- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Sokan írtátok az Alcatel Idol S-t és az Xperis SP-t, amik a T-nél 75k körül vannak, és ugye a Grand X IN pedig olcsóbb kategória.... az hogy lehet, hogy mégis drágább telefont adnak cserébe?? Ezen a kettőn kívül melyik lenne még ajánlott? Vagy ez a kettő, ami a lehetőségek között a legjobbak? Van már pozitív/negatív tapasztalata vkinek? Bocsi, ha feltettem olyan kérdést is, ami már elhangzott... Amúgy 8 hónap alatt nekem most ez a 3. cserekészülékem! De ez is kezd sza...kodni: megszakítja a netet számtalan alkalommal, a telefonhívásokat többször is, és már napi szinten jó pár alkalommal ám, de minden ok nélkül eltűnik a térerő és fogad a kis x az akksi mellett
gondolom ezek a hibák nem alkotnak együttesen okot arra, hogy cseréljék a telefont... vagy tévedek?
mert örülnék neki, ha megszabadulhatnék tőle! Sajnos én is csatlakozom azokhoz, akik csalódtak a készülékben!
Várom válaszaitokat, amiket előre is köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA® driverek topikja
- Gyúrósok ide!
- Autószerelők, autószerelés
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest