- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
Nem tudom, ki kéne próbálni, de nincs kedvem lekötni az akksit a fél éves honda civicről és megnézni mit tud.
Probléma hogy 3 hónapja vettem, csak Magyarországra postáztattam és csak most jutott el hozzám. Nem hiszem hogy ennyi idő után érdemben tudnék a BG-nál reklamálni. -
Avicularia
veterán
A telefon egy oneplus 6 volt, ami tud gyorstöltést, de csak kizárólag a gyári töltővel és kábellal tudja. Ha berakom a töltésnél ezt a mérőt akkor már nem megy a gyorstöltés, szóval kizárt hogy hogy emelt volna a feszültségen.
Közben csináltam egy tesztet műterheléssel és 4165 mAh jött ki a powerbank-ből 5V-on. -
Avicularia
veterán
Sziasztok
Jobb topikot nem találtam, ezért itt tenném fel a kérdést. Vettem BG-ról egy iMars-J01 autó bikázót, ami powerbank is. Elvileg 13800 mAh/51.05Wh. Feltöltöttem és utána töltöttem róla a telefonomat de elég karcsúnak találtam 2x sem tudta feltölteni a OP6 telefont. Ezért rámértem és 7247 mAh ment bele.
Szerintetek ez nem működik megfelelően, vagy a 12 volt miatt máshogy kell értelmezni, mint ahogy a 10000-es xiaomi powerbank is csak 6xxx-et tud 5 volton?
[link] -
Avicularia
veterán
Van 4 rendes kábelem, ami tutira jó. Egy Nillkin, egy oneplus one, és két rövid kábel, amit az eddig vásárolt xiaomi powerbankokhoz kaptam. Minddel ugyanez az eredmény. Tehát kábelhiba kizárva.
De mint írtam is, ha a powerbankról töltök valamilyen eszközt, akkor leadja az 1.8-1.9-et, szóval ha a kábel lenne a hibás akkor abba az irányba sem menne a dolog rendesen. -
Avicularia
veterán
Napokban érkezett a geekbuyingról egy 10000-es. Eredeti, checking oldalon leellenőrizve.
A problémám vele, hogy nagyon lassan töltődik. Lemerítés után ennyi ment bele. Viszont kifelé simán leadja amit kell, oneplus one-t és a dell venue 8 7840-et simán tölti 1.8-1.9A-el ahogy kell.
Egyébként erős a gyanúm, hogy ez a mérő valamit megváltoztat töltés közben, mert ha berakom a oneplus töltéshez, akkor 1A körül mér csak, mérő nélkül viszont átmegy az 1.8-1.9A -
Avicularia
veterán
Ott valami nem stimmel. Én a 10400-ast egy oneplus one 2.1A-es töltőjével töltöm és pár óra alatt felnyomja maxra. Érdemes megnézni a töltőkábelt, mert hiába tud a töltőfej 2A-t ha mondjuk hosszú a kábel vagy nagy az ellenállása. Érdemes olyan kábelt használni, ami garantáltan átviszi a 2A-t. Pld ezt [link]
Manual ott a 230-as hsz-ban.
-
Avicularia
veterán
Ha van hozzá xiaomi usb-s lámpád (nekem van) akkor azzal a gombbal lehet ki-bekapcsolni.
Egyébként meg a feltöltést lehet vele ellenőrizni, mennyi juice maradt még a cuccban.
Egyébként valamelyik nap órákig költöztem át egy számítógépházból egy másikba és végig be volt kapcsolva a xiaomi lámpa és semmit nem vett le a töltöttségből, ugyanúgy mind a 4 led világít a powerbankon. Szerintem simán bírja egy napig. de lehet hogy tovább is. -
Avicularia
veterán
Nekem is sikerült lekaparni a számokat, olyan kemény volt a lekaparandó réteg, hogy simogatásra nem is fogta a pénz amivel próbálkoztam, csak kemény rányomásra, de így az a réteg is lejött amin a számok vannak.
Mondjuk minden elemében eredeti az összehasonlító tesztek szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videó stream letöltése
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fali konzol lapos tévékhez
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- BestBuy topik
- Horgász topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung S24 Ultra 12/256 GB titanium kék 3 év garanciával
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ASUS RX 6750 XT 12GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest