- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyirike
csendes tag
Okés. Maradjunk ennyiben. A törés az én hibám. Kié lenne. Én ejtettem el. De az milyen már hogy a kijelző védő üveg fólia nem tört el csak az alatta lévő üveg rész?
A fóliát hibátlanul levettem. Nem sima fólia hanem üveg. De végülis lényegtelen. Ez a telefon megy a kukába hiába 3 hónapos. Magyarországi hivatalos forgalmazótól vettem számlával. Nem Aliexpress meg társai.
Oké ennyi pénzért ne várjon az ember minőséget. Mire is számítottam?
Amúgy lehet hülyének nézni, rendben. 15+ éve szoftverfejlesztő vagyok és androidra is fejlesztek, de rég láttam ennyire bugos telefont. Gondolom ez is user error.
A kedvencem a touch screen. A hadver test menüben hibátlanul átmegy minden teszten a touch screen teszt, de amint elindítom a telefonon a gyári rom billentyűzetet azonnal elkezd rosszul érzékelni. Mi ez ha nem szoftver hiba? Miért javul meg ha lezárom a telefont majd újra kinyítom? Ez ne hardveres.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest