- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zamar
csendes tag
Sajnos eustockon csak fekete van, nekem pedig arany színű kellene. Pontosan nem nekem de ez most mindegy.
Itt lehet kapni arany színűt viszont azt írják nincs benne magyar nyelv. Ha ez valóban így van lehetséges magyar nyelvet is tartalmazó romot rátenni? Írtam egyébként nekik és tényleg nincs benne, tehát nem elírás viszont 2 év teljes körű garanciát vállalnak rá ami elég csábító. Ezen kívül 2500Ft a szállítás viszont ennyiért ha bármi gond van vele a két év alatt költségmentesen elviszi a futár és vissza is hozza.
Szerk.: Valaki rendelt már innen? Elég jó áron van és EU raktárból jön. Itt sem egyértelmű a verzió, ahogy az sem hogy tud e B20-at.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged