- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
puputewe
csendes tag
válasz
Earl_Muttley #33495 üzenetére
Hát - kissé megdöbbentő módon - 10 perc után van rajta 2e Ft licit, még a keresőben sincs fent... Úgy tűnik, népszerű lesz.
-
puputewe
csendes tag
Tisztelt Urak, késve bár, de törve nem, felkerült a Vaterára a maradék gyűjteményi rész is. Ezúttal - a múltkori megmaradt Nokiákon és Ericssonokon felül a Sony, illetve Panasonic csoport is listára került, több apróbb kiegészítővel egyetemben (pl gyári előlapok, töltők, stb) . A múltkorról láthattátok, igyekeztem korrekten eljárni, annak ellenére hogy sok-sok darab volt, gyakorlatilag osztatlan sikerrel. A készülékek között - talán ki szabad jelenteni - vannak újfent combosabb, igen ritka készülékek is, melyekből már - sajnos - hagyatékból is több került hozzánk. A minimálár továbbra is egy ezres mindösszesen. Ha van kedvetek és időtök, nézzetek körül "tewwe" felhasználó termékei között, bár van ott más egyéb 1Ft-os termék is, de ugye könnyen ki lehet varázsolni azt ami az embert valóban érdekli - igaz talán az egyebek is érdekelhetnek bárkit. Szóval, a lényeg hogy a "szabályok" ugyanazok mint a múltkor, korrekt akarok és fogok lenni, ha újra jönnek a kérdések Tőletek akár itt, akár Priviben, őszintén fogok válaszolni arra, amire tudok. Jó kutakodást kívánok annak, aki esetleg betér hogy megtekintse ! Most már ugyan kijelenthető, hogy valóban fáj a szívem, néhány hónap alatt kiderült hogy a gyűjteményem nem csak apró nem volt, de értéktelen sem, azonban be kell látni, hogy az idő előrehaladtával más dolgok kerülnek előtérbe, s azért lennék a legeslegszomorúbb, ha ez a "csoda" az enyészeté lett volna a későbbiekben.
-
zorzy4
addikt
válasz
susu88 #33488 üzenetére
Ja nem eladó. Bele sem merek gondolni, hogy menyit érhet így. Van otthon egy olyan amit a kutyák szájából téptek ki. Azért akartak 22. Ha néhanapján felbukkan valami átfestet undormány, akkor az kb. 30 szokott lenni. Egyszer láttam kulturáltan zseb kopottat 80ért. Akkor ez simán 6 szánjegyű.
-
ferret77
aktív tag
Megtanítottam magyarul
-
draco31
veterán
Hello!
Rég jártam erre. Adott egy Nokia 1616-os, amin törött a plexi, rámegy a 1800-ás háza? Ránézésre egyformák teljesen, csak a 1616-nak gumis a gombsora, a 1800-nak meg műanyag. Egyenlőre nem tudom még kipróbálni, ezért kérdezem.
-
KSparrow
őstag
válasz
Earl_Muttley #33460 üzenetére
Isten éltessen, Kolléga!
-
zorzy4
addikt
Valakinek, egy nem tökéletes, de olcsó ericsson hotline combi......?
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Van egy N90-em, ami nem fokuszal, a kamera előtti "bezel" hiányzik. Ez okozhatja a hibát? Ezenkívül meg a hatlapja leesik, a pocoknek nem tudom hogy kéne működnie rajta
-
ferret77
aktív tag
Ma sem keltem hiába
-
T0rnad0
addikt
6303 Speedshopból valakinek?
-
arkades
senior tag
Szerintetek az elképzelhető, hogy ugyanaz az akkumulátor 3310-essel gyorsabban merül, mint 3410-essel?
-
iday
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #33460 üzenetére
Samsung SGH-L170
-
zorzy4
addikt
Nekem meg sikerült végre összerakni, egy szép és magyar qwertys e63at. Találtam egy matt karcmentes fóliás 70 órár példányt, de angol volt. De sikerült hozzá egy szép bontott magyar billt találni, a többit meg elintézte a phoneix. A legcikibb, hogy attól kellet megvenni a billt akit 2 hónapon át hitegettem, hogy elviszem a készülékét, de végül visszamondtam. Ritka az ilyen nagyvonalú ember, persze én sem szokta ilyet csinálni.
-
ferret77
aktív tag
Én ezt szereztem. Holnap elmegy a múltkori piacos N82. Ügyesen kicsináltam az LCD-jét. Át akartam tenni az N77-be, de azzal nem számoltam, hogy ragasztva van a helyére.
Pont annyiért megy el, amennyi ez a 6080 postával együtt. Sajnálom, mert jó lett volna nyomkodósnak. Kopott és nem kell vigyázni rá, a szép N82 meg pihen a vitrinben.
-
bunkomen
aktív tag
-
bunkomen
aktív tag
válasz
zorzy4 #33448 üzenetére
Sajnos mindenkinek vannak olyan berögződései amiket önkénytelenül is beleír egy posztba. Nálam úgy látszik ez az "olcsó telefon vásárlás".
Más elveket követ mindenki gyűjtés szempontjából. Nekem egy készülék sem annyira fontos, hogy kiadjak érte súlyos pénzeket, felrakjam a polcra porosodni, aztán pár hónap múlva meg észrevegyem olx-en, hogy valami tudatlan negyed áron árulja. Nem célom senkivel versenyezni telefon mennyiségben és minőségben. Ez egy hobbi számomra, amire annyit költök amennyit szeretnék, amennyit nem sajnálok.
Mindenesetre örülök az őszinteségnek -
zorzy4
addikt
válasz
bunkomen #33447 üzenetére
Na jó nem akarok bukózni, meg összeveszni, de már egy kicsit sok hogy állandóan azzal hencegsz, hogy menyire sz..rért-h...gyért vagy csak telefonokat venni. Miközben mi sokszor tízezreket áldozunk a gyűjtésre, vagy akár egy telefonra. Nem az a baj, ha valakinek nincs lóvéja, én is miniállbérből élek, nem tudom te mit csinálsz. De minden hozzászólásodban, valahogy behozod a 3000ftos limitedet. Én csak jóindulatból mondom, de egyszer valaki tényleg be fog szólni.
-
válasz
FoxiestFox #33445 üzenetére
Megint egy olyan, aki elnézte a nullák számát.
-
válasz
CharlieDrop #33424 üzenetére
Engem is érdekelne.
-
bunkomen
aktív tag
Ha nincs senkinek bontott, akkor ebayen 2100 körül postával
-
OrLiX
tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok és tudtok segíteni.
Sony E. W800i mobilhoz keresek akkumulátor hátlapot.Tudtok ebben segíteni? Fehéret elsősorban, de mindegy a szín.
Köszönöm!
O -
bunkomen
aktív tag
Nokia 3250 Nem a legszebb, nem is magyar (még). De legalább az enyém
Már régóta vadásztam, de ennél csak sokkal sz*rabbakat találni dupla-tripla ennyiért.
-
zorzy4
addikt
Dobozos pannonos siemens me45 kell valakinek?
-
válasz
Bdanyy #33430 üzenetére
Én inkább itt, fórumról szerzem be a mobilokat.
nagyritkán, amikor épp van pénzem, akkor a hardveraprón nézek szét.
de úgy fajlagosan 20 fórumon vásárolt mobilra jut egy hardveraprósegyszerűen azért, mert limitáltak az erőforrásaim, így szépen mondva
és mindig azok kapnak prioritást, amiket a topikban fórumozókkal beszéltem meg.
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Ti merrefelé szerzitek be a telókat általában, melyik piac?
Én mondjuk nem gyűjtök szándékosan egy két kivételtől eltekintve, általában a saját régi telók vannak meg, de utólag örülök hogy nem adtam őket el
-
arkades
senior tag
válasz
Earl_Muttley #33422 üzenetére
Bocs, félre nyomtam.
-
Earl_Muttley
őstag
Csak próbaképp: Iphone 3GS, Nokia E51, BB9000 izgat valakit? Nem adom őket drágán, az E51-et hónapokig aktívan használtam.
Kép: [link]
-
ferret77
aktív tag
Mai piac:
Dobozos 6210 1500ft
N82 1600ft
E65 1000ft -
bunkomen
aktív tag
Végre vettem magamhoz egy kis erőt és összeírtam megint egy listát, hogy miket kell beszereznem. Hátha valaki tud segíteni, vannak közte eléggé tömegcuccok is. Most inkább az apróságok érdekelnének, mert jó pár ezret ott hagytam már a héten az ebayen
Kiemeltem, ami úgy igazán idegesítő és örülnék neki, ha valakinél lenne elfekvőben.
1100 billentyűzet
3300 kék hátlap
3410 új ház (vagy csak szép előlap logoval)
3510 kék előlap
5000 billentyűzet
5100 fekete alsó rész, vagy komplett ház
5140 ház
5210 ház
6210 előlap
6310 előlap
6220 ház
6230i alaplap
6510 bézs előlap
6630 ház
6700 alaplap
6820 bekapcsgomb
7250 ház
7260 új fekete hátlap
7360 ház
7600 ház
E50 előlap
E51 ház
E90 ház
N95 ház
N96 kijelző, ház -
zorzy4
addikt
Tudom, hogy ez már lassan retro nokia telo rajongó topik, de ezt figyelmetekbe ajánlanám [link]
Igazi kuriózum, és gyönyörű a háttérvilágítása. -
zorzy4
addikt
Ha valaki tud magyar ékezetes kék nokia e63 billentyűzetet, kérem jelezze.
-
Fancy-boy
addikt
válasz
quailstorm #33403 üzenetére
Az utolsó Nokiák közé tartozik S40 vonalon, ami még nagyon rendben volt.
Sajnos ennek már több éve...ezután már nem is adtak ki ütésálló modellt. -
KSparrow
őstag
válasz
quailstorm #33403 üzenetére
Jó cucc. Angliában 2013 nyarán a 808 mellett ezt vittem. Sima s40, de stabil, kényelmes, és sokáig megy.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Androidos fejegységek
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- TCL LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Napelem
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest