- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor777
aktív tag
Esetleg van valakinek eladó fóliája a telefonhoz?
-
Jano_023
őstag
válasz gyuribácsi88 #14830 üzenetére
[ Szerkesztve ]
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
boxos23
aktív tag
válasz Gabor777 #14851 üzenetére
Voltam Romániában dolgozni és már gyári B06 van fent.A határon átérve szépen feltette a kérdést hogy milyen hálozatot választok. RO orange vagy ro cosmote ...stb és szépen muzsikált jó térerővel ott is itt is.
Ezt azért irtam le, mert mondjátok hogy valakinek van a B06-al térerő baja. -
formengil
tag
El tudná nekem valaki mondani hogyan kell OTG kábelen keresztül csatlakoztatni pl egy pendrive-ot? Rádugom de nem történik semmi. Biztos kell még valami.
Előre is köszi!
LG Optimus GT540 --> ZTE Grand X IN --> Sony XPERIA SP --> Xiaomi Redmi 4 Prime
-
Mate
nagyúr
Én most rendeltem ebayről 3-at 1000-ért. Ha megjött elmondom milyen
Most kaptam sms-t, hogy sikertelen
[ Szerkesztve ]
-
mateo91
tag
Üdv, olyan gondom van hogy az utóbbi 1.5 hétben tapasztaltam azt hogy napont kb 5x 6x kikapcsol a telefon főleg hívás közben vagy mikkor felmegyek mobilnetre de vanb hhogy random kikapcsol vissza kpacoslom 2 perc megint kikapcsol, ha kivezsem az akksit meg a simkártysát utána jó egy ideig ez mitől lehet ?? jelenleg gyári van fent mert b06ot mikor feltettem akkor kezdte el ezt csinálni visszatettem mindnet gyárira hátha jó lesz de semmi :/
-
Xrx
csendes tag
Na nehogy már papírozzál! ez 95-ben még oké volt, de 2013-ban ne ez legyen már a megoldás Vidd vissza és oldják meg.
-
szaszii
tag
Azzal mit lehet kezdeni, ha recseg a hátlap? Ez a 2. készülékem, de szerintem teljesen új dobozosat kaptam, bár nem én vettem át, de így gondolom, mert pl. a töltőn voltak azok a műanyag védőcuccok, amit beadtam, azon nem volt.
Nekem is papírral van most "kitámasztva", hogy ne recsegjen..
-
Cidan
tag
A B04 rom telepítéséhez feltétlen kell a 3e recovery?
-
mateo91
tag
oh kösz srácok
-
Joe Cockroac
csendes tag
válasz mateo91 #14868 üzenetére
Figyelj, még mielőtt visszavinnéd!
Próbáld ki, hogy az akkumulátor végéhez teszel egy félbehajtott papírdarabot, ami nagyjából 2 tized mm vastag. Tehát úgy a végéhez, hogy az akkumulátort hosszirányban nyomja a telefon teteje felé. Nekem ez megoldotta a kikapcsolgatást. Ezt csak azért mondom, mert ha most van egy jó készüléked, aminek van egy könnyen javítható hibája, ne vidd vissza, mert kaphatsz jóval rosszabbat.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz Joe Cockroac #14875 üzenetére
Egy próbát tegyél meg a kedvemért, ha már a tiéd kitömött példány. Vedd ki kicsit a tömést és bekapcsolva izomból rázd meg!
Ha nem kapcsol ki tőle, akkor itt valami más gebasz lesz...
-
Mate
nagyúr
Nektek is megszűnt a lockscreen fagyás?
-
89BDave89
tag
válasz Keeperv85 #14876 üzenetére
Pont ma jártam úgy hogy mérgemben ledobtam az ágyba és kikapcsolt. De amúgy amikor nagyon kikapcsolgatott (bekapcsolni se tudtam mert pin kódnál kikapcsolt) akkor meg se mozdítottam. Szóval nem tudom... szvsz ha nagyon nagy ütést kap, lehetséges hogy attól kapcsol ki, de tuti van valami geb@sz ami nem ezzel függ össze, nem az akksival, és állandó kikapcsolódást okoz egyes készülékeknél. Amúgy amikor nekem előjön ez a kikapcsolgatás, kiveszem az aksit, és megjavul 1 hónapra, aztán megint előjön, és kiveszem az akksit, vissza, és megjavul. Bevált módszer, még ezt is elnézem a telefonnak.
Xiaomi Redmi Note8 PRO, iPhone 8, Xiaomi Mi A1, iPhone 5S, iPhone 5, Sony Xperia SP, Sony Xperia L, ZTE Grand X, ZTE Blade, Samsung 5230, Sony Ericsson K550i, Sagem MyX 3D
-
GvFh
csendes tag
válasz Keeperv85 #14876 üzenetére
Egy próbát tegyél meg a kedvemért, ha már a tiéd kitömött példány. Vedd ki kicsit a tömést és bekapcsolva izomból rázd meg!
Nekem is van elméletem a dologról... Én voltam a második a fórumon, aki megcsinálta a papírdarabkás kitámasztást (még januárban). Előtte nekem is naponta 4-5-ször kikapcsolt, többször bekapcsolás közben, meg PIN kód kéréskor. Kitámasztás után egy hónapig semmi probléma, majd kétszer kikapcsolt. Ekkor papírt cseréltem. Azóta (ca. 3 hónap) semmi gáz... Mostanában az uptime rekordra gyúrok. Most épp 820 óra...
Sztem valami nyák hiba lehet, vagy minimális smd forrasztási, esetleg a nyák rétegek közötti átvezetés, amit a papír általi feszítés orvosol. Természetesen nem az akksi csatlakozók nem érintkeznek, hisz 2-3 mm-t nyom be rajtuk az akku, amikor berakjuk. Vagy ez a kis rugós érintkező túloldala mégsem érintkezik a papír nélkül ezen problémás daraboknál...
Screen lock fagyásra is van agymenésem. Itthon, és az irodában is csak mac adress szűrés van a routeren, titkosítás nincs. Sosem fagyott még. Két hete tanfolyamon voltam Bp országban, volt free wifi a tanfolyamszervezőnél, ki volt írva a tanteremben a jelszó. Néha unalmamban neteztem, nem kapcsoltam ki a wifi-t. És egyszer le is fagyott. Legalább 6-8 ssid-t láttam, akár a sok router is zavarhatja a GXiN-t... Akinek gyakran fagy, milyen titkosítást használ, illetve sok hálózat van-e a körzetében?
És egy harmadik, ami még felmerült nálam hibaként (más még nem jelezte). Telefonáláskor, ha bejön egy újabb hívás, hallom a hangot, hogy hívnak. Nem váltok át, majd visszahívom. Ha az illető megunja a kicsöngést, és leteszi, rendre el szokta dobni az aktuális hívást is. Akinek dobált már hívást, nem hívásvárakoztatáskor jött ez elő? (Ez még B.04, lusta voltam eddig upgrade-elni.)
-
sil3ntbeatz
tag
Nekem ma olyat produkált, hogy hívott valaki, felvettem, beszéltünk, leraktam és a status baron meg jelzett egy nm fogadott hívást ugyanettől a személytől Nem volt lenémítva, nincs kikapcsolva a rezgés és a telefon egésznap a zsebembe volt, szóval érdekes Amúgy nekem megszűnt B06 alatt a lockscreen fagyásom bár nekem eleve ritka volt
-
kelekyle
őstag
válasz sil3ntbeatz #14880 üzenetére
Aktív wifi kapcsolat nélkül de bekapcsolt wifivel is fagyott nekem jó párszor.
Amúgy észre vettétek, hogy nextV3ban (és B06ban??) a TALK képes hang és videó csevegésre ?Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
heidricha
őstag
Most először autóztam melegben, de először a Nv3-mal is. Ha aktív a navi, egy idő után lekapcsolja a töltést. A melegedés miatt lehet? Nyilván jó ötlet, éppen csak annyi vele a gond, hogy autós navi töltés nélkül nem létezik, csak nagyon rövid távon.
Vagy egyedi a jelenség, mindenki másnak másképp viselkedik? -
gonorrea
senior tag
válasz heidricha #14886 üzenetére
Nem hiszem hogy meleg miatt. Nekem b04 alatt sem töltött rendesen! Darabig ment a töltés, utána azt vettem észre hogy 10 % alá esett az akksi. Bár azóta nem próbáltam
A lövészárkokban nincsenek ateisták... Az elv olyan mint a fing, tartod amíg bírod! O+N2 5G 8/128 GB + Xiaomi watch 2
-
airwawes
tag
Ez nekem is előjött párszor, akkor volt ilyesztő mikor fullra lemerült és nem töltött semmit se. Ilyenkor lehúzom a töltőt általában, és 10-15 percet várok, utána jó. Szerintem valami az aksival van, mert próbáltam úgy is, hogy az aksimat egy másik telefonba áttettem, és ott sem akart tölteni. Aztán vissza a sajátomba, és töltött. Érdekes dolog ez.
--Vodafone Smart Prime 6-- --Dell Inspiron 3542--
-
89BDave89
tag
Ezzel én is találkoztam, ugyan így.
Az csak az érdekes, hogy fél évig nem fordult elő. Tehát volt hogy tök forró volt a gépt, mert órákig játszottam+töltő, illetve navi+töltő. De aztán egyszer még is csak előfordult ez. Ciki.Xiaomi Redmi Note8 PRO, iPhone 8, Xiaomi Mi A1, iPhone 5S, iPhone 5, Sony Xperia SP, Sony Xperia L, ZTE Grand X, ZTE Blade, Samsung 5230, Sony Ericsson K550i, Sagem MyX 3D
-
gonorrea
senior tag
válasz Keeperv85 #14893 üzenetére
Nálam pl töltött kb 220 km-en keresztül (otthonról pestre), majd visszaúton vettem észre hogy 10% körül jár. Felfelé biztos hogy töltött mert kb 2,5 órát ment bekapcsolt navival
A lövészárkokban nincsenek ateisták... Az elv olyan mint a fing, tartod amíg bírod! O+N2 5G 8/128 GB + Xiaomi watch 2
-
89BDave89
tag
mondjuk az picit több mint a gyári 1A, de nem is értek hozzá hogy ez számít-e. Az tuti hogy nekem 700mA-essel is csinálta. szóval ez lehet nem számít.
Xiaomi Redmi Note8 PRO, iPhone 8, Xiaomi Mi A1, iPhone 5S, iPhone 5, Sony Xperia SP, Sony Xperia L, ZTE Grand X, ZTE Blade, Samsung 5230, Sony Ericsson K550i, Sagem MyX 3D
-
gonorrea
senior tag
Na gyorsan mentem egy kört itthon! Kicsit először üldögéltem a kocsiban, végig kint volt a töltés ikon, majd bekapcsoltam a nem hivatalos navit, akkor is kinn volt a töltésjel, de nem ment feljebb a %, gondolom azért mivel maxon volt a fényerő és végig be volt kapcsolva a képernyő! Akkor mégis csak Keeperv gondolata lesz a jó mint legtöbbször
-
Robbertho
aktív tag
válasz kelekyle #14899 üzenetére
Azonban ez nem úgy működik itt, hogy ami rá van írva a töltőre, azt rá is erőszakolja a telefon az akksira
A telefonban a akkumulátor töltő elektronika még átalakítja az 5V-ot töltöttségi szintnek megfelelően 3-4V környékére, és az áramot is szabályozza töltési ciklus szerint.
Az, hogy mennyi fér ki a csövön max. csak meghosszabbíthatja a töltést, ha kevés, viszont egy bizonyos határ felett már nem fog többet (ampereket) rákapcsolni az akksira, mert megölné vele.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Mini PC
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Társasjáték topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest