- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferret77
aktív tag
A V200-nak is forgatható volt.
-
imi290
aktív tag
válasz
ferret77 #33894 üzenetére
Nagyon vagány,személy szerint én még nem is láttam ilyet.Emlékszem volt egy kedvenc Samsungom,persze csak az lett volna,annak az egyik felső sarkában volt a kamera,és forgatható volt,szóval ugyan azt a kamerát lehetett használni videótelefonáláshoz,akkoriban jött divatba.Kár hogy csak reklámban láttam
-
ferret77
aktív tag
Szerintetek mennyi lehet az ára egy ilyennek? Ma láttam egyet olcsón, de sajnos külföldi függő volt és kopottas, de működött.
-
Earl_Muttley
őstag
Valakinek pár újabb telefon esetleg?
SE Vivaz, független-angol, 5000
Samsung S3501 Pocket Plus, független, fehér, 5000
HTC Desire A8181 -,független szép állapot, 8000
Blackberry 8900 független, angol, elmegy állapot, - 4000
Blackberry 9320, független kopott, új akku, 5000 -
ferret77
aktív tag
-
LaciGSM
aktív tag
Szép állapotú Nokia 6310, 6310i lenne valakinek eladó???
-
-
KSparrow
őstag
válasz
FoxiestFox #33879 üzenetére
Ez tök jó lenne nekem, kitenni alkatrésznek
-
-
iday
aktív tag
Ez a mikro drive drága volt régen is.
Szervizben belső ára 50k volt, halandónak minimum 80k lett volna. 4Gb-os. -
KSparrow
őstag
válasz
Earl_Muttley #33871 üzenetére
van SW-m.
Nem szoftveres okosság, tényleg jobban szól BT fejesen a 8GB, mint a sima. - bár nem 808. -
ferret77
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #33873 üzenetére
Ha újrahúztad a telót és esetleg már nem hülyül meg tőle a teló. Amúgy mennyire hülyül meg? Mit csinál? Géphez csatlakoztatva, géppel sem lehetne leformázni?
-
ferret77
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #33871 üzenetére
Nyomj neki egy hard resetet. Ha sw hiba, akkor talán az is elég lehet. Ha nem, akkor húzd újra phoenix-szel, lehetőleg magyar sw-vel, hogy akkor már legyen magyar a teló. A HDD-t is formázd le.
-
KSparrow
őstag
válasz
Earl_Muttley #33864 üzenetére
lehet csak a SW a rossz.
Amúgy mindegy, hogy 8 vagy 4, ugyanaz a telefon.
Na jó, a 8-ban van A2DP sztereó BT is. - ez csak azért fura, mert az RM-szám ugyanaz, ami más HW esetén ugye nem lenne szabad. -
ferret77
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #33866 üzenetére
Szólj, ha eladod ezt a telót.
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
FoxiestFox #33865 üzenetére
Nekem ő jutott.
Igen, ez a microdrive egy kapitális szopóág...q
-
válasz
Earl_Muttley #33864 üzenetére
Az én 8 gigásomban is megdöglött sajnos anno. Mondjuk így is elég jó áron el tudtam adni munkatársamnak, meg akarta javítani, aztán persze nem talált bele (ahogy én sem).
Utána egy 4 gigásom volt, az ment hiba nélkül, pedig kapta az ívet fizikailag.. bánom már nagyon, hogy eladtam... nagyon szerethető fémöntvény volt, majdnem annyira, mint az N900. -
ferret77
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #33862 üzenetére
Én is keresek, mert az én N91-emben nincs benne. Viszont nekem 4 gigás N91-em van, nem tudom, hogy 8-asat vinné-e.
-
Earl_Muttley
őstag
Nokia N91-be keresek microdriveot! Van itt egy 8GB-s, ma hozta a posta végre..
Valaki!!
-
-
-
ferret77
aktív tag
Mai piac egy 2626 10 perc life timerrel 500-ért, Egy N81 szintén 500-ért. Előlap és hátlap csere kell neki, de amúgy hibátlanul működik. Rózsaszín 7373 828 órával
Jó állapotban van, de az előlapja kell a dobozosomra. Ez 600 volt. Plusz két MD-8 hangszóró 300 és 500-ért. Az egyikre igényt tartott a lányom.
-
Salmi
tag
A készüléket azt hiszem 800-1000 Ft-ért vettem a bolhapiacon:
2000-ért vettem egy full új gyári elő + hátlapot billentyűzettel és a készülék kipucolása után így nézünk ki:
Érdekes amúgy, hogy a Nokia 3310/3330 hardverét is felhasználták a Nokia 5510-hez.
-
draco31
veterán
Lett egy Siemens C25-ösöm, de egyenlőre nem indul, meg egy Nokia 2323c-2-es, ez meg 20-as
Milyen adatkábel kell ehhez?
-
Salmi
tag
Tyű, klassz ki darab. Még nem is láttam ilyen készüléket
.
-
draco31
veterán
válasz
FoxiestFox #33841 üzenetére
Teljesen máshogyan néz ki. Google
-
-
stufen2
aktív tag
válasz
FoxiestFox #33839 üzenetére
3300b, nálunk a 3300a volt kapható
-
-
-
Salmi
tag
válasz
FoxiestFox #33835 üzenetére
LOL, de! Csoda, hogy még emlékszik valaki rá
. Talán 2004 végén indítottam.
-
-
arkades
senior tag
N73-nak alapból halkabb a beszéd hangszórója,( mint pl. az N95, E66-é) vagy én fogtam ki egy hibásat. Lehet állítani a hangerőt, de muszáj a leghangosabbra tennem, különben rosszul hallom a hívott felet.
-
zorzy4
addikt
Pop portos sonyericssonokhoz van valami pc suite féleség?
-
ferret77
aktív tag
-
draco31
veterán
3 betüsön eléggé sok dummy van ahogy nézem.
-
stufen2
aktív tag
válasz
zorzy4 #33823 üzenetére
Az újabbak közül csak azt tudod felhasználni a többit nem. 6500 slidenál gyári billentyűvel pótoltam a dummyt, de lötyögött benne ki kellett még hézagolnom. Bár mondjuk a mai napig nem értem miért gondolják még rengetegen, hogy ha a dummykat szétbontják akkor azok alkatrészei felhasználhatók lesznek az igazihoz. Rengeteg dummyn látok csavarhúzó feszítés nyomát, berhálást, az eladó meg fel van háborodva ha lebalfaszozom és nem veszem meg tőle az ilyet.
-
zorzy4
addikt
válasz
stufen2 #33822 üzenetére
Hát ha már szóba kerültek a dummyk. Újra nekiestem a 5100nak. Vettem egyet korábban csak a ház miatt, de bele volt műanyag alapú ragasztóval ragasztva a bele. A teteje még csak nagy nehezen lejött, de az aljával hónapokig nem bírtam. Pedig még satuba is befogtam a belsejét, de nem tudtam kitépni. És az volt a baj, hogy a házat csak kézzel foghattam meg, hogy ne sérüljön. Aztán most fogóval megfogtam a belét és egyszerűen összetekerte, így kijött ház sérülés nélkül, és az csont nélkül felment az igazira. Az 5140el már nem volta ilyen szerencsés, mert ugyan az szétjött könnyebben, de direkt másképp van ötnve a ház, hogy ne menjen fel az igazira.
-
draco31
veterán
Egyforma a Motorola V3 és a V3i belső kijelzője, lehet egymással cserélgetni?
-
Dummyzik itt valaki? Találtam egy E71-et meg egy 9300-át.
-
stufen2
aktív tag
válasz
arkades #33800 üzenetére
Robbantott látom én is elkéstem a hsz-el
-
arkades
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 12GB 256GB 1 év garancia (akksi hibás)
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest