- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Jó, hogy mondod, elfelejtettem javítani... S7 Edge-m van. A Honor7 nagyon jó teló, de azzal, hogy vagy két SIM, vagy SIM és memóriakártya, részemre agyonütik az egészet. Kell egy olyan telefon, ami bővíthető és kétkártyás, és nem valami ócskaság (és a Telekom is értékesíti).
Mivel ez így együtt nem volt, megvettem a 4A-t, és eddig nagyon jól teljesít. Úgy tűnik beáll a 3 napos töltési időre, igaz csak telefonálásra és e-mailre használom, az egyéb dolgokat az S7 Edge-ről bonyolítom.
Más.
A gyári fóliát rajta hagyta valaki? Nekem nem volt szívem leszedni. A kis "fület" levágtam róla, így nem akad el semmiben, és legalább védi a kijelzőt.
-
Volt egy telefon a Telekomnál, ami mellé a cég egy igen drága fényképezőt adott a bevezetésekor. Na akkor én is sokáig gondolkodtam, egészen addig, míg elfogyott a készletük. Úgyhogy mire voltak tapasztalatok, már csak fényképező nélkül volt telefon, az ára viszont változatlan maradt.
Azóta én véletlenül sem várok. Megveszem, s legfeljebb visszaküldöm.
Ezt a telefont is megvettem, de ez marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Társasjáték topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Cyberpunk 2077
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gyúrósok ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest