- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zorzy4
addikt
-
csoda120
aktív tag
válasz
honfi_mark01 #2663 üzenetére
Nekem a fejléc a honlapon a gyári választhatók közt volt.
Mostanában elég ritkán vagyok msn-en,de természetesen nem gond(#2675) Pastika Ó,de gyönyörűek így együtt
-
zorzy4
addikt
Itt a kép. Aki már látta, annyi a változás, hogy van már egy bézs színű felújított köztük és a 8310 is egy ritkább gyári házat kapott. A korábbi kék fehér az csak gyári típusú volt.
http://kepfeltoltes.hu/100726/PICT0001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
bepe79
addikt
Hát, azért a Samu 2700-ám egyrészt mindent kibír, másrészt meg az összes szolgáltatásban jobb szinte, nem utolsósorban nem gyenge a térerő, nem veszti el, nem lesz végfokos, stb. De továbbra is várom a tippeket, hogy melyik a 6-7-8-as szériában az, amelyik nagyon jól néz ki (úgy, mint a 8850 vagy 8910), és kék a kijelző + bill. vil.
-
bepe79
addikt
Sziasztok!
Keresek egy telefont, talán a Nokia 8-as szériájában voltak ilyenek. Kék kijelző-megvilágítás és kék gombsor-megvilágítás gyárilag, és asszem csúszkás, és gyönyörű, tehát valami olyasmi, mint a 8850 vagy 8910 / 8910i. Ha valaki tud tippeket, írja le pls, szeretnék egy ilyet újra beszerezni.
Köszi és üdv: Bepe
-
-
novinyul
veterán
válasz
Pastika #2680 üzenetére
Iszonyat jól néztek ki egymás mellett
!Nem tudtam volna eladni egyiket sem,nincs az a pénz
Amúgy megértelek,nekem is otthon pihennek a telók,én sem merem használni őket(na jó azért nem bírom ki hogy egy kicsit ne nyomogassam a kis drágákat
).Mert ugye ott van az a bizonyos"mi van ha..."
-
Heine
csendes tag
Nekem a csúcstelefon anno még egy Ericcson r 310 volt. Igaz kicsit rondácska volt a "cápa" antennájával, de azóta se volt olyan starpabíró telefonom. Valamerre nem tudtok eladó ilyet?
-
-
Pastika
aktív tag
válasz
SyntaxeError #2623 üzenetére
Az jó lenne!! Nekem is van egy Sapphire Black Arte meg 2db 8850. Megvolt az ööszes 8xxx, ha gondoljátok felteszek egy képet róluk. Csak sajnos el kellett adnom őket.. De azért szép volt 8810től 8800 Sapphireig egyben.
-
Lasy
veterán
8910i is annak számít mi?
Csak szerelésre van nálam, de jól összerakott. -
KSparrow
őstag
válasz
Stimpy001 #2662 üzenetére
nekem a snake-es Motorola 191-em, és 500 forintom bánta... bescannelni sok, meg scannerem sincs.. majd a kiállításon!
tegnap volt Oldmobil Fórumtalálkozó, és megbeszéltük, hogy a második kiállításunk Monoron lesz. (már a 3. is tervben van)
át kéne gyertek az Oldmobil.hu-ra (nem elcsábítani akarlak, csak ott szerveződik a kiállítás, és ugye Oldmobil az akció fedőneve, ott illik szervezni..)
de gyertek át oda, megbeszéljük, ki milyen telefont hoz (a nokiák nagy részét vállalom, kivéve, amim nincs, vagy annyira rozzant, hogy inkább másé kerül ki), mikor lesz pontosan, hol, s mikor. a megnyitóra pedig mindenkit szeretettel várunk, mint egy nagy-nagy Fórumtalálkozó.(aki hoz is telót, az előbb jöjjön, mert ugye be kell majd tenni a telefonokat a tárolókba. teló nem keveredett el a múltkor. de korai még szervezkedni, majd október körül lesz úgyis..)
-
honfi_mark01
csendes tag
meroly: én a fejléc képet úgy találtam, gondoltam berakom azt. nem gondoltam volna hogy csoda120 oldalán is az van.
csoda120: felvettelek msn-re ha nem baj.
-
zombinyul
addikt
Nekem egy gyönyörű szép 3660-ast sikerált szerezni,be is tettem másodtelónak,3 napig bírja az akku
január óta vadászok egy értelmes darabot,erre a bátyám,aki nem egy nagy telefonos egyéniség,szerzett nekem
Csak hátlap kéne rá
Nem tud valaki?
-
KSparrow
őstag
válasz
SyntaxeError #2659 üzenetére
túl új. ez 2004ig van.
-
KSparrow
őstag
na, ma mit szereztem...
egy nagy kupac Nokia reklámanyag. de van vagy egy kiló. van 6250, 7110, a legősibb az a 3110. de van 3300, 5510, n-gage, 3310, 3410, 3510, 3510i, 9110-9110i-9210, 8910. és nem ám robcsok... a 99-es telefonokkal Nokia katalógus...
papír 9110-9210, kinyithatóak, 1:1 méretarány...
nagy a bódogság...
ma visszahoztam a sírból egy 3410est is... : -
meroly
veterán
válasz
SyntaxeError #2653 üzenetére
Neem, rájött hogy az összes telefon közül ezt féltem tőle a legjobban, azóta csak ezt akarja. Aztán meg nyitogatja mint a nagyok meg "telefonál" vele 1000L
-
meroly
veterán
válasz
SyntaxeError #2637 üzenetére
Nekem is a csúszóssággal van a bajom és tény hogy a sirocco magasabb fényű, mégis kb 15%-al kevesebb a csúszása. Legjobb a műanyag, erre már rájöttem párszor.
Gondolkoztam még a plasti-dip-en, de nem hiszem hogy meg tudom csinálni és hogy szép lesz... -
csoda120
aktív tag
Nagyon nem tudsz mit elrontani rajta.Óvatosan szétszeded,megfigyeled,mi hogyan hova illeszkedik,megigazítod és összerakod.
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #2630 üzenetére
Én még attól is fosok, hogy szétszedjem a 8800-m, pedig az egyik oldalon jobban eláll a kijelzőnél és hátul a csúszka miatt van egy csík, valahogy így. Be kéne csak igazítani gondolom...
-
Lacazr93
senior tag
válasz
SyntaxeError #2627 üzenetére
Az a 8800 gyönyörű
Tervezem már a beszerzését
-
meroly
veterán
válasz
SyntaxeError #2623 üzenetére
Carbon? Nemmondod?!
Arról külön tesztet kérek! -
meroly
veterán
válasz
SyntaxeError #2621 üzenetére
Én leszek az első tagod.
Mióta szóba került itthon folyamatosan nálam van a 8800-m.
Ja és a kisfiamnak is az tetszik a legjobban -
zorzy4
addikt
X68 az x60 mérsékelten ütés és vízálló változata. Inkább a minősége , kinézete, és ritkasága érdekes, belülről csak egy x60 magyar nyelv nélkül.
A másik x300 szintén nagyon ritka és drága. Azért nyílik oldalra a kijelző, mert a telefon élében van a kamera, így olyan érzés vele videózni mint egy kis videokamerával. -
meroly
veterán
válasz
SyntaxeError #2608 üzenetére
Ez nem az a fajta ami olyan hamar tönkremegy, meg fillérekér lehet kapni minden sarkon alkatrészt, pont ezért is szeretem ennyire
-
KSparrow
őstag
válasz
SyntaxeError #2608 üzenetére
ez konkrétan elázott, úgy tudom úszott egy órát a balatonban, és utána be lett kapcsolva...
sajnos az a tipp, hogy leszedem a bill. fóliát, és megradírozom a panelt, nem jött be, mert az nem oxidálódott el, így vagy a bill.panelt kéne kompletten cserélni, vagy a telefonpanelt..
mert a kijelző is ugynan megy, de nem világít, és már nem a panelen van a led, mint az 5110-nél, hanem a kijelzőbe vab beépítve egy szem fehér led. így a legvalószínűbb, hogy egy villágításvezérlő-ic a panelen adta meg magát.
-
Stimpy001
aktív tag
Nem tudja valaki hogy olyan kis állványokat a telefonokhoz honnan lehet beszerezni? Amiben a mobilboltokban is ki vannak állítva. Most hétvégén megcsinálom a "szentélyt", már csak állványokat kellene szereznem. Valaki?
-
KSparrow
őstag
wow. jó az az előlap...
amit én szerváltam most, az sajna be van ázva, (mondjuk megy ,csak nincs ugye világítás, a 456 rossz, a zöldet se veszi, hangerő fel-re nem reagál, és nem érzi a headsettet.
vistont a másik újdonság... na az üt...
Motorola t191, van rajta rendes Nokiás snake... ha lesz töltő, jobban is megismerem, de így bikázásból...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Marcona Socket AM5-ös deszka érkezik a Maxsun gondozásában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged