- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigryss76
tag
Sziasztok!
Továbbra is van képernyőfagyás a wifi/3G csatlakozás váltások között, így marad a "regpon". Viszont nem kell újraindítani a telefont, ha 3G-t akar valaki használni, – miután elhagyta a wifi hatótávot – szóval végülis jobb lett. Nincs panasz a beszédminőségre senkitől, és jobb lett az érzékenység is a képernyőn. Ezek a tapasztalataim.
Üdv.:
T
Buta embernél nem tudsz okosabb lenni!
-
callmeakos
veterán
Nekem most mocsok módon dobálja el a WIFI hálózatot, csak egy restart segít....
All→M8
-
ggeleven
őstag
válasz sil3ntbeatz #14501 üzenetére
Pedig az a legegyszerűbb módja a névjegyek backupolásának. A gugli-nál biztos helyen vannak!
Nem tudom, hogy mi lehetett a baj, hogy így szarakodott Neked, nekem sem ennél, sem másik telefonnál nem okozott problémát. Gond nélkül költöztem rom-ról rom-ra, telefonról telefonra.De ez a hiba még az előző ROM-nál volt nem?
Akkor ebből hogyan jön az, hogy ezzel az update-tel van a hiba? Nálam hiba nélkül települt a Next v3 és másztak vissza fel az alkalmazások.Csak TB-vel csináltál backupot még az előző rendszernél?
Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
golyós
addikt
Hibák nem voltak nekem sem csak a 2mp-es.De ez betudható a 3g-nek is mert már több mint 1 hete csak azon használom.Így ez is megjavult.Szoftver vagy a 3g javította? Nem tudom.
Se lockscreen fagyás se semmi.A hang szerintem jobb lett,érintés is.
Néha 1-2 User error de más nincs.Aksi időről nem tudok mit mondani eddig is minden este rádugtam,ezután is.Majd kipróbálom mennyit bír ha nem töltöm.Este egyébként mindig kikapcsolom.
Nekem elsőként péntek reggel hibátlanul lejött és hiba nélkül fel is települt .[ Szerkesztve ]
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
Keeperv85
nagyúr
válasz callmeakos #14503 üzenetére
Opcionális lehetőség:
Router megfog, Ablak megközelít. Körülnéz. Router ablakon kidob. visszamegy.
Amúgy: 40 percet online rádióztam most (TuneIn Pro), csak WiFi van. Nem fagyott le, nem szakadt meg, nem indul újra... sem semmi egyéb.
-
sil3ntbeatz
tag
válasz ggeleven #14504 üzenetére
Igen, csak a TB-vel, most Super Backuppal sikerült lementenem a kontaktokat és az üzeneteket. Nem a Next v3-at szidom hanem magát a szoftvert, megint megpróbálom újrahúzni immáron ötödszörre..Az előbb amikor felraktam visszaállítottam a wifi hozzáférési pontokat hátha benyeli aztán nem ismerte fel a wifim, csatlakoztam és tök szürke volt az ikon, azóta megy! Az érzéketlenség mintha eltűnt volna egy picit az akksi rosszabb lett viszont úgy néz ki,.hogy a rezgőmotor egy fokkal lágyabban működik..na de megyek flashelek, majd írok mi lett
-
bubi92
őstag
brace yourselves, új hibák coming
-
andikaaa
aktív tag
SOS! Visszatettem a gyári romot, szeretném visszaállítani a gyári beállításokat, de nem sikerül! Mit csinálok rosszul?
Gyári adatok visszaállítása-telefon visszaállítása- minden adat törélese---> és nem csinál semmit[ Szerkesztve ]
-
gfefe
őstag
Érdekes hibát produkál a telefon.... bár ez azóta van, hogy megvettem. Asszony szokott panaszkodni, hogy nem hall rendesen. Konkrétan nem mindegy milyen szögben tartom a telefont.. és hogyan... erre tudtok valami megoldást mert úgy olvastam már találkoztatok hasonlóval. Amúgy megy rendesen, de fekve nem szereti küldeni a hangomat
[ Szerkesztve ]
DOWNLOAD ██████████████ 105%
-
sil3ntbeatz
tag
Na, jelentem itt vagyok Egyenlőre minden oké, a WidgetPicker megy rendesen, a Wifi hozzáférésipontok is rendesen visszaállítódtak az appjaimmal a kontaktokkal és az üzeneteimmel együtt! Nem fagyott még, a rezgés lágyabb, a gördülékenyebb a menü ( is ) és talán én is placebózok de jobb az érintés összességében minden frankó, gondoltam, hogy user error volt amit eljátszottam de azt, hogy ennyire be tud kavarni a TB azt nem hittem volna
A gpst még nem próbáltam, nekem azzal volt bajom de egy fix megoldotta!
Ettől függetlenül érdekes, hogy mindenkinél mást produkál felrakás után, amikor tegnap este felraktam akkor a legelső pillantban amint bebootolt összeomlott a Címtár pedig akkor még a menüben sem jártam egyszer sem Szerintem kifárasztottam a ge..t, feladta a harcot!
-
Jano_023
őstag
Na elkeztem össze szedni az adatokat,de kicsit belezavarodatam.
Akkor ha most a V2 van fent és a B04 akkor mi az első lépés a B06 felrakása ?
Hogyan és honnan tudom feltenni ?
Ha feltettem a B06-ot uttána mehet rá a V3-om ?
A készülékemet Unrootolni kell a B06 elött ?Egy sorrendet dobjatok vissza kérlek, hogy összeálljon elöttem is hogy mit miután kell csinálni.
Köszi''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
sil3ntbeatz
tag
-
Jano_023
őstag
válasz sil3ntbeatz #14518 üzenetére
A recoveryben benne van a B06? Az frissülni fog magától ??
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
ggeleven
őstag
válasz sil3ntbeatz #14516 üzenetére
Na akkor király, ha ötödszörre összejött és minden megy!
Most akkor élvezd ki a jó kis rendszert!(#14517) Jano_023
Jól értelmezem, hogy most a Next v2 van fent?
Ha igen, akkor ezek a lépések röviden:
1. mindenek előtt készíts backupot az alkalmazásaidról tetszőleges progival (gyári is meglepően jó)
2. az itt leírtak alapján tedd fel a CWM reco-t: link
3. az itt leírtak alapján tedd fel a ROM-ot: link
4. állítsd vissza az alkalmazásaidat! a korábbi rendszeralkalmazásokat viszont hagyd ki, mert nagyon bekeverhet a rendszernek!Kész is vagy, lett egy root-olt, B06-os, nagyon jó kis custom ROM-od!
[ Szerkesztve ]
Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz sil3ntbeatz #14518 üzenetére
Totál feleslegesen görcsöltök a wipe miatt, ugyanis full automatikus az egész. Mindent wipe-ol magától (A cache kivételével, amit töröl, ha üres a data, tehát azt kár is).
-
Tigryss76
tag
-
kerxy
senior tag
Lehet tudni hogy mi ez a teljes megosztàs? Mintha ez nem lett volna eddig
-
Mate
nagyúr
Gondoltam ma kicseréltetem a telefont.
Elmentem a közeli T-be, de nem volt nekik raktáron/vagy nem akarta kicserélni, elhajtott, hogy menyek T-pontba és ne kirendeltségbe.
Hazajöttem és felmentem T honlapjára, hogy megnézzem hol vannak szervizzel ellátott T-pontok. Nem sokat találtam, pláne a környéken. Felhívtam vagy 10 boltot. Ebből 7 nem vette fel, 2 azt se tudta miről beszél, míg a harmadik (egyetlen férfi egyed) korrekten és gyorsan elmondta, hogy tud rendelni, de 2 hét. Ha még ma akarom, akkor menjek Westendbe, vagy Allee-ba. Mondtam neki, hogy allee helyileg is jó lenne, de T honlapján nem szerepel, hogy lenne ott boltjuk, az meg, hogy szerviz lenne pláne. Erre közölte, hogy ez érdekes, miután az a legnagyobb szervize a T-nek. Tesómat kértem meg, hogy vigye el, neki útba esett. Bement, kb. 5 perc múlva már jött is ki egy vadi új dobozzal. (Telefon, tartozékok minden vadi új)
Sajnos simkártya cserét nem tudtak elvégezni, mert ahhoz meghatalmazás kell... Hogy minek, azt nem tudom.
-
tPedro_
őstag
En szotrim a T-vel:
Akkor lepodtem meg, mikor telefonvasarlas elott altam es az egyik T-pontban erdeklodve kiderult, hogy nem latnak ra a masik uzlet arukeszletere.
Halal komoly, egyik legnagyobb szolgaltato (raadasul telekommunikacio/informatika), csilliardos uzlet, stb. es nem tudja megmondani az egyik boltban, hogy a masik boltban mi kaphato. WTFMikor telefonon hivtam fel az egyik T-pontot (boltonkent eltero a telefonszam, legalabbis az utolso 1-2 szamjegy), akkor az elso kerdesuk az volt, hogy melyik uzletuket hivtam... Mert mind kiderult, mindegy melyiket hivom, egy helyre futnak be a hivasok (szam alapjan akkor sem ertem miert nem tudja, hogy melyiket hivtam vagy csak figyelmetlen volt). Szerencsere itt latjak az osszes T-pont arukeszletet.
-
Mate
nagyúr
válasz tPedro_ #14530 üzenetére
Azért nem lát rá, mert valószínűleg nem T-pont volt.
Van T-pont és van alvállalkozó által üzemeltetett T kirendeltség. A kettő nem ugyan az.
Zsolt_72 Igen, ezt értem, de mégis csak egy szaros műanyagdarab. Nem változik semmi, csak új lesz.
Jano_023 Nem, 4000 Huf körül van. Kivéve, ha sérült, akkor ingyen cserélik.
Gabor777 Gondolom ott is el tud fogyni, de elvileg nekik van bőven raktáron. Elvileg az a legnagyobb szerviz. Ha mégis elfogy, akkor átmész Westendbe esetleg. Máshol nem igen van Pesten.
[ Szerkesztve ]
-
t181
senior tag
Amikor Én vettem a telót, a srác megnézte a SIM-kártyát, mondta, hogy már nem mai darab(~6 éves), és megkérdezte, hogy kicserélje-e, mert nem tart semmiből és ingyen van..nem értem miért... eddig szinte mindig csak azt olvastam, hogy csak némi pénzmag ellenében cserélték...
Más:
Végeredményben megéri felrakni akkor a v3-mat?
Most a német B01 van fent, de lehet kipróbálom a 'miénket'.Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
heidricha
őstag
Gyári B06 kissé kiherélve (feleslegesnek ítélt rendszerbe telepített alkalmazásoktól megszabadítottam) fut jelenleg.
Egész jók a tapasztalataim, semmi sem romlott a korábbi verziókhoz képest- Ami mégsem:
- 2 sec késleltetés mintha nem lenne... nem mernék megesküdni, lehet, hogy csak már teljesen megszoktam.
Ami pedig nekem fontos szokott lenni:
- GPS továbbra is azt játssza, hogy ha GPS-t igénylő alkalmazást indítok, és ilyenkor épp nincs használható mobilnet, akkor iszonyat lassan talál pozíciót. Ma reggel véletlen ez volt, 25 percbe telt neki. 7 végén számos esetben indítottam GPS-t, mindig volt net, mindig 15 mp-en belül eltalálta, hol vagyok. Ha már elkezdte, akkor hiába teszem alá a netet. Teljesen reprodukálható, konzisztensen ugyanezt teszi akárhány alkalommal.
- GPS "fagyásom" még nem volt- Mivel az utóbbi időben (v2a-val is) a max. uptime nem haladta meg a 70 órát (rendszerint mobilnet veszett el, ami csak restart esetén jött vissza), nem tudom, hogy hosszabb uptime esetén hogyan viselkedne.
- Teljes GSM hálózat vesztésem ma reggel is volt. Korábban pont egy hete, azelőtt soha! Megoldás jelenleg csak a reboot, érdekelne, ez mi a fene... mintha ez a cella csinálná itt a meló közelében, de csak hétfőn.Használtam BT-t, minden rendben, eddig senki nem panaszkodott a hangra, de az amúgy is hely/partner függően jött elő néha... Utóbbi v2A napokban nem is ritkán, de kezelhetően.
Érintő nem lett szerintem jobb. Két kézzel nem gáz, de egy kézzel szerintem rosszabb a helyzet, már csak azért is, mert ilyenkor jellemzően valami egyébre is figyelnem kellene. Rendszeresen elugrik a launcher képernyő jobbra, vagy balra, holott csak valamit indítottam volna. Vagy húzás helyett indít el valamit, ami épp útba esett, vagy szimplán csak nem csinál semmit - ez azért a legkellemetlenebb, mert megesik, hogy csinálja, csak várni kellene egy egész kicsit... mivel azonban azt hiszem hogy nem történik semmi, ismétlek, ami viszont már tényleg kellemetlen tud lenni.
Összességében kicsit jobb lett, képernyőm még eddig nem fagyott, de az uptime is igen gyenge mostanság - bár ennek többynire nem hiba volt az oka.
-
pudingstyle
tag
Várhatunk a V3-hoz is egy gyári akkujelző kis patchet?
Nexus 5 D821
-
Keeperv85
nagyúr
válasz pudingstyle #14539 üzenetére
Őszintén szólva nem szeretném egyesével visszafelé is megcsinálni az összes módosítást. Szóval erősen gondolkodom rajta. Ráadásul keverve is kéne: csak az egyik a négyből abban a fájlban, vagy az első a harmadikkal, vagy a második a negyedikkel... Nem tudom hogy lehetne ezt gyorsan megoldani, de vannak az igények, meg én. Az utóbbiból csak egy van sajnos...
-
gonorrea
senior tag
válasz Keeperv85 #14540 üzenetére
Nem érdemes megfeszülnöd Keeperv! Csináld meg úgy ahogy neked testszik a rom, akinek meg nem tetszik nem fogja használni ennyi! Én azért mondtam, hogy még nem rakom fel a v3-at, majd a végleges verziót úgy 3-4 hét múlva, ha addigra lesz! Nem értem sokan miért sietnek ill siettetnek!
A lövészárkokban nincsenek ateisták... Az elv olyan mint a fing, tartod amíg bírod! O+N2 5G 8/128 GB + Xiaomi watch 2
-
kelekyle
őstag
Igaz gyári B06 van fent de megoldottam az akksi kijelzés problémát....
[ Szerkesztve ]
Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
andikaaa
aktív tag
Ma én is voltam egy vidéki T pontban, talán péntekre lesz cserekészülék, akkor mehetek vissza... Három hibával mentem: 1. lock-screen fagyás, 2 liluló kijelző, 3. 2 mp-es hívásszünet (ez utóbbi talán megszűnt a 06-tal) Azt mondta a srác, hogy ezek olyan problémák, amelyekkel én jelentkezem először. Nem vitte még senki vissza a készüléket. A lilulást nem hitte el, kimentünk a tűző napra, belátta, hogy hihetetlen, hiszen ez totál használhatatlan így...
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest