- One mobilszolgáltatások
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Redmi Note 13 4G
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nem lesz iPhone 19
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
válasz
kelzsoca
üzenetére
GPS: így igaz: nem érdemes lakásban tréningezni vele, nem kell neki működni, ha helyenként talál is valamit, lehet, hogy 2m-rel odébb már nem lesz térerő!
Macedon volt fenn pár napja, használtam a GPS-t minden nap, az első fix jó pár perc vlt mindig, de utána működött rendesen. Ma reggel próbálkoztam vele, de semmi jó. Sok hód látszik, de semmi használható. Feltettem a v2-t, belaktam nagyjából, GPS-szel annyi történt, hogy az A-GPS-t feltöltötte a "GPS status" (ez korábban is megvolt a Mac-en, és minden máson)!
Eredmény ugyanaz! Sok hód, semmi fix. Kint is...
Faster GPS fel, helyi beállítások, plusz egy két spec megérzésre, és hoppá! Az ablak mellett 12-m es fix 6 holddal. Esetleg megpróbálhatja, akinek van kedve a megfelelő shotokat feltettem ide:
https://www.dropbox.com/sh/sv8e1tvumblm5tu/pd_4lJ-aA_
A legelső, amin nincs hasznos vétel, a szabadban készült, a jók a nappaliban az ablakhoz közel, a beállítások releváns részei vannak az utolsó kettőn, egyebeket nem állítottam át!
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- BestBuy ruhás topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen alaplapot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku fizikai dual SIM!!!
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS ROG Phone 8 gamer telefon (Snapdragon 8 Gen 3, 165Hz, IP68, 256GB), bontatlan,garanciális
- Eladó Samsung Galaxy s23( ha ma elviszed nincs postaköltség)
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest