Hirdetés
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Poco F7 – bajnokesélyes
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovy79
őstag
válasz
meroly
üzenetére
A korábbiakban sokan dicsértétek itt a "gombos" telefonokat, akkor nem szóltam.
Bármibe fogadok, hogy gyorsabban megnézem a mail-jeimet, válaszolok, meglesem a topikot és esetleg beírok valamit a nem éppen csúcskategóriás Sony P-vel, mint pl te bármilyen "gombos" telóról.
Kényelem. Számomra ez a fontos. Az akkut naponta kell tölteni, de megszoktam és kibírható. Belakottan, teljesen személyre szabottan nekem szinte tökéletes. Mondom ezt úgy, hogy szerintem a 6310i-nél még senki sem csinált jobb telefont.
Céges telónak jelenleg K800i-t használok és azt vettem észre, hogy sokszor "ledobja a láncot" attól a sebességtől, amit "diktálok", amit megszoktam a tapison. Sokkal előrébb jár az agyam, mint amit ő bír tartani.Ez meg szomorú... Jó az első pár kép.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, makulátlan állapotban, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Gamer PC - RTX 3080, Ryzen 7 5700X, 32gb RAM
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12800HX RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- újszerű iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iCentre
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest