Hirdetés
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunkomen
aktív tag
-
bunkomen
aktív tag
Ma sem jött meg az N71.... rohadjon meg a posta az elsőbbségijével együtt! Folyamatosan csak drágul, a szolgáltatás pedig egyre szarabb
Vigaszomra szóljon, hogy haverom viszont meglepett egy félhalott 6700c-vel
-
puputewe
csendes tag
Tisztelt Hölgyek, Urak, előbb hazaértem (tegnap) kiküldetésemből, s mivel szétszedtek a gyűjteményem miatt, hát nekiálltam tesztelni a fontosabb darabokat . A gyűjtemény döntő többsége működik - ami már megvan, képpel együtt kitettem a Vaterára külön bejegyzésként. Ahol hiba vagy tudnivaló van, azt is mellé tettem. Ha esetleg Titeket is érdekel továbbra is valami, kérdezzetek bátran. Hamarosan lejárnak a licitek, úgy látom, sokan sok finomságot fognak olcsón megszerezni
Az fontosabb Nokiákkal nagyrészt megvagyok, jönnek az "Erik", estére remélhetőleg azok is meglesznek.Ha licitáltok, sok szerencsét hozzá ! A gyűjtő link : http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=tukorfoncsor
-
bunkomen
aktív tag
válasz
Dr Dee #32188 üzenetére
Nokia 7610 dobozos szép 5000ft! Te szereted az ilyen szépségeket
-
Dr Dee
tag
N70 dobozos független,makulátlan állapotú,5000ft-ért valakinek?
-
ferret77
aktív tag
EZT már egyszer hirdették, de most mintha valaki más hirdetné.
-
KSparrow
őstag
válasz
orion1025 #32183 üzenetére
Na megint jött pár új telefon!
Új Nokia 701 (a néha mellette (bal) oldalon lévő C7 már megvolt, csak a hasonlóság miatt került a képre)
Itt az Amoled és LCD van egymás mellett. A Belle refresh és Belle között is vannak eltérések, de részletesen nem hasonlítottam össze még.Amire büszke vagyok, az az, hogy a képeken csak minimális az utómunka:
1: a színeket néha kell korrigálni, mert az energiatakarékos lámpával nem lehet fehéregyensúlyt állítani;
2: néhány esetben vágni kell a képeket;
3: a méretet leveszem 6000*4000-ről 600*400-ra, a gyorsabb feltöltés érdekében
Élességet, elmosódást nem állítok, azt a DSLR-rel már "így követem el"- vagyis nem én takarom ki az IMEI-t, csak nem hagyom élesreMajd ha ráérek, és nagyon unatkozom, lehet csinálok pár művészképet is, csak hogy legyen és boldogítsalak vele benneteket
-
orion1025
őstag
válasz
quailstorm #32180 üzenetére
Már idő közben rátaláltam, meglátom mire jutok vele.Igazából elég vicces a maemo support és a sok barkácsolás, már megfordult a fejemben a kalapács alkalmazása....
-
KSparrow
őstag
Ezt nevezem multikultinak: egy finn tervezésű, németországi gyártású Nokia 5110-est használtam, hogy egy német telefonszámot megkeressek egy magyar SIM-en. A szóban forgó 5110-est Angliában vettem.
Amúgy amikor kerestem a telefont, a telefonos szekrény előtt állva hangosan feltettem a kérdést: "Hol van itt egy régi telefon?" Mire anya: Itt csak régi telefon van!
(Persze nyilván olyat kerestem, ami könnyen beolvassa a SIM-et.)Amúgy lesz megint pár eladó telefonom-1-2 jön eladósorba, és a már beígérteket is meghirdetem. Lesz pl.: N-gage, N71, 9500, halott X5 (a jó már nincs meg), 6260, 7380, N93, RinGo1, meg pár másik. Reális, de nem elszállt árakkal. Ha érdekel valakit így típus alapján, akkor írjon privátot. Fórumon nincs biznisz.
-
orion1025
őstag
Ismét hozzátok fordulnék segítségért!
Van egy Nokia N900-am, amin beállítottam az email fiókot, de megnyitni nem tudom a leveleket, mert azt dobja ki mindig, hogy xy ˝nincs a kiszolgálón˝.Tudja valaki mit kell csinálni vele?
-
bunkomen
aktív tag
Erre kíváncsi leszek, kár hogy 20 nap... Utálom az ilyen hosszú aukciókat
-
ferret77
aktív tag
válasz
bunkomen #32160 üzenetére
Ezt az E70-et én is 1999-ért láttam, gyorsan el is mentettem, de nem tudtam ráírni, mert melóztam. Aztán később ránéztem és már 19990 volt. Hirtelen nem tudtam, hogy rosszul láttam korábban az árat, vagy átírta. Ennyiért soha nem fogja tudni eladni, főleg, hogy ilyen kopott.
-
bunkomen
aktív tag
Napi okos: ILYET NEM TALÁLSZ!!
Illetve tegnap találtam ezt az E70-et 1999ft-ért.... de nem írtam rá. Hát jól is tettem
Úgy jártam volna, mint amikor már majdnem lebeszéltem 1250-ért egy E61-et, amikor kiderült, hogy 12500ft valójában. Könyörgöm, nem lehet átfutni azt a hirdetést mielőtt leokézzuk?
-
bunkomen
aktív tag
Mi a teljes listád? Esetleg egy bandafotót dobhatsz róluk. Amik eladóak, azokat miért vetted meg, ha mégsem kell?
-
Amúgy frankó kis lakás.
-
Dr Dee
tag
Kinek mi kellene? Mondjatok árat rá! Lehet ma oda adom annyiért😉[link]
-
-
ferret77
aktív tag
A 3000ft-os N90 már az enyém, már beszéltem az eladóval. Ne fájjon rá a foga senkinek.
-
Dr Dee
tag
válasz
Mulderpapa #32131 üzenetére
Az én vagyok,mármint az eladó😉
-
ferret77
aktív tag
válasz
Mulderpapa #32129 üzenetére
Ismerjük az eladót
-
Mulderpapa
aktív tag
Egész szép állapotú, dobozos Nokia 6820 a vaterán!
-
KSparrow
őstag
Érdekel valakit egy Nokia 6260? Egyelőre kijelzőhibás, de az is megoldható-megyegyezés kérdése!
-
KSparrow
őstag
válasz
Earl_Muttley #32118 üzenetére
Én Passzolom, de amikor megjön, akkor megnezed, ennyi
. Nem? Szerintem 8200.. talán? -
Earl_Muttley
őstag
válasz
Earl_Muttley #32112 üzenetére
Senki?
-
Dr Dee
tag
Ez egy érdekes darab.Sony CM-R111
-
Dyrtyho
őstag
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Mobiltelefonhoz milyen lakk festéket ajánlanátok? Ugyanis hamarosan megkezdem a kis kopott Live With Walkman készülékem felújitását. Előre is köszi
-
Earl_Muttley
őstag
Itt ezek milyen Motorolák?
-
puputewe
csendes tag
válasz
Earl_Muttley #32108 üzenetére
Mármint licitálásban ? Akkor láttad, amit hozzáfűztem ? A 8110 és a 8148i is remekül működik, tesztelve. A T66 sajnos ilyen, ezzel nem tudok mit kezdeni, de már az is nagy dolog hogy bekapcsol, nagy ritkán amiket fel is tesznek, be sem kapcsolnak. A legtöbb ilyen korú Eri végfoka jó hozzá, könnyedén javítható, ez a szerencse - ha valóban végfokos, és nem csak az antenna tré - mivel konkrétan megfogta a rozsda...
-
puputewe
csendes tag
válasz
bunkomen #32105 üzenetére
Bátran licitálj. Ha a korrektség annyit még megenged itt - és reklámot is csinálhatok magamnak - ha mégsem Te nyered a licitet és nem viszi el a másik ember, szívesen neked adom azért az árért amennyi lictet rátettél. (amúgy Te kérdezted azt, hogy eredeti-e az előlap?)
-
stufen2
aktív tag
-
Dr Dee
tag
Senki semmi?😉😃
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen házat vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- Dell Latitude E5440, i5 4310U, 4GB RAM , 60 GB SSD
- Elado egy PCChips/Hsin Tech M726MRT
- Medion Akoya P7817- i7-3632QM 2,2 GHz, 8Gb RAM, NVIDIA GeForce GT 730M 2 GB, Intel HD 4000
- Asztali PC R5 3600 RTX 2060 Super 16GB DDR4 512GB NVME
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest