sem gondolok.
Még a végén agyvérzést kapok... azért ez már szerintem a pofátlanság teteje volt, ma egy Vertu vagy Armani teló gyémántberakással, 3G-vel, kamerával, GPS-el, WiFi-vel nem kerül ennyibe. 
-
Magnum_
nagyúr
nem akkor jelent meg a 8850.. akkor már rééééég szines kijelzös-kamerás telefonok voltak (pl sharp gx-20.) az enyém is 2002 augusztusi. inkább 1999 a megjelenés éve.
akkoriban a kinézet és anyagminöség került ennyibe... 7110 is majd 100k volt... pwdig az nem is 8as széria.amugy én is cserélnék.. lehetne a céges az E72 és a 8850 a privát..
-
Apollyon
Korrektor
Üdv!
A 8-as szériák annó mindig a csúcsot jelentették a Nokiánál, ha jól emlékszem... A 8210 is 80-90 K körül volt régen, pedig azzal is csak telózni meg "sms-ni" lehetett.. Nekem bejött, bár sosem volt Nokiám, most elfogadnám 2. telónak

Ugye a 8210 volt az első apró és első beépített antennás teló? Mert nem a 3210 az biztos.
-
bepe79
addikt
Most olvasom itt: [link]
( http://www.mobilport.hu/mobiltelefon_tesztek/20041231/nokia_8850/ )
, hogy 2004 végén - 2005 elején, a megjelenésekor negyedmillió, azaz 250000 Ft-ba ( !!! )
került a Nokia 8850, amit ma megvettem 11+7 fontért (cc. 6000 Ft.) az e-bay-en...
Atyaúristen!!! A 8800 sorozatnál még megértem, mert azok legalább tudnak valamit, de ez??? Mi került azon, hogy tud SMS-t küldeni, és lehet rajta telefonálni negyedmillióba???
Nincs kamera, nincs 3G, de még csak 2.5G sem, nincs színes kijelző, nincs normális navi-pad, nincs benne tulajdonképpen semmi, nem tud semmit.@meroly: a strapatelefon (Samu B2700) megmarad, nem adom el.
Csak most nem kell annyira strapás teló, megpróbálom a 8850-re nem rázárni a kocsi motorháztetejét, mint a B2700-ra.. -
meroly
veterán
-
bepe79
addikt
@meroly: saját használatra, és elsődleges telónak
Ugyan megint gyűlnek föl nálam a telók, meg a 3G-met épp lízingeli az egyik kollégám
, de hát hobbi... 
(eddig más hobbim volt, de a telefon legalább nem fog elhagyni...) (max én őt
)@Saint_: szép a te 8850-ed is. Ha annak, amit küldenek ragadni fognak a gombjai, vagy le lesz verve, vagy fagyni fog, vagy végfokos lesz, vagy kínai krix-krax lesz rajta, lehet, hogy igényt tartok továbbra is majd rá
Amúgy grat a laptophoz! 
-
KSparrow
őstag
na még egy ok, hogy el ne adjam sose a 9110esem...
egy dolog, hogy rajta van a személyimen (születési dátum: 911017)
második ok, hogy qwerty.
harmadik, hogy feltűnő, és nagy, és szép, és hangos és szeretem...
na meg a metrón előszeretettel hallgatok zenét, és azt az 5310esről teszem. de az aktív 20-as számom az a 9110-ben tartom. az meg hiába üvöli le a metrókocsi tetejét, nem hallom meg, ha a fülembe üvölt a Korpiklaani, vagy valami egyéb kellemes metálzene..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
na én meg azt találtam ki, hogy mivel abban van a tartalék-30as számom, hihasználom: átirányítom a hívásokat. de csak akkor akarom, ha le van némítva: mit nem találok a 9110 menüben: EZT BE LEHET ÁLLíTANI!!!!! ha néma, átirányít a 30-asra, de ha felveszem a hangot, akkor normálisan az cseng ki... vége annak, hogy lenémítva felejtem, mert valami mindenképp csörög!! ez valami istenkirálycsászár ötlet! amúgy se a 6150, se a 6310i, se az 5310 nem tudja ezt... a 9210 lehet, még nem néztem......
imádom, abszolút favorit a 9110.
a tervezőt meg aki kitalálta, hogylegyen belül, azt szívlapáttal verném agyon
, de a programozónak valami díjar kéne adni...

-
Magnum_
nagyúr
katikám kiszedte ügyesen, és müxik másik töltővel. sérülés nincs. ügyes lány.

hétvégén készítek rendes fotókat a kicsnekről
Roland: HP 8440p
-
bepe79
addikt
Saint_: neked mi van a 8850-el és a beletört töltővel? Hazaértél? Ki tudtad műteni?
-
bepe79
addikt
Thx!

Már írtam most egy szép hosszú szerelmes levelet
a seller-nek, becopyzom ide is:Dear Seller, dear hello.6670!
I have bid on Your old Nokia 8850 cell phone and I
won this item, I have purchased it already, I have
payed it via paypal and the money has been sent to
You already. Please make sure about this thing:
1., I need a black coloured one so please send me
a BLACK 8850 please! (-:
2., I need this cell in a good condition so please
check that out if the buttons work well and they
won't stuck
3, I do not want to get the phone with chinese
characters above the buttons so please make sure
there are not existing chinese signs above the
buttons
4, I need a Central-European charger according to
that I live in Hungary, Europe, so make sure
please You are going to send the cell with a 2-
pins charger which fits well into the wall socket
5., if is it possible, please upload the hungarian
language into my phone, there is an existing
software for it which does contain the hungarian
language
Thank You and inform me please! Peter -
bepe79
addikt
Köszi Saint_ és zombinyul!

Elvileg ki is fizettem paypal-al:
Thank you for your payment
Your purchase is covered by eBay Buyer Protection. Learn more about Ebay buyer Protection - opens in a new window or tab
Your payment for GBP 17.98 has been processed by PayPal. You will receive an email receipt shortly.6.99 volt rá a szállítás.
-
bepe79
addikt
Megött az e-mail is róla, hogy nyertem (elvileg, merthogy volt már olyan, hogy a k.cs.g seller visszavonta azzal, hogy túl alacsony ajánlatot tettem...)
You won this item on eBay: GSM Unlocked Mobile Phone Nokia 8850 Black 140432291055 Beérkező levelek X
Válasz
eBay címzett: saját magam
részletek megjelenítése 18:01 (1 perce)
A képek nem kerülnek megjelenítésre.
Az alábbi képek megjelenítése - A(z) ebay@ebay.com feladótól érkező képek mindig jelenjenek meg
eBay sent this message to xxxxxxxxxxx (bepe79).
Your registered name is included to show this message originated from eBay. Learn more.
Congratulations, the item is yours!
Hi bepe79,Congratulations on winning this item! The next step is to pay the seller. Check out and pay with PayPal to get your item as soon as possible.
GSM Unlocked Mobile Phone Nokia 8850 Black
Sale price: GBP 10.99
Estimated delivery: Varies
Shipping & Handling:
Seller's Standard Rate GBP 6.99
Sellers Standard International Rate GBP 6.99
Seller:
hello.6670 [contact seller]
Seller Information:
Wong Chi Ming
default, default default Hong Kong -
bepe79
addikt
-
bepe79
addikt
Gyerekek, most szurkoljatok nekem!

E-bay-en most tettem egy bid-et egy fekete!!! full zsír, felújított, független, EU-töltős Nokia 8850-re, méghozzá erre itt:
( http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140432291055#ht_2162wt_911 )
Még jelenleg 4 perc van hátra az "árverésből", és az enyém az első bid, és jelenleg a nyerő is, tizenegy, azaz csupán 11 !!! font-al!

Remélem, hogy így is marad, elvégre is 5-10 éves telefonokért már annyira nem kapkodnak e-bay-en szvsz az emberek 2010 közepén.

Úgyhogy szorítsatok, már csak pár perc van hátra, és kiderül, hogy beborul (vagy sem).

Üdv: Bepe
P.S.: már csak perc, és még mindig nyerő vagyok, de tudom, hogy úgyis mindig a legutolsó másodpercben licitálnak felül.
-
bepe79
addikt
Én voltam a hibás, én voltam a sürgető "tényező", ami / aki miatt beletörött a töltő a 8850-be..

-
Magnum_
nagyúr
válasz
Lacazr93
üzenetére
amikor feltettem töltöre, ferde volt kicsit a töltő vége, de nem foglalkoztam vele, mert hogy ez vastag. csörgött, futtotam felvenni, direkt figyeltem, nehogy rántsam. erre bennszakadt. egyszer egy tű-végűvel jártam igy, az szervizes történet lett.... remélem, ki tudom operálni.
-
Magnum_
nagyúr
bennszakadt a munkahelyi tőltőm vége a 8850-ben
ki se tudom szedni....
szerintetek ideges vagyok? -
zorzy4
addikt
Ha valakit érdekel egy philips ozeo az írjon privátot, de kérem csak olyan jelentkezzen aki pesten át tudja venni, mert sürgős.
-
meroly
veterán
válasz
SyntaxeError
üzenetére
Inkább privátban.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
-
Earl_Muttley
őstag
Hellosztok!
Ericsson GF768bol milyen szinüek léteznek? Állitolag kék zöld sárga piros.
Valaki a piros létezését képpel megerösitené? -
zombinyul
addikt
Különben egy kép a szerzeményről,meg a másik használatban álló telefonomról,hogy látszódjanak az arányok

Annyira nem is nagy,és szerintem nagyon szép,szerethető kis jószág
Majd csinálok képet az összesről egyben,még kevés régiség van,de gyarapodnak
Szerk.: Bocsi a rossz minőségért,rossz fényviszonyok között ennyit tud egy V640-es,nézzük el neki

-
Pastika
aktív tag
válasz
SyntaxeError
üzenetére
Köszi! De egyre jobban kezd fájni a szivem hogy sokat eladtam belőlük:-(
-
zombinyul
addikt
OMG,nekem is van egy ilyenem nagyon szép állapotba,de ennyi ilyen szép egy rakáson...Meg nekem nincs benne akku,pedig tudom,hogy remekül működik.A 6510-esek is odaverdesnek,8310...Nekem is volt,azóta bánom hogy elajándékoztam,remek kis telefon...Gratulálok hozzájuk!
meroly:Szépek azok külön is
Különben nem tudtok valami olcsó helyet,ahol tutira jó cuccot lehet kapni?Elsősorban most T300-as,és T68(i) érdekelne...Vagy bármi,ami régi
Megbízható forrás régi telefonos alkatrészekkel is érdekelne...Köszi előre is a segítséget!
-
bepe79
addikt
Ki alkuképes innen a fórum-topikól a 8850 / 8855-össel kapcsolatban?
Én kp-ért is hajlandó lennék egy ilyet, de cseréről is lehet szó, plusz még ráfizetnék egy régebbi telóm mellett. Szal' minden megoldás érdekel, és azért ide írom, mert ilyen régi telókat normális kondícióban leginkább ilyen helyen lehet fellelni. 
Köszi és üdv: Bepe
-
meroly
veterán
válasz
SyntaxeError
üzenetére
Ha tudnád a történetét.....
-
meroly
veterán
Akkor még alkudozom kicsit kollegámmal, mert szerinte nagyon ritka és értékes darab, de akkor ahogy látom nem nagyon, vaterán is elő szokott fordulni.
Viszont ha már retro és bár nem telefon, ezt muszáj belinkelnem: Apple Lisa
-
meroly
veterán
Nokia 720-ér mennyit adjak szerintetek?
-
meroly
veterán
válasz
Magnum_
üzenetére
Szerinted mi van az aláírásában?
http://panasonictelefonok.5mp.eu -
zorzy4
addikt
És egy másik felújított sorozatom.
http://kepfeltoltes.hu/100419/PICT0005_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Gumi és felni topik
- Battlefield 6
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hogy éreztem, hogy ez lesz...

kell is majd ecce' (meg az E72 is csodás azé

Na jó, ebbe inkább bele sem gondolok.
Csak most nem kell annyira strapás teló, megpróbálom a 8850-re nem rázárni a kocsi motorháztetejét, mint a B2700-ra..
, de hát hobbi... ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)